The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2011, 09:39
Nie wiem co myslicie o wczorajszej transmisji meczu przez TVP Sport ale ja uważam, że była po prostu kompromitujaco- tragiczna ! Wysłałem taki oto list do TVP Sport :
"Wykupcie sobie proszę abonament na Canal + i zobaczcie jak sie robi transmisję meczu piłkarskiego. To co pokazaliście wczoraj podczas transmisji meczu Podbeskidzie - Wisła to tragedia ! Jakość sygnału beznadziejna, tragiczny i mylący zawodników komentator ( stale wymieniał jakiegoś zawodnika Bunioza - którego nie było na boisku) , fatalna praca kamer. Ogólnie "profesjonalizm" żałosny! Niech ta ekipa transmituje dożynki a nie mecze piłkarskie ! "
Jeśli uważacie podobnie to piszcie do nich na adres : [email protected]
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.03.2011, 09:39
1Marek1 napisał(a):Wyświetl post
Ta porażka jakoś mnie tak nie zabolała, to tylko PP a my walczymy o majstra. Zaimponowało mi za to Podbeskidzie -za charakter. Za ich serce do walki będę im kibicował w drugiej lidze, życząc im awansu do Ekstraklasy. Nam za to taki zminy prysznic sie przyda-lepiej teraz niż w eliminacjach do Pucharów.
Bez obrazy ale o ``majstra`` to walczy Kuchenko-Wirówka,Wisła walczy o Mistrza
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.03.2011, 09:41
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Przegrana - szczególnie taka uczy pokory, co po tylu wygranych w lidze meczach może być dobre. Mam nadzieję że kiedyś to zaprocentuje w meczach z jakąś ,,Valerngą”
Tak samo jak Levadia zaprocentowała w meczu z Karabachem.
Nie mamy ławki rezerwowych ani obrony, bez Meliksona nasza gra ofensywna nie istnieje.

A tak na marginesie - takiego bumelanta w koszulce z Białą Gwiazdą jak Garguła nie było od czasu ostatniej rundy Kałużnego w Wiśle. Przez cały czas na boisku tempo spacerowicza, żuje sobie gumę, złapałem się na życzeniu mu, żeby się nią s....ysyn udławił. Gwiazda.
Mam nadzieję, że więcej meczy w naszym klubie już nie zagra.

Za to Łobodziński na plus, dwa strzały w światło bramki zza pola karnego na dwa przez Wisłę oddane, do tego szarpnął parę razy i nieźle dośrodkował(raz). Tyle, że nie bardzo miał z kim grać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.03.2011 o godz. 09:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.03.2011, 09:43
Jeśli musiała nastąpić porażka to dobrze, że nastąpiła właśnie w PP. O wiele bardziej trudna sytuacja byłaby gdybyśmy przegrali w lidze, a grupa pościgowa dostała wiatru w żagle.

Niemniej jednak postawa drużyny była mizerna. Rios dał wszystkim (w tym mnie) odpowiedź dlaczego nie zalicza dłuższych epizodów w lidze. Technikę na pewno ma ale serca do walki wcale. Przecież to dla niego był najważniejszy mecz od pół roku. Aż boje się jak by grał "zwykłe" spotkanie...

Żurawia w ogóle nie pamiętam z akcji po jego wejściu.. Przykro to mówić, ale Maćkowi chyba wiek zaczyna przeszkadzać i obawiam się, że będzie o zawieszeniu butów na kołku myślał. Mam tylko nadzieję, że nie będzie kończył gry w klubie z dołu tabeli czy wręcz w II lidze - patrz Reiss.

Paraiko jedną bramkę na pewno zawalił wypuszczając piłkę z ręki. Mimo wszystko w kilku innych sytuacjach nam tyłek uratował więc cytując klasyka "jego winiłbym najmniej".

Mały ciągnął akcje do przodu ale mimo wszystko cały czas rzuca mi się w oczy jego drybling, który trwa zbyt długo. O wiele wcześniej powinno podanie następować. Zresztą wspomnicie moje słowa. Jeśli większość dryblingów kończyło się na zawodniku (drugim lub trzecim) drużyny drugoligowej to w europejskich pucharach przykryją go kapeluszem. Mimo wszystko był to chyba najlepszy zawodnik naszej jedenastki. Widać, że pod wpływem Maaskanta Mały pokornieje trochę, a liczę że warsztat piłkarski również będzie miał coraz lepszy.

Dziwią mnie głosy krytykujące Maaskanta za ściągnięcie Maora. W końcu to PP, wygrywamy, w zasadzie mamy przewagę w meczu i ściągnięty zostaje zawodnik środka pola, a na jego miejsce wchodzi były reprezentant kraju. Gość który też musi dostać szansę kiedyś, na podstawie jakiś meczów o punkty trzeba podjąć decyzję o ewentualnych krokach dążących do polubownego zakończenia kontraktu. Kiedy tacy zawodnicy (bo są nimi i Łobo i Guła) mają dostać swoją "ostatnią" szansę jak nie w meczu PP, w którym prowadzimy z drużyną drugoligową.
Może gdyby Maor został na boisku do końca wynik byłyby dla nas korzystny, ale wtedy sam krytykowałbym trenera, że gdy kontrolujemy wynikiem taki mecz, nie dostają w nim szansy pokazania się zawodnicy, którzy w lidze nie grają.
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 17.03.2011, 09:43
No i potem stąd się bierze gówniana ranga tych rozgrywek jak dla każdego jest to "tylko puchar".
Żenująca porażka i pokazanie, że wcale nie ma wielkiej różnicy między kopaczami z Polski, a "gwiazdami"
pokroju Jaliensa, itd. pobierającym ogromne jak na Polskę pieniądze.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.03.2011, 09:50
Ja tylko mam nadzieje, że skończy sie płacz o dawaniu szans Riosowi i Gargule
Grajmy zelaznym skadem plus Wilk i Jirsak do końca
Aha i już wiem dla czego gra Sobol zamiast Czarka
W meczu z Widzewem połowa górnych piłek była Sobola, teraz tego zabrakło
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.03.2011, 09:54
Wolfy, ale Tata strzelał po 5 bramek na sezon a ta ....a za przeproszenie to maksymalnie może rzut wolny wywalczyć jeśli sędzie uznał ze pana szkło ktoś przepchnął. Fizycznie zero, technicznie masakra chłop który kiedyś potrafił dogrywać piłki gdzie chce teraz ma problem z przyjęciem piłki.

Rios (w pierwszej połowie jak gra sie kleiła prezentował sie dobrze,wbrem temu co niektórzy pisza. To on wywalczył 2 rzuty wolne z za 16nastego metra, tylko nieudolność strzelecka budzi podziw. 2 lata bez bramki z wolnego,poprawcie mnie jeśli sie mylę ale ostatnim goleadorem był Mauro chyba czy coś mi umknęło. Oczywiście sytuacja o której pisał Flamengista, 4 na 2 Andy bawi sie w podcinke bardzo lekką zamiast zakończyć jak Goran Pandev.Jak dla mnie to akcja meczu. Po tej sytuacji Kasperczyk mądrze wprowadza Cieślinskiego za jakiegos pomocnika i nam sie rozgrywanie sypie. Gdyby Andy strzelił na 3-0 bądz podał do pustej partnerowi Podbeskidzie nie ma prawda sie dzwignąć.) Od tego momentu Rios ginie na boisku,nie widac go prawie w ogóle jak przechodzi na szpice.
Żurawski - 2 przerzuty dobre z tego co pamietam, i tak był bardziej widoczny niż w swoich pozostałych meczach,a przede wszystkim mniej denerwujący.
Łobo - Wojtek zrobił wiecej w tym meczu niż w 3 rundach.Pierwszy strzał z dystansu prawą, potem wolej lewą...szok.4 celne strzały(badz 3) do tego kilka dośrodkowań naprawde niezłych, wygrane pojedynki 1vs1. Widać że chciało mu sie grać i z "czterech wspaniałych" ŁRGŻ, to Wojtek zaprezentował sie najkorzystniej.

