|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W jakim komisie w Krakowie wgram płytę główną do SE k800i tak za ok 100zł (z gwarancją) ?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pytanko
Czy ma ktoś może MOTYW Wisły na SE K550I ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.speedyshare.com/583208745.html
Zrobilem dzwonek mp3, a raczej sygnał wiadomości z "Jesteśmy dumą..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oferta telefonów z zetafonu http://www.orange.pl/binaries/PL/Bin...95/2760325.pdf
Który byście brali i dlaczego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tutaj masz http://xpressmusic.pl/download-vf66.htm
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
potrzebuje pomocy! mam SE w200 w orange i mam pewien problem. Wpisując *124*# w celu sprawdzenia stanu konta, wyswietla sie tylko biale okno w ktorym dotychczas pisalo ile mam kasy, a teraz nic nie pisze?
dzisiaj kumpel mnie zrobil w chu*a i wyslal mi jakie gowno co zgasilo mi fona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
poszukuje taniego telefonu
moglby ktos obeznany w temacie zaproponowac mi tani, maly i solidny telefon komorkowy? do tej pory operowalem na Sagem'ie myx-1 i pomimo jego prostoty w zupelnosci mi wystarczal, tak wiec telefony tego pokroju rowniez wchodzą w rachube ![]() z gory dzieki za propozycje edit: oraz niech ktos napisze ile kosztuje zdjecie simlock'a w W890i Ericsson
Ostatnio edytowane przez Genio : 12.12.2008 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Sim lock z w890i zdejmiesz do 40 zł
A dokładnie do jakiej kwoty szukasz telefonu ? Będzie łatwiej doradzić. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Temat komorkowy juz dawno nie byl uaktualniany dlatego tutaj pisze.
Samsung OMNIA. Ma ktos, korzystal? Jak oceniacie ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
nokia 6100, 6610, 6510
najtaniej chyba ta 6510 kupisz i w sumie dobra jest ![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sprzedam nokie e 51. Info na priv
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Moze tu mi ktos pomoze! Mam telefon LG KE800,ktory kupilam rok na allegro. Posiada on karte gwarancyjnana na 2 lata wystawiona przez GSMarena z Krakowa. Pare dni temu przestaly mi dzialac przyciski dotykowe, chcialam sie skontaktowac ze sprzedawca ale nie mozna sie dodzwonic. Nr telefonu jest niedostepny, a na maile nikt nie odpisuje. Boje sie, ze firmy tej juz nie ma. Czy ktos sie orientuje, czy znajduje sie na ulicy Kaziemierza Wielskiego 104/1 GSMarena? Nie zaklada, ze ktos mnie oszukal, ale moze poprostu firma zostala zlikwidowana. Co w tej sytuacji powinnam zrobic? Gwarancje mam, nie zamierzam placic za naprawe z wlasnej kieszeni. Czy ktos moze mi cos doradzic? Bylabym wdzieczna jakby ktos w ogole odp czy gsmarena jeszcze istnieje na tej ulicy, bo w internecie nie moglam znalezc info na ten temat. Nie jestem z Krakowa, a moze ktos akurat stad sie orientuje.
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ta karta gwarancyjna jest wewnętrzna tego sklepu a firma jest zlikwidowana to raczej ciężko będzie ci coś wskurać.
Dlatego bezpieczniej jest kupować w komisach takie telefony które mają gwarancje zewnętrzną (np Ery,Plusa, Noki itp) Wiadomo jak jest z tymi komisami, dziś jest za tydzień go nie ma. W tej branży dość szybko się to tasuje. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mial ktos do czynienia z Samsungiem Omnia?
Jakies wrazenia, podsumowanie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Pomóżcie skonczyla mi sie umowa w mixplusie jaki telefon oplaca sie wziasc
http://www1.plus.pl/si/webapp/wcs/st...&storeId=10001 ![]()
.....
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Polecam Nokię 5310 Expres music.Świetny tel. Z tym,że zależy co uważasz za zaletę w telefonie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co sądzicie o telefonie SE W580i lub W850i? Bo szukam jakiegoś typowo muzycznego, tylko nie za drogiego. A obiło mi się że ten jest całkiem dobry.
Powód: Przypomniałem.
Ostatnio edytowane przez zawszewiernyts : 25.12.2008 o godz. 20:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
telefon nie jest do rzucania
... a co do wytrzymałości... mam od ponad roku k800 .... latał już przez przypadek z różnych wysokości , a działa dalej niezawodnie. Więc jeśli wytrzymałość byłaby dla Ciebie ważna to polecam np. T650 (aluminiowa obudowa - jak w t610). Kupiłem go dla żony (chyba jedyny oryginalnie zielony telefon na rynku - a ona kocha ten kolor |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego akurat modelu nie polecam, co prawda fajnie wizualnie się prezentuje i muzycznie jest ok, ale to awaryjny telefon i często siada taśma. Jeśli miał bym Ci coś polecić to w890i. Bardzo ładny, wygodny i co ważne wytrzymały telefon z serii muzycznej. Myślę że jak dobrze poszukasz to znajdziesz go w przyzwoitej cenie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Krótka piłka - najlepsze gg na komórkę do Plus GSM (Simplus) przy najmniejszych kosztach i najlepiej nie mobilne gg, bo z nim akurat są problemy. Co sądzicie o mobidesk?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sony Ericsson nówka do 450 zł jaki polecicie
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
K770i lub jak trafisz do tej ceny w890i
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a K 800i dobre? bo sie na ercssonach nie znam wogóle
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Żona ma k770i i z SE jaki dotychczas miała dość fajny telefon. JA tam jestem za Nokią więc dokładnie Ci nie doradze ale wygląd i to co wcześniej podałeś ma ok.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja rowniez jestem z nokia a co do k800 to ludzie sobie chwala ten fon i na allegro chyba sa po 450 zł
|
|
|