|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
To jak Szatałow ma iść do Lubina to żeby po zwolnieniu Kafara tylko Urban do Lechii nie przyszedł
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam dziwne wrazenie ze do was pojdzie Tarasiewicz,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Taraś z Wrocławia, Kuchar z Wrocławia, może być coś na rzeczy ;-)
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Genialny trening zafundowąl graczom Jagi Czesław Michniewicz.
Szczegóły na www.weszlo.com/newsy
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 23.09.2011 o godz. 13:25.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
O, nie spodziewałem się, że Michniewicza stać na taki ruch. Brawo. Ciekawe tylko, czy do tych "piłkarzy" coś dotrze.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pewnie tak do nich to dotrze, że teraz będą grali na zwolnienie Czesia.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Właśnie o to mi chodziło.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sląsk z Amiką gra dziś na nowym stadionie czy jeszcze na starym?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a kiedy zagrają na nowym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Coś więcej można na ten temat ? Zamiast zajmować się Morem nich te pismaki zajmą się swoim skunksem i innymi bywalcami burdeli z Ł3.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Śląsk na nowym estadio zagra bodajże 30 października na meczu z Lechią. Piękny początek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Właśnie! Daj się pocieszyć innym.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kafarski poleci jak nic.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dokładnie. Miałem napisać że coś Lechiści znudzili sie trenerem Kafarskim..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Czas Kafarskiego chyba juz minal.
Brzydkie porownanie ale Lechia ostatnio gra jak Cracovia: zęby bolą, malo ruchu, szarpanina bez skladu i sensu. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak wlasnie gra Lechia Kafarskiego . Nas ograli koncertowo na Reymonta, potem efektownie Górnika , by z Korona i Podbeskidziem zagrac piach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brak stabilizacji to cos co charakteryzuje przecietne druzyny, a Lechia taką drużyną jest bo ma przęciętnych piłkarzy.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jak wiadomo trzeba zmniejszyć ligę bo beniaminkowie są słabi... ups. Niestety nie wszyscy. Podbeskidzie zdobyło 3 punkty. Niech jeszcze Bełchatów i Zagłębie jutro wygrają - a w Zabrzu parchate tradycyjny w....... - i mamy dwójkę do spadku - sąsiadka i ŁKS
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Miejmy nadzieję że dostaną nowego normalnego trenera i jakoś to będzie szło w dobrym kierunku , bo szkoda braci gdyby nie daj Boże , mieli jeździć za swoją drużyną po pierwszoligowych boiskach... Swoją drogą ciekawie jak dzisiaj Śląsk spisze się z Amicą ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A we Wrocławiu już 2:0. Sląsk żwawo i skutecznie, Amika jak dzieci we mgle. Płaczek Stilic macha ciągle łapkami zamiast grać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozdrawiam wszystkich, którzy spekulowali, że Lech i Legia nie bedą tracić tak łatwo punktów jak w zeszłym sezonie. A odnośnie tego co dzieje się w lidze, to wydaje mi się, że na wiosnę bedą jeszcze większe cyrki niż w poprzednim sezonie.
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieje że Śląsk nie da się już dogonić i zostanie liderem
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|