The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2008, 19:25
łobodziński jest w tej chwili zdecydowanie najsłabszym skrzydłowym ligi, nie mówie tego pod wpływem emocji, taka jest prawda. W każdym meczu jest najsłabszy na boisku a mimo to gra. Lepiej grac w 10tke niż z nim. jak Boguskiemu czy Jirsakowi nie wyjdzie jeden mecz to odrazu siedza na ławie. Brożek zamiast wymachiwac rekami niech sie lepiej zajmie grą, bo narazie nic nie gra...
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 31.08.2008, 19:25
Jest straszna lipa. Jak dla mnie to Łobodziński i Diaz out Boguski i Niedzielan in
Wislak1906_TS
Member

Od: 11.2007

Stary 31.08.2008, 19:26
Zmiany:

Boguski za Łobo

Mecz:

56 min.
Błąd obrony Cracovii Jirsak prostopadle do Pawła Brożka ten pokonuje Cabaja

78 min.
Zamieszanie w polu karnym Cracovii, obrońcy wykopują piłke... wprost pod nogi Jirsaka! Ten strzela! GOL!!!

Ps. Myślałem, że Juszczyk obroni karnego i pokaże umiejętności, ale w końcówce nas będzie ratował

Maciej Skorża zmobilizuj piłkarzy i wpuść Boguskiego za Łobo

A dalej pójdzie, po mojemu

Cleber: nie martw się zdarza się! (rym )

JAZDA, JAZDA, JAZDA
Biała Gwiazda!
Powód: WISŁA!
Ostatnio edytowane przez Wislak1906_TS : 31.08.2008 o godz. 19:28.
Wisła Kraków
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 31.08.2008, 19:26
ozinho napisał(a):Wyświetl post
Za 10 minut punktów nie ma...:/
Baszczu wywiad,a z tyłu Baszczu ty ****o,Baszczu wypierdalaj.Kibice Cracovii to jednak zwierzęta...
Wchodzi Boguski,Niedzielan/Małecki i niech zejdzie Łobodzinski.

Doping cracovii opierał się do utraty przez nas bramki na wyzwiskach. Strzelili nam i już nie leczyli swoich kompleksów. Jak wyrównamy to znowu się zacznie...oby tylko tak się stało...
Alta84
Banita

Od: 10.2007

Stary 31.08.2008, 19:27
Na boisku narazie przegrywamy ale od strony kibicowskiej to wogóle porażka , tragedia czy wogóle są tam jacyś kibice Wisły
Cracovia nas miażdzy
gaciu
Junior Member

Od: 08.2007

Łobodziński gra piach! Trzeba mieć nadzieję, że Skorża go zmieni bo praktycznie gramy bez prawej pomocy, coś tam Singlar wyjdzie do przodu, ale on jest obrońcą i nie może latać za Łobo po boisku. Wierzę, że trener zmieni ustawienie, zawodników czy cokolwiek innego zrobi i wygramy to jeszcze.
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Smutno mi. Ale cóż, taki jest sport.

45 minut przed nami, mam nadzieję na szybkiego gola i zaciętą walkę o każdy metr kwadratowy murawy.

W tym meczu w grę wchodzi tylko wygrana.

Jakiś słaby nasz doping...

Alta84 napisał(a):Wyświetl post
Na boisku narazie przegrywamy ale od strony kibicowskiej to wogóle porażka , tragedia czy wogóle są tam jacyś kibice Wisły
Tak, jest tam "elita". Ci którzy męczą się śpiewając.
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

co jak co ale to nie pozycja dla diaza to samo jirsak.. po co te eksperymenty w trakcie derbów?

WISŁA PANY
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 31.08.2008, 19:28
E tam Małecki. To mój ulubiony piłkarz Wisły, ale szczerze mówiąc nie sądzę, żeby mógł zdziałać więcej niż Boguski albo Niedzielan.
R33
Socios Wisła Kraków

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Cleber - dziękuje za karnego! Wcześniej samobój z Bełchatowem teraz karny! (Niech szybko pojawi się ten nowy Brazylijczyk)
Oj chłopie, a widziałes wcześniejsze mecze Clebera?
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Nie ma co gadac, ze Łobodziński nie jest w formie, ze trzeba mu czasu.. musicie zrozumiec, ze ON JEST ZA SŁABY NA WISŁE. Ja to wiedzialem od poczatku... teraz czas na was.

Nesta- swego czasu wyliczales zalety Łobodzinskieg ( i przekonywales wszystkich, ze jest duzo lepszy od Kosy) co powiesz dzisiaj?
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.08.2008, 19:29
jak tylko komentator powiedział ,że Skorża bedzie probował nowe ustawienie wiedziałem ,że będzie piach nie gra , Wisła w lidze musi grac ofensywnie , po przerwie zmiana ustawienia na 442 , takie ustawienie można próbować ale nie w meczu z zespołem słabszym o jedna klasę , poza tym Wisła w pucharach powinna tez grac 442 jak to było za czasów Henia
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2008, 19:29
Co to w ogole znaczy, zeby w derbach cos testowac ? A niech odpadna z tym Tottenhamem, bo przy takiej kadrze so slusznie ktos napisal, ze wiecej zlego z tych pucharow bedzie niz dobrego.

Dlaczego nie mozna wyjsc normalnym 442, wktorym chlopaki czuja sie najlepiej, z Boguskim na prawej pomocy i Niedzielanem w ataku ? Do tego srodek Cantoro - Jirsak i gra...
A ten albo nikogo nie zmieni a jak juz pomiesza z ustawieniem to tak, ze nie ma zadnej gry... Diaza robil srodkowym obronca, a teraz bedzie znowu na sile srodkowy pomocnik.
K_2
Banita

Stary 31.08.2008, 19:30
Lobodzinskiego sie czepiacie a co gra reszta ? Zienczuk nie widoczny,Jirsak tez , Junior Diaz jako playmaker... Dalismy sobie narzucic styl gry i dlatego przegrywamy
R33
Socios Wisła Kraków

tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co gadac, ze Łobodziński nie jest w formie, ze trzeba mu czasu.. musicie zrozumiec, ze ON JEST ZA SŁABY NA WISŁE. Ja to wiedzialem od poczatku... teraz czas na was.

Nesta- swego czasu wyliczales zalety Łobodzinskieg ( i przekonywales wszystkich, ze jest duzo lepszy od Kosy) co powiesz dzisiaj?
Łobodziński miał czasem przebłyski w Wiśle np. wiosenne Derby... ale wiecie jakbyło z Zieniem - też sie odblokował... Coś sie obawiam ze Skorża może wylecieć(ale oby to sie nie sprawdziło)
Raporter
Senior Member

Fajnie Lech przegrał a my przegramy z Cracovią zamiast odskoczyć na 6 pt. Brawo chłopaki!!
Wislak1906_TS
Member

Nie wiem po co jeździć po Cleberu zdarza się...
Zwłaszcza, że karny nie był znowu taki ewidenty, fakt trafił Cleber Dzudzica, ale dorzucił swoje 5 groszy, efektownie się wywalając

Chciałbym by Wisła wyrównała i w 90 minucie strzeliła piękną bramke
Wisła Kraków
luke1906
Senior Member

Wystarczyło, że przy Brożku non-stop 2 obrońców i cała nasza ofensywa nie istnieje. Co to w ogóle ****a za pomysł na taktykę - dzida i wyjazd?
Dlaczego nie możemy grać swojej piłki - klepać piłeczką, a tamci niech biegają?

Mają 45 minut na zmianę wyniku. I **** mnie obchodzą zwycięstwa z Barcelonami i innymi Tottenhamami - oni wiedzą, że najważniejsze są derby.
the future's uncertain
and the end is always near
bulbasek
Member

Od: 03.2008

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Cleber - dziękuje za karnego! Wcześniej samobój z Bełchatowem teraz karny! (Niech szybko pojawi się ten nowy Brazylijczyk)
A po drodze taka rybka z Barceloną. Szczupak, zdaje się.

Co do sędziego, ten sam sędziował poprzednie derby, i dobry był, bo wygraliśmy.
Ostatnio edytowane przez bulbasek : 31.08.2008 o godz. 19:34.
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.08.2008, 19:31
czy nikt nie widzi ze cale zlo i slaba gra lezy po stronie Cantoro? przeciez go brakuje wszedzie, o ataku nawet nie wspomne ale go nie m nawet w srodku kiedy Wisla idzie z akcją
kiedy Skorza znajdzie sobie innego pupila? tak nalezaloby sie zastanawiac
ozinho
Member

Od: 10.2006

Stary 31.08.2008, 19:31
Jak na moje nie było karnego,ale cóż.Nie wiem,w lidze angielskiej za ch**a ,by tego nie gwizdnęli.Prawie nie było kontaktu,a Dudzic niemalże umarł,sędzia tez przyjemniaczek.Faul na Brożku pod polem karnym,a co tam będę gwizdał.Wejście Pawlusińskiego na czerwoną kartke(wyprostowane nogi,bez piłki),aj tam ledwo go musnął.Mam nadzieję,że wejdzie Boguski i rozrusza trochę chłopaków.
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!!
Raporter
Senior Member

Stary 31.08.2008, 19:32
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Łobodziński miał czasem przebłyski w Wiśle np. wiosenne Derby... ale wiecie jakbyło z Zieniem - też sie odblokował... Coś sie obawiam ze Skorża może wylecieć(ale oby to sie nie sprawdziło)
za co wylecieć? za porażkę w meczu ligowym?
Mel
Junior Member

Stary 31.08.2008, 19:32
Tomgoo napisał(a):Wyświetl post
Proponuje wsytawić więcej defensywnych pomocników i jeszcz Brożka ściągnąć by nie mieszał w ataku...
Juz zaraz po bramce Skorza powin wprowadzić 2 napastnika i zmodyfikować taktyke na 442,
Długie piłki cały czas walą do przodu, co to za gra?!? Wstyd i nic więcej... Niedzielan, Boguski na boisko...
Świetny pomysł, w 25 minucie zmianę robić. Szybko się zaczęło to zrzędzenie na Skorżę - nie minął tydzień od zwycięstwa z Barcą. To nie Skorża sobie zmontował brak rezerwowych.
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 31.08.2008, 19:33
Cytat:
A po drodze taka rybka z Barceloną. Szczupak, zdaje się
Ciul z Barceloną
Wolałbym żeby tej rybki nie strzelał niż gdybyśmy mieli przegrać dzisiejszy mecz przez tego karnego , którego z własnej głupoty(braku koncentracji) sprowokował .
Wislak1906_TS
Member

Najbardziej nie lubie, tego systemu z 1 napastnikiem...
Brożek jest wielki, ale czasem rady sam sobie nie da... :(

TRZEBA WIERZYĆ!!!
Wisła Kraków
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

ozinho napisał(a):Wyświetl post
Jak na moje nie było karnego,ale cóż.Nie wiem,w lidze angielskiej za ch**a ,by tego nie gwizdnęli.Prawie nie było kontaktu,a Dudzic niemalże umarł,sędzia tez przyjemniaczek.Faul na Brożku pod polem karnym,a co tam będę gwizdał.Wejście Pawlusińskiego na czerwoną kartke(wyprostowane nogi,bez piłki),aj tam ledwo go musnął.Mam nadzieję,że wejdzie Boguski i rozrusza trochę chłopaków.
oczywiscie, ze karnego nie bylo. Czy w jakims innym sektorze boiska za walke bark w bark ( choc ciezko to nazwac walka.. pasiasty sie wylozyl) sedzia dyktuje faul? zenada.
Ala1955
Czarownica

Znajomy, który siedzi pośród pasiaków zadzwonił przed chwilą i mówił, że na poiczątku nasi próbowali śpiewać, ale doping miejscowych jest bardzo głośny i +/- 350 osób nie ma prawa się przebić z dopingiem.
nesta
Senior Member

Stary 31.08.2008, 19:34
Nikt tu nie zrzedzi na Skorze, ale jego wina jest taki sklad i ustawienie z kosmosu.
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Mówcie co chcecie ale od początku sezonu Jirsak mnie kompletnie nie przekonuje...
nie tylko Ciebie
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
K_2
Banita

Cantoro z meczu na mecz biega wolniej Za niedlugo go beda popychac zeby sie rozpedzil

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów