The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2008, 10:07
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Ja Tobie i innym przypomnę że te beztalencia są najlepsze w Pl, co potwierdzili zdobywając mistrzostwo młodej Ekstraklasy w tamtym sezonie. Powiedz mi zatem skąd mamy brać lepszych?
Takie typowo polskie. Zdobyliśmy MP ME i już jesteśmy galacticos. Prawda jest taka,że może oni są mocni ale jako drużyna, na zasadzie ty wal przed siebie, a ty kop w pole karne. Jeden drugiego uzupełnia, ale pojedynczo są koszmarni. Przecież ni o to chodzi w piłce młodzieżowej,aby zdobywać jakieś puchary. Oni mają się rozwijać a nie robić jakieś wyniki? Czy widzieliście kiedyś, żeby w młodszych kategoriach wiekowych Holandia zdobywała jakieś mistrzostwa? Seriami.Nie. A iluż oni młodych wprowadzają rok rocznie do reprezentacji,o klubach nie mówię. Bo oni ich uczą,szkolą grać a nie hodują. U nas wyhodowany jest całe życie kopać w bok, i jak przyjdzie zagrać coś innego to się chłopina gubi.

Dlatego uważam, że to iż zdobyli MPME o niczym nie świadczy.Można młodszych i lepszych znaleźć w poszczególnych drużynach, bo tak jak powtarzam,drużynowo są mocni może, ale nic poza tym. Tak szczerze powiedziawszy to nie wiem czy oni daliby sobie radę w III ligowych klubach. Przecież oni nie potrafią nic. Babol za babolem od pierwszej bramki. I nie ma co mówić żeby na nich nie najeżdżać. Tak pewnie cichutko na nóżkach chodzić, bo się młodzi chłopcy zestresują. A właśnie ,ze nie. Nie umieją nic i trzeba się zastanowić czy jest sens w ogóle ich trzymania w klubie. Ja bym dał szansę młodszym juniorom, niech grają,szkolą,może coś z nich będzie.

Felipe. ME akurat jest bardzo dobrym pomysłem. Ci 18,17 latkowie powinni grać z pierwszą drużyną, powinni się rozwijać, wskakiwać na coraz wyższy poziom. Gdzieśich trzeba sprawdzać czy są do czegoś przydatni. Przecież nie w lidze.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 04.09.2008 o godz. 10:10.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 04.09.2008, 10:46
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Ja Tobie i innym przypomnę że te beztalencia są najlepsze w Pl, co potwierdzili zdobywając mistrzostwo młodej Ekstraklasy w tamtym sezonie. Powiedz mi zatem skąd mamy brać lepszych?
Najlepsi w Polsce? Chyba żartujesz. Mistrzostwo ME Wisła zdobyła Rygielskimi, Szabatami i Kmiecikami. Postawiono na wynik zamiast szukać talentów i ogrywać bardziej perspektywicznych zawodników. Efekty widać...
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 04.09.2008, 10:58
Bardzo dobrze to wczoraj pan Iwan skomentował obecną sytuację wśród młodzieży.
Z resztą powiedział to co od dawna wiele osób powtarza ale lepiej późno niż wcale.
Tatuś przywiezie grubaska mercedesem na trening i się pyta czy będą z Niego ludzie.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 04.09.2008, 10:59
Byłem na meczu, i gra w cale nie wyglądała tak źle jak wynik. Śląsk, puki Wiślacy nie padli kondycyjnie, miał 2 sytuacje i strzelił 1 gola. A potem cała Wisła stanęła, zaczęły ich łapać skurcze i takie tam.
Juszczyk dobrze (przy bramkach nie miał szans, a wybronił kilka fajnych piłek, poza tym miał super wybiegi poza pole karne)
Oborna: katastrofa
Pomoc: całkiem dobrze, Śląsk sporo czasu nie mógł wyporwadzić piłki ze swojej połowy, ale jak już wyprowadziła, to.... cóż, Obrony nie było
Atak: Kmiecik się starał, dopuki go nie wygwizdali. On jest jest tai straszny. Dawidowski tragedia. Niedzielan wyróżniał się na plus, szkoda, że nie miał z kim grać.

