The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2015, 17:54
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
mam opinię konstytucjalistów , poczytaj bo brniesz
W oparciu o opinię referendum nie może zostać unieważnione.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 25.05.2015, 17:57
siemstein napisał(a):Wyświetl post
W oparciu o opinię referendum nie może zostać unieważnione.

referendum jest z du..y , bulu chciał zrobic dobrze kukizowcom a tylko się skompromitował , stawiamy kiedy sie z tego wycofa ?
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 25.05.2015, 17:59
Jakby kogoś interesowało

małopolska: http://prezydent2015.pkw.gov.pl/325_Wyniki_Polska/12
Kraków: http://prezydent2015.pkw.gov.pl/325_Wyniki_Polska/1261
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 25.05.2015, 17:59
referendum jest z du..y , bulu chciał zrobic dobrze kukizowcom a tylko się skompromitował , stawiamy kiedy sie z tego wycofa ?
Nie jest z dupy, bo jest w mocy urzędowej. A co do wycofania się, zdecydujcie się czy chcecie, żeby się wycofał czy nie. Jak pisałem wcześniej, nie wiem jak z prawnego punktu widzenia odwołanie tego referendum wygląda, a nie chce mi się szukać
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 25.05.2015, 18:01
Nie jest z dupy, bo jest w mocy urzędowej. A co do wycofania się, zdecydujcie się czy chcecie, żeby się wycofał czy nie. Jak pisałem wcześniej, nie wiem jak z prawnego punktu widzenia odwołanie tego referendum wygląda, a nie chce mi się szukać

dla urbanoplatfusiarni to nie problem , wczoraj na przykład przedłużyli tzw cisze wyborczą chociaż w kodeksie wyborczym nie ma o tym słowa , banda przekrętasów i nieudaczników

dostali czas co by skręcić kiepski wynik a ten brzmiał 54=46
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 25.05.2015, 18:08
dla urbanoplatfusiarni to nie problem , wczoraj na przykład przedłużyli tzw cisze wyborczą chociaż w kodeksie wyborczym nie ma o tym słowa , banda przekrętasów i nieudaczników

dostali czas co by skręcić kiepski wynik a ten brzmiał 54=46
Kolejny spisek? Dajże już spokój. Ciszę przedłużyła okręgowa komisja wyborcza w Bielsku Białej.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.05.2015, 18:14
czy A.Duda będzie lepszym czy gorszym prezydentem nie wiem.To ocenimy po pięciu latach a może nieco wczesneij .poza tym za wiele pelniąc tą funkcje nei może.żeby wywiazać sie z obietnic musi mieć "swój" rząd i "swój" parlament.ale wiem jedno.na dzien dzisiejszy prezydent RP reprezentuje nas,obywateli.i nie chcę wiecej sie wstydzic za prezydenta skaczącego po krzeslach,nawolujacego szoguna ,kładacego swoja dupe w fotelu nei zważając na innych (zwłaszcza-mimo wszystko kobietę ),wachającego herbatę w dzbanku.wierzę,że Duda tego nei zrobi.i przynajmneij o tyle bedzie lepszy
Ostatnio edytowane przez picasso : 25.05.2015 o godz. 19:06.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.05.2015, 19:01
Nie da się być gorszym od kogoś kto 5 lat pierdział w stołek, podpisał najbardziej kontrowersyjne ustawy ratujące dupę i budżet partii rządzącej a na narady dotyczące bezpieczeństwa kraju zaprasza byłych oficerów Armii Ludowej.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.05.2015, 19:17
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A Saska Kępa będzie się nazywała Beata Kępa...
Ja .......ę, miałem dokładnie to samo napisać...

No nic:
"A poseł Karski będzie jeździł pijany meleksem po Warszawie! I porywał młode dziewczyny!".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.05.2015 o godz. 19:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 25.05.2015, 19:35
picasso napisał(a):Wyświetl post
nie chcę wiecej sie wstydzic za prezydenta skaczącego po krzeslach,nawolujacego szoguna ,kładacego swoja dupe w fotelu nei zważając na innych (zwłaszcza-mimo wszystko kobietę ),wachającego herbatę w dzbanku.wierzę,że Duda tego nei zrobi.i przynajmneij o tyle bedzie lepszy
To rzeczywiście masz mocne argumenty , Duda będzie lepszy bo nie będzie wąchał herbaty . Takimi "argumentami" się kierować, równie dobrze się mogłeś kierowac kolorem krawata
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 25.05.2015, 19:41
AS82 napisał(a):Wyświetl post
To rzeczywiście masz mocne argumenty , Duda będzie lepszy bo nie będzie wąchał herbaty . Takimi "argumentami" się kierować, równie dobrze się mogłeś kierowac kolorem krawata
Prezydent w tym kraju ma przede wszystkim funkcję reprezentacyjną, ma godnie reprezentować urząd i kraj, wszystko ponad to plusy! PBK nawet tego nie potrafił.

A zapomniałem powinien wsłuchiwać się w głos obywateli i stać na straży konstytucji
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 25.05.2015, 20:03
Kolejny spisek? Dajże już spokój. Ciszę przedłużyła okręgowa komisja wyborcza w Bielsku Białej.
czy rozumiesz prosty przekaz słowny , zrobili to bezprawnie , nie podpisała się pod tym "góra" tylko prowincja , nie ma takiego przepisu w kodeksie wyborczym , zwykła hucpa żeby zyskać na czasie , problem pojawił się w tym lokalu około 17 a pomysł przedłużenia padł o 20.30 , tak samo szyte jak "zamach" na bula w Toruniu
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 25.05.2015, 20:24
czy rozumiesz prosty przekaz słowny , zrobili to bezprawnie , nie podpisała się pod tym "góra" tylko prowincja , nie ma takiego przepisu w kodeksie wyborczym , zwykła hucpa żeby zyskać na czasie , problem pojawił się w tym lokalu około 17 a pomysł przedłużenia padł o 20.30 , tak samo szyte jak "zamach" na bula w Toruniu
Decyzję o przedłużeniu podejmuje Okręgowa Komisja Wyborcza, kobietę która zmarła reanimowali na miejscu. Dodaj do tego formalne sprawy związane ze śmiercią typu policja, pogotowie, zeznania itp. Wyszło dokładnie 1,5h. Zrobili to zgodnie z prawem, chociaż jak dla mnie był to idiotyzm, tak jak cała cisza wyborcza to idiotyzm. W końcu przez te 1,5h zagłosowało koło 15 osób Nie wiem, co wg Ciebie chciano zyskać na czasie
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 25.05.2015, 20:32
AS82 napisał(a):Wyświetl post
gratuluję ci dobrego samopoczucia skoro takie "bzdury" ci nie przeszkadzaja...
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 25.05.2015, 20:38
podaj konkretny przepis z kodeksu wyborczego , nie ma takiego , moim zdaniem był czas na "negocjacje" z ipsos, tuz przed 21.00 podawano z marketu i z kilku miejsc wynik 53,8 do 46,2 , o 22.30 53-47 , a za godzine 52-48 , na koniec 51,5 - 48,5 , nie dziwi Cie taki zjazd ? bulu musiał wyjść z twarzą , co by urbanoplatfusiarnia nie przerżnęła z kretesem , nie dziwi Cie że nie ma oficjalnych wyników a putinu gratuluje Dudzie ? nie dziwne że ostatnio podawali wyniki o północy a dzisjaj normalnie jak u ludzi o 18.00
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 25.05.2015, 20:40
podaj konkretny przepis z kodeksu wyborczego , nie ma takiego , moim zdaniem był czas na "negocjacje" z ipsos, tuz przed 21.00 podawano z marketu i z kilku miejsc wynik 53,8 do 46,2 , o 22.30 53-47 , a za godzine 52-48 , na koniec 51,5 - 48,5 , nie dziwi Cie taki zjazd ? bulu musiał wyjść z twarzą , co by urbanoplatfusiarnia nie przerżnęła z kretesem , nie dziwi Cie że nie ma oficjalnych wyników a putinu gratuluje Dudzie ? nie dziwne że ostatnio podawali wyniki o północy a dzisjaj normalnie jak u ludzi o 18.00
A nie wiesz, że po exit poll jest robione badanie late poll? Poczytaj człowieku, zapoznaj się, a dopiero później knuj swoje teorie spiskowe na miarę Smoleńska. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 25.05.2015, 20:44
taa i leci 2 % , akurat dla bula ?, wiem że jest late , ale tak to nie leci w godzine , a gdzie przecinki ? , nie mieszaj Smoleńska , dzięki , na koniec podaj przepis z kodeksu wyborczego o który prosiłem , również pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.05.2015, 20:54
siemstein a dlaczego mówisz, że fałszowanie wyborów to teoria spiskowa? Co Ty nie widziałeś ostatnich wyborów samorządowych?
Mnie to rozwala ta logika lemingów. Przezorni odnośnie rządów PiSu, Smoleńska sie boją itp a jak ich POjeby okradają kłamią, fałszują wybory to udają, że temat nie istnieje.

Nocna zmiana wiecznie żywa, przez omyłkę wczoraj się Grzesiowi wyrwało w wywiadzie:
"Tak, to jest sporo. To są setki tysięcy głosów, to wygląda poważnie, pewnie trudno będzie to odwrócić, nawet licząc już dokładnie głosy w nocy"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 25.05.2015, 21:00
Jaroo1 ""Tak, to jest sporo. To są setki tysięcy głosów, to wygląda poważnie, pewnie trudno będzie to odwrócić, nawet licząc już dokładnie głosy w nocy"

dzięki za przypomnienie , słyszałem to wczoraj i zdębiałem
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 25.05.2015, 21:03
Zakład o zwycięstwo Andrzeja Dudy na shoutboxie. Andrzej Duda został Prezydentem Polskim dlatego przelałem dzisiaj 50 zł na "oprawy" tak jak się założyłem

Ostatnio edytowane przez heoij : 25.05.2015 o godz. 21:06.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 25.05.2015, 21:08
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Zakład o zwycięstwo Andrzeja Dudy na shoutboxie. Andrzej Duda został Prezydentem Polskim dlatego przelałem dzisiaj 50 zł na "oprawy" tak jak się założyłem

a ja wygrałem kilka flaszek dobrej czystej i whisky ,naiwni na bula chcieli
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.05.2015, 22:32
Panika u Goebbelsów http://niezalezna.pl/67416-panika-w-...pardonowy-atak
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.05.2015, 22:39
Przeciez widac po reakcji zagranicznych mediów,polityków i komentatorów żę dobrze zrobiliśmy wybierając Dudę na prezydenta
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.05.2015, 07:12
Nareszcie trochę bardziej wolni!!
Bul już wywozi srebra rodowe na działkę.

Prezydent niewiele może, ale jest emanacją narodu, reprezentuje jego dumę, powagę i szanuje dorobek pokoleń naszych przodków.

A co mieliśmy? Jak nie TW Bolka opowiadającego w mediach od kilku dni takie dyrdymały, że kończę z telewizją (naprawdę, kończy się umowa z UPC to wypierdalam ten szajs), dupczył że nie chciał tylko musiał...ukraść swoją teczkę, to najebanego kwacha w miejscach kaźni naszych rodaków.
Potem nastąpiła chwila przerwy przed narodową katastrofą.
Potem znowu - "historyk" WSI - takiego pieska nie mieliśmy jeszcze nigdy. Wstyd, brak dbania o nas, tylko pitolenie o integracji europejskiej.
Życzę mu aby zintegrował się z murzyńską albo arabską pałą penetrującą jego "wnętrze", jak ta cała śmieszna biegnąca sprintem ku upadkowi UE (vide IRL - Święty Patryku, widzisz i nie grzmisz).
Uważam niestety, że ekumenizm w religii jest tak samo zgubny jak integracja między religiami i kulturami.

O ile nas uczy się miłosierdzia i nadstawiania drugiego policzka, tak Koran uczy dominacji i kłamstwa celem osiągnięcia dominacji ich wiary.
Najpierw Węgry, teraz my, oby ktoś po nas.

A wczoraj Duda przed tablicą na Mokotowie upamiętniającą ŻW. Potem Jasna Góra - też bym podziękował Bogu, że w tej bryndzy coś udało się popchnąć naprzód.

A komuchów goń goń goń!!!!!
W instytucjach finansowych od wakacji zacznie się sraczka i straszenie zwolnieniami. Hehe. Mamy poważniejsze problemy niż problemy banków i ubezpieczycieli.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 26.05.2015, 07:31
raindog napisał(a):Wyświetl post
Co za piękny dzień. Ojczyzna wreszcie, choć częściowo, wolna z łap komunistów - Nałęczów, ducha Jaruzelskiego, Kiszczaków, Kwaśniewskich, Dukaczewskich, Michników... I jeszcze te symboliczne daty - wczoraj święto zesłania Ducha Świętego; 6 sierpnia - Święto Przemienienia Pańskiego.

Dzięki Boże!

Kerim - wszystko w normie. "Late poll" to kompletne wyniki sondażowe, a 0,45% pomyłki mieści się w granicach błędu statystycznego.

BTW - klasyczne pytanie dla zwolenników komunistów: (choć nie jestem zwolennikiem PiS'u) co przez dwa lata spieprzył PiS z Waszym ulubieńcem Kamińskim i Giertychem?
Ja mam tylko jedna pytanie
Czy My mamy być państwem kościelnym ze piszesz o datach powiązanych ze swietami
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.05.2015, 07:38
Przecież ciołku raindog podał Ci symbolke dat dotyczących nowego prezydenta i świąt w kościele katolickim.
Czego Ty nie rozumiesz?
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.05.2015, 08:31
Hymn niedzielnych wyborów i tych na jesieni:
https://www.youtube.com/watch?v=qTnqE8wHUWo

"Nawet jak będę w proszku to pójdę do urny, żeby tylko znowu nie wygrały ....y!"

I hasło dla polityków pasożytów:
"... i żeby sprawa była jasna, nie chcę socjala, tylko liberalnie dajcie nam działać"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 26.05.2015, 08:35
sergio napisał(a):Wyświetl post
Przecież ciołku raindog podał Ci symbolke dat dotyczących nowego prezydenta i świąt w kościele katolickim.
Czego Ty nie rozumiesz?
Po pierwsze ogarnij to co piszesz..
Po drugie co maja daty swiat z kościoła katolickiego do prezydenta
Nie wiem dlaczego w Polsce tak strasznie się laczy polityke z kosciolem...
Prezydent ma zajmować się sprawami państwowymi a tu wszędzie się pisze ze na Polske został zesłany Duch Swiety i kraj się odradza i uduchawia- no większej głupoty nie slyszalem dawno...
Po trzecie najzwyzszy czas rozgraniczyć kosciol od polityki.... tzn... kosciol który ma zdecydowanie za dużo do powiedzenia w kwestaich typowo politcznych...
Ten kosciol który jest reprezentowany przez bande zlodzieji i pedofilow...
Przez 6 lat swojego zycia byłem bardzo blisko kościoła i uwierz mi ze widziałem od dzuo za dużo..
Widzialem jak wygląda zycie księdza i w dzień i wnocy, do czego sa zdolni, do jakich zabaw,imprez i jakiego stylu zycia...
Zdolni do picia,zabaw z laskami itd..
Dlatego wkurza mnie to powiazanie prezydenta i polityki tak mocno z kosciolem...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.05.2015, 08:55
Cytat:
Dlatego wkurza mnie to powiazanie prezydenta i polityki tak mocno z kosciolem...
Nie wkurzaj się tak. Nikt tu niczego nie powiązuje tylko człowiek jak jest katolikiem to wierzy w pewną symbolikę. I dlaczego Cię wkurza związek katolika z Kościołem? Widziałeś żeby kościół (religia) chodziła na zabawy i dziewczyny? Nie, ciągle pisałeś o księżach a nagle napisałeś, że Cię wkurza związek polityków z Kościołem. Bądź łaskaw i rozdziel te dwie sprawy.
I ciekaw jestem jaki to wpływ na politykę w Polsce mają księża. Możesz napisać na przykładach co oni takiego złego robią?
drozd:
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 26.05.2015, 09:18
raindog "Kerim - wszystko w normie. "Late poll" to kompletne wyniki sondażowe, a 0,45% pomyłki mieści się w granicach błędu statystycznego."

przecież ja o tym doskonale wiem , pytanie jeszcze raz ? po co 1,5 h przerwy ogłoszone przez jakichś anonimów z Bielska ? nie ma czegos takiego w kodeksie wyborczym , jak znajdziesz wklej , jak już chcieli łamać prawo przedłużając cisze o 1,5 h to uwaga zdarzenie o 17 , tzw decyzja o 20.30 ? , a potem z górki pewne i sprawdzone dane z kilku żródeł mówiły że exit to 53,8-46,2 , a tu ogłaszają 53-47 pózniej late 52-48 , i finał 51,5-48,5 , ja doskonale wiem co to exit , late i błąd maksymalnie 1 % w tego typu badaniach ,przebadano 50 tys ludzi , i cały czas "zjazd" Dudy i to bez przecinków , tak to widze i uważam że Duda wygrał wyżej tak 54-46 może 55-45 ale na więcej nie pozwolili niż 3 % co by nie dobić urbanoplatfusiarni , cytował Jaroo1 słowa grzesia "no mercy" schetyny , rzuć okiem , to są normalne słowa ?

uzupełnienie , warto się zapoznać

http://niezalezna.pl/67413-jerzy-tar...ludowa-chciala
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 26.05.2015 o godz. 09:41.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów