The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 21:11
Na razie nic
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 15.08.2010, 21:11
sportnh napisał(a):Wyświetl post
Incognito no to mozesz napisz kto to byl
Dobrze znana twarz ;]
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 15.08.2010, 21:20
http://www.wisla-online.pl/news/bled...ecydowaly-1306

Cytat:
Trener Tomasz Kulawik po przegranym spotkaniu z Ruchem Chorzów winę za przegraną zrzucił na prawego obrońcę Wisły, Erika Cikosa. Jego zdaniem Słowak niepotrzebnie wdawał się w pojedynki pod własną bramką, zamiast wyprowadzać od razu futbolówkę.

"Ruch otrzymał jednak prezent od naszego obrońcy, który stracił piłkę, czego efektem był stały fragment gry, po którym padł gol. Od tego momentu zaczęła się nerwówka. Zawodnicy nie uwierzyli w to, że mogą odrobić straty” – powiedział Kulawik.
Jak dla mnie, zwalanie winy za tę porażkę na młodego piłkarza, to trenerska porażka Kulawika.
nawet, jeśli ma rację, i przerżnęliśmy przez Erika (z czym się nie zgadzam), to NIE MA PRAWA facet czegoś takiego powiedzieć na konferencji prasowej.

Jestem bardzo in minus zaskoczony, że Kulawik się tak zachował.
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.08.2010, 21:27
Dokladnie. On sam zdaje sobie sprawe na pewno, ze to nie byl jego udany mecz wiec nie rozumiem po co go jeszcze publicznie dobijac.
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.08.2010, 21:29
Zostaje tylko nadzieja.... ze za tydzien nie bedzie Kowalskiego - Chavez ,nie bedzie Kulawika - nowy trener a zamiast Rado Garguła. to mnie utrzymuje przy życiu.
Jovanovic - masz plusa.
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.08.2010, 21:31
Póki co stwierdzili że Rios był w drugiej połowie faulowany na rzut karny.

Zwrócili uwagę że po stracie drugiej bramki gdy Maciek stał z piłką na środku boiska rzucił pod nosem: A to miernoty ( niemoty ).

Co do jego słów o bandzie... Mielcarski powiedział że wypowiedź Żurawskiego świadczy o rozkładzie drużyny.
Drugi dziennikarz zasugerował że jest sfrustrowany swoją niemocą i poziomem Wisły po powrocie do kraju.

I słowa Kulawika z konferencji, mnie więcej. Pierwsza bramka ustawiła mecz. Padła przez prawego obrońce który zamiast wybić piłkę zaczął się bawić i dryblować.
Ostatnio edytowane przez iiYama : 15.08.2010 o godz. 21:33.
Ave
Wisła
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.08.2010, 21:35
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla-online.pl/news/bled...ecydowaly-1306

Jak dla mnie, zwalanie winy za tę porażkę na młodego piłkarza, to trenerska porażka Kulawika.
nawet, jeśli ma rację, i przerżnęliśmy przez Erika (z czym się nie zgadzam), to NIE MA PRAWA facet czegoś takiego powiedzieć na konferencji prasowej.

Jestem bardzo in minus zaskoczony, że Kulawik się tak zachował.
No przecież nie napisze że winny jest on jako trener, który kompletnie nie trafił z taktyką nie potrafi zmotywować drużyny do biegania i przeprowadził śmieszne zmiany. Zachowując się w ten sposób pokazał że kompletnie nie ma pojęcia o psychologi. Dla mnie zrzucanie winy na za taki mecz na jednego piłkarza to kompromitacja. Co to miało niby na celu? Ukrywanie własnego dziadostwa jako trenera? Naprawdę myślał że ktokolwiek oglądający ten mecz mu w to uwierzy? To przypomina dziecinadę w stylu podwórkowym ( Zrzućmy winę na tego najmniejszego i najsłabszego )
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.08.2010, 21:45
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Zostaje tylko nadzieja.... ze za tydzien nie bedzie Kowalskiego - Chavez ,nie bedzie Kulawika - nowy trener a zamiast Rado Garguła. to mnie utrzymuje przy życiu.
Tylko by wyczekiwany przez ciebie Garguła nie zagrał gorzej od Rado, a zespół z nowym trenerem, w nowym ustawieniu i bez Pawełka w bramce nie prezentował się gorzej niż dziś - bo szkoda by było stracić tak młodego kibica
lukas63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.08.2010, 21:46
Kulawik ta wypowiedzia tylko sie skompromitował.Nie nadaje sie na coacha.
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.08.2010, 21:49
GBO napisał(a):Wyświetl post
No przecież nie napisze że winny jest on jako trener, który kompletnie nie trafił z taktyką nie potrafi zmotywować drużyny do biegania i przeprowadził śmieszne zmiany. Zachowując się w ten sposób pokazał że kompletnie nie ma pojęcia o psychologi. Dla mnie zrzucanie winy na za taki mecz na jednego piłkarza to kompromitacja. Co to miało niby na celu? Ukrywanie własnego dziadostwa jako trenera? Naprawdę myślał że ktokolwiek oglądający ten mecz mu w to uwierzy? To przypomina dziecinadę w stylu podwórkowym ( Zrzućmy winę na tego najmniejszego i najsłabszego )
Trener napisał bowiem już pracę. „Tematem była psychologia sportu” – zdradza nam Kulawik. „Po współpracy z panem profesorem Janem Blecharzem studenci robili badania w zespole Młodej Ekstraklasy, które nadzorował nasz kierownik drużyny, Paweł Palusiński. Na podstawie tych badań jak napisałem pracę” – mówi trener.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ncji_uefa_pro/

PS. Żeby nie było. Uważam taką wypowiedź za błąd, bo Kulawik pokusił się li tylko na zjechanie Cikosa, a Kowalskiego, Diaza et consortes już nie.
Ostatnio edytowane przez murray : 15.08.2010 o godz. 21:51.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.08.2010, 21:51
nie wiem co wy chcecie od Rado, przynajmniej walczył biegał i przede wszystkim wychodził do/po piłki w odróżnieniu od większości.

Nowy trener? po dzisiejszym meczu zostawil bym ich na tym stadionie na Cichej. Moze by sie chłopaki w końcu poznali, odezwali do siebie, zamienieli kilka zdań.
U Mourinho w Realu cala druzyna spiewa przed meczem bodajze, jakąs swoja piosenke. Robią tak cały sezon
u nas to by chłopa wyśmiali...
atmosfera, to coś czego dawno nie było
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 15.08.2010, 21:51
Kulawik chciał pokazać chyba coś zupełnie odmiennego niż Kasperczak no i mu trochę nie wyszło. Muszę przyznać, że rzadko da się słyszeć, żeby trener zaraz po meczu po nazwisku obarczał winą zawodnika o słabą grę/przegraną a tu usłyszeliśmy na Arce wyrzuty do Boguskiego a dziś do Cikosa.

Atmosfera w drużynie widać , że ch..jo.wa, nowy trener potrzebny jak najszybciej. I mam nadzieję zę będzie to raczej Manuel Jimenez niż Dan
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.08.2010, 21:56
Pewien komentarz z innej strony, ciekawym czy część o petrescu to prawda:

"Spójrzcie; Skorża wywalony z Wisełki idzie do Legii, Kasperczak zwolniony z Górnika idzie do Wisły ( sam podobno złożył ofertę) Zieliński zwolniony w Polonii idzie do Lecha,My się obracamy CIĄGLE w tym samym kręgu trenerów!w jednym klubie uważają ich za nieudaczników a biorą do innych jako zbawców!Tu jest przyczyna poziomu DNA w pucharach..Jak przyszedł do Wisły Petrescu kazał trenować 3xdziennie i pozostawać w klubie od 9 do 18 hr.Po pierwszym treningu rannym Brożek ucieka do sztani : Dan pyta dokąd idziesz ? umówiłem się z dziewczyną, Rumun myślał,że to żart! ale patrzy idzie następny do sztani Dan- dokąd? matkę muszę zawieźć do lekarza, patrzy? kolejnny wychodzi ubrany z szatni - Rumun pyta dokąd? dzici muszę zawieźć na basen, następny - dokąd? odebrać rzeczy z pralni. Rumun się zdenerwował - poszedl do zarządu i mówi ,jak się zarabia 80/100 tyś zł miesięcznie ( ale kasa) to dzieci niech zawozi niania, matke Taxi a z dziewczyną umawia się po treningu np. o 20.Kazał trenowac 3xdziennie,ale Brożek zaczęli się śmiać z Borsuka co to za treningi ze średniowiecza, zacofane itd.Dan pyta Brożka a skąd Ty wiesz jak ma wyglądać trening? gdzie Ty grałeś?Ja w Serie A w Premiership a TY?Poszli na skargę do Zarządu ,że Rumun zwariował i drze się hard work, zwolnili Dana.Przyczyną katastrofy są nasi trenerzy,ilu trenuje choćby średni klub w Europie? Przygotowanie fizyczne Lecha,Wisły,Legii = DNO"
Ave
Wisła
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.08.2010, 21:56
O bym nie dożył dnia w którym Kulawik zostanie na stałe trenerem Wisły
Jak pierwszy gol to jest głównie wina Cikosa to ja dziekuje za takiego trenera
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 15.08.2010, 22:00
Niestety jest tak jak wcześniej mówiłem, ale wcale nie mam z tego satysfakcji. To nie była wina Kasperczaka, że Wisła odpadła z Karabachem. Tak jak myślałem zmiana trenera w trakcie rozgrywek wprowadzi jeszcze większy chaos w drużynie, kwestia kiedy nowy trener zdoła go opanować. Oby jak najszybciej.
Wisła Kraków
lukas63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.08.2010, 22:02
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Pewien komentarz z innej strony, ciekawym czy część o petrescu to prawda:

"Spójrzcie; Skorża wywalony z Wisełki idzie do Legii, Kasperczak zwolniony z Górnika idzie do Wisły ( sam podobno złożył ofertę) Zieliński zwolniony w Polonii idzie do Lecha,My się obracamy CIĄGLE w tym samym kręgu trenerów!w jednym klubie uważają ich za nieudaczników a biorą do innych jako zbawców!Tu jest przyczyna poziomu DNA w pucharach..Jak przyszedł do Wisły Petrescu kazał trenować 3xdziennie i pozostawać w klubie od 9 do 18 hr.Po pierwszym treningu rannym Brożek ucieka do sztani : Dan pyta dokąd idziesz ? umówiłem się z dziewczyną, Rumun myślał,że to żart! ale patrzy idzie następny do sztani Dan- dokąd? matkę muszę zawieźć do lekarza, patrzy? kolejnny wychodzi ubrany z szatni - Rumun pyta dokąd? dzici muszę zawieźć na basen, następny - dokąd? odebrać rzeczy z pralni. Rumun się zdenerwował - poszedl do zarządu i mówi ,jak się zarabia 80/100 tyś zł miesięcznie ( ale kasa) to dzieci niech zawozi niania, matke Taxi a z dziewczyną umawia się po treningu np. o 20.Kazał trenowac 3xdziennie,ale Brożek zaczęli się śmiać z Borsuka co to za treningi ze średniowiecza, zacofane itd.Dan pyta Brożka a skąd Ty wiesz jak ma wyglądać trening? gdzie Ty grałeś?Ja w Serie A w Premiership a TY?Poszli na skargę do Zarządu ,że Rumun zwariował i drze się hard work, zwolnili Dana.Przyczyną katastrofy są nasi trenerzy,ilu trenuje choćby średni klub w Europie? Przygotowanie fizyczne Lecha,Wisły,Legii = DNO"
nie zdziwiłbym się jakby to była prawda
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.08.2010, 22:05
A ja myślę ,że wypychanie na siłę do pierwszego składu kompletnie nieprzydatnego Rado , to było w założeniu Kulawika działanie obliczone na pokazanie ,że jego "praca" na stanowisku "trenera" ME daje jakieś niby wymierne efekty dla pierwszego składu. Tymczasem tylko się skompromitował. W ogóle patrząc na "piłkarzy" jacy wychodzą z taśmy obsługiwanej przez Kulawika to można tylko zapłakać. Jeżeli on nam ma szkolić przyszłych piłkarzy to chyba się jeszcze bardzo długo nie doczekamy nikogo sensownego. W ogóle gdybym był na miejscu Cupiała to zamiast wynalazków pokroju Bunoza czy inne Chavez całą kasę ze sprzedaży Marcela przeznaczył na budowę systemu szkolenia. Boiska i infra to jedno. Ale trenerzy "ci twórcy rzeźbiący w materiale" to już działka klubu i właściciela. Zebrać grupę ludzi wysłać ....a na staż do takiej Holandii. Niech się uczą obserwują. Dzień w dzień przez pieprzony rok. Praca jak na taśmie. Niech się uczą. Jak szkoli się rzeczywiście piłkarzy. Ale za te ....a know how trzeba płacić. A tak to mamy później wyniki ....a jak z koszmaru i klubów i repry.
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 15.08.2010, 22:08
Dobrze by było , gdybyśmy już jutro poznali nazwisko nowego trenera , bo przynajmniej byłaby szansa na jakiś wynik z Widzewem . Bez odpowiedniej motywacji i nastawienia , znów przeciwnik nas zniszczy pressingiem i kulturą gry .

Znając życie , Kulawik da teraz dzień-dwa przerwy naszym gwiazdom , aby mieli czas na odpoczynek i przemyślenie sobie paru spraw .

Nowy trener potrzebny od zaraz!
hide
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 15.08.2010, 22:12
Możliwe też, że weźmie ich na boisko i zrobi im wykład na temat taktyki. Jeszcze nie widziałem czegoś takiego, że trener przez godzinę cały czas mówił do zawodników a oni nic nie robili. Kulawik OUT!!!
Falmokirak
Member

Stary 15.08.2010, 22:28
Kulawik zwala wine teraz na Cikosa bo niechce przyznać się do błedu z wystawieniem Pawełka który zawalił 1 bramke bo trudno go nie winić jak wyskakuje do piłki wystawia ręke... i dalej widzialiśmy.
konkursowicz
Member

Stary 15.08.2010, 22:36
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Kulawik chciał pokazać chyba coś zupełnie odmiennego niż Kasperczak no i mu trochę nie wyszło. Muszę przyznać, że rzadko da się słyszeć, żeby trener zaraz po meczu po nazwisku obarczał winą zawodnika o słabą grę/przegraną a tu usłyszeliśmy na Arce wyrzuty do Boguskiego a dziś do Cikosa.

Atmosfera w drużynie widać , że ch..jo.wa, nowy trener potrzebny jak najszybciej. I mam nadzieję zę będzie to raczej Manuel Jimenez niż Dan
Tak. Chciał coś zmienić. Jedyne co mu się udało, to pokazać że "choinka" w wykonaniu Wisły to nie jest dobry pomysł. Dzięki temu ewentualne szanse Smudy maleją.

Zgodzę się, że Kulawik popełnia błąd robiąc z Cikosa kozła ofiarnego, choć zagrał dramatycznie słabo...
Jak dla mnie Erik kwalifikował się do zmiany dużo wcześniej, sądzę że nawet Pietia grający na nietypowej dla siebie prawej stronie zaliczyłby mniej strat.

Również jestem sceptyczny co do Dana,jak on zobaczy jak drużyna jest do tej rundy (nie)przygotowana przez Kasperczaka to załamie ręce.

A Jimenez... jest drogi, Wisłę pewnie na niego jednak stać, pytanie tylko czy w przypadku zatrudnienia tego trenera stać byłoby Wisłę na jego współpracowników, a jak wiadomo taka robota ma sens tylko w pełnym składzie...
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 15.08.2010, 22:42
konkursowicz napisał(a):Wyświetl post
A Jimenez... jest drogi, Wisłę pewnie na niego jednak stać, pytanie tylko czy w przypadku zatrudnienia tego trenera stać byłoby Wisłę na jego współpracowników, a jak wiadomo taka robota ma sens tylko w pełnym składzie...
Cupiała stać - mimo problemów TF - na każdego trenera i jego sztab szkoleniowy. Problem w tym, czy zechce zachciankę sfinansować...
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.08.2010, 22:44
Panowie, obawiam się że zmiana trenera tego sezonu już nam nie uratuje. Tutaj trzeba gruntownej przebudowy. Jeśli ktoś w tym klubie myśli poważnie to ja mogę pogodzić się z środkiem tabeli pod warunkiem że będzie to wyglądało tak: przyjście nowego trenera z prawdziwego zdarzenia (np. Jimenez), danie mu szansy na spokojną prace czyli selekcję obecnych piłkarzy (czyt. wyjebanie darmozjadów w zimowym okienku). Również w zimowym okienku rozpoczęcie sprowadzania prawdziwych piłkarzy którzy realnie mogliby wzmocnić nasz skład. Rundę rewanżową poświęcić na zgrywanie "11", przed sezonem 2011/2012 dopieścić skład maksymalnie 1-2 piłkarzami. Po tym można wrócić na właściwie (pierwsze) miejsce. W między czasie nie zaszkodziłoby zbudować jakąkolwiek infrastrukturę klubową. Ja tylko tak widzę uzdrowienie obecnej sytuacji, jeśli tak się nie stanie to będziemy cały czas stać w martwym punkcie, a Levadie czy inne Karabachy będą już normą. Niestety obawiam się że to pozostanie tylko w sferze moich marzeń...
master777
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 15.08.2010, 23:21
Kulawik OUT trenować inny klub - niech tam nabiera ogłady, niech tam wali błędy, ale niech nie kala naszego Herbu, Naszego Klubu różnymi wpadkami. Piłkarze są jak rozkapryszone dzieci. Dobry trener jest jak dobra matka, która te dzieci może wyprowadzić do pionu; niech zarabiają dużo... niech popełniają błędy... niech Mały się wpienia... Ale mają grać od początku do końca, mają być profesjonalistami, mają żyć A PRZEDE WSZYSTKIM MAJĄ MYŚLEĆ NA BOISKU, a nie wywalać piłkę pod nogi przeciwnika.
master777
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 15.08.2010, 23:23
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Panowie, obawiam się że zmiana trenera tego sezonu już nam nie uratuje. Tutaj trzeba gruntownej przebudowy. Jeśli ktoś w tym klubie myśli poważnie to ja mogę pogodzić się z środkiem tabeli pod warunkiem że będzie to wyglądało tak: przyjście nowego trenera z prawdziwego zdarzenia (np. Jimenez), danie mu szansy na spokojną prace czyli selekcję obecnych piłkarzy (czyt. wyjebanie darmozjadów w zimowym okienku). Również w zimowym okienku rozpoczęcie sprowadzania prawdziwych piłkarzy którzy realnie mogliby wzmocnić nasz skład. Rundę rewanżową poświęcić na zgrywanie "11", przed sezonem 2011/2012 dopieścić skład maksymalnie 1-2 piłkarzami. Po tym można wrócić na właściwie (pierwsze) miejsce. W między czasie nie zaszkodziłoby zbudować jakąkolwiek infrastrukturę klubową. Ja tylko tak widzę uzdrowienie obecnej sytuacji, jeśli tak się nie stanie to będziemy cały czas stać w martwym punkcie, a Levadie czy inne Karabachy będą już normą. Niestety obawiam się że to pozostanie tylko w sferze moich marzeń...
W sumie z tych wszystkich wpisów w temacie ten wariant jest najrozsądniejszy... Szkoda że nikt z zarządu i z TF go nie wysłucha...
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.08.2010, 23:41
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
No to tak by zrobił ktoś ....a normalny ale nie ....a Wiśle... W Wiśle znowu historia zatoczy koło i będzie dokładnie na odwrót to co ty napisałeś... Wisła od roku 2002 cały czas się cofa w rozwoju i to pod każdym względem. Ja już nie mówię sferze piłkarskiej bo to jest efekt wielu czynników pozasportowych ,których w Wiśle po prostu nie ma. I kto tutaj ma tworzyć jakąś wartość? Zdzichu Kapka ,który tylko patrzy jak tu się załapać na dole od prowizji menedżera z zaprzyjaźnionej agencji? Złotousty Basałaj ? Reszta klakierów? Jarosz? Kulawik ? Kto tam w tym panteonie amatorów został? Cóż z tego ,że przyjdzie nawet i ciekawy trener jak on za dwa mecze poleci bo mu "gwiazdory" w poprzek zrobią.... Dobrze powiedział Kołodziejczyk o możliwym powrocie Dana Petrescu... Obecni zawodnicy Wisły mają nie tylko gorsze umiejętności piłkarskie ale i gorsze charaktery...
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.08.2010, 23:43
Wszystko wskazuje że jutro będzie prezentacja Jimeneza jako nowego trenera. Mam nadzieje że dobierze się piłkarzykom do dup i zaczną w końcu bigać za piłką i bez piłki. No i przydało by się troche taktyki wprowadzić bo to co Kulawik robi woła o pomste do nieba!
http://www.facebook.com/pages/Krakow...4328163?ref=ts
http://informator44.republikafutbolu...-wisly-krakow/ (m.in ostatni komentarz)
Skoro już TWSD na koncie FB pisze że jest blisko to musi to być raczej pewne już...
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 16.08.2010, 00:07
To byłby jakiś cud, jeżeli trener tej klasy zgodziłby się pracować u nas. Rozwiązanie jak pisałem wcześniej idealne, ale póki co s-fi. Może dzięki Bakero Polska nie jest z 3 świata piłkarskiego (choć obecnie jest!)... Oby to była prawda!!!
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.08.2010, 00:10
I co nam da takie nazwisko na lawce? Cudu nie bedzie, w Lodzi maksymalnie remis.

....a mac. Tylko tak da sie to skomentowac.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.08.2010, 00:17
Mnie bardziej interesuje kto będzie 2 trenerem,bo tu może przyjść Mourinho,Wenger,Benitez czy Ferguson a i tak pierwsze pozytywne efekty zobaczymy najwcześniej na wiosnę.Dobry 2 trener który będzie wprowadzał 'tubylca' w cały ten burdel to konieczność by cokolwiek w tej rundzie powalczyć.

To nie jest czarnowidztwo ale na dziś to my jesteśmy średniakiem i to z tej niższej półki.Mam takie wrażenie że Widzew tak jak Ruch, pokaże nam miejsce w szyku - tym w dolnych rejonach tabeli i to nie jest czarnowidztwo czy też myśl chwilę po przegranym meczu - To jest niestety bardzo możliwy scenariusz.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów