|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() A mi sie wydaje że tu będzie ta linia nowej C. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
taaa a wjazdy zostaną zablokowane.
donnato podał umiejscowienie początku C i tego należy się trzymać ![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Tak , to nieprawda. Wszystkie budowy stadionów w Polsce na razie idą zgodnie z harmonogramem . Nie wiem jak w Ukrainie , ale są pewne kłopoty ze stadionami we Lwowie i Kijowie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zato w Dnipro i w Doniecku stadiony są juz w baaardzo zaawansowanym stadium budowy.
![]()
ABG BF
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
W Sierpniu Polska gra z Ukrainą na otwarcie stadionu w Dnipro.Wracając do Lini nowego C trzeba też pamietać o tym że obniżaja tą murawę o 80 cm !! Tylko pan O wie jak to będzie wyglądać ;| ![]()
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd. Kiedy duże drogi rozpadają się, i myślisz, że uczucie pozostanie, Musisz skądś zacząć Ja będę w tym miejscu! " |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() stadion w Doniecku KOT. a tutaj Dnipro ![]() jeszcze większy KOT ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ale przeciez chyba to logiczne ze nie moze C wchodzic za linie bocznych trybun ...
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie było mnie tu przez jakiś czas i widze że swoimi poprzednimi wypowiedziami podgrzałem troszke atmosfere...
Szczerze mówiąc to ręce mi opadły jak przeczytałem niektóre riposty wobec moich postów. Rozumiem, że wielu z Was nie jest prawdziwymi fanatykami Wisły ani kibicami z prawdziwego zdarzenia i odwiedza to forum tylko gościnnie i z czystej ciekawości, rozumiem że te osoby nie muszą być przecież z Wisłą związane silnie ani że nie muszą Wisły kochać i też mają prawo do zwykłego tylko interesowania się życiem klubu. Nie rozumiem jednak dlaczego osoby te wypowiadają się w sposób który nie powinien być tolerowany! Ja zauważam że większości z wypowiadających się tu osób bardziej na rękę jest przeniesienie się na inne stadiony i ze delikatnie mówiąc osoby te mają głęboko gdzieś R 22. Proponuję tym osobom, a właściwie uprzejmie proszę, że skoro nie są one emocjonalnie związane z Wisełką niech nie wypowiadają się w tak karygodny sposób na ważne dla nas tematy. Uwłacza to godności Wisły i jej kibiców, prawdziwych kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już ktoś Ci napisał że jak z Ciebie taki fanatyk i prawdziwy kibic to nie będziesz miał problemów z dojechaniem do Tarnowa bądz Chorzowa.
Chodzi właśnie o to że po meczach w Tar / Cho okaże się kto tak na prawdę ma Wisłę w sercu. Bo zaliczyć wszystkie mecze przy Reymonta to za przeproszeniem byle głupek potrafi. Coś Ty taki dziwny, jak się nie da u nas to się nie da. Bez odbioru
Ostatnio edytowane przez e : 27.06.2008 o godz. 09:10.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Pzdr! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Setki razy bylo walkowane ze nie ma mozliwosci grac caly czas na Reymonta a Ty dalej z uporem maniaka powtarzasz swoje. Dalbys sobie juz na wstrzymanie.
A za nazywanie po raz kolejny Tarnowa "wiocha" powinienes dostac bana! ![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Czlowieku czy ty wogole jestes reformowalny? Myslisz ze jak by to byla mozliwosc grania podczas remontu na R22 to wladze klubu by szukaly stadionu zastepczego? i za niego placili( bo nik nam za darmo stadionu nie udostepni) placili by za hotele przejazdy WES POMYSL. Jak zes taki uparty i chcesz naciskac na klub to idz wlam sie na stadion i przykuj do masztu oswietleniowego i protestuj. I wes nie wmawiaj innym ze nie maja Wisly w sercu, a ty jestes tu jedyny sprawiedliwy. I prosze pomysl jezscze raz czemu tak ludzie sie irytuja twoimi postami a modowie Cie banuja, bo mi sie wydaje ze cos w tym jest, moze znow potrzebujesz odpoczac. Jak jeszcze raz nazwiesz Tarnow wiocha, to przysiegam codziennie bede prosil modow zeby Cie zbanowali. Moze troche szacunku do braci z Tarnowa co?.Bo to chyba powinienes wiedziec najwiekszy fanatyku Wiselki ze w tym miescie i okolicy jest najwiecej kibicow Wiselki nie liczac Krakowa oczywiscie
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 27.06.2008 o godz. 16:42.
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czy Wy wszyscy musicie mu odpowiadać
P.S. Sory za offa post do kasacji |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra, skoro koleś twierdzi, że jest możliwość grania to niech napisze ****a jak
weź tylko chłopcze pod uwagę, że: - dwie trybuny wzdłuż boiska w budowie, dwie ogromne, dwupiętrowe trybuny - dojazd ciężkiego sprzętu na dwie budowy jednocześnie - jednocześnie budowane będą narożniki, jak ich nazwa wskazuje będą sąsiadować z istniejącymi już trybunami, może być konieczne wyłączenie bocznych sektorów - wymiana i obniżenie murawy - brak szatni i zaplecza dla sędziów i tym podobnych pierdoł pewno jeszcze kilka istotnych faktów pominąłem, jak ktoś wie niech dopisze no więc ****a jak? argumenty proszę, nie jakieś krzykliwe hasełka ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Powiem tylko tyle, że nigdy nie uważałem Tarnowa ani Chorzowa za jak to określiłeś "wiochę". W jednym i drugim wymienionym wyżej mieście byłem nie raz i mam do tych miejscowości szacunek. Użyłem określenia "wiocha" jednak nie w odniesieniu do Tarnowa i Chorzowa. Owszem powiedziałem, że nie chcę żeby moja Wisełka musiała się tułać po wiochach. Nie zamierzam też się tego wypierać, ani też nikogo za to przepraszać. To jest po prostu moje zdanie w tej sprawie i tak jak wielu kibiców Białej Gwiazdy nie chciałbym żeby moja ukochana drużyna musiała grać tymczasowo w roli gospodarza na wiochach, czy w Tarnowie bądź Chorzowie czy jeszcze jakiejś innej miejscowości. Tak jak wielokrotnie to podkreślałem miejsce Wisły jest na REYMONTA 22 i tylko TUTAJ JESTEŚMY GOSPODARZAMI. W Tarnowie, Pacanowie, Szczebrzeszynie, Chorzowie, Pułtusku, Jarocinie czy Gnojniku będziemy co najwyżej "gospodarzami"... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Nie wspomniałem tylko jeszcze chyba o sprawie oświetlenia. Obecne maszty oświetleniowe zostaną niebawem zdemontowane, podobnie jak będzie trzeba uczynić na modernizowanym stadionie w Poznaniu. Tam ten problem rozwiązano w ten sposób, że firma odpowiedzialna za przebudowę stadionu Lecha zobowiązała się zainstalować tymczasowe sztuczne oświetlenie. Myślę, że może warto by brać przykład z Poznania, gdzie przebudowa stadionu jest na podobnym etapie jak i u nas i tamtejszy Lech nie będzie musiał się przez to przenosić tymczasowo na inne obiekty. Na koniec powiem jeszcze że zauważyłem iż moje posty wywołują dość gorącą atmosferę. Nie jest to jednak moim celem, aby doprowadzać do wrzenia forum... Swoimi wypowiedziami chcę tylko uświadomić wszystkim, że Reymonta 22 to dla nas miejsce na prawdę ważne i że możliwość grania tu cały czas istnieje, a rzekome problemy, które miałyby być tak wielkie że musielibyśmy się przenosić w inne miejsca są nie do pokonania to zwyczajne bzdury... Pozdrawiam serdecznie wszystkich kibiców Wisełki i życzę troszkę więcej rozsądku niektórym osobom ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty rzeczywiście normalny to chyba nie jesteś. Masakra człowieku... ależ Ty bredzisz, zamiast być w Zabierzowie.. fanatyku.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.06.2008 o godz. 18:15.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
P.S. Nie uważam się za jak to powiedziałeś "największego fanatyka Wisełki". Wiele brakuje mi do takiego miana i nigdy śmiałbym się tak nazwać, bo jest oprócz mnie wielu lepszych kibiców. Pozdrowienia dla kibiców Unii Tarnów!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
marcinmkrakow weź sobie odpuść chłopie, niedość że nie masz szacunku do naszej zgody a potem cynicznie pozdrawiasz kibiców Unii, to jeszcze walisz posta pod postem, od nabijania jest polityczny a nie ten temat (
) Daj sobie spokój "rycerzu bez głowy", bo i tak nic nie zmienisz...![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czlowieku czy Ty wogole wiesz o co Ci chodzi i co wogole wypisujesz Ty sam sobie swoimi postami zaprzeczasz, wytluscilem Ci tekst zebys mogl szybciej znalesc. Dobra dzieciaku skoro czaly czas uwazasz wrecz wiesz ze jest mozliwosc rozgrywania meczow prosze o konkrety!!!!!!!!!!!!!!!!!!, tylko nie ja mysle i moze by tylko KONKRETY jak kiedy itp. A jak nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie zamilcz ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Do kiedy ma byc wybudowana trybuna C ? Wiaodmo wogole ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczegółowy harmonogram prac:
1. Wycinka drzew i krzewów (1.04.2008 - 15.05.2008) 2. Rozbiórka trybuny wschodniej (15.05.2008 - 31.07.2008) 3. Budowa trybuny wschodniej (07.2008 - 09.2009) 4. Dokończenie budowy trybuny północnej (10.2008 - 03.2009) 5. Budowa trybuny zachodniej (04.2009 - 06.2010) 6. Budowa parkingów (11.2009 - 10.2010) 7. Realizacja pozostałych elementów infrastruktury technicznej (07.2010 - 12.2010) 8. Zakończenie inwestycji i oddanie obiektu do użytkowania (12.2010)
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.06.2008 o godz. 19:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego to najstarsi Gorale nie wiedza
![]() ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
piłeś coś?
PS. Nie wiem czy wiesz, pewnie nie nazywając Tarnów wiochą, ale w latach 1975-1998 Tarnów był stolicą województwa tarnowskiego. Fajna wiocha co była miastem wojewódzkim. Przepraszam za offtopa ale głupota razi. Powód: głupota razi
Ostatnio edytowane przez IndykTSW : 27.06.2008 o godz. 20:00.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Zasadniczo nie biorę udziału w dyskusjach tutaj ale to już zbyt razi...Lech będzie grał tymczasowo poza swoim stadionem gdy zaczną zadaszenie robić nad nowo budowanymi trybunami... ![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sa projekty stadionu Wisly
![]() Najbardziej podoba mi sie ten projekt: ![]() wiecej projektow: http://stadiony.net/tworcy_stadionow/final |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No to w czas!!
![]() |
|
|