Generalnie mecz był na 1:2 a nie na 0:4 i nie ma co narzekać na tragiczną młodzież, bo Śląsk grał spięty, w najsilniejszym składzie, po dwóch porażkach.

Gdyby skład był 50%/50% (połowa juniorów, połowa 1 składu) to okazałoby się, że ci juniorzy to niezłe talenciaki i nie widzę Śląska z taką grą jak wczoraj pokazali.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 04.09.2008, 11:12
według mnie taki mecz nie pokazuje siły naszych młodzian. Jest różnica grania w podstawowym składzie z powiedzmy 2 ludkami z ME ,wtedy przy zgranej reszcie zespołu oni moga pokazac swoje umiejetnosci. A nie tak jak wczoraj 9 młodych i hulaj duszo! niezgrani,zagubieni..
Pamietam jak polonia grała z chyba FC PORTO u nich dostała wysoko w dupę, u siebie porto wystawiło taki młody skład i polonia wygrała 2:0,czyli co Porto niema wychowankow?
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 04.09.2008, 11:17
LAB napisał(a):Wyświetl post
według mnie taki mecz nie pokazuje siły naszych młodzian. Jest różnica grania w podstawowym składzie z powiedzmy 2 ludkami z ME ,wtedy przy zgranej reszcie zespołu oni moga pokazac swoje umiejetnosci. A nie tak jak wczoraj 9 młodych i hulaj duszo! niezgrani,zagubieni..
Pamietam jak polonia grała z chyba FC PORTO u nich dostała wysoko w dupę, u siebie porto wystawiło taki młody skład i polonia wygrała 2:0,czyli co Porto niema wychowankow?
Niezgrani? Przecież większość z Nich co tydzień gra w Młodej Ekstraklasie.

Patrz skład z ostatniego meczu MESY:

Cytat:
Wisła: Trela - Burliga (66. Jarosz), Zalewski, Kowalski (46. Jania), Krasnodębski - Jeleń, Baretto (78. A. Rado), Mączyński, Janik (46. Szabat) - Batko (77. Kwiek), Kmiecik.
Zgrani to właśnie "młodzi" chłopcy powinni być, bo nawet w MESIE grają z pomocą "starszych" kolegów jak Baretto, Kmiecik, itd.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Kossori
Junior Member

Od: 10.2007

Stary 04.09.2008, 11:20
Cóż, myślę po prostu że kibice tym razem zaskoczyli klub i tyle
Myślano sobie...na rozgrywki ME przychodzi garstka kibiców, więc z jakimś tam marnym pucharem będzie podobnie i zagrano całkowitym zapleczem...a tu lipa na stadionie kilka tysięcy ludzi chcących ogladnąć dobry mecz, zobaczyć Wisłę walczącą i wygrywającą...
I nikt mi nie powie że ze Skorża w trakcie meczu gdyby miał okazję cofnąć czas to bysmy widzieli inny skład niezależnie od problemów kadrowych, czemu?...bo Mistrzostwo Polski zobowiązuje!!!
Zobowiązuje grać na kilku frontach o najwyższe cele bo to jest Wisła Kraków Mistrz Polski !!! i nie dziwię się nikomu który po takim meczu czuje się lekko oszukany widząc na boisku w większości dzieciaki których trema i nerwy tak pospinały że nie było niczego co związane z taktyką z techniką...

Umiejących biegać po wypożyczać gdzieś a resztę wypieprzyc bo jeśli nie zasługują na grę to szkoda czasu...

jak to było po niedawnym słynnym dwumeczu, można powiedzieć krótko...wynik poszedł w świat...
Wisła Kraków Mistrz Polski została rozjechana przez beniaminka ligi
Dajcie gniazdowego na sektor "A" a poczujecie potęgę dopingu
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.09.2008, 11:27
dobrze LAB to wytłumaczyłeś , skład podany powyżej nic nie zmienia, inaczej sie gra w Mesie a inaczej z nabuzowanymi seniorami Śląska i Tarasiewiczem spietym jakby grał finał MŚ , dobrze ze zagrali , jak pisał ktos powyżej póki mieli siły dużo nie odstawali , po 70-ej minucie po prostu padli i tyle , jakby wstawił dwóch , trzech no czterech do Clebera , Mauro czy Brozia to by sobie poradzili i nie byloby problemu , Barca przyjedzie młodymi i dostanie od kazdego pierwszoligowca , dobry przykład z Porto , chociaz nie do końca bo tam grala część starych , a u nas młodzi + z całym szacunkiem" kaleki" jak Kmiecik czy Dawid , jakby starsi dostroili sie do Baretto byłoby okey, nie wiem na co to narzekanie?
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.09.2008, 11:51
Gra w pierwszej połowie nie wyglądała tak źle. Akcje jako tako się kleiły, były nawet sutuacje. Śląsk nie miał wielu okazji ale zdołał strzelić bramkę. Mecz był wyrównany

W drugiej połowie około 60 minuty nasi zawodnicy zaczęli opadać z sił, zaczęły łapać ich skurcze (!) i wpadły trzy bramki. Wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania w pierwszych 60 minutach.

Wyłania się jednak pewien problem: kto przygotowywał ten zespół do sezonu? Wychodzi na to, że Tomasz Kulawik. Fakt, ża na początku sezonu 20-kilkuletni zawodnicy nie mają siły by rozegrać 90-minut meczu toczonego w średnim tempie zakrawa na kpinę. To właśnie w beznadziejnym przygotowaniu fizycznym upatrywałbym przyczyny środowej klęski.

Totalna krytyka poszczególnych zawodników po jednym nieudanym meczu mija się z celem.

PS: nie zmienia to faktu szkolenie ze młodzieży w Wiśle wymaga totalnej reformy. To jednak temat na zupełnie inną dyskusję.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 04.09.2008, 12:15
Byłam w ubiegłym roku na meczu o mistrzostwo Polski ME - i już wtedy widziałam na twarzach naszych zawodników lekkie zdziwienie, że na trybunach jest "aż tylu" kibiców a było około 1500 osób.
Byłam w ostatnią sobotę na stadionie Wawelu na meczu ME z Craxą i też chłopaki oglądali się na trybuny a było około 300 osób wliczając mamusie, dziewczyny, siostry zawodników i wszystkie 2-, 3-, 4-, 5- latki biegające koło trybumy. Zwykle na meczach ME nie ma "tak dużej" liczby oglądających mecz (bo nie wszystkich można nazwać kibicami ).
Wczoraj też (oczywiście! bo zawsze jestem) byłam na meczu i cóż. Nasi wyszli na murawę, a tu 5500 osób na trybunach, młyn i duża część kibiców na czerwono, doping (całkiem niezły) do którego oni nie są zupełnie przyzwyczajeni (w sobotę jedyne okrzyki z trybun to okrzyki "mamusiek" ...Kamil nie daj się..., ...Sarenka do przodu... itp) i na dodatek w składzie zdecydowanie "młodoekstraklasowym". No i drużyna Śląska w podstawowym składzie. Mam nieodparte wrażenie że w dużej części zjadła ich trema i "siadła" psychika. Mam przekonanie graniczące z pewnością, że gdyby wystąpiło 2-3-4 zawodników ME wśród doświadczonych naszych podstawowych grajków lub często grających zmienników to ci młodzi zachowaliby się zupełnie inaczej i prawdopodobnie zupełnie inaczej by się zaprezentowali. Wg moich obserwacji nie są tak źli jak to wczoraj wyglądało, a wprost przeciwnie niektórzy zupełnie nieżli - mówię o naprawdę młodych, a nie grających w ME 24-latkach. Wczoraj zostali "skazani na pożarcie" przez te wszystkie wymienione wyżej okoliczności. Uważam, że jeśli będą wprowadzani do pierwszej drużyny nie "na hurra" tylko powoli i pojedyńczo to możemy mieć z niektórych z nich pociechę.
Dziwi mnie tylko to, że na meczu np. sobotnim wytrzymywali 90 minut prowadzonej również w dość dobrym tempie gry, a wczoraj od 60 minuty te skurcze i "wysiadka" fizyczna - czyżby też wpływ psychiki ?
I ostatnia uwaga Baretto również w sobotę zaprezentował się zupełnie nieźle - chyba będzie z niego pociecha .
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.09.2008, 12:24
Ale czytam tu bzdury...mlodzi chlopcy i maja prawo byc nieprzygotowani fizycznie? To chyba jakies jaja . Gra byla na stojaco, tempo podworkowe, a tu ktos rzuca argumentem, ze mlody to i ma prawo nie wytrzymac 90 minut. To w lidze miedzywojewodzkiej juniorow, jak nie masz sily nie na 90, ale nawet na 100 minut biegania, to nie wychodzisz na boisko...wiem, bo gralem w takim zespole 10 lat temu i jakos nie mialem problemow z kondycja. Nie wspominajac juz o tym, ze rezerwy zespolu powinni tworzyc gracze 16,17, 18, 19 letni, a nie faceci po 20-stce. Jesli sie nie przebijasz do 20 roku zycia do I-szego skladu, to Ci dziekujemy i sciagamy nowych, mlodych, zdolnych juniorow.
Inna sprawa jest to, ze ME jest fatalna w zamysle...wolalbym miec rezerwy w III lidze, gdzie ci chlopcy moga sie otrzaskac z zawodnikami grajacymi 10-15 lat w pilke i ktorzy nie zaluja swoich nog .
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.09.2008, 12:39
Zgadzam się, są słabi jako indywidualności. Te kiksy środkowego obrońcy, przy bramkarz to żałosne. Bez przesady, to że jest juniorem, nie znaczy, że ma grać jak ofiara.

Reszta też, Kmiecik mecz na stojąco, Dawidowski to lepiej nie pisać...o reszcie mi się nie chce.

Prawda, w swoich rocznikach może są najlepsi, bo reszta jest jeszcze gorsza...
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.09.2008, 13:09
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ale czytam tu bzdury...mlodzi chlopcy i maja prawo byc nieprzygotowani fizycznie? To chyba jakies jaja . Gra byla na stojaco, tempo podworkowe, a tu ktos rzuca argumentem, ze mlody to i ma prawo nie wytrzymac 90 minut. To w lidze miedzywojewodzkiej juniorow, jak nie masz sily nie na 90, ale nawet na 100 minut biegania, to nie wychodzisz na boisko...wiem, bo gralem w takim zespole 10 lat temu i jakos nie mialem problemow z kondycja. Nie wspominajac juz o tym, ze rezerwy zespolu powinni tworzyc gracze 16,17, 18, 19 letni, a nie faceci po 20-stce. Jesli sie nie przebijasz do 20 roku zycia do I-szego skladu, to Ci dziekujemy i sciagamy nowych, mlodych, zdolnych juniorow.
Inna sprawa jest to, ze ME jest fatalna w zamysle...wolalbym miec rezerwy w III lidze, gdzie ci chlopcy moga sie otrzaskac z zawodnikami grajacymi 10-15 lat w pilke i ktorzy nie zaluja swoich nog .
masz siły na 100 minut , ale grasz z JUNIORAMI !ile lat ma Jeleń, Batko czy Jania? jeżeli myślisz o Kmieciku czy Szabacie to zgoda
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.09.2008, 13:14
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się, są słabi jako indywidualności. Te kiksy środkowego obrońcy, przy bramkarz to żałosne. Bez przesady, to że jest juniorem, nie znaczy, że ma grać jak ofiara.

Reszta też, Kmiecik mecz na stojąco, Dawidowski to lepiej nie pisać...o reszcie mi się nie chce.

Prawda, w swoich rocznikach może są najlepsi, bo reszta jest jeszcze gorsza...
ale taki junior, wyskakuje w takim meczu....i ...
zjada go presja.
Dajcie spokoj ludzie, druzyna z ME przegrała z druzyną z Ekstraklasy.

Musza sie ogrywac, musze przegrywac...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.09.2008, 13:26
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
całkowicie się nie zgadzam. lepiej pograć w piłkę z rówieśnikami, niż uciekać w III lidze przed kontuzjami. Prawda jest taka że w III lidze musieliby na siebie cholernie uważać, a w ME mogą skupić się na grze. ME to jeden z najlepszych pomysłów ostatnich lat. I niech wytrzyma jak najdłużej. Chłopaki mogą pokazać co potrafią grając na dobrych boiskach. I niech tak zostanie
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.09.2008, 13:43
Jakos nie skojarzylem ze z Szabata juz taki stary kon.. Faktycznie, ten system jest patologiczny jezeli my trzymamy zawodnikow 23-24 letnich w ME. Tak jak napisal ktos wyzej, jezeli do 20 nie pokarzesz, ze zaslugujesz chociaz na rezerwe I zespolu, to zegnamy.
Co by o Brozku nie pisac, to na 20 lat wiadomo bylo, ze chlopak ma talent i cos z neigo bedzie. Podobnie z Malym, ktory ma 20, ale trenuje i pracuje juz z I zespolem.

24 lata to juz porzadny wiek na pilkarza, jezeli dalej nic wielkiego nei pokazujesz, to cudow nie ma..
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.09.2008, 13:43
Wlasnie wychodzi to w takim meczu, jak dobra jest ME , kiedy przychodzi grac z doswiadczonymi pilkarzami...trudno podnosic poziom w tworze, gdzie rywalizuje sie rowniez z nieopierzonymi(prezentujacymi rownie niskie umiejetnosci) grajkami.

Ktos wyzej nie zrozumial mojej wypowiedzi, ale juz trudno . Konkluzja byla taka, ze jesli nie jestes przygotowany fizycznie(nie masz sily biegac...tylko co to za zawodowy pilkarz ?), to nie wychodzisz na boisko.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.09.2008, 14:02
jak ktoś ma umiejętności i talent to nie przeszadza mu grać z równieśnikami czy z seniorami w 3 lidze tak jak kiedyś Brożek.Ogólnie uważam że kilka lat temu Wisła wyszukiwała bardziej utalentowanych młodych chłopaków (Bracia Brożkowie,Strąk,Kuzera) niż Ci obecni co grali wczoraj
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.09.2008, 14:14
mrawczu napisał(a):Wyświetl post
całkowicie się nie zgadzam. lepiej pograć w piłkę z rówieśnikami, niż uciekać w III lidze przed kontuzjami. Prawda jest taka że w III lidze musieliby na siebie cholernie uważać, a w ME mogą skupić się na grze. ME to jeden z najlepszych pomysłów ostatnich lat. I niech wytrzyma jak najdłużej. Chłopaki mogą pokazać co potrafią grając na dobrych boiskach. I niech tak zostanie
Czas na kopanie z rówieśnikami to oni mieli w MLJ np... Tam jest czas by sie uczyć. 20 kilku letni piłkarze tworzą trzony kadry, a nie wgłębiają sie w technike przyjmowania piłki, jednocześnie "uciekając przed kontuzjami"... Skoro dorosły "zawodowiec" tego jeszcze nie potrafi to po prostu jest słaby, nie ma przymusu gry w Wiśle. Bo co wyciągniemy z 24 letniego chłopa, który dotąd grał tylko sparingi (inaczej tego nazwać nie można) z równie słabymi rywalami? Przy pustych trybunach?
Po co trzymać taką rzeszę przeciętniaków?
Dobrze ktos napisał wyżej - jak 20 latek ma talent to to widać. Czy Brożek jeden z drugim potrzebował ME? a Małecki? Błaszczykowski? A kiedyś Nawotczyński, Kuzera, Strąk itd? Dobry młodzian jest w stanie wygryźć starszego kolege ze składu (np kiedys Błaszczykowski), dobrze rokującego można wypożyczyć (Małecki, Cwielong) do słabszej drużyny. Po co jakiś śmieszny "inkubator"?
Prosta zasada - jesteś dobry to pracuj, staraj się. Wisła to nie jest klub, gdzie komuś z racji wieku należy sie gra, tylko klub, gdzie na gre powinno sie zapracować
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 04.09.2008, 15:43
Wczoraj lekko się zdenerwowałem, bo mimo, iż **** z wynikami, to niektórzy kopacze zwyczajnie zlekceważyli sobie ten mecz. A niektórzy... spalili się.
Powiem tak: Dobrze, że to PE, nie liga czy nawet PP i dobrze, że to Śląsk, nie czerwone pejsacze czy nawet Legia.
Gratulacje dla Śląska!
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 04.09.2008, 16:07
Spiker meczowy irytuje mnie od dawna ale wczoraj wejście miał po prostu niesamowite:

"Witamy na stadionie imienia Władysława Reymana"

bez komentarza
Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.09.2008, 16:25
wnioski są takie, że w Wiśle na dzień dziesiejszy nie ma utalentowanych młodych chłopaków.
A w Polsce mianem "młodych talentów" wciaz okreslani sa gosci ktorzy maja po 20-24lata...
To juz są ****a seniorzy i jezeli w tym wieku nie graja na wysokim poziomie ktory gwarantował by im gre w jakże słabej polskiej lidze to niech lepiej zajmą sie czyms innym a football traktuja jako swoja pasje. No albo niech się kopią po niższych ligach
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.09.2008, 16:29
tommiyacht napisał(a):
Chyba podkreśliłeś złe słowo. Władysław dobrze, Reyman nie bardzo
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 04.09.2008, 16:29
Takie mecze jak wczorajsze potwierdzają, że warto sprowadzać młodych, zdolnych graczy z zewnątrz do wzmocnienia ME takich jak Rajfur bo poziom obecnych nawet szkoda komentować.

tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Spiker meczowy irytuje mnie od dawna ale wczoraj wejście miał po prostu niesamowite:

bez komentarza
Pewnie mu się z Reymontem pomieszało.

Edycja: Elendil, stadion jest imienia Reymana. Spikerowi się popieprzyły imiona.
Ostatnio edytowane przez Estovic : 04.09.2008 o godz. 16:42.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 04.09.2008, 16:33
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Chyba podkreśliłeś złe słowo. Władysław dobrze, Reyman nie bardzo
ależ co Ty pleciesz za androny, ze sie tak wyraże
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.09.2008, 16:41
blah, pomyliło mi się chyba jak spikerowi oczywiście pomyślałem o stadionie przy ulicy Reymonta
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.09.2008, 16:57
Ten gość mnie rozwala
Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.09.2008, 09:35
dzisiaj mecz Piast-Wisła
jest jakas transmisja w tv z tego spotkania? bo szukalem i nic nie znalazłem, moze ta nowa tv orange sport bedzie miała?

orientuje sie ktos?

ps orange sport nie transmituje
Powód: ps
Ostatnio edytowane przez hudinho : 06.09.2008 o godz. 09:38.
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.09.2008, 09:42
Niestety nikt nie transmituje.
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007