|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Stówka dzisiaj pęknie lekką ręką.
W ogóle osoby niekojarzone z piłką nożną zaczynają nas wspierać - o akcji zatweetowała siatkarka Kasia Skowrońska. Każdy wie, że dobra z niej laska, ale jak widać uroda idzie w parze z charakterem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez jonaf : 11.09.2015 o godz. 13:07.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ciekawe kto będzie bramkarzem w Drużynie Gwiazd. Gaszyński będzie bronił karne w przerwie, więc może siebie do meczu dopisze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Majdan?
Chociaż takiego Pareikę chętnie bym zobaczył... |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Akcja super. juz przelane pare złotych, ale udostępniajcie gdzie sie da. mało ludzi o tym wie...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wielkie brawa za akcję. Oby większość klubów miała takie pomysły i zebrała podobną kwotę w tak krótkim czasie.
Kibic to kibic i bez względu na animozję takie akcje warto promować. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Sarnat (z krótka przerwa na wypozyczenie), był w kadrze 1 zespołu od sezonu 93/94 do sezonu 2002/2003. Przez ten czas rozegrał w Wiśle az 260 meczów! A oczywiście do dziś nie zapomne jego meczu w Barcelonie oraz niepewnych wyjść przy stałych fragmentach Jego chętnie bym widział ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
ponad 200 spotkań w naszych barwach, w ciężkich dla nas czasach mówi samo za siebie. Zresztą, chyba klub nie będzie stawiał na piłkarzy poniżej rocznika 1969, co by stworzyć jednak ciekawe widowisko, w innym przypadku zamiast takiego Marcelo, Stolarczyka czy Szymkowiaka, powinien zagrać Szymanowski, Iwan, Kapka, Kmiecik czy Nawałka. Zakładam, że klub zaprosi minimum 20 piłkarzy, moje typy: Bramkarze: Sarnat, Pawełek (z braku laku) Obrońcy: Baszczyński, Stolarczyk, Marcelo, Cleber, Kaliciak, Piotr Brożek, Kałużny Pomocnicy: Szymkowiak, Sobolewski, Kosowski, Kulawik, Cantoro, Czerwiec, Pater Napastnicy: Frankowski, Żurawski, Kuźba, Małecki (jednak!) A Paweł Brożek i Głowa powinni zagrać w obu drużynach po 1 połowie Kazimierz Moskal również obowiązkowo w drużynie gwiazd! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
powinno tez dać sie wysłąć sms, nie tylko przelewy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Większość obsługujących smsy to zdziercy. Płacisz 7 zł a na cel idzie 1/10.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nic nie wysyła się za pośrednictwem sms-ów. Operatorzy zabierają czasem 80% pieniędzy. Beznadzieja.
Jak nie masz konta w banku to możesz zrobić przekaz na poczcie. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Udostępniajcie gdzie sie da!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
już wysłałem z konta złotówki, ale esy tez bym wysyłał
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ile dni trwa ta akcja
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Używaj opcji ''edytuj post'' a nie pisz posta pod postem.
Akcja trwa w sumie 31 dni. Zostało nam do końca 29. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekawe czy obecna Wisła poradzi sobie z byłymi gwiazdami?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Mecz pokazowy.. pewnie skończy się remisem 6:6.. Ale wynik i to czy sobie Wisła poradzi z byłą Wisłą nie jest ważne, ważny jest cel akcji i jej finał i raczej skupmy się na tym aby się nakręcać, reklamować i zbierać kasę. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak dla mnie I skład mógłby być taki:
Sarnat - Baszczyński, Cleber, Marcelo, Stolarczyk - Sobolewski, Szymkowiak, Cantoro, Kosowski - Żurawski, Frankowski Plus oczywiście wielu innych, ale pamiętajmy, sam mecz to wisienka na torcie. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja bym osobiście widział Tomka Kłosa. Nie przypominam sobie, żeby czymś podpadł Wiśle.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bilety dla dzieciaków z domów dziecka już dostępne! Wiecie co macie robić
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Reklamą całej akcji będzie także możliwość zobaczenia w akci znowu Cantoro czy Szymkowiaka. To w dużej mierze głośne nazwiska rozpropagują tę akcję. To może być także świetna okazja do pożegnania z klubem wielu piłkarzy, którzy nie mieli takiej okazji. Następna taka okazja? może za 5 czy 10 lat, a może nigdy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W klubie zaczęli reagować na oczekiwania kibiców i to jest już pierwszy namacalny sukces tej akcji
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Jest to też przykład na to, że sami możemy zaproponować jakieś nagrody, które być może uda się wprowadzić. A frajda dla dzieciaków, które o Wielkiej Wiśle słyszały z opowieści czy YouTube niesamowita. Szczerze powiedziawszy marzy mi się aby do akcji dołączyli hojni sponsorzy, którzy mogliby np dla takich dzieciaków zasponsorować wizytę w takim Domu Dziecka - Gwiazd Wisły.. Szubryt czy inni wspierający nas partnerzy, dla nich dobra reklama za niewielką kwotę a dla nas finansowe wsparcie.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Witam wszystkich.
Chciałbym bardzo podziękować za wsparcie w akcji dotyczącej Domów Dziecka nie sądziłem, że mój pomysł zacznie żyć własnym życiem. Z początku kupując bilet i wiedząc, że i tak nie pojawię się na meczu Legend w Krakowie pomyślałem, aby oddać go jakiemuś dziecku z Domu Dziecka w Krakowie. Jednak przemyślałem to i zrozumiałem, że obdarowując tylko jednego podopiecznego Domu Dziecka mogę skrzywdzić pozostałe, którym będzie smutno, że to ktoś inny a nie one będą miały okazje oglądać przyszłość i przeszłość klubu na boisku przy ulicy Reymonta. Postanowiłem szybko zredagować tekst w notatniku i korzystając ze swojego konta na Twitterze rozpowszechnić go. Nie jestem kibicem Wisły Kraków choć z polskiej ligi do Białej Gwiazdy mi najbliżej czym zaraził mnie mój ojciec, który sam pamięta czasy Kapki, Nawałki i Lipki. Oficjalnie jestem kibicem Realu Madryt, choć sympatyzuję z Białą Gwiazdą od kilkunastu lat to nie byłem jeszcze nigdy na jej meczu. Może kiedyś będzie mi dane obejrzeć na żywo nową potęgę Wisły Kraków czego sobie i Wam życzę. Pozdrawiam ![]() Łukasz
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 11.09.2015 o godz. 14:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
sto.... 100 000...
![]() Postuluje: Na Lewej obronie NIKOLA NIKOLA!! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
100 tysięcy za nami!
|