A co do bramek straconych....Wrzutka jebana wrzutka i po nas. Obrona dalej nie jest cementem i dlugo nie będzie. Jaliens ma jednak kilka wad..
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.03.2011, 10:00
Ja powiem tylko tyle:

WSTYD!!

Jedynym pozytywem tego meczu jest to ze Rios zagrał bo tego chlopaka mi brakuje w lidze
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 17.03.2011, 10:01
Jestesmy tragiczni przy stalych fragmentach gry,brakuje nam centymetrów. Jak grał Marcelo to takie wrzutki niemal z polowy boiska nie mialy prawa dojsc do nikogo z druzyny przeciwnej. Pozatym mielismy atut w ofensywie dzieki wysokiemu Marcelo ,ktory strzelal bramki po wolnych i rogach.Teraz jedyny wysoki pilkarz to Bunoza ,a Jaliens nie dosc ze niski jak na srodkowego obronce,to coraz bardziej sie uswiadczam w tym ze ten pilkarz to jakies nieporozumienie
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Stary 17.03.2011, 10:13
Jaliens kolejny raz potwierdza moją opinię o nim. Gość przyszedł tu odcinać kupony, w Holandii go nie chcieli. Zawodnik z takim doświadczeniem a gra jak przysłowiowy amator. Cleber przyszedł i z miejsca prezentował jakiś poziom.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 17.03.2011, 10:28
To już się staje pomału nudne. Zawsze jakieś jaja z kimś słabszym. To już za normę należy uznać,im ktoś na papierze słabszy tym większe problemy spodziewane, z końcowym laniem włącznie.

Podbeskidzie grało XIX wieczny futbol. Siąść na nich pressingiem to za jakiś czas znów by coś sobie sami strzelili. Tyle i aż tyle. Przyłożyć się do meczu i byłoby w porządku. No ale po co,lepiej pospacerować.

Maaskant stara się za wszelką cenę udowodnić,że Bunoza do czegoś się nadaje. A on się nie nadaje do niczego. Ile Mr Bonarka musi pojedynczych akcji zepsuć aby Maaskant w końcu to zauważył?Może ma mu mecz zawalić?

Rios. Gość naprawdę fajnie się prezentuje ale walczyć to on nie lubi. Z Maorem coś czuje,że jakby im pozwolić grać, to nie jeden raz by wkręcili niekonwencjonalnie obronę przeciwnika w ziemię. I tylko tyle, bo Rios już cofnąć się po piłeczkę by nie raczył. Ale pretensji do niego o to nie mam,oni tzn Argentyńczycy tak mają. Oglądałem ostatnio San Lorenzo-Boca, i tak właśnie tam się gra. Spokojnie,i z dużym luzem. Kwestia przyzwyczajenia. Rios mimo wielkich umiejętności, jak nie zmieni nastawienia, a pewnie nie zmieni,to nam się o niczego nie przyda.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.03.2011, 10:32
Widać,że gdy poczują się zbyt pewni siebie(czy to przed meczem,czy w czasie),to od razu w ruch idzie wajcha na opierdalacza.Taka mentalność,to najlepsza droga do tradycyjnego już manta w pucharach z hodowcani kóz,oraz sprzedawcami nawozów sztucznych.To jest najgorsza rzecz jaka się wyłania po tych meczach z PBB,bo sam puchar mało mnie ekscytuje.Nie jest zresztą przypadkiem,że przy takiej ilości mistrzostw w ciągu ostatnich 13 lat,tak nędznie wypadamy w tych rozgrywkach.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 17.03.2011 o godz. 10:34.
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.03.2011, 10:39
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
To już się staje pomału nudne. Zawsze jakieś jaja z kimś słabszym. To już za normę należy uznać,im ktoś na papierze słabszy tym większe problemy spodziewane, z końcowym laniem włącznie.

Podbeskidzie grało XIX wieczny futbol. Siąść na nich pressingiem to za jakiś czas znów by coś sobie sami strzelili. Tyle i aż tyle. Przyłożyć się do meczu i byłoby w porządku. No ale po co,lepiej pospacerować.

Maaskant stara się za wszelką cenę udowodnić,że Bunoza do czegoś się nadaje. A on się nie nadaje do niczego. Ile Mr Bonarka musi pojedynczych akcji zepsuć aby Maaskant w końcu to zauważył?Może ma mu mecz zawalić?

Rios. Gość naprawdę fajnie się prezentuje ale walczyć to on nie lubi. Z Maorem coś czuje,że jakby im pozwolić grać, to nie jeden raz by wkręcili niekonwencjonalnie obronę przeciwnika w ziemię. I tylko tyle, bo Rios już cofnąć się po piłeczkę by nie raczył. Ale pretensji do niego o to nie mam,oni tzn Argentyńczycy tak mają. Oglądałem ostatnio San Lorenzo-Boca, i tak właśnie tam się gra. Spokojnie,i z dużym luzem. Kwestia przyzwyczajenia. Rios mimo wielkich umiejętności, jak nie zmieni nastawienia, a pewnie nie zmieni,to nam się o niczego nie przyda.
Jakbyś był łaskaw wskazać te jego błędy, a nie bazować na haśle: "straciliśmy bramkę, więc zapewne zjebał Bunoza"... Gość przy bramkach został sam na 4. zawodników. Jaliens który krył strefę/zawodnika przed nim i nie raczył podskoczyć. Jakby podskoczył to by a.trafił w piłkę b.zasłonił ją strzelcowi bramki. W rezultacie bramki by na 90% nie było.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.03.2011, 10:44
Mam nadzieję, że ten mecz był ostatnim, w którym Garguła zagrał. Jakim cudem piłkarz przez 3 miesiące zapomniał jak się podaje, wykonuje stałe fragmenty gry. Jestem ciekaw ile mu kontraktu jeszcze zostało...

Druga sprawa... Małecki... krew mnie zalewała jak widziałem jak opuszcza głowę i drybluje na dwóch, trzech obrońców. Gdzie miał dobrze ustawionych kolegów z drużyny którym mógł zagrać. Ale nie, on musi sam, nie ważne, że straci. Już mu nawet o tym Węgrzyn z Mielcarskim mówili. Ale co on będzie się słuchał rad. Do jasnej cholery nawet Messi podaje do kolegów jak widzi, że są lepiej ustawieni....
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 17.03.2011, 11:14
Szkoda tego że finał jest w Gdynii i finał Wisła-Lechia byłby wspaniałym widowiskiem szczególnie na trybunach...
TYLKO WISŁA!
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 17.03.2011, 11:17
Jak dla mnie wczorajsza porażka ma więcej pozytywów niż negatywów

- koncentracja na grze w lidze
- gol Genkova
- w końcu Maaskant zobaczył jak może liczyć na niektórych: Garguła, Żurawski
- zdrowy o....... w szatni
- nasze gwiazdy zobaczyły że musze zapierdzielać na maxa w każdy meczu
- lepsza strata dwóch bramek w pucharze niż w lidze

Dodam jeszcze że to była pierwsza sytuacja tej nowej Wisły Maaskanta w której prowadziła wyraźnie ze słabszym przeciwnikiem i nie wygrała spotkania. Mam nadzieje że nie zareagują w podobny sposób na takie frajerskie porażki jak Wisła Kasperczaka.
loozak84
Member

Od: 08.2007

Stary 17.03.2011, 11:21
Marszałek napisał(a):Wyświetl post

Przepraszam bardzo ale opowiadanie, że PB grało XIX wieczny futbol to jest Twoja totalna kompromitacja. Goście wyszli grając wysokim pressingiem, przez dobrych kilkanaście minut po prostu stłamsili Wisłę. Tak się gra wszędzie, taka gra to norma. Wiadomo, że piłkarsko tzn. wyszkoleniem technicznym Wisła ma lepszych zawodników ale jako drużyna to piłkarze z Bielska byli zwyczajnie lepsi. Okazuje się, że łysy ziomek z Huty rozwalił taktycznie geniusza z Holandii. Żadne tam lekceważenie, pech czy tego typu wymówki mentalnych leszczy. Taktycznie i zespołowo Bielsko było lepsze o 3 kilometry.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.03.2011, 11:23
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Wolfy, ale Tata strzelał po 5 bramek na sezon a ta ....a za przeproszenie to maksymalnie może rzut wolny wywalczyć jeśli sędzie uznał ze pana szkło ktoś przepchnął. Fizycznie zero, technicznie masakra chłop który kiedyś potrafił dogrywać piłki gdzie chce teraz ma problem z przyjęciem piłki.
Ale przecież ja pisałem o zaangażowaniu, a nie umiejętnościach. Kałużny to był kawał piłkarza, średnia europejska, żelazny reprezentant kraju! Chyba nie insynuujesz, ze porównuje go z takim leszczem jak Garguła? To tak jakby porównywać Głowackiego i Bunozę, czy Riosa i Uche. Zupełnie nie ten rozmiar kapelusza.

Ale o ile Łobodziński naprawdę się postarał (i chwała mu za to), to Garguła bardziej olać tego meczu już chyba nie mógł.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.03.2011 o godz. 11:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
AYALA
Senior Member

Stary 17.03.2011, 11:30
gdzieś czytałem że zawodnik po kontuzji dochodzi do formy tyle czasu ile był kontuzjowany.Garguła był prawie dwa lata kontuzjowany więc jeszcze troche poczekamy na jego powrót do dyspozycji
Lechista_
Member

Od: 01.2010

Stary 17.03.2011, 11:36
sergio napisał(a):Wyświetl post
Szkoda tego że finał jest w Gdynii i finał Wisła-Lechia byłby wspaniałym widowiskiem szczególnie na trybunach...
Jak dowiedziales sie, ze final PP jest w sledziowni?
LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
JoeyLG
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 17.03.2011, 11:43
właśnie, skąd masz takie informacje?
DrunkenBear
Senior Member

Stary 17.03.2011, 11:55
AYALA napisał(a):Wyświetl post
gdzieś czytałem że zawodnik po kontuzji dochodzi do formy tyle czasu ile był kontuzjowany.Garguła był prawie dwa lata kontuzjowany więc jeszcze troche poczekamy na jego powrót do dyspozycji
Chyba w realiach naszych, bo jakoś nie zauważyłem tego w lidze angielskiej... Chyba czas aby u nas w klubie zagościli fizjoterapeuci z prawdziwego zdarzenia. Bo to nie pierwszy przypadek, że piłkarza po kontuzji nie potrafią doprowadzić do stanu używalności. Jest kilka przykładów wcześniejszych jak Dawidowski, Niedzielan, którzy po przejściu do innych klubów zaczęli strzelać bramki...
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.03.2011, 12:01
Ten mecz pokazuje że puchary żądzą się swoimi prawami co za tymi idzie !!!! nie wróży to nic dobrego w europejskich pucharach ~!!!!
Niestety ale po tym meczu jak dla mnie nie przyszłości w drużynie dla:
Żurawia , Łobodzińskiego i Riosa.
Żuraw- przy całym szacunku ale nie odbuduje swojej dynamiki a bez tego to już żaden piłkarz z niego
Łobodziński - wszedł, wziął ciężar gry na siebie tylko co z tego ? jego strzały są takie sobie każdy bramkarz je złapie .. jak raz miał świetnie ustawionych partnerów mogła być sytuacja jeden na jeden to znów podpalił się na strzał !!! Ten piłkarz to największa pomyłka transferowa Wisły 3,5 roku jak tu gra to jest istna tragedia . Dośrodkowania był tylko w miarę nie złe ale i tak nic nie dały. Do dziś nie mogę uwierzyć że ten piłkarz trafił tutaj i daną mu taki kontrakt w każdym zachodnim klubie skończyły by w rezerwach na łąwce !!!!!!! powtarzam na ławce w rezerwach i rozwiązano by z nim kontrakt za porozumieniem stron.
Ogólnie występuje w tej drużynie wciąż przekonanie o wielkości wynikłe z dobrego startu ligowego co niestety może doprowadzić do powtórki z Karabach Levadii itp !!!.
Nie wiem co będzie z Gargułą narazie wygląda to na syndrom Citki długa kontuzja i nigdy nie wrócił do formy sprzed kontuzji oby tak się z nim nie stało .
ps. W sprawie Riosa sprawa jest prosta statystyki nie kłamią a jego gra i styl nie pasują do tego co Gra Wisła Maskanta
Borinho
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 17.03.2011, 12:01
JoeyLG napisał(a):Wyświetl post
właśnie, skąd masz takie informacje?
Na wikipedii wczoraj tak pisało.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
JoeyLG
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 17.03.2011, 12:04
to grubo wtedy, jak Lechia awansuje do finału
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 17.03.2011, 12:08
loozak84 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam bardzo ale opowiadanie, że PB grało XIX wieczny futbol to jest Twoja totalna kompromitacja. Goście wyszli grając wysokim pressingiem, przez dobrych kilkanaście minut po prostu stłamsili Wisłę. Tak się gra wszędzie, taka gra to norma. Wiadomo, że piłkarsko tzn. wyszkoleniem technicznym Wisła ma lepszych zawodników ale jako drużyna to piłkarze z Bielska byli zwyczajnie lepsi. Okazuje się, że łysy ziomek z Huty rozwalił taktycznie geniusza z Holandii. Żadne tam lekceważenie, pech czy tego typu wymówki mentalnych leszczy. Taktycznie i zespołowo Bielsko było lepsze o 3 kilometry.
Stłamsiło? Oglądalismy ten sam mecz?
Ok może w pierwszym kwadransie I połowy i okres między 55 a 70 minutą w II połowie czyli w sumie 30 minut meczu byli faktycznie lepsi (1/3 meczu)
Przez reszte czasu w pełni kontrolowalismy wydarzenia boiskowe.
Przynajmniej tak wyglądało w telewizji.

Puchar przegraliśmy przez zlekceważenie rywala w I meczu i braku skuteczności w rewanżu.
Ot cała filozofia.
emjot
Senior Member

Stary 17.03.2011, 12:17
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie wczorajsza porażka ma więcej pozytywów niż negatywów

- koncentracja na grze w lidze
- gol Genkova
- w końcu Maaskant zobaczył jak może liczyć na niektórych: Garguła, Żurawski
- zdrowy o....... w szatni
- nasze gwiazdy zobaczyły że musze zapierdzielać na maxa w każdy meczu
- lepsza strata dwóch bramek w pucharze niż w lidze

Dodam jeszcze że to była pierwsza sytuacja tej nowej Wisły Maaskanta w której prowadziła wyraźnie ze słabszym przeciwnikiem i nie wygrała spotkania. Mam nadzieje że nie zareagują w podobny sposób na takie frajerskie porażki jak Wisła Kasperczaka.

wypisz wymaluj wnioski jak po Levadii, Karabachu.... itp. itd...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 17.03.2011, 12:22
emjot napisał(a):Wyświetl post

Dlaczego porównujesz porażki w Pucharze Śmietnika do porażek do eliminacji LM czy LE?
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.03.2011, 12:23
emjot napisał(a):Wyświetl post

Z tym, że on jednak ma rację. Levadia i Karabach to wpadki trenerów, którzy mieli już jakiś staż w Wiśle, a Maaskant, bądź co bądź, dopiero zaczyna przygodę z klubem...

Wynik mnie rozczarował. Żurawski i Garguła są bez formy i na tą chwilę nie powinno być dla nich miejsca w 18 meczowej. Porażka boli, ale "czasem i przegrać przychodzi".
QBAS
Senior Member

Stary 17.03.2011, 12:36
Nie wiem jak wyglądają chłopaki z ME, ale po tym co zobaczyłem w wykonaniu ligowych wyjadaczy, jestem niemal pewny że młodym by się chociaż chciało...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów