The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 23:08

A mi sie wydaje że tu będzie ta linia nowej C.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 25.06.2008, 23:16
taaa a wjazdy zostaną zablokowane.

donnato podał umiejscowienie początku C i tego należy się trzymać
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Ksaron
Member

Od: 08.2006

Stary 26.06.2008, 09:17
nesta napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, ze to nieprawda, bo inaczej mielibysmy kompromitacje na skale swiatowa i budowa stadionu dla Wisly moglaby sie skomplikowac.
Nie zmienia to jednak faktu, ze nie jest dobrze i potrzeba ogromnej pracy aby do takiej kompromitacji nie dopuscic. Do tej pory uwaga wszystkich byla zwrocona na Austrie i Szwajcarie, teraz gdy Euro sie skonczy, wszyscy skieruja swe oczy na Polske i Ukraine.

Tak , to nieprawda.
Wszystkie budowy stadionów w Polsce na razie idą zgodnie z harmonogramem .
Nie wiem jak w Ukrainie , ale są pewne kłopoty ze stadionami we Lwowie i Kijowie.
Odpowiedz cytując
speedmati
Senior Member

Stary 26.06.2008, 10:21
Zato w Dnipro i w Doniecku stadiony są juz w baaardzo zaawansowanym stadium budowy.
ABG BF
Odpowiedz cytując
Stop lost
Banita

Od: 06.2008

Stary 26.06.2008, 10:24
sayek89 napisał(a):Wyświetl post

A mi sie wydaje że tu będzie ta linia nowej C.
A obniżenie murawy? Bardzo możliwe że będzie bliżej boiska
Odpowiedz cytując
misiek088
Member

Od: 04.2008

Stary 26.06.2008, 10:38
Cytat:
Zato w Dnipro i w Doniecku stadiony są juz w baaardzo zaawansowanym stadium budowy.
Tam stadiony są już gotowe W Sierpniu Polska gra z Ukrainą na otwarcie stadionu w Dnipro.

Wracając do Lini nowego C trzeba też pamietać o tym że obniżaja tą murawę o 80 cm !!
Tylko pan O wie jak to będzie wyglądać ;|
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd.
Kiedy duże drogi rozpadają się,
i myślisz, że uczucie pozostanie,
Musisz skądś zacząć

Ja będę w tym miejscu! "
Odpowiedz cytując
AMF
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.06.2008, 22:28

stadion w Doniecku KOT.
a tutaj Dnipro

jeszcze większy KOT
Odpowiedz cytując
kaelowiec
Banita

Od: 04.2005

Stary 26.06.2008, 22:31
ale przeciez chyba to logiczne ze nie moze C wchodzic za linie bocznych trybun ...
Odpowiedz cytując
marcinmkrakow
Banita

Od: 05.2008

Stary 26.06.2008, 23:22
Nie było mnie tu przez jakiś czas i widze że swoimi poprzednimi wypowiedziami podgrzałem troszke atmosfere...

Szczerze mówiąc to ręce mi opadły jak przeczytałem niektóre riposty wobec moich postów. Rozumiem, że wielu z Was nie jest prawdziwymi fanatykami Wisły ani kibicami z prawdziwego zdarzenia i odwiedza to forum tylko gościnnie i z czystej ciekawości, rozumiem że te osoby nie muszą być przecież z Wisłą związane silnie ani że nie muszą Wisły kochać i też mają prawo do zwykłego tylko interesowania się życiem klubu. Nie rozumiem jednak dlaczego osoby te wypowiadają się w sposób który nie powinien być tolerowany! Ja zauważam że większości z wypowiadających się tu osób bardziej na rękę jest przeniesienie się na inne stadiony i ze delikatnie mówiąc osoby te mają głęboko gdzieś R 22.

Proponuję tym osobom, a właściwie uprzejmie proszę, że skoro nie są one emocjonalnie związane z Wisełką niech nie wypowiadają się w tak karygodny sposób na ważne dla nas tematy. Uwłacza to godności Wisły i jej kibiców, prawdziwych kibiców.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 27.06.2008, 08:50
Już ktoś Ci napisał że jak z Ciebie taki fanatyk i prawdziwy kibic to nie będziesz miał problemów z dojechaniem do Tarnowa bądz Chorzowa.
Chodzi właśnie o to że po meczach w Tar / Cho okaże się kto tak na prawdę ma Wisłę w sercu. Bo zaliczyć wszystkie mecze przy Reymonta to za przeproszeniem byle głupek potrafi.

Coś Ty taki dziwny, jak się nie da u nas to się nie da.

Bez odbioru
Ostatnio edytowane przez e : 27.06.2008 o godz. 09:10.
Odpowiedz cytując
marcinmkrakow
Banita

Stary 27.06.2008, 14:57
e napisał(a):Wyświetl post
Już ktoś Ci napisał że jak z Ciebie taki fanatyk i prawdziwy kibic to nie będziesz miał problemów z dojechaniem do Tarnowa bądz Chorzowa.
Chodzi właśnie o to że po meczach w Tar / Cho okaże się kto tak na prawdę ma Wisłę w sercu. Bo zaliczyć wszystkie mecze przy Reymonta to za przeproszeniem byle głupek potrafi.

Coś Ty taki dziwny, jak się nie da u nas to się nie da.

Bez odbioru
Jeżeli zajdzie już nie daj Boże taka nieszczęsna sytuacja, w której będziemy zmuszeni grać w Chorzowie czy Tarnowie, to zapewniam Cię że pojadę za Wisłą nawet i tam. Jednak we wszystkich moich wypowiedziach chcę przekazać głównie to, że jest możliwość gry na Reymonta przez cały czas przebudowy naszego stadionu. To, że władze klubu szukają innych miejsc do naszych tymczasowych przenosin świadczy tylko o ich nieudolności na tym polu. Łatwiej jest wynająć jakiś stadionik na byle jakiej wiosze niż pofatygować się i przystosować obiekt do gry na nim w "krytycznym" momencie przebudowy. Takie wynajęcie obiektu może być też nawet o wiele bardziej kosztowne, jednak wygodniejsze. A dla ludzi, którzy nie mają Wisły w sercu obojętne jest to gdzie będziemy grać. Szkoda tylko, że większość z wypowiadających się tutaj jest im bardzo podobna... Nie każdy kto odwiedza to forum musi być fanatykiem Białej Gwiazdy, jednak przynajmniej, jeśli czuje się z Wisłą w jakiś minimalny choćby sposób związany, mógłby nie wypowiadać się w sposób tak żenujący... Tą drogą na pewno nigdzie nie zajdziemy, a zależy od nas na prawdę bardzo wiele i gdybyśmy naciskali na władze klubu to z pewnością mielibyśmy duże szanse aby osiągnąć to na czym nam zależy (bądź tak jak niektórym jest to obojętne, bądź nie zależy im na tym wcale...) i nie musielibyśmy tułać się po prowincji. Przemyślcie sobie czym dla Was jest Reymonta 22 i zmieńcie ton swoich wypowiedzi. Nie mówię tego aby się napinać czy coś... Chodzi mi po prostu o to, żeby nikt nie szkodził Wisełce, jeśli ta jest mu obojętna.

Pzdr!
Odpowiedz cytując
tomasz1906
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.06.2008, 15:10
Setki razy bylo walkowane ze nie ma mozliwosci grac caly czas na Reymonta a Ty dalej z uporem maniaka powtarzasz swoje. Dalbys sobie juz na wstrzymanie.

