|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
WAŻNE! Gdzie grają trampkarze Płomienia Jerzmanowice? Słyszałem, że mają stadionw pobliskich Łazach? Czy to prawda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy złącze SATA II i SATA znaczaco sie od siebie roznią? Mam na plycie tylko zlacze SATA i nie jestem pewien, czy podlacze do niego dyski dzialajace na SATA II. Z gory dzieki za odpowiedz
![]()
Ostatnio edytowane przez Michal_b3 : 04.09.2010 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy jest gdzieś dostępny taki kapelusz?
![]() CZERWONY R22 legenda trwa |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
10 znaków..
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
wiec rate maks dostaniesz na 450zl. jak cos to priv ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam taki problem, mianowicie byłem zmuszony przywrócić ustawienia fabryczne telefonu (nokia 5130) wyciągnąłem kartę pamięci i teraz kiedy wkładam ją z powrotem wyskakuje mi, że karta pamięci jest zablokowana i abym wprowadził kod do tej karty, nie przypominam sobie abym kiedykolwiek wpisywał jakiś kod na kartę pamięci, próbowałem wpisywać różne kombinacje ale nic to nie daje, wiem że ostatecznie format karty pomoże, ale nie chcę stracić danych które mam tam zapisane, jest jakiś sposób, nie wiem domyślny kod do karty ustawiony fabrycznie
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie polecacie zrobić kurs na wózek widłowy
Wiecie jaka cena i okres trwania takiego kursu ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Stan mojej przesyłki (bilety) ze strony kuriera Siódemka:
Stacja KRA Data stanu 2010-09-04 10:00 Opis Przesyłka doręczona (DS) Przesyłki wcz. tj. sobotę nie otrzymałem więc status mnie martwi. Czy to ich jakiś błąd? W soboty chyba nie jeżdżą? ![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
U mnie był kurier wczoraj z biletami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
U mnie również, co więcej nie prosili o żadne pokwitowanie odbioru etc. Co jest standardem w takich sytuacjach.
Więc możliwe, że dostarczyli ... ale nie Tobie. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A ja mam pytanie co zrobi kurier jak nikogo nie zastanie w domu ?
Wiem że poczta daje pokwitowanie i można z tym iść do ich odziału a kurier ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zależy od firmy kurierskiej. niektórzy naklejają naklejkę z numerem telefonu do siebie i prośbą o telefon na domofonie, inni dają pokwitowanie takie jak awizo w drzwiach. Jeśli Twój kontrahent ( firma która Ci wysłala coś kurierem, albo koleś z allegro ) podawała numer komórkowy odbiorcy czyli Ciebie - to kurier powinien do Ciebie dzwonić. także nie pękaj, nie powinieneś jechać do centrali firmy żeby odebrać paczkę ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wielkie Dzięki
Żeby niebyło OT ma ktoś rozkład jazdy busów/autobusów Wadowice-Kraków ? ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jak jestem chora na coś bakteryjnego (wg lekarzy) to czy moge zarazić tym kogoś innego? Niekoniecznie się z nim całując
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Panowie szybka piłka: są jeszcze bilety na Polska Australia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wg newsa jeszcze są ale już tylko na wschodnią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
w wiekszości przypadków możesz zarazić , własnie przez dotyk ,pocałunek ,stosunek ,może to byc bardzo poważne zakażenie ,ale może być np; trądzik który już nie zaraża he he ,napisz na priv co to ci napiszę co i jak i jak sie bezpiecznie z tą bakterią poruszać
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 06.09.2010 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Może już nie, ale ja dostałem parę godzin temu, więc powinny być.
Teraz ja pytanie: Jak mogę trafić/zapisać się do klubu piłkarskiego mając 16 lat? /Może to głupie, ale nabory są dla duużo młodszych, więc serio nie mam pojęcia jak być w klubie/
Ostatnio edytowane przez filemon : 06.09.2010 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
filemon
Proste jak drut ;] obczajasz o której jakaś drużyna ma trening, idziesz wcześniej do trenera i mówisz, że chcesz się sprawdzić bądź dołączyć do drużyny. Tylko odpowiednia kategoria wiekowa by pasowała. No i kwestia czy grałeś gdzieś wcześniej czy nie. Jeśli nie to wolna droga jeśli tak to narazie nic nie zdziłasz - zamknięte okienko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dlaczego moja komórka nie może się połączyć Bluetoothem z laptopem. Oba urządzenia mają taką możliwość. Mam samsunga F480 a laptop -Dell Inspiron 1545
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Znacie tytuł piosenki, która leci w reklamie Toyoty Avensis? Leciało przed chwilą na tvp 2 po panoramie : )
Snyrting to nie to. Słyszałem ten kawałek kiedyś w canal + sport podczas ligi + extra albo zapowiedzi jakiegoś meczu. Edit2: Pudło : ) Chórek śpiewa tę piosenkę
Ostatnio edytowane przez piter116 : 06.09.2010 o godz. 17:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem o która konkretnie reklamę chodzi, ale w necie znalazłem to:
http://www.youtube.com/watch?v=o1Z_hskvz1M To druga próba ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zkobH1sr0cs&translated=1
Ostatnio edytowane przez snyrting : 06.09.2010 o godz. 17:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() nie orientujecie się czy/gdzie mozna cos takiego kupic ? lub coś podobnego, znajomemu chcialem kupic ot taka pamiatka z krakowa ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy można ściągnąć mecz Wisła 3-0 Cracovia z okazji 100lecia Wisły?
Jakby ktoś miał linki to proszę pisać na PW. Z góry dzięki |
|
|