|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
To 6gb to chyba tylko w celach marketingowych żeby ładnie wyglądało. Tyle RAMu to często nawet laptopy nie maja
_________________ Nowości, porady, ciekawostki motoryzacyjne http://autorady.pl wszystko dla twojego auta.
Ostatnio edytowane przez erudyslaw : 30.01.2019 o godz. 09:34.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Panowie a telefon typu Ulafone Armor ktoś miał?
Chciałbym mieć telefon ,który mi posłuży przynajmniej z 2 lata i szukam czegoś co mi się nie zniszczy po pierwszym upadku jak miałem ostatnio. Telefon głównie do youtuba,smsów i fajnie jakby bateria trzymała cały dzień. Jakby ktoś mógł się podzielić przemyśleniami to byłbym wdzięczny Czy warto dorzucić trochę i może kupic Ulafone Armor 2 czy ten Armor 2s powinien wystarczyc?
Ostatnio edytowane przez TonyWiślak : 29.01.2019 o godz. 15:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Korzystał ktoś z serwisu ucare.pl ? chodzi mi o zgłoszenie szkody, jak długo czekaliście na telefon ? dali jakiś zastępczy ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja ostatnio oddałem Honora do serwisu Huawei na Kalwaryjskiej i jestem mega zaskoczony, serwis firmowy, zniżki i promocje miesiąca że wyszło taniej za wymianę wyświetlacza niż na allegro.
Mają tam serwis Samsunga i czegoś jeszcze. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie mam wylany wyświetlacz w Huawei żony i czytam,że są wstanie naprawić w 2 dni
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No mi w dwa dni tam też zrobili. Dają jeszcze teraz jakieś gratisy.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok telefon odebrany.Naprawa trwała 2 dni robocze trzeciego dnia wrócił do domu,szkoda,że przywrócili tel do pierwotnego stanu....przy wymianie wyświetlacza...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2019
Offline |
|
|
Dla mnie, najlepsze są Samsungi. Mam ten telefon od lat, żaden jeszcze mnie nie zawiódł. Dość tanie, w porównaniu z innymi, a naprawdę utrafione
![]() ![]()
Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego kroku.
(czy coś) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Panowie i panie. Szukam telefonu dla matuli. Najwazniejsza rzecz to dobra bateria, z dlugim czasem dzialania na jednym ladowaniu. No i zeby nie byl za bardzo "skomplikowany" w uzytkowaniu
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Chciałbym zmienić sieć, obecnie ( od kilku lat ) mam Play na abonament ale sieć jest beznadziejna, przerywa połączenia z internetem, gubi zasięg w domu, co możecie polecić ? korzystam również z Plusa i jest w porządku ale może doradzicie coś innego ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ja mam orange i tez caly cas problemy z zasiegiem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nadchodzi hit od Xiaomi, jeszcze bardziej wypasiony mi9T Pro, widziałem tutaj wielbicieli firmy
https://www.gsmmaniak.pl/1049460/mia...-aparat-64-mp/
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.09.2019 o godz. 13:43.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Warto przechodzić do T-Mobile ? obecnie jestem w Play i nie jestem zadowolony....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może ktoś się wypowiedzieć na temat sklepów z telefonami tel4u. Dokładnie to chodzi mi o to ogłoszenie
https://m.olx.pl/oferta/tel4u-huawei...ition=1&page=1 ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
https://www.mediaexpert.pl/lp,k-1413...-15proc-taniej ![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pany - jakiś pomysł jak przenieść dane aplikacji z telefonu na telefon?
Nie chodzi mi o kontakty czy sms itp ale np. save z gierki (wiem, odwala mi na starość) ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
polecicie jakiś prosty smartfon i tak maks do 5,2 cala dla babci? kurde szukam i ciężko o coś taniego i małego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
W jakiej cenie?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Motorola G6 Play/zwykła/Plus
Zależy w jakiej cenie znajdziesz |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dobra, żeby nie zaśmiecać innych tematów.
Używa tutaj ktoś Virgin? https://virginmobile.pl/oferty/abonament/indywidualny 30 dychy i pełny wypas. Ogólnie chodzi mi o zasięg, czy są jakiekolwiek różnice między "dużymi" operatorami a sieciami, które tylko "wypożyczają" przekaźniki od innych. Edit. Czytając opinie na forach mam wątpliwości, ludzie narzekają na zrywający net np. już nie mówiąc że kontakt do BOK prawie nie istnieje.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 28.11.2021 o godz. 10:13.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
ja używałem i było ok,
ale heyah ma lepszą ofertę za 19,99 ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
I z zasięgiem nie ma problemu? Net też działa jak powinien?
![]()
|
|
|