|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Co za końcówka, co za ulga!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chyba już nikt nie ma wątpliwości kto jest Polskim Manchesterem
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
zgadzam się w 100% po takim meczu powinni pieszo do Krakowa wracać...a kibice nie powinni im dziękować tylko oni kibicom...bo dla mnie taka gra to jest olanie swoich fanów...za bardzo ich rozpieśćiliśmy...muszą czasem odczuć presje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ufffff, fajna jest taka adrenalinka, ale jednak wole jej w innych dziedzinach zycia zaznawac
Mozna bylo wczesniej strzelic i by bylo spokojniej a tak zaraz sie tu zleca innowiercy i beda plakac jakiego to farta mamy Mimo wszystko Brozek sobie powinien jeden mecz na lawce siasc. Ale narazie sie cieszymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Uffff co za mecz.... Jak to mówi nasz kolo od histy :" Niektóre porody bywają łatwiejsz niż ta odpowiedź..."
Tak dzisiaj samo ciśnie mi się na usta:" Niektóre porody bywają łatwiejsz niż ten mecz.." Ale brawooo dla chłopaków za walkę bo troche już zwątpiłem pod koniec a tu brama Brozia... ))3pkt to zawsz 3pkt, jednak skuteczność - dramat ;/
Ostatnio edytowane przez igortsw : 12.11.2008 o godz. 21:40.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Beznadziejnie zagraliśmy. Fatalny mecz. Potem napisze więcej na razie muszę się uspokoić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No ja pierdziu czegos takiego dawno nie oglodałęm
walka walka walka i jeszcze raz walka brawo chłopaki za gre do konica wielki szacun ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
na boisku prze dramat. Kopanina i mnotwo strat, wazne, ze sa 3 ptk. Jak najszybciej o tym zapomniec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
beznadziejny Brozek
beznadziejny Boguski Zajebisty wynik ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Brawo!
Wzięli się w garść, ale trzeba przypomnieć, że Odra grała jednego zawodnika mniej.Cieszę się z bramki Małego. Na pewno podbuduje go to psychicznie i jeszcze bardziej zmotywuje. Gra nie wygląda źle, rotacja wpłynęła pozytywnie. Tylko pamiętajmy, że prezes Cupiał nie patrzy specjalnie na grę tylko na wyniki. A przy takiej formie strzeleckiej może być ciężko o zwycięstwa.
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.11.2008 o godz. 21:44.
![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Takie mecze są potrzebne, wygrać kiedy nie idzie. Prawda jest taka że powinniśmy zakończyć ten mecz w pierwszych 30 minutach jednak ta piłką nie chciała wpaść do bramki. Chwała Zieńczukowi za to że w końcówce miał bardzo dobre wrzutki, jego dobra dyspozycja jest nam potrzebna teraz jak nigdy.
Na wielki plus Małecki, Marcelo no i Zieniu. Brożek takimi meczami jak dziś i z LKSem zamyka sobie drogę do zagranicznego klubu, przynajmniej połowę tego co miał w tych meczach powinien strzelić. PS. Ten meczy był istnym horrorem...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.11.2008 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
LOL, to była chyba najlepszy finisz Wisły w ostatnich trzech latach. Bramki w 92. i 95. minucie!
Ale zasłużone zwycięstwo, było 14 strzałów, w tym 6 celnych. Nie wynoście Brożka pod niebiosa, kilka sytuacji zawalił w nominalnym czasie gry. Napastnik o takiej klasie nie może strzelać w niebo stojąc 2 metry przed pustą bramką. Kiksy wybaczam, jeżeli się prowadzi w meczu. Ale litości, przy 0:0... Już miałem pisać (90. minuta), że Wisła zdobyła ledwie 5 pkt w 4 ostatnich meczach. Jest lepiej, mamy 7, ale to wciąż jest poziom nie gwarantujący mistrzostwa! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Grali do dupy, ale ważne są 3 oczka. Teraz przegotować się na Lechię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
noi prosze... PAWEŁ BROŻEK i zaraz po nim Patryk ODCZAROWALI WODZISŁAW !!!
wstydzic sie powinni wislacy za e nie wykorzystane sytuacje ... co tu duzo mowić,kazdy widzial jak to wyglada, brawo za ambicje, zagrali dosłownie do ostatniego gwizdka i opłaciło się !!! te 3 pkt cieszą mnie chyba najbardziej ze wszystkich zdobytych w tym sezonie ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Brawo i 3 punkty do kieszeni
Teraz mecz przyjaźni ![]() ![]()
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Takie zwycięstwa smakują najlepiej. Ale, oby nigdy więcej takich nerwówek.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cieszy wynik, o grze trzeba zapomnieć jak najszybciej...Na Boguskiego na przerwa źle wpłynęła, dobrze Małecki. Wisła męczyła się niemiłosiernie, ale faktem jest, że Odra powinna kończyć ten mecz w 9(to co wyprawiał ten Korzym to jest boiskowe chamstwo i tutaj jak nigdy zgodze się w 100% z komentatorami Canal +) na pewno z tego meczu zapamiętam jeszcze grę Zieńczuka, nie tylko za asystę, ale udawało mu się dzisiaj więcej niż we wszystkich meczach do tej pory razem wziętych.
![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Kompleks Odry przela,amy
Gratulacje Małecki! |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
"Zieniu orał na tej lewej stronie jak na ugorze.." powalił mnie ten tekst komentatora
BO WISŁĘ TRZEBA SZANOWAĆ ! WISŁA NAJLEPSZA JEST!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Nawet się nie zastanawiam ile by było jakbyś od początku go miał ![]() A następnym razem mimo wszystko załóż trochę wcześniej, bo niektórzy mają słabe serce (mimo, że wiślackie) ![]() Brawo Wisła za walkę do końca! ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Warto zwrócić uwagę na coraz lepszą grę Marcelo, poza 2 akcjami gdzie dał się oszukać, grał bezbłędnie. "Coś na uspokojenie" jest potrzebne nie tylko zawodnikom ale i mi bo byłem bliski zawału!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zienkowi sie udalo |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
1. Polonia Warszawa 28
2. Wisła Kraków 27 3. GKS Bełchatów 25 4. Amica Poznań 24 5. Legia Warszawa 24 6. Śląsk Wrocław 21 7. Polonia Bytom 17 8. Lechia Gdańsk 17 9. Ruch Chorzów 16 10. Arka Gdynia 15 11. Jagiellonia Białystok 14 12. Piast Gliwice 14 13. Odra Wodzisław Śląski 13 14. Łódzki KS 10 15. Górnik Zabrze 9 16. Cracovia Kraków 8 Powód: korekta tabeli :)
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 12.11.2008 o godz. 22:00.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
w stosunku do meczu z ŁKS-em widac pewien postęp,Odra grajac w 10-tke musiała spuchnąc.Podobała mi sie gra Zienia który kilka razy szarpnał na lewym skrzydle.Brożek widac że jest troche przemeczony i to natychmiast odbija sie na grze ofensywnej Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
3 punkty zdobyte-to najwazniejsze.Skutecznosc pozostawia wiele do zyczenia,ale przeciez to legia i lech stracily punkty -wiec cieszmy sie panowie.Jestesmy tylko jedno oczko za polonia i miejmy nadzieje,ze juz w najblizszy weekend to oni beda ogladac nasze plecy.Pozdro dla wszystkich , ktorzy wierza w sukces do ostatnich sekund!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Legia za Amicą i Śląsk na 6. pozycji
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Brawo Zienczuk tego człowieka brakowało .Wisełka the best
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak dobrze pójdzie, to będziemy po rundzie jesiennej wiceliderem (może nawet liderem) i będziemy mieć bardzo korzystny układ meczy na wiosne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tak zwany fart z dupy. Brozio mimo gola, niepokojąco rozkojarzony dzisiaj..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A 5 minut przed koncem miałem wyłączyć TV. Nie wyłączyłem bo mi się browar na kanapę wylał... Mecz piach, mnóstwo strat ale liczą się 3 pkt. Zwycięzców się nie ocenia.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|