The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2015, 12:39
Stówka dzisiaj pęknie lekką ręką. W ogóle osoby niekojarzone z piłką nożną zaczynają nas wspierać - o akcji zatweetowała siatkarka Kasia Skowrońska. Każdy wie, że dobra z niej laska, ale jak widać uroda idzie w parze z charakterem.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.09.2015, 13:04
Wspomniana wcześniej pom0c dla domu dziecka:

https://pbs.twimg.com/media/COnhrm6WIAAdg_s.jpg
Ostatnio edytowane przez jonaf : 11.09.2015 o godz. 13:07.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
mari339
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2007

Stary 11.09.2015, 13:13
Ciekawe kto będzie bramkarzem w Drużynie Gwiazd. Gaszyński będzie bronił karne w przerwie, więc może siebie do meczu dopisze
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 11.09.2015, 13:16
Majdan? Chociaż takiego Pareikę chętnie bym zobaczył...
Odpowiedz cytując
jarekkkk
Junior Member

Od: 06.2015

Stary 11.09.2015, 13:30. jarooo
Akcja super. juz przelane pare złotych, ale udostępniajcie gdzie sie da. mało ludzi o tym wie...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 11.09.2015, 13:32
Wielkie brawa za akcję. Oby większość klubów miała takie pomysły i zebrała podobną kwotę w tak krótkim czasie.
Kibic to kibic i bez względu na animozję takie akcje warto promować.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.09.2015, 13:32
mari339 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe kto będzie bramkarzem w Drużynie Gwiazd. Gaszyński będzie bronił karne w przerwie, więc może siebie do meczu dopisze
Hmm... w ostatnich 40 latach najdłuzsze staże w bramce mieli... Gaszyński oraz Artek Sarnat.

Sarnat (z krótka przerwa na wypozyczenie), był w kadrze 1 zespołu od sezonu 93/94 do sezonu 2002/2003. Przez ten czas rozegrał w Wiśle az 260 meczów!

A oczywiście do dziś nie zapomne jego meczu w Barcelonie oraz niepewnych wyjść przy stałych fragmentach Jego chętnie bym widział
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.09.2015, 13:34
mari339 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nie chcemy robić z tego meczu weteranów, tylko piłkarzy który coś pokażą to jedynym słusznym wyborem jest Artur Sarnat ponad 200 spotkań w naszych barwach, w ciężkich dla nas czasach mówi samo za siebie.

Zresztą, chyba klub nie będzie stawiał na piłkarzy poniżej rocznika 1969, co by stworzyć jednak ciekawe widowisko, w innym przypadku zamiast takiego Marcelo, Stolarczyka czy Szymkowiaka, powinien zagrać Szymanowski, Iwan, Kapka, Kmiecik czy Nawałka.

Zakładam, że klub zaprosi minimum 20 piłkarzy, moje typy:

Bramkarze: Sarnat, Pawełek (z braku laku)
Obrońcy: Baszczyński, Stolarczyk, Marcelo, Cleber, Kaliciak, Piotr Brożek, Kałużny
Pomocnicy: Szymkowiak, Sobolewski, Kosowski, Kulawik, Cantoro, Czerwiec, Pater
Napastnicy: Frankowski, Żurawski, Kuźba, Małecki (jednak!)

A Paweł Brożek i Głowa powinni zagrać w obu drużynach po 1 połowie Kazimierz Moskal również obowiązkowo w drużynie gwiazd!
Odpowiedz cytując
jarekkkk
Junior Member

Stary 11.09.2015, 13:35
powinno tez dać sie wysłąć sms, nie tylko przelewy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 11.09.2015, 13:37
jarekkkk napisał(a):Wyświetl post
powinno tez dać sie wysłąć sms, nie tylko przelewy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Większość obsługujących smsy to zdziercy. Płacisz 7 zł a na cel idzie 1/10.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.09.2015, 13:39
Nic nie wysyła się za pośrednictwem sms-ów. Operatorzy zabierają czasem 80% pieniędzy. Beznadzieja.

