|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakby kogoś interesowało
małopolska: http://prezydent2015.pkw.gov.pl/325_Wyniki_Polska/12 Kraków: http://prezydent2015.pkw.gov.pl/325_Wyniki_Polska/1261 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest z dupy, bo jest w mocy urzędowej. A co do wycofania się, zdecydujcie się czy chcecie, żeby się wycofał czy nie. Jak pisałem wcześniej, nie wiem jak z prawnego punktu widzenia odwołanie tego referendum wygląda, a nie chce mi się szukać
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
dla urbanoplatfusiarni to nie problem , wczoraj na przykład przedłużyli tzw cisze wyborczą chociaż w kodeksie wyborczym nie ma o tym słowa , banda przekrętasów i nieudaczników dostali czas co by skręcić kiepski wynik a ten brzmiał 54=46 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny spisek? Dajże już spokój. Ciszę przedłużyła okręgowa komisja wyborcza w Bielsku Białej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
czy A.Duda będzie lepszym czy gorszym prezydentem nie wiem.To ocenimy po pięciu latach a może nieco wczesneij .poza tym za wiele pelniąc tą funkcje nei może.żeby wywiazać sie z obietnic musi mieć "swój" rząd i "swój" parlament.ale wiem jedno.na dzien dzisiejszy prezydent RP reprezentuje nas,obywateli.i nie chcę wiecej sie wstydzic za prezydenta skaczącego po krzeslach,nawolujacego szoguna ,kładacego swoja dupe w fotelu nei zważając na innych (zwłaszcza-mimo wszystko kobietę ),wachającego herbatę w dzbanku.wierzę,że Duda tego nei zrobi.i przynajmneij o tyle bedzie lepszy
Ostatnio edytowane przez picasso : 25.05.2015 o godz. 19:06.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie da się być gorszym od kogoś kto 5 lat pierdział w stołek, podpisał najbardziej kontrowersyjne ustawy ratujące dupę i budżet partii rządzącej a na narady dotyczące bezpieczeństwa kraju zaprasza byłych oficerów Armii Ludowej.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja .......ę, miałem dokładnie to samo napisać...
![]() No nic: "A poseł Karski będzie jeździł pijany meleksem po Warszawie! I porywał młode dziewczyny!".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.05.2015 o godz. 19:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To rzeczywiście masz mocne argumenty , Duda będzie lepszy bo nie będzie wąchał herbaty . Takimi "argumentami" się kierować, równie dobrze się mogłeś kierowac kolorem krawata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
A zapomniałem powinien wsłuchiwać się w głos obywateli i stać na straży konstytucji ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
czy rozumiesz prosty przekaz słowny , zrobili to bezprawnie , nie podpisała się pod tym "góra" tylko prowincja , nie ma takiego przepisu w kodeksie wyborczym , zwykła hucpa żeby zyskać na czasie , problem pojawił się w tym lokalu około 17 a pomysł przedłużenia padł o 20.30 , tak samo szyte jak "zamach" na bula w Toruniu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gratuluję ci dobrego samopoczucia skoro takie "bzdury" ci nie przeszkadzaja...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
podaj konkretny przepis z kodeksu wyborczego , nie ma takiego , moim zdaniem był czas na "negocjacje" z ipsos, tuz przed 21.00 podawano z marketu i z kilku miejsc wynik 53,8 do 46,2 , o 22.30 53-47 , a za godzine 52-48 , na koniec 51,5 - 48,5 , nie dziwi Cie taki zjazd ? bulu musiał wyjść z twarzą , co by urbanoplatfusiarnia nie przerżnęła z kretesem , nie dziwi Cie że nie ma oficjalnych wyników a putinu gratuluje Dudzie ? nie dziwne że ostatnio podawali wyniki o północy a dzisjaj normalnie jak u ludzi o 18.00
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
taa i leci 2 % , akurat dla bula ?, wiem że jest late , ale tak to nie leci w godzine , a gdzie przecinki ? , nie mieszaj Smoleńska , dzięki , na koniec podaj przepis z kodeksu wyborczego o który prosiłem , również pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
siemstein a dlaczego mówisz, że fałszowanie wyborów to teoria spiskowa? Co Ty nie widziałeś ostatnich wyborów samorządowych?
Mnie to rozwala ta logika lemingów. Przezorni odnośnie rządów PiSu, Smoleńska sie boją itp a jak ich POjeby okradają kłamią, fałszują wybory to udają, że temat nie istnieje. Nocna zmiana wiecznie żywa, przez omyłkę wczoraj się Grzesiowi wyrwało w wywiadzie: "Tak, to jest sporo. To są setki tysięcy głosów, to wygląda poważnie, pewnie trudno będzie to odwrócić, nawet licząc już dokładnie głosy w nocy" ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Zakład o zwycięstwo Andrzeja Dudy na shoutboxie. Andrzej Duda został Prezydentem Polskim dlatego przelałem dzisiaj 50 zł na "oprawy" tak jak się założyłem
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.05.2015 o godz. 21:06.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panika u Goebbelsów http://niezalezna.pl/67416-panika-w-...pardonowy-atak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przeciez widac po reakcji zagranicznych mediów,polityków i komentatorów żę dobrze zrobiliśmy wybierając Dudę na prezydenta
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nareszcie trochę bardziej wolni!!
Bul już wywozi srebra rodowe na działkę. Prezydent niewiele może, ale jest emanacją narodu, reprezentuje jego dumę, powagę i szanuje dorobek pokoleń naszych przodków. A co mieliśmy? Jak nie TW Bolka opowiadającego w mediach od kilku dni takie dyrdymały, że kończę z telewizją (naprawdę, kończy się umowa z UPC to wypierdalam ten szajs), dupczył że nie chciał tylko musiał...ukraść swoją teczkę , to najebanego kwacha w miejscach kaźni naszych rodaków.Potem nastąpiła chwila przerwy przed narodową katastrofą. Potem znowu - "historyk" WSI - takiego pieska nie mieliśmy jeszcze nigdy. Wstyd, brak dbania o nas, tylko pitolenie o integracji europejskiej. Życzę mu aby zintegrował się z murzyńską albo arabską pałą penetrującą jego "wnętrze", jak ta cała śmieszna biegnąca sprintem ku upadkowi UE (vide IRL - Święty Patryku, widzisz i nie grzmisz). Uważam niestety, że ekumenizm w religii jest tak samo zgubny jak integracja między religiami i kulturami. O ile nas uczy się miłosierdzia i nadstawiania drugiego policzka, tak Koran uczy dominacji i kłamstwa celem osiągnięcia dominacji ich wiary. Najpierw Węgry, teraz my, oby ktoś po nas. A wczoraj Duda przed tablicą na Mokotowie upamiętniającą ŻW. Potem Jasna Góra - też bym podziękował Bogu, że w tej bryndzy coś udało się popchnąć naprzód. A komuchów goń goń goń!!!!! W instytucjach finansowych od wakacji zacznie się sraczka i straszenie zwolnieniami. Hehe. Mamy poważniejsze problemy niż problemy banków i ubezpieczycieli. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Czy My mamy być państwem kościelnym ze piszesz o datach powiązanych ze swietami |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przecież ciołku raindog podał Ci symbolke dat dotyczących nowego prezydenta i świąt w kościele katolickim.
Czego Ty nie rozumiesz? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hymn niedzielnych wyborów i tych na jesieni:
https://www.youtube.com/watch?v=qTnqE8wHUWo "Nawet jak będę w proszku to pójdę do urny, żeby tylko znowu nie wygrały ....y!" I hasło dla polityków pasożytów: "... i żeby sprawa była jasna, nie chcę socjala, tylko liberalnie dajcie nam działać" ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Po drugie co maja daty swiat z kościoła katolickiego do prezydenta Nie wiem dlaczego w Polsce tak strasznie się laczy polityke z kosciolem... Prezydent ma zajmować się sprawami państwowymi a tu wszędzie się pisze ze na Polske został zesłany Duch Swiety i kraj się odradza i uduchawia- no większej głupoty nie slyszalem dawno... Po trzecie najzwyzszy czas rozgraniczyć kosciol od polityki.... tzn... kosciol który ma zdecydowanie za dużo do powiedzenia w kwestaich typowo politcznych... Ten kosciol który jest reprezentowany przez bande zlodzieji i pedofilow... Przez 6 lat swojego zycia byłem bardzo blisko kościoła i uwierz mi ze widziałem od dzuo za dużo.. Widzialem jak wygląda zycie księdza i w dzień i wnocy, do czego sa zdolni, do jakich zabaw,imprez i jakiego stylu zycia... Zdolni do picia,zabaw z laskami itd.. Dlatego wkurza mnie to powiazanie prezydenta i polityki tak mocno z kosciolem... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
I ciekaw jestem jaki to wpływ na politykę w Polsce mają księża. Możesz napisać na przykładach co oni takiego złego robią? ![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
raindog "Kerim - wszystko w normie. "Late poll" to kompletne wyniki sondażowe, a 0,45% pomyłki mieści się w granicach błędu statystycznego."
przecież ja o tym doskonale wiem , pytanie jeszcze raz ? po co 1,5 h przerwy ogłoszone przez jakichś anonimów z Bielska ? nie ma czegos takiego w kodeksie wyborczym , jak znajdziesz wklej , jak już chcieli łamać prawo przedłużając cisze o 1,5 h to uwaga zdarzenie o 17 , tzw decyzja o 20.30 ? , a potem z górki pewne i sprawdzone dane z kilku żródeł mówiły że exit to 53,8-46,2 , a tu ogłaszają 53-47 pózniej late 52-48 , i finał 51,5-48,5 , ja doskonale wiem co to exit , late i błąd maksymalnie 1 % w tego typu badaniach ,przebadano 50 tys ludzi , i cały czas "zjazd" Dudy i to bez przecinków , tak to widze i uważam że Duda wygrał wyżej tak 54-46 może 55-45 ale na więcej nie pozwolili niż 3 % co by nie dobić urbanoplatfusiarni , cytował Jaroo1 słowa grzesia "no mercy" schetyny , rzuć okiem , to są normalne słowa ? uzupełnienie , warto się zapoznać http://niezalezna.pl/67413-jerzy-tar...ludowa-chciala
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 26.05.2015 o godz. 09:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|