|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zaznaczam że nie bronię Maleckiego, źle zrobił i powinien ponieść konsekwencje ... Ale to powinno się odbyć w inny sposób. Moskal nie powinien nic gadać na konferencji i kropka!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie i Panie dziś mamy wielkie piłkarskie święto z udziałem naszego klubu. Myślę, że na jeden dzień możemy zamknąć ten temat i skoncentrować się na meczu.
Obiecuje jutro o rano otworzyć ten temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
„Żuraw” poinformował, że z końcem lutego oficjalnie kończy karierę piłkarską.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...raca_do_wisly/ Karierę to On tak naprawdę zakończył z końcem ubiegłego sezonu, ale jednak smutno trochę... ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ale najważniejsze, ze chce w Wisełce pracować, dla jej dobra i sukcesu, swoją przecież znaną twarzą będzie pomagał i działał na rzecz Wisły, a nie jak co poniektórzy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Bo Pareiko to wariat czystej wody...ale to nasz wariat i za to go lubię, bo nie obraża się na drużynę, a poprzez jego zachowanie widać, że niesamowicie zależy mu na grze w tym klubie i na zwycięstwie w każdym meczu ( podobne zachowanie miało już miejsce w meczu z Legią, gdzie w drodze do szatni zdążył zdemolować jeszcze kawałek korytarza).
I choć ostatnio zdarzają mu się głupie błędy, to jednak jest ziarno prawdy w powiedzeniu, że dobry bramkarz musi mieć w sobie coś z wariata ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
||
I uprzedzając tych którzy zaraz pojadą mi z Patrykiem - Złość trzeba ukierunkować w dobry sposób ![]()
Swoją drogą zawsze było mi go trochę "szkoda" Nieraz bronił strzały nie do obrony, no a czasem wpuszczał takie babole że szkoda gadać @DOWN: Tym bardziej że naprawdę Mariusz był materiałem na bardzo dobrego bramkarza. Szkoda że tak późno miał szansę rozwinięcia talentu ![]()
Ostatnio edytowane przez Reserve : 25.02.2012 o godz. 00:10.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bramkarz to w ogóle niewdzięczna pozycja. Napastnik kilka meczów nic nie strzeli, później gol i już go wszyscy chwalą. A bramkarzowi wystarczy jeden błąd i już jadą jak po burej suce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Dudu Dahan o Bitonie. Tego chłopa to chyba można postawić w Sevres jako wzorzec Żyda. Jak tylko coś nie idzie po jego myśli to zaczyna robić szum i naciskać takimi wywiadami na kibiców i Moskala...chociaż teraz ma rację @willow A to nie można robić szumu jednocześnie mając rację ?
Ostatnio edytowane przez riv : 25.02.2012 o godz. 12:34.
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Bo według mnie, ma rację. Kiedyś byłem przeciwnikiem Bitona (po meczu u siebie z Odense), ale chłopak mnie przekonał do siebie i uważam, że Jego wartość dla zespołu jest większa, niż Genkova. To, że nie gra lub wchodzi na 10 minut, to jak dla mnie albo pomyłka Moskala, albo faktycznie naciski ze strony Basałaja. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Jest dziwna i to bardzo bo Genkov nic nie strzela. Co z tego, ze trafił w 1 meczu ze Standardem jak w pozostałych w ogole, nawet w sparingach. Z sytuacją Bitona Dahan ma całkowitą racje
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 25.02.2012 o godz. 12:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No cóż nam zostaje. Myślę że wyjście jest jedno. Młoda Ekstraklasa na pół roku, nie możemy sobie pozwolić żeby jakiś menedżer nam skład ustalał w gazetach. No bez jaj, trzeba się szacować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dudu Dahan dodał również, że latem odejdzie Melikson. Według mnie jest to w 99% pewne. Wisła zarobi na nim pewnie ze 3-4 miliony euro. 1/3 tej kwoty wyda na załatanie wszystkich powstałych dziur i budowanie zespołu zacznie się od nowa.
Powiem szczerze, że jak pomyślę o tym sprowadzaniu masowego szrotu, to aż mnie głowa boli. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tutaj jest troche dłuzszy wywiad z Dudu Dahaniem o Bitonie
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...ad_229635.html Dahan zauwaza tutaj jedna bardzo wazna rzecz: A dlaczego oni nie mogą grać razem? Skoro Drogba mógł grać razem z Anelką w Chelsea, to Genkow nie może z Bitonem? Taktyka Wisły była taka, jakby to jej wystarczało 0:0 I jeszcze jedna bardzo wazna rzecz Pracuję również ze Standardem, znam ten klub. Mają tam teraz najgorszy zespół w ostatnich dziesięciu latach. Szkoda, że Wisła tego nie wykorzystała. Wszyscy wiedza, ze byla szansa na awans ale trzeba było grac odwaznie od poczatku a nie na 0-0.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 25.02.2012 o godz. 12:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Biton nie gra bo Wisla go nie wykupi, proste i logiczen. Wiadome ze Kaziu bedzie stawial na Genkova bo ten ma jeszcze chyba 2 lata kontraktu ( poprawic mnie jkc
) nic nowego. Szkoda wielka bo Biton by nam sie bardziej przydal niz Genkov.Jestem ciekaw jak by to bylo gdyby Genkov zagral za plecami Bitona... ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Truje na wszystkich naszych forach o 442 i widzę że takiemu Moskalowi trudno to przetestować nawet na Sandecji. To już Skorża jest mądrzejszy bo ciągle chciał klasyczną "9" do pary z Ljuboją. Jaki jest problem RAZ wystawić skład Pareiko - Jovanovic (Lamey), Jaliens, Chavez, Bunoza - Iliev (Kirm), Wilk, Garguła (Sobolewski), Melikson - Genkov -Biton ? Zaryzykujmy np z Koroną. I tak wygramy... a może w końcu strzelimy 3 bramki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
M.Pawełek napisał(a):
Myślę, że Basałajowi spadłby kamień z serca, a i Moskal miałby czystsze sumienie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.02.2012 o godz. 13:14.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A Wisła to ma teraz najlepszy zespół na przestrzeni ostatnich 10 lat?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak jak my myśleli tak też pewnie podobnie myśleli kibice Standardu , gramy z szóstą drużyną jakieś ligi Polskiej , która prawie tyle razy wygrała co przegrała w swojej lidze i my chociaż w dołku to jej nie pykniemy na ten czas jesteśmy jakby nie patrzeć trzecia drużyną ligi Belgijskiej.
![]()
Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Brawo!! Odejdzie jedyny napastnik ktory potrafi strzelic na bramke ![]() i odjedzie jedyny pomocnik ktory potrafi wzisasc pilke i zrobic z nia cokolwiek zapewne z tych 3-4 baniek ,Bogus kupi jakiegos strzleca wyborowego za 200 tys Euro ,i karze za to dziekowac,ze wogle cos na Wisle daje. ciemnosc widze za pol roku ,ciemnosc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ehhh.......a mać. Już zapomniałem, że w obecnych realiach, taki piłkarz po prostu musi odejść. Już czekam na jakiegoś Sebastiana Milę, albo innego cudaka z odzysku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie dobrze, bo za dużo jęczenia było, ale mówiłem, że temat Małego szybko się rozmyje jak się zamknie na trochę
![]() |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Myślę, że Maora może zastąpić tylko Waldemar Sobota. Będzie jednak go ciężko wyciągnąć ze Śląska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005