Jak nie masz konta w banku to możesz zrobić przekaz na poczcie.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
jarekkkk
Junior Member

Stary 11.09.2015, 13:40
Udostępniajcie gdzie sie da!!!!
Odpowiedz cytując
jarekkkk
Junior Member

Stary 11.09.2015, 13:41
już wysłałem z konta złotówki, ale esy tez bym wysyłał
Odpowiedz cytując
jarekkkk
Junior Member

Stary 11.09.2015, 13:43
ile dni trwa ta akcja bo do końca 29
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.09.2015, 13:45
jarekkkk napisał(a):Wyświetl post
ile dni trwa ta akcja bo do końca 29
Używaj opcji ''edytuj post'' a nie pisz posta pod postem.

Akcja trwa w sumie 31 dni. Zostało nam do końca 29.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.09.2015, 13:52
Ciekawe czy obecna Wisła poradzi sobie z byłymi gwiazdami?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 11.09.2015, 13:55
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy obecna Wisła poradzi sobie z byłymi gwiazdami?

Mecz pokazowy.. pewnie skończy się remisem 6:6.. Ale wynik i to czy sobie Wisła poradzi z byłą Wisłą nie jest ważne, ważny jest cel akcji i jej finał i raczej skupmy się na tym aby się nakręcać, reklamować i zbierać kasę.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.09.2015, 13:59
Jak dla mnie I skład mógłby być taki:

Sarnat - Baszczyński, Cleber, Marcelo, Stolarczyk - Sobolewski, Szymkowiak, Cantoro, Kosowski - Żurawski, Frankowski

Plus oczywiście wielu innych, ale pamiętajmy, sam mecz to wisienka na torcie.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 11.09.2015, 14:00
Ja bym osobiście widział Tomka Kłosa. Nie przypominam sobie, żeby czymś podpadł Wiśle.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 11.09.2015, 14:03
https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...22389418815488

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.09.2015, 14:08
Bilety dla dzieciaków z domów dziecka już dostępne! Wiecie co macie robić
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.09.2015, 14:08
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Mecz pokazowy.. pewnie skończy się remisem 6:6.. Ale wynik i to czy sobie Wisła poradzi z byłą Wisłą nie jest ważne, ważny jest cel akcji i jej finał i raczej skupmy się na tym aby się nakręcać, reklamować i zbierać kasę.
Reklamą całej akcji będzie także możliwość zobaczenia w akci znowu Cantoro czy Szymkowiaka. To w dużej mierze głośne nazwiska rozpropagują tę akcję. To może być także świetna okazja do pożegnania z klubem wielu piłkarzy, którzy nie mieli takiej okazji. Następna taka okazja? może za 5 czy 10 lat, a może nigdy.
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.09.2015, 14:11
W klubie zaczęli reagować na oczekiwania kibiców i to jest już pierwszy namacalny sukces tej akcji
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 11.09.2015, 14:19
Paweł napisał(a):Wyświetl post
W klubie zaczęli reagować na oczekiwania kibiców i to jest już pierwszy namacalny sukces tej akcji

Jest to też przykład na to, że sami możemy zaproponować jakieś nagrody, które być może uda się wprowadzić.

A frajda dla dzieciaków, które o Wielkiej Wiśle słyszały z opowieści czy YouTube niesamowita.

Szczerze powiedziawszy marzy mi się aby do akcji dołączyli hojni sponsorzy, którzy mogliby np dla takich dzieciaków zasponsorować wizytę w takim Domu Dziecka - Gwiazd Wisły..

Szubryt czy inni wspierający nas partnerzy, dla nich dobra reklama za niewielką kwotę a dla nas finansowe wsparcie..

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Stary 11.09.2015, 14:25
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Jest to też przykład na to, że sami możemy zaproponować jakieś nagrody, które być może uda się wprowadzić.

A frajda dla dzieciaków, które o Wielkiej Wiśle słyszały z opowieści czy YouTube niesamowita.

Szczerze powiedziawszy marzy mi się aby do akcji dołączyli hojni sponsorzy, którzy mogliby np dla takich dzieciaków zasponsorować wizytę w takim Domu Dziecka - Gwiazd Wisły..

Szubryt czy inni wspierający nas partnerzy, dla nich dobra reklama za niewielką kwotę a dla nas finansowe wsparcie..
Na samym dole jest opcja "Zaproponuj współpracę" - firmy o których mówisz mogą tam zaznaczyć, czy chcą brać udział we wsparciu finansowym, medialnym, ogólnej pomocy w realizacji czy "inne". Niestety jest to na samiutkim końcu listy nagród i jestem pewny, że jest to przeoczane przez niejednego użytkownika,a co dopiero przez ewentualnych sponsorów. Przydałaby się jakaś informacja o tym "odnośniku" , który jest formularzem zgłoszeniowym dla firm/sponsorów.
Odpowiedz cytując
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 11.09.2015, 14:39
Witam wszystkich.

Chciałbym bardzo podziękować za wsparcie w akcji dotyczącej Domów Dziecka nie sądziłem, że mój pomysł zacznie żyć własnym życiem.
Z początku kupując bilet i wiedząc, że i tak nie pojawię się na meczu Legend w Krakowie pomyślałem, aby oddać go jakiemuś dziecku z Domu Dziecka w Krakowie. Jednak przemyślałem to i zrozumiałem, że obdarowując tylko jednego podopiecznego Domu Dziecka mogę skrzywdzić pozostałe, którym będzie smutno, że to ktoś inny a nie one będą miały okazje oglądać przyszłość i przeszłość klubu na boisku przy ulicy Reymonta.
Postanowiłem szybko zredagować tekst w notatniku i korzystając ze swojego konta na Twitterze rozpowszechnić go.
Nie jestem kibicem Wisły Kraków choć z polskiej ligi do Białej Gwiazdy mi najbliżej czym zaraził mnie mój ojciec, który sam pamięta czasy Kapki, Nawałki i Lipki.
Oficjalnie jestem kibicem Realu Madryt, choć sympatyzuję z Białą Gwiazdą od kilkunastu lat to nie byłem jeszcze nigdy na jej meczu. Może kiedyś będzie mi dane obejrzeć na żywo nową potęgę Wisły Kraków czego sobie i Wam życzę.

Pozdrawiam

Łukasz
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 11.09.2015 o godz. 14:42.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 11.09.2015, 14:45
Franeklowcabramek napisał(a):Wyświetl post
Witam wszystkich.

Chciałbym bardzo podziękować za wsparcie w akcji dotyczącej Domów Dziecka nie sądziłem, że mój pomysł zacznie żyć własnym życiem.
Z początku kupując bilet i wiedząc, że i tak nie pojawię się na meczu Legend w Krakowie pomyślałem, aby oddać go jakiemuś dziecku z Domu Dziecka w Krakowie. Jednak przemyślałem to i zrozumiałem, że obdarowując tylko jednego podopiecznego Domu Dziecka mogę skrzywdzić pozostałe, którym będzie smutno, że to ktoś inny a nie one będą miały okazje oglądać przyszłość i przeszłość klubu na boisku przy ulicy Reymonta.
Postanowiłem szybko zredagować tekst w notatniku i korzystając ze swojego konta na Twitterze rozpowszechnić go.
Nie jestem kibicem Wisły Kraków choć z polskiej ligi do Białej Gwiazdy mi najbliżej czym zaraził mnie mój ojciec, który sam pamięta czasy Kapki, Nawałki i Lipki.
Oficjalnie jestem kibicem Realu Madryt, choć sympatyzuję z Białą Gwiazdą od kilkunastu lat to nie byłem jeszcze nigdy na jej meczu. Może kiedyś będzie mi dane obejrzeć na żywo nową potęgę Wisły Kraków czego sobie i Wam życzę.

Pozdrawiam

Łukasz
Szacuneczek
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Stary 11.09.2015, 15:03
Franeklowcabramek napisał(a):Wyświetl post
Witam wszystkich.

Pozdrawiam

Łukasz
Dzięki Tobie już co najmniej 60 dzieci będzie się cieszyło przy R22 10.10.2015 o 15:30
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.09.2015, 15:36
sto.... 100 000...
Postuluje: Na Lewej obronie NIKOLA NIKOLA!!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 11.09.2015, 15:42
100 tysięcy za nami!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów