|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I sam jesteś baba.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Za kartki z Jagą nie może zagrać Arek Głowacki. Amen
![]()
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Narażasz się każdej kobiecie z tego forum, więc uważaj
I popatrz na moją rangę - nie boisz się![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A fakt. Bo dzisiaj piątek
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() Ma ktos jakies statystyki naszych meczow z Jaga przy Reymonta ? Z/R/P bramki itd ? |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A tak w ogóle, to te ,,baby" czasem lepiej się znają od facetów. Wszyscy ode mnie ze szkoły kibicują Legii, a nawet nie wiedzą kto to jest Jan Mucha... i niektórzy z nich uważają, że obrońca nie może wyjść poza swoją połowę i strzelić bramki
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
- Jest coraz lepiej, ale jeśli w kontuzjowanej nodze będę czuł ból, nie ma sensu, żebym grał - mówi Hermes. Bruno zmaga się z urazem żeber, ale i on zapewnia, że sytuacja z dnia na dzień poprawia się. Jest spora nadzieja, że obaj jutro wystąpią. - Medycyna czyni teraz cuda, ale na wypadek, gdyby Hermes i Bruno nie wykurowali się, w osiemnastce meczowej znalazł się Jacek Falkowski. Kontuzje trochę mieszają nam szyki, ale musimy sobie poradzić - zapewnia Czykier. Więc nie liczyłbym na to ze Hermes i Bruno nie zagraja Pzdr. ![]()
Jagiellonia Pany Żółto Czerwone Szatany !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Jest juz oficjalnie potwierdzone ze obaj nie zagraja. A szkoda.
http://wislaportal.pl/news.php?id=15102 o ile wierzyc im. Ale chyba nigdy sie jeszcze nie zdarzylo zeby mieli zle info. Na ktoryms z portali Jagi tez cos takiego widzialem.
Ostatnio edytowane przez mic : 10.04.2009 o godz. 11:38.
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To znaczy, że Twoje umiejętności dydaktyczne sa zerowe
I pamiętaj - zostałeś ostrzezony, więc jeśli napiszesz jeszcze coś szkalujacego lepszą (i piekniejszą) połowę ludzkości to konsekwencje poniesiesz na własną prośbę ![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Przewidywany skład Jagiellonii na mecz z Wisłą wygląda następująco: Rafał Gikiewicz - Alexis Norambuena, Pavol Staňo, Andrius Skerla, Igor Lewczuk - Kamil Grosicki, Szymon Matuszek, Jacek Falkowski, Paweł Zawistowski, Dariusz Jarecki - Tomasz Frankowski.
Jeżeli faktycznie Grosicki przejdzie na skrzydło a w środku zagra trójka : Falkowski-Matuszek-Zawistowski to będzie oznaczał ,że będą zadowoleni z 0:0 a jak przy okazji Franek coś strzeli to w ogóle będzie świeto........ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Oni maja Franka, my możliwe, że będziemy mieć po przerwie Brożka Miejmy nadzieję że ze skutecznością będzie tylko lepiej niż w meczach z Lechem/Amicą. Bo jeśli to uda się poprawić to wygrana murowana, tym bardziej że jeśli chodzi o naszą gre to nie jest źle. 3 punkty MUSZĄ być i ja innej opcji nie przyjmuję. A wynik.. hmm 2-1 dla nas, dopisujemy 3 punkty i utrzymujemy kontakt z czołówką. ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie oglądam tego dziadowego serialu, więc nie znam jej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja obstawiam po dobrym meczu 3:1 po bramkach Małego, Pepe i może wkońcu BETO! Pozdro
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Pawełek gotów do gry
Dzisiaj, 12:59 Mariusz Pawełek jest gotów do gry z Jagiellonią. Wcześniejsze prognozy okazały się bardziej pesymistyczne. Pierwszy golkiper Wisły doznał urazu więzadeł pobocznych kolana przed meczem Pucharu Polski z Lechem. W tym meczu wystąpił Ilie Cebanu. Zobaczymy, czy trener Skorża da Mołdawianinowi kolejną szanse, czy też postawi na pierwszego w hierarchii bramkarzy "Mario". Teraz tylko czekac na napinaczy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pawełek jednak zdolny do gry. Ciekawe, czy będzie bronił On czy jednak Cebanu
Troszeczke spoźniony ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Przydałoby się, żeby Beto wreszcie pokazał, że potrafi strzelać bramki... Ale myślę, że jak się przełamie, to będzie jednym z najlepszych napastników ekstraklasy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
buldus twoja wiara w Beto jest większa niż odległość z Krakowa do Guarulhos (mieścina w której urodził się nasz jakże utalentowany Brazylijski Napadzior)
Szczerze.. mi to obojętne czy zagra Pawełek czy Cebanu. I jeden i drugi bramkarzem na skalę światową nie jest aczkolwiek znajomość wielu języków przemawia na korzyść tego drugiego. Ale jeśli Pawełkowi nic nie jest to trener zapewne postawi na tego bardziej doświadczonego. ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Skończcie już z tym Beto. Chłop się rusza gorzej niż Dawidowski. Wpuszczać go tylko na końcówki albo na mało ważne mecze, których nie mamy już do końca sezonu. Trza na "Wtorka" stawiać. Ma taką ochotę do gry, że ciężko go nie wpuszczać. Skład na Jagę:
Pawełek Singlar Baszczu Marcelo P. Brożek Zieniu Boguski Sobol Mały Niedzielan Ćwielong |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Pora na wypróbowanie kogoś innego. Nie można ciągle stawiać na Pawełka.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja bym wystawiła Cebanu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to może poszukamy jakiegoś super poliglote znajacego kilkanascie jezykow zeby stal na bramce, bez komentarza...
A co do Kaski to zwykly troll, kazde posty skierowane do niej, sa dla niej pozywka, jej zajeciem jest nabijanie postow w bezsensowny sposob, obca jest jej "edycja" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
cale szczescie, ze Pawełek bedzie mogl bronic. Wie ktos w ogole kiedy Cebanu konczy sie kontrakt?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Grał z Lechem ostatnio. Nic by się nie stało, jakby zagrał z Jagą. To nie eksperyment.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mam gdzieś nabijanie postów, jak ktoś coś do mnie kieruje to odpisuje. A co do tego trolla... pomyśl trochę, zanim coś napiszesz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003