|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://www.krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/953701.html
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie. niech ktoś powie znacie ten samochód:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7649177 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
http://autos.canada.com/community/logosquiz/index.html
No "cfaniacy" czy ktoś zrobi 50/50 ?edit: ja na chińszczyźnie poległem plus kilka głupich błędów z pośpiechu ![]()
Ostatnio edytowane przez Kocur : 29.01.2009 o godz. 12:42.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
45/50... niektore zabójczo trudne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
45/50
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
47/50... chińskie syfy mnie pogrążyły.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
49/50 bez pomocy neta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pff, chińskie gówna psują wynik ;p 47/50
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
filtr powietrza do Golfa 4 mialby ktos zalatwic lub orientuje sie ktos gdzie najbardziej w Krakowie takie rzeczy oplaca sie kupic
dowiedzial sie tez ze jak jest zaj*** filtr to spalanie rzedu 2 litrow wiecej ... a to by sie zgadzalo
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 29.01.2009 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2005
Offline |
|
|
47/50 chinskie sucks
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja mialem 48/50.
odpowiedzcie mi teraz na moje pytanie panowie i ide wcinac hamburgery . W moim autku od jakichs dwoch dni glowie sie nad tym co sie stalo. 3 opony dwie przednie i prawa tylna nie trzymaja powietrza. tzn po jenym dniu juz okolo 0,7 -1 atmosfery brakuje cisnienia. Jakby byly przebite to juz dawno bym na felgach jak Kuzaj jezdzil. Co to moze byc? Spotkaliscie sie z czyms takim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Często powoli schodzi jak wbijesz gwoździa i zatyka dziurę, ale żeby trzy naraz przebić to ciężko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może skorodowane albo pokrzywione lekko felgi czy coś takiego ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zapytaj na Wielickiej po po prawej stronie jadąc od Limanowskiego/Nowohuckiej zaraz za wiaduktem. Jest tam nawet taki wyświetlacz, co pokazuje części i cenę. A jeśli interesuje Cię żeby ktoś załatwił, to popytam w firmie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
... a potrzebne jakies dane n/t silnika ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
pozdro pincet. quiz 47/50, choc przyznam szczerze, ze w paru przypadkach strzelalem. EDIT tak bedą ci potrzebne, rok, pojemnosc, i chyba to tyle
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 29.01.2009 o godz. 20:08.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
puszcza Ci przy łączeniu felgi z oponą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miejmy nadzieje ze wkrotce zloty sie umocni bo paliwko drozeje niestety
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
eee tam...gaz dalej trzyma cenę
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Był taki dowcip na "bashu":
Jak widzę na allegro auto z silnikiem V8 i gazem to zastanawiam się dlaczego nie jest w rubryce uszkodzone ![]() A tak w ogóle to bez jaj ... na Shellu pod M1 (najtańszy Shell w Krakowie) wczoraj ropa była po 3.50 - jak dla mnie może tak być przez kolejne 10 lat ![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie neich 95 trzyma sie i 3.80 ale niech to trwa caly czas a nie taki bajzel ze podwyzka o 1.20 i pozniej po neiwiadomo jakim czasie spadek
obnizylem dzisiaj cisnienie w kolach bo ciule jak zwykle dopompowac prawidlowo nie umieli filtr powietrza wymieniony i mam nadzieje ze teraz zima to 600km na baku spokojnie zrobi ![]()
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 31.01.2009 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kierowcy- chłop wjechał mi w d*** wczoraj wieczorem, spisałem oświadczenie, (gdzie mam jego dane, imie nazwisko, nr ubezpieczenia, nr prawa jazdy, nr dowodu itd) napisał, że nie wyhamował i uderzył w STOJĄCE auto (moje), które następnie uderzyło w auto stojące przed nim (czyli mam rozbitą d*** i przód) i podobno jest tak, że tył poleci z ubezpieczenia tego goscia, a przód z mojego, bo nie zachowałem odpowiedniego odstępu od auta przede mną. Prawda to?
I druga sprawa, czy teraz ja mam iść z oświadczeniem go jego ubezpieczalni (generali) dać im to oświadczenie i czekać na wycenę, czy co? A do tego co zrobić później- bezgotówkowo, gotówkowo? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
1. W polskim prawie ZAWSZE wina jest tego kto walnął z tyłu ale jeśli jest w oświadczeniu że stałeś i tego z przodu walnąłeś dlatego że dostałeś strzała w dupę to nie jest to Twoja wina ale koleś odpowiada za wszystkie rozbite auta.
3. Ja bym oświadczenie potwierdził najpierw w jakimkolwiek posterunku - pieczątka czy podpis żeby nikt tego nie kwestionował - a potem do ichniego ubezpieczyciela. 3. Obecnie 99,99% wycen jest bezgotówkowych. 4. Niektórzy to takie ciule że zmieniają zeznania mimo oświadczenia - więc czas jest ważny ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Przy dzwonach zasada jest taka:
Jeśli Twoja wina - unikać policji Jeśli Kogoś wina - wzywać policje choćby się miało czekać 2 dni Spisaliście oświadczenie wiec nie jest źle. Idziesz z tym do ubezpieczalni sprawcy i zgłaszasz szkodę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mamy dwa identyczne oswiadczenia, oba potwierdzone podpisem świadka, więc źle być nie powinno, pytanie tylko czy te barany z Generali zechcą mi zajrzeć pod samochód i ocenić czy tam pod zderzakiem wszystko jest ok, czy zaproponują tylko kasę za zderzak nowy...
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
miba w twoim przypadku jest o tyle dobrze,ze w oświadczeniu masz napisane "w stojące auto".jeżeli gość się tego nie wyprze,to generali nawet jeżeli będzie robić problemy,to gdy postraszych ich sądem powinni się poddać i cała robota pójdzie z oc sprawcy.jak masz jakiś zaprzyjaźniony zakład blacharski to powinieneś na tym jeszcze do przodu wyjść. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|