|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie kupic (żeby był duży wybór i TANIO) krzesła biurowe?
Bo patrzyłem w Ikei i na Allegro i jest raczej bez szału.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W black red white na Pilotów. Duży wybór, ale nie wiem czy tanio. Zależy co rozumiesz pod słowem tanio ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Działa jakaś strona internetowa Fanatyka? Bo coś nie chce mi wejść...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam jeszcze jedno pytanie : ile czeka się na wydanie prawa jazdy ? Odbierał ktoś ostatnio ?
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 20.07.2010 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Skrecilem kolano i mam naderwane wiezadla poboczne lcl. Na razie siedze w szynie od 2 tyg., ale lekarz sugerowal zakup stabilizatora. Ile w takim stabilizatorze mam pochodzic, orientuje sie ktos? Bo nie wiem czy bardziej oplaca sie kupic takie urzadzonko, czy taniej nie bedzie wypozyczyc, jezeli to ma sie zamknac w okresie powiedzmy 3-4 tygodni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Na placu do nauki jazdy obok stadionu ale trzeba być wcześnie bo później policja nie wpuszcza na niego. Ale też można na ulicy obok stadionu kilka razy parkowałem i nic się nie stało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie można dostać na terenie Krakowa taką bojkę? http://allegro.pl/item1152535088_boj...nia_tanio.html
Z góry dzięki ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Urządzam pokój. Mam jego wymiary. Potrzebuję zrobić rzut pokoju w skali. Na pewno da się to zrobić w Autocad'ie. Mam do niego dostęp, ale nigdy nic na nim nie robiłem więc pewnie sporo czasu by mi to zajęło. Znacie może jakiś prosty programik do takiego zadania?
Z tej samej beczki jest i drugie pytanie. Szukam programu, w którym mógłbym sobie "poustawiać meble" w tymże pokoju. Najlepiej oczywiście w 3D. Znalazłem kilka programów tego typu, ale nie wiem który jest warty ściągania i uczenia się. Mam nadzieję, że będzie mógł mi ktoś coś takiego polecić. Graficy i dekoratorzy wnętrz, pomóżcie w potrzebie ;] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Lotnisko i cały terminal etc, jest wielkości hmm...2x basenu na Wiśle.Zrobione po to by wejsc do samolotu i tyle ![]() Sklepów nie kojarze żadnych ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Ma ktoś linka do zapowiedzi jutrzejszego meczu na Polsacie? Bo nigdzie nie mogę znaleźć a potrzebuję go. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pytaj w kasie biletowej o promocje superbilet ja jechałem 2 tygodnie temu z krakowa gł do gdyni gł. 50zł (a normalnie 125zł) INTERCITY !juz z miejscówka. I za taką sama cene bilet powrotny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Z mniej prostych: Archicad. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
http://rozklad-pkp.pl wybierasz polaczenie i dajesz cena ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Na ile dni przed wyjazdem nad morze muszę zarezerwować bilet aby mieć zapewnione miejsce w transporcie?
Czy nie ma z tym problemów żadnych? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale w czym? w pociągu? Jak jedziesz ex/icc to musisz kupić miejscówkę kupując bilet. Mając pewny termin wyjazu warto wtedy kupić taki bilet kilka dni wcześniej. Jak jedziesz tlk,ir czy czymś takim to tam nie ma miejscówek (w niektórych w I kl są tylko) i wtedy gwarancji miejsca nie masz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś dystrybucję Linuksa pod którą śmiga blue connect?
Posiadam Ubuntu,jestem w stanie się przenieść na inną dystrybucję, aby to obejść.! ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktos wie jak sie nazywa reklama, z eurosportu, w ktorej chłop idze po górach, zasypia w śniegu przychodzi do niego gromada psów i śpia z nim. Reklama spa albo hotelu, nie pamietam ale potrzebuje dokładniej nazwy.
jakby ktoś kojarzył.. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos moze jak wyglada slowacki odpowiednik naszego PKSu?
Zapowiada mi sie powrot z okolic Popradu, Slowackiego Raju w srodku tygodnia autobusem alkbo pociagiem. Da sie przejechac? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ile kosztuje butelka wodki w knajpie w okolicach rynku ?
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Gdzie znajdę nr mojej karty członkowskiej SKWK? Bo na tej karcie (legitymacji) go nie ma...
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie znajdę sklep z dużym wyborem walizek? Jaka będzie dobra do 300zł? Jakie firmy najlepsze?
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W Galerii Krakowskiej jest taki sklep,na parterze, VIP czy jakoś tak.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was orientuję sie w temacie autofoto z zagranicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy w ogóle będzie otwarty basen na Wiśle, a jeśli tak to kiedy
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś kiedy będzie zmiana kolekcji korków w Decathlonie
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie do ogladajacych simpsons w ktorym odcinku ktoreg sezonnu Bart rapuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
chyba na czas przebudowy jest zamknięty, więc pewnie po ukończeniu stadionu.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|