A za nazywanie po raz kolejny Tarnowa "wiocha" powinienes dostac bana!
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.06.2008, 15:13
marcinmkrakow napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli zajdzie już nie daj Boże taka nieszczęsna sytuacja, w której będziemy zmuszeni grać w Chorzowie czy Tarnowie, to zapewniam Cię że pojadę za Wisłą nawet i tam. Jednak we wszystkich moich wypowiedziach chcę przekazać głównie to, że jest możliwość gry na Reymonta przez cały czas przebudowy naszego stadionu. To, że władze klubu szukają innych miejsc do naszych tymczasowych przenosin świadczy tylko o ich nieudolności na tym polu. Łatwiej jest wynająć jakiś stadionik na byle jakiej wiosze niż pofatygować się i przystosować obiekt do gry na nim w "krytycznym" momencie przebudowy. Takie wynajęcie obiektu może być też nawet o wiele bardziej kosztowne, jednak wygodniejsze. A dla ludzi, którzy nie mają Wisły w sercu obojętne jest to gdzie będziemy grać. Szkoda tylko, że większość z wypowiadających się tutaj jest im bardzo podobna... Nie każdy kto odwiedza to forum musi być fanatykiem Białej Gwiazdy, jednak przynajmniej, jeśli czuje się z Wisłą w jakiś minimalny choćby sposób związany, mógłby nie wypowiadać się w sposób tak żenujący... Tą drogą na pewno nigdzie nie zajdziemy, a zależy od nas na prawdę bardzo wiele i gdybyśmy naciskali na władze klubu to z pewnością mielibyśmy duże szanse aby osiągnąć to na czym nam zależy (bądź tak jak niektórym jest to obojętne, bądź nie zależy im na tym wcale...) i nie musielibyśmy tułać się po prowincji. Przemyślcie sobie czym dla Was jest Reymonta 22 i zmieńcie ton swoich wypowiedzi. Nie mówię tego aby się napinać czy coś... Chodzi mi po prostu o to, żeby nikt nie szkodził Wisełce, jeśli ta jest mu obojętna.

Pzdr!

Czlowieku czy ty wogole jestes reformowalny?
Myslisz ze jak by to byla mozliwosc grania podczas remontu na R22 to wladze klubu by szukaly stadionu zastepczego? i za niego placili( bo nik nam za darmo stadionu nie udostepni) placili by za hotele przejazdy WES POMYSL.
Jak zes taki uparty i chcesz naciskac na klub to idz wlam sie na stadion i przykuj do masztu oswietleniowego i protestuj.
I wes nie wmawiaj innym ze nie maja Wisly w sercu, a ty jestes tu jedyny sprawiedliwy.

I prosze pomysl jezscze raz czemu tak ludzie sie irytuja twoimi postami a modowie Cie banuja, bo mi sie wydaje ze cos w tym jest, moze znow potrzebujesz odpoczac.
Jak jeszcze raz nazwiesz Tarnow wiocha, to przysiegam codziennie bede prosil modow zeby Cie zbanowali. Moze troche szacunku do braci z Tarnowa co?.Bo to chyba powinienes wiedziec najwiekszy fanatyku Wiselki ze w tym miescie i okolicy jest najwiecej kibicow Wiselki nie liczac Krakowa oczywiscie
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 27.06.2008 o godz. 16:42.
,
Odpowiedz cytując
12345q
Member

Od: 05.2005

Stary 27.06.2008, 15:45
Czy Wy wszyscy musicie mu odpowiadać Przecie to jakieś dziecko co poza Krakowem pewnie nie było(Tarnów to dla niego wiocha) i sie podnieca jak z nim dyskutujecie. Tak więc olać go bo to dla niego największa kara

P.S.
Sory za offa post do kasacji
Odpowiedz cytując
Ksaron
Member

Od: 08.2006

Stary 27.06.2008, 16:28
Jednak we wszystkich moich wypowiedziach chcę przekazać głównie to, że jest możliwość gry na Reymonta przez cały czas przebudowy naszego stadionu.

Skąd taka pewność ?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.06.2008, 16:40

Pzdr!
Zamilcz chłopie, bo przynoszisz wtyd kibicom Wisły Kraków.A ty pewnie co?Rodowity krakus?
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 27.06.2008, 17:01
dobra, skoro koleś twierdzi, że jest możliwość grania to niech napisze ****a jak
weź tylko chłopcze pod uwagę, że:

- dwie trybuny wzdłuż boiska w budowie, dwie ogromne, dwupiętrowe trybuny
- dojazd ciężkiego sprzętu na dwie budowy jednocześnie
- jednocześnie budowane będą narożniki, jak ich nazwa wskazuje będą sąsiadować z istniejącymi już trybunami, może być konieczne wyłączenie bocznych sektorów
- wymiana i obniżenie murawy
- brak szatni i zaplecza dla sędziów i tym podobnych pierdoł

pewno jeszcze kilka istotnych faktów pominąłem, jak ktoś wie niech dopisze
no więc ****a jak? argumenty proszę, nie jakieś krzykliwe hasełka
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
marcinmkrakow
Banita

Stary 27.06.2008, 17:54
12345q napisał(a):Wyświetl post
Czy Wy wszyscy musicie mu odpowiadać Przecie to jakieś dziecko co poza Krakowem pewnie nie było(Tarnów to dla niego wiocha) i sie podnieca jak z nim dyskutujecie. Tak więc olać go bo to dla niego największa kara

P.S.
Sory za offa post do kasacji
Wybaczcie że odpowiadam na tak prymitywne posty, jednak tym razem jestem zmuszony...

Powiem tylko tyle, że nigdy nie uważałem Tarnowa ani Chorzowa za jak to określiłeś "wiochę". W jednym i drugim wymienionym wyżej mieście byłem nie raz i mam do tych miejscowości szacunek. Użyłem określenia "wiocha" jednak nie w odniesieniu do Tarnowa i Chorzowa. Owszem powiedziałem, że nie chcę żeby moja Wisełka musiała się tułać po wiochach. Nie zamierzam też się tego wypierać, ani też nikogo za to przepraszać. To jest po prostu moje zdanie w tej sprawie i tak jak wielu kibiców Białej Gwiazdy nie chciałbym żeby moja ukochana drużyna musiała grać tymczasowo w roli gospodarza na wiochach, czy w Tarnowie bądź Chorzowie czy jeszcze jakiejś innej miejscowości. Tak jak wielokrotnie to podkreślałem miejsce Wisły jest na REYMONTA 22 i tylko TUTAJ JESTEŚMY GOSPODARZAMI. W Tarnowie, Pacanowie, Szczebrzeszynie, Chorzowie, Pułtusku, Jarocinie czy Gnojniku będziemy co najwyżej "gospodarzami"...
Odpowiedz cytując
marcinmkrakow
Banita

Stary 27.06.2008, 18:06
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
dobra, skoro koleś twierdzi, że jest możliwość grania to niech napisze ****a jak
weź tylko chłopcze pod uwagę, że:

- dwie trybuny wzdłuż boiska w budowie, dwie ogromne, dwupiętrowe trybuny
- dojazd ciężkiego sprzętu na dwie budowy jednocześnie
- jednocześnie budowane będą narożniki, jak ich nazwa wskazuje będą sąsiadować z istniejącymi już trybunami, może być konieczne wyłączenie bocznych sektorów
- wymiana i obniżenie murawy
- brak szatni i zaplecza dla sędziów i tym podobnych pierdoł

pewno jeszcze kilka istotnych faktów pominąłem, jak ktoś wie niech dopisze
no więc ****a jak? argumenty proszę, nie jakieś krzykliwe hasełka
Wielokrotnie mówiłem już o tym, że jest możliwość grania cały czas na własnym stadionie i bezdyskusyjnie istnieje taka możliwość. We wcześniejszych postach sugerowałem nie raz jak można by zlikwidować przeszkody, o których wspomniałeś, a także jeszcze kilka innych kwestii. Polecam Ci serdecznie zajrzeć parę stron wcześniej i odszukać posty w których pokrótce i ogólnie wypowiadałem się na temat ewentualnych możliwości rozwiązania problemów związanych z przebudową obiektu.

Nie wspomniałem tylko jeszcze chyba o sprawie oświetlenia. Obecne maszty oświetleniowe zostaną niebawem zdemontowane, podobnie jak będzie trzeba uczynić na modernizowanym stadionie w Poznaniu. Tam ten problem rozwiązano w ten sposób, że firma odpowiedzialna za przebudowę stadionu Lecha zobowiązała się zainstalować tymczasowe sztuczne oświetlenie. Myślę, że może warto by brać przykład z Poznania, gdzie przebudowa stadionu jest na podobnym etapie jak i u nas i tamtejszy Lech nie będzie musiał się przez to przenosić tymczasowo na inne obiekty.

Na koniec powiem jeszcze że zauważyłem iż moje posty wywołują dość gorącą atmosferę. Nie jest to jednak moim celem, aby doprowadzać do wrzenia forum... Swoimi wypowiedziami chcę tylko uświadomić wszystkim, że Reymonta 22 to dla nas miejsce na prawdę ważne i że możliwość grania tu cały czas istnieje, a rzekome problemy, które miałyby być tak wielkie że musielibyśmy się przenosić w inne miejsca są nie do pokonania to zwyczajne bzdury...

Pozdrawiam serdecznie wszystkich kibiców Wisełki i życzę troszkę więcej rozsądku niektórym osobom
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 27.06.2008, 18:12
Ty rzeczywiście normalny to chyba nie jesteś. Masakra człowieku... ależ Ty bredzisz, zamiast być w Zabierzowie.. fanatyku.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.06.2008 o godz. 18:15.
Odpowiedz cytując
marcinmkrakow
Banita

Stary 27.06.2008, 18:37
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Czlowieku czy ty wogole jestes reformowalny?
Myslisz ze jak by to byla mozliwosc grania podczas remontu na R22 to wladze klubu by szukaly stadionu zastepczego? i za niego placili( bo nik nam za darmo stadionu nie udostepni) placili by za hotele przejazdy WES POMYSL.
Jak zes taki uparty i chcesz naciskac na klub to idz wlam sie na stadion i przykuj do masztu oswietleniowego i protestuj.
I wes nie wmawiaj innym ze nie maja Wisly w sercu, a ty jestes tu jedyny sprawiedliwy.

I prosze pomysl jezscze raz czemu tak ludzie sie irytuja twoimi postami a modowie Cie banuja, bo mi sie wydaje ze cos w tym jest, moze znow potrzebujesz odpoczac.
Jak jeszcze raz nazwiesz Tarnow wiocha, to przysiegam codziennie bede prosil modow zeby Cie zbanowali. Moze troche szacunku do braci z Tarnowa co?.Bo to chyba powinienes wiedziec najwiekszy fanatyku Wiselki ze w tym miescie i okolicy jest najwiecej kibicow Wiselki nie liczac Krakowa oczywiscie
Nie nazywam Tarnowa wiochą! Doceniam to, że w Tarnowie i okolicach jest wielu fanów Wisły. Chodzi mi tylko cały czas o to, że Wisła nie musi grać w Tarnowie, ani w żadnym innym mieście, bo ma swój własny stadion, który mimo przebudowy, cały czas nadaje się do tego żeby rozgrywać na nim mecze.

P.S. Nie uważam się za jak to powiedziałeś "największego fanatyka Wisełki". Wiele brakuje mi do takiego miana i nigdy śmiałbym się tak nazwać, bo jest oprócz mnie wielu lepszych kibiców.

Pozdrowienia dla kibiców Unii Tarnów!!!
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.06.2008, 19:25
marcinmkrakow weź sobie odpuść chłopie, niedość że nie masz szacunku do naszej zgody a potem cynicznie pozdrawiasz kibiców Unii, to jeszcze walisz posta pod postem, od nabijania jest polityczny a nie ten temat () Daj sobie spokój "rycerzu bez głowy", bo i tak nic nie zmienisz...

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 27.06.2008, 19:40
Wybaczcie że odpowiadam na tak prymitywne posty, jednak tym razem jestem zmuszony...

Powiem tylko tyle, że nigdy nie uważałem Tarnowa ani Chorzowa za jak to określiłeś "wiochę". W jednym i drugim wymienionym wyżej mieście byłem nie raz i mam do tych miejscowości szacunek. Użyłem określenia "wiocha" jednak nie w odniesieniu do Tarnowa i Chorzowa. Owszem powiedziałem, że nie chcę żeby moja Wisełka musiała się tułać po wiochach. Nie zamierzam też się tego wypierać, ani też nikogo za to przepraszać. To jest po prostu moje zdanie w tej sprawie i tak jak wielu kibiców Białej Gwiazdy nie chciałbym żeby moja ukochana drużyna musiała grać tymczasowo w roli gospodarza na wiochach, czy w Tarnowie bądź Chorzowie czy jeszcze jakiejś innej miejscowości. Tak jak wielokrotnie to podkreślałem miejsce Wisły jest na REYMONTA 22 i tylko TUTAJ JESTEŚMY GOSPODARZAMI. W Tarnowie, Pacanowie, Szczebrzeszynie, Chorzowie, Pułtusku, Jarocinie czy Gnojniku będziemy co najwyżej "gospodarzami"...

Czlowieku czy Ty wogole wiesz o co Ci chodzi i co wogole wypisujesz .
Ty sam sobie swoimi postami zaprzeczasz, wytluscilem Ci tekst zebys mogl szybciej znalesc.

Dobra dzieciaku skoro czaly czas uwazasz wrecz wiesz ze jest mozliwosc rozgrywania meczow prosze o konkrety!!!!!!!!!!!!!!!!!!, tylko nie ja mysle i moze by tylko KONKRETY jak kiedy itp.

A jak nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie zamilcz
,
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 27.06.2008, 19:42
Do kiedy ma byc wybudowana trybuna C ? Wiaodmo wogole ?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 27.06.2008, 19:51
Szczegółowy harmonogram prac:

1. Wycinka drzew i krzewów (1.04.2008 - 15.05.2008)
2. Rozbiórka trybuny wschodniej (15.05.2008 - 31.07.2008)
3. Budowa trybuny wschodniej (07.2008 - 09.2009)
4. Dokończenie budowy trybuny północnej (10.2008 - 03.2009)
5. Budowa trybuny zachodniej (04.2009 - 06.2010)
6. Budowa parkingów (11.2009 - 10.2010)
7. Realizacja pozostałych elementów infrastruktury technicznej (07.2010 - 12.2010)
8. Zakończenie inwestycji i oddanie obiektu do użytkowania (12.2010)
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.06.2008 o godz. 19:55.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 27.06.2008, 19:55
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Do kiedy ma byc wybudowana trybuna C ? Wiaodmo wogole ?
Tego to najstarsi Gorale nie wiedza
,
Odpowiedz cytując
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.06.2008, 19:58
i nie będziemy zmuszeni do tułania się po jakichś wiochach...
Pozdrowienia dla kibiców Unii Tarnów!!!
piłeś coś?

PS. Nie wiem czy wiesz, pewnie nie nazywając Tarnów wiochą, ale w latach 1975-1998 Tarnów był stolicą województwa tarnowskiego. Fajna wiocha co była miastem wojewódzkim.

Przepraszam za offtopa ale głupota razi.
Powód: głupota razi
Ostatnio edytowane przez IndykTSW : 27.06.2008 o godz. 20:00.
Perkele!
Odpowiedz cytując
dannato
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 27.06.2008, 21:48
... Myślę, że może warto by brać przykład z Poznania, gdzie przebudowa stadionu jest na podobnym etapie jak i u nas i tamtejszy Lech nie będzie musiał się przez to przenosić tymczasowo na inne obiekty.

Zasadniczo nie biorę udziału w dyskusjach tutaj ale to już zbyt razi...Lech będzie grał tymczasowo poza swoim stadionem gdy zaczną zadaszenie robić nad nowo budowanymi trybunami...
WISŁA CHECKS
Odpowiedz cytując
Musiek1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.06.2008, 22:25
Sa projekty stadionu Wisly
Najbardziej podoba mi sie ten projekt:

wiecej projektow: http://stadiony.net/tworcy_stadionow/final
Odpowiedz cytując
Bobic