The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2014, 15:30
Misiek po prostu poparł protest i stwierdził, że on nie podpisze nic wspólnie z Bednarzem.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.08.2014, 15:32
Dobrze byłoby kupic do jutra jakiegoś obrońcę przynajmniej...

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 31.08.2014, 15:57
Musimy grać tym co mamy, modlić się o brak kontuzji oraz o kolejne odkrycia wśród wychowanków. Ciekawe czy jest szansa na powrót Stjepanovicia w tym sezonie? A Jovanovicia w ogóle do sportu.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.08.2014, 15:57
Pomijając aspekt obrońcy to ciekaw jestem kiedy szanse w lepszym zespole dostanie Chmiel z Bielska. Już któryś raz pokazuje niezły poziom.
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 31.08.2014, 16:49
filemon napisał(a):Wyświetl post
Pomijając aspekt obrońcy to ciekaw jestem kiedy szanse w lepszym zespole dostanie Chmiel z Bielska. Już któryