The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2012, 21:54
Niech ktos mi to wytlumaczy, bo ja tego nie moge pojac;
- przyjezdza do nas Legia ktora jest w ostrym dolku (5 na 6 meczow w ekstraklasie to padaka z jej strony, plus remis z Gryfem)
- owa Legia przez znaczna czesc gra w oslabieniu, ba, przez pewna czesc grala w 9 (!!!)
- gramy u siebie

Tymczasem... stwarzamy miej klarownych sytuacji od owej Legii ktora grala w oslabieniu! Od Legii ktora jest w dolku! Kompromitacja!

Ta druzyna to dramat, dramat ktory nie ma zadnej przyszlosci. Tak to sobie trzeba jasno powiedziec.

P.S
Ljuboja to jednak robi roznice. Chce wiecej takich grajkow w tej lidze, szczegolnie w Wisle
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.03.2012, 21:55
trzeba się cieszyć, że Maaskant trochę punktów ugrał, bo by mogły dwa krakowskie kluby mieć "ciekawie".

Ta drużyna, poza bramkarzem, NIC sobą nie prezentuje. Jestem pewien, że gdyby Legia grała w 9 od początku, to też wynik byłby ten sam. Brak umiejętności, pewności, waleczności, ambicji, szanowania klubu i kibiców... DNO Wywyalić co najmniej 10 po sezonie.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 30.03.2012, 21:56
milosz napisał(a):Wyświetl post
Tak , przekręcili nas z Bełchatowem czy z Ruchem zadowolony !?.
Co do Ruchu to nie mów tak. Przegrana na stówkę i nic więcej. Ruch mistrzem. Śląsk raczej się wypalił ...
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 30.03.2012, 21:57
Wilk, Sobolewski, Pareiko, Jovanovic, Melikson, Małecki zostają. Reszta mega kop w dupę do innej galaktyki, najlepiej beznogich kalek grających za pomocą odwłoków, wówczas być może zaczęliby coś grać.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 30.03.2012, 21:58
Elendil napisał(a):Wyświetl post
trzeba się cieszyć, że Maaskant trochę punktów ugrał, bo by mogły dwa krakowskie kluby mieć "ciekawie".

Ta drużyna, poza bramkarzem, NIC sobą nie prezentuje
. Jestem pewien, że gdyby Legia grała w 9 od początku, to też wynik byłby ten sam. Brak umiejętności, pewności, waleczności, ambicji, szanowania klubu i kibiców... DNO Wywyalić co najmniej 10 po sezonie.
Tyle to już wiadomo od jesiennych derbów.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 30.03.2012, 21:58
Dzisiejszy mecz to podsumowanie obecnej Wisły...
Odpowiedz cytując
maqz
Junior Member

Stary 30.03.2012, 21:59
Jesli Podbeskidzie zwyciezy, ladujemy na 8 miejscu..tuz za nimi..SZOK!..Widzew nie da rady z Ruchem ale gdyby dal..Przeskoczyl by i Nas..
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Od: 06.2011

Stary 30.03.2012, 22:02
raindog napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że nie jesteście przyzwyczajeni do tego, że arbiter może nie gwizdać pod Legię.
Akurat nie o to mi chodziło, ale rozumiem - Wasze forum, Wasze teorie spiskowe. Po prostu uważam, że sędzia roz.ebał bardzo fajnie wyglądający mecz, przy okazji utrudniając nam sytuację w następnej kolejce. Oczywiście przypadkiem
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 30.03.2012, 22:02
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Co do Ruchu to nie mów tak. Przegrana na stówkę i nic więcej. Ruch mistrzem. Śląsk raczej się wypalił ...
Karny z Ruchem z kapelusza więc mogłoby i być 0-0.Ruch był dużo lepszy, ale karny był trefny.

Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Niech ktos mi to wytlumaczy, bo ja tego nie moge pojac;
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
- przyjezdza do nas Legia ktora jest w ostrym dolku (5 na 6 meczow w ekstraklasie to padaka z jej strony, plus remis z Gryfem)
- owa Legia przez znaczna czesc gra w oslabieniu, ba, przez pewna czesc grala w 9 (!!!)
- gramy u siebie
Tymczasem... stwarzamy miej klarownych sytuacji od owej Legii ktora grala w oslabieniu! Od Legii ktora jest w dolku! Kompromitacja!
Ta druzyna to dramat, dramat ktory nie ma zadnej przyszlosci. Tak to sobie trzeba jasno powiedziec.
No tak, Legia w kryzysie, a my to niby nie !?
Jakoś tej wielkiej Legii co to jest przed nami lata świetlne nie zauważyłem, pewnie dlatego że jest taka jak ...cała nasza nędzna liga.

matt_1906 napisał(a):Wyświetl post
2011-10-29 18:00 Ekstraklasa, Kolejka 12 Wisła Kraków 0-1 Podbeskidzie Bielsko-Biała
matt_1906 napisał(a):Wyświetl post
2011-11-20 17:00 Ekstraklasa, Kolejka 14 Wisła Kraków 0-1 Górnik Zabrze
2011-12-04 17:00 Ekstraklasa, Kolejka 16 Wisła Kraków 1-0 Widzew Łódź
2011-12-09 20:30 Ekstraklasa, Kolejka 17 Wisła Kraków 0-1 Polonia Warszawa
2012-02-26 17:00 Ekstraklasa, Kolejka 19 Wisła Kraków 0-1 Korona Kielce
2012-03-09 20:30 Ekstraklasa, Kolejka 21 Wisła Kraków 0-0 Lech Poznań
2012-03-30 20:30 Ekstraklasa, Kolejka 24 Wisła Kraków 0-0 Legia Warszawa
7 ostatnich ligowych meczy u siebie
1-2-4 bramki 1-4
O ! I to jest temat. Na własnym boisku w 7 ostatnich spotkaniach strzelamy 1 bramkę.
Ostatnio edytowane przez milosz : 30.03.2012 o godz. 23:51.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 30.03.2012, 22:03
Widać, że połowa piłkarzy ma już to wszystko w dupie i czeka z utęsknieniem na Maj 2012. W takiej sytuacji nawet trener niewiele może zrobić. Probierz może być nawet genialnym motywatorem, fantastycznym taktykie, ale jak ktoś nie ma w sobie krzty ambicji, to nawet z najpiękniejszego gadania i głowy pełnej wiedzy gówno wyniknie. Jeśli chodzi o mnie to w tej sytuacji zostawiłbym w składzie Pareikę, Jovanovicia, Chaveza, Czekaja, Małeckiego, Wilka i Genkowa, a resztę składu uzupełnił chłopakami z ME. W tej sytuacji Wisła nic na tym nie straci, bo reszta nadaje się po prostu do dyscyplinarnego wypierdzielenia, tyle w temacie.

Pareiko - Jovanovic, Chavez, Czekaj, Moskal / Arian - Wilk, Uryga - Małecki, Szewczyk / Michalski, Pułka / Stanek - Genkow

Ktoś powie, że wystawienie takiego Urygi to będzie osłabienie? Analogicznym przypadkiem do Urygi jest np. Drewniak z Lecha, również kapitan o rok starszego rocznika w reprezentacjach młodzieżowych, chłopak wszedł do składu i prezentuje się bardzo solidnie, w każdym razie nie stracili ŻADNEJ jakości na tej pozycji w stosunku do Injacia czy Djurdjevicia, wręcz przeciwnie. I nie wierzę, że ten przykładowy Uryga będzie wykazywał się podobną ambicją co np. Nunez.
Odpowiedz cytując
fabio
Member

Od: 08.2005

Stary 30.03.2012, 22:08
Ale jedna rzecz jest z tego meczu pozytywna , dla obecnych i przyszlych pilkarzy, to postawa i zachowanie Michała Żewłakowa. Szacunek dla człowieka. A mecz , no cóż, może lepiej przemilczeć. Tyle.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 30.03.2012, 22:08
Ta drużyna umarła już w Nikozji. Naściągaliśmy mnóstwo kalek za grosze i chcieliśmy nimi wejśc do LM. O dziwo, dzięki Meliksonowi, który chciał się wybić i zacząć karierę w jakiejś Primera Division, szło nam całkiem nieźle. Aż do rewanżu z Apoelem.

Potem trwała reanimacja trupa, teraz gramy jakbyśmy faktycznie zombie byli. Ten sezon to jedno wielkie dno w wykonaniu piłkarzyków oraz zarządu.
VIVA LA WISŁA

Odpowiedz cytując
Dawid_TSW
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 30.03.2012, 22:10
Dyskusja się powoli rozkeca to i ja wrzuce swoje trzy grosze!

Trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem osamotnionego Genkova na ataku, graliśmy u siebie i powinniśmy cisnąć Legie od początku. Genkov z Bitonem napewno by więcej zdziałali na ataku niż Genkov z Gargułą, którego Genkov ma za swoimi plecami.
Garguła w pierwszej połowie grał tak sobie, nic nie spieprzył ani nic wielkiego nie zrobił. No ale ten jego wolny w, którym trafił w jednoosobowy mur to jest mistrzostwo Europy - myśle, że nawet na Orlikach dzieci już lepiej wykonują rzuty wolne!!
Małecki ewidentnie przespał mecz, próbował ale lipa z tego wychodziła.
Nunez na lewej obronie - kto go tam ustawił?! Widać jak byk, że lubi on grać z przodu, na pomocy, a Probierz go pcha do defensywy, już wolałbym Paljicia na tej pozycji, jest bardziej ograny w defensywie.

Na pewno nasza defensywa grała dziś dobrze (no prócz Nuneza, który bądź co bądź nie grał na swojej pozycji), Chavez grał pewnie, Czekaj złapał doświadczenie i rozegrał dobry mecz w obronie, a Jovanovic widać, że szukał gry, nawet z przodu. Będzie z niego solidny prawy obrońca.
Jak Pareiko nie dostanie nowego kontraktu, to będzie to wielki błąd zarządu SSA, bramkarz dobry, doświadczony i widać, że zależy mu na grze dla Białej Gwiazdy.

Mecz w Naszym wykonaniu słaby ofensywnie, na własnym stadionie cisneliśmy Legie dopiero jak grała w 9-tkę, a tak to plan gry był prosty - Pareiko wykopuje piłkę i może Genkov ją przejmie jak nie będzie na spalonym. Więcej gry szkrzydłami!! Cały zespół angażować w akcje! Mam nadzieje, że p.Probierz wyciągnie z tego meczu jakieś wnioski i na derbach zobaczymy Wisłę grającą ofensywnie, która strzeli więcej niż jednego gola! Chociaż ogranie dziewczyn z Kałuży nie będzie takie trudne

Dziękuje za uwagę
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 30.03.2012, 22:11
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Widać, że połowa piłkarzy ma już to wszystko w dupie i czeka z utęsknieniem na Maj 2012. W takiej sytuacji nawet trener niewiele może zrobić. Probierz może być nawet genialnym motywatorem, fantastycznym taktykie, ale jak ktoś nie ma w sobie krzty ambicji, to nawet z najpiękniejszego gadania i głowy pełnej wiedzy gówno wyniknie. Jeśli chodzi o mnie to w tej sytuacji zostawiłbym w składzie Pareikę, Jovanovicia, Chaveza, Czekaja, Małeckiego, Wilka i Genkowa, a resztę składu uzupełnił chłopakami z ME. W tej sytuacji Wisła nic na tym nie straci, bo reszta nadaje się po prostu do dyscyplinarnego wypierdzielenia, tyle w temacie.

Pareiko - Jovanovic, Chavez, Czekaj, Moskal / Arian - Wilk, Uryga - Małecki, Szewczyk / Michalski, Pułka / Stanek - Genkow

Ktoś powie, że wystawienie takiego Urygi to będzie osłabienie? Analogicznym przypadkiem do Urygi jest np. Drewniak z Lecha, również kapitan o rok starszego rocznika w reprezentacjach młodzieżowych, chłopak wszedł do składu i prezentuje się bardzo solidnie, w każdym razie nie stracili ŻADNEJ jakości na tej pozycji w stosunku do Injacia czy Djurdjevicia, wręcz przeciwnie. I nie wierzę, że ten przykładowy Uryga będzie wykazywał się podobną ambicją co np. Nunez.
Jeszcze wczoraj bym Cię wyśmiał dziś muszę się zgodzić.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 30.03.2012, 22:12
Ja z tego sezonu kojarze tylko 2 dobre mecze u siebie z Litexem i wyjazd do Poznania jesienia i wygrana 1-0 . Reszta ponad 20 meczów w tym sezonie to kalectwo lub wielkie kalectwo
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.03.2012, 22:17
Frajerzy. Nic więcej.
Jedyni na + to Czekaj,Chavez Pareiko i Wilk.
Niech oni odsuna do ME tych ....a oszołomów wszystkich,co wiadomo ze w lecie odejdą bo widac,że juz nawet im sie udawac nie chce.
Nerwy człowiekowi puszczaja jak oglada kogos,kto nie powinien nigdy we Wiśle sie pojawić. Co najwyżej w Łksie moga takie kaleki grać.

Co do Probierza to on sam nie wejdzie na boisko. Przydałby sie Sobol w takim meczu,zeby zaczal drzec ryja na nich wszystkich bo nie kumają chyba o co w tej grze chodzi.
Jeszcze mysla,ze kibice beda z nimi znowu spiewac po meczu...
Nunez i ta cała spółka co w czerwcu odejdzie ,pakować sie i juz WYPIERDALAĆ bo skład załata sie ME a człowiek chociaż nie bedzie ich musiał juz ogladac.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

drużyna jest całkowicie rozbita , a właściwie nazywanie tego tworu drużyną jest na wyrost

w ofensywie graliśmy totalne zero , całkowity brak pressingu , co mnie dziwi najbardziej po tym co widziałem w 1 meczu Probierza z Lechią , czyli zagonienie rywala juz na jego połowie . Tutaj większość grajków przeszło obok meczu. Takiej Wisły nikt nie będzie ogladał . Tak bezradnej Wisły juz dawno nie było . W dodatku z tak przepłacanymi zawodnikami .

Pareiko , Czekaj , Chavez , Wilk - nie mam im nic do zarzucenia. Grali na swoim poziomie .

Reszta zagrała słabo , albo bardzo słabo , nie będę się nad nimi rozpisywał bo każdy widział co się działo na boisku .

Natomiast to co zagrał dzisiaj Melikson należy się oddzielny akapit . Dawno nie widziałem takiego symulowania gry jaką dzisiaj prezentował Maor . On juz tylko i wyłącznie czeka na koniec sezonu i transfer zagraniczny . Żeby chociaz jeszcze chciał się dobrze zaprezentować , ale nie , kiwa się wtedy kiedy nie trzeba , źle podaje , , nie bierze na siebie ciężaru gry , po prostu brak słów . Wisła w ataku , a on stoi w połowie boiska i się przygląda , ręce opadają . Strzał z 20 metrow , praktycznie nieatakowany 10 metrow obok bramki ..
Ostatnio edytowane przez Karherop : 30.03.2012 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Przy tej śliskiej piłce aż się prosiło żeby ładować z dystansu. 11-stu przeciw 9-ciu - ja nie mogę. Niech za komentarz do dzisiejszego meczu będą słowa kogoś z tłumu: "a teraz powinni tu zostać i zrobić im przez całą noc trening"
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 30.03.2012, 22:22
Cytat:
Przy tej śliskiej piłce aż się prosiło żeby ładować z dystansu
no to ładowali: Jirsak, Nunez... 20 metrów obok bramki. Może jakby strzelili jeszcze z 10 razy, to by coś w światło bramki poleciało.
VIVA LA WISŁA

Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.03.2012, 22:22
Naprawdę nie wiem co wy w tym Wilku widzicie. Rozumiem ambicję i zaangażowanie. Nie mogę mu tego odmówić. Ale przydałoby się żeby trochę w piłkę próbował pograć, bo na razie to każdy jego pojedynek z przeciwnikiem kończy się jego faulem. On powinien mieć ksywę "mr. faul"
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 30.03.2012, 22:24
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę nie wiem co wy w tym Wilku widzicie. Rozumiem ambicję i zaangażowanie. Nie mogę mu tego odmówić. Ale przydałoby się żeby trochę w piłkę próbował pograć, bo na razie to każdy jego pojedynek z przeciwnikiem kończy się jego faulem. On powinien mieć ksywę "mr. faul"
Dokladnie Wilk jest mega cienki ,typowy przecinak a i tak nie zawsze skuteczny w tym co robi , bo albo sie minie z pilka ,albo zle przyjmie ,zle wyprowadzi . Ambicja nadrabia wszystko bo umiejetnosci za duzo nie ma .
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.03.2012, 22:26
Przynajmniej Legia nie popsuła Nam rekordu 15 spotkan na Reymonta bez porazki (teraz juz 16stu) - ale co to za pocieszenie.
Odpowiedz cytując
FRANTIC
Member

Od: 08.2004

Stary 30.03.2012, 22:26
Czy nikt w sztabie nie widzi że Nunez NIE POTRAFI GRAĆ W PIŁKĘ? Dobrze że atmosfera była na wysokim poziomie...
TYLKO WISŁA !
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.03.2012, 22:28
ciacho napisał(a):Wyświetl post
pier,dolisz głupoty, na tle tej drużyny się wyróżnia a w dodatku jak to ująłeś mr. faul to chyba czerwonej w naszych barwach nie dostał, więc jeśli już fauluje to przynajmniej wie jak to zrobić. Melikson - najlepszy piłkarz w historii Wisły niech wypier,dala.

FRANTIC - pamiętam, że byli tu użytkownicy, którzy pisali żeby go wykupić(kwota wykupu oscyluje ponoć wokół 900 tysięcy euro).
Powód: nunez
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 30.03.2012 o godz. 22:34.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 30.03.2012, 22:29
milosz
Cytat:
No tak, Legia w kryzysie, a my to niby nie !?
Jakoś tej wielkiej Legii co to jest przed nami lata świetlne nie zauważyłem, pewnie dlatego że jest taka jak ...cała nasza nędzna liga.
My slabo gramy caly sezon*. Oni wiosne. Po pewnym czasie, pewnego zjawiska kryzysem nie ma co nazywac, tylko slaboscia.

*Inna sprawa ze wczesniej jakby tak to wygladalo, mimo porazek, lepiej. Kultura gry i te sprawy...

Legia nie jest wielka, wielka moze byc tylko Wisla A tak mowiac juz powazniej; tak, Legia nam odjechala. To my mamy problemy finansowe a nie oni, mimo ze to u nich graja takie grajki jak Ljuboja, Blanco czy Novo (wysokie kontrakty). I mimo tego ze to oni daja ok. 1 mln euro rocznie na szkolenie, a nie my. To oni maja szkolenie (Wolski, Zyro, itd.), a nie my. Twierdzic ze organizacyjnie-sportowo jestesmy na tym samym poziomie to robic dobra mine do zlej gry.

Co oczywiscie nie znaczy ze Legia to jakis super poziom. W zadnym wypadku. My poprostu organizacyjnie-sportowo jestesmy zalosni, Legia jest srednia (w kontekscie klubow europejskich o podobnym potencjale finansowym).
Odpowiedz cytując
iwan149
Member

Od: 05.2009

Stary 30.03.2012, 22:32
Michał Czekaj dziś na + raczej nie zasłużył, Ljuboja robił z nim co chciał i kiedy chciał, proste zwody, a Michał się na nie nabierał. Ale dobrze niech nabiera doświadczenia przeciwko dobremu zawodnikowi, lepiej niech on gra, aniżeli Jaliens co pożytku w przyszłości nię będzie z niego żadnego. Troche zaskoczył mnie Daniel Brud, gdyż zagrał nienajgorzej, miał pare odbiorów i dokładnych podań, myślałem, że będzie z nim gorzej, tak więc mały plusik dla niego.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.03.2012, 22:36
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
pier,dolisz głupoty, na tle tej drużyny się wyróżnia a w dodatku jak to ująłeś mr. faul to chyba czerwonej w naszych barwach nie dostał, więc jeśli już fauluje to przynajmniej wie jak to zrobić. Melikson - najlepszy piłkarz w historii Wisły niech wypier,dala.

FRANTIC - pamiętam, że byli tu użytkownicy, którzy pisali żeby go wykupić(kwota wykupu oscyluje ponoć wokół 900 tysięcy euro).
Może i wie jak, szkoda że nie wie kiedy.
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.03.2012, 22:37
Za Moskala przynajmniej graliśmy piłką, odkąd przyszedł Probierz jest z meczu na mecz gorzej. I jeszcze w wywiadzie pomeczowym mówi, że drużyna nie ma czasu na treningi... (!!!) Graliśmy 11 na 9, a ostatnie podanie które miało otwierać drogę do bramki było na 40 metrze!!! Jak to jest możliwe?! Mimo, że graliśmy w przewadze i niby atakowaliśmy, to ja naprawdę miałem wrażenie, że legionistów jest więcej... Szczególnie było to widoczne w akcjach skrzydłami, gdzie tylko technika Ilieva pomagała Jovanovicovi dostać się do linii końcowej i spróbować dośrodkować. Jakość tych dośrodkowań pozostawię bez komentarza.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 30.03.2012, 22:38

Za nieszanowanie mordy.

Kartki dla Legii zasłużone, poza tym sędzia w swoim świecie.
Brud najlepiej zagrał, reszta stojanow. Czy oni nie wiedzą, że trzeba biegać. Może jakaś zmiana krzyżowa, ustawienie się w trójkącie, zagrania na drugą. Nie, lepiej lagę do boku i dośrodkowanie. Trzeba przyznać, że mają to dopracowane od kilku lat.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.03.2012, 22:39
Ta banda pajaców nie zasługuje żeby wydawać choćby złotówki na ich oglądanie. Zamiast wydawać kasę na mecz z ŁKS przeleję pieniądze na SKWK, TS Wisła, albo dam 50 zeta komuś kto kupił karnet i musi chodzić żeby do puszki na oprawę rzucił. To nie o to chodzi czy ktoś jest kibicem sukcesu czy nie, chodzi o to że biorąc pod uwagę to ile kasy płaci się na pensje tych niedojd, jakość jaką oni prezentują po prostu obraża człowieka.

Już się ....a patrzyć nie da na Jovanovica i Nuneza, którzy za chuja dośrodkować nie potrafią, na Gargułę, który ie wnosi nic, Genkowa który potrafi pięć meczów z rzędu do żadnej sytuacji nie dojść. Dzisiaj grając pół meczu w przewadze nie stworzyliśmy nic. Pewnie gdyby Legia grała w pięciu byłoby tak samo. A że Legia jest denna to nic nowego. W końcu do rundy wiosennej przygotowywał ich Skorża.

O to że ta banda jest w stanie przegrać u siebie z żydami jestem spokojny.
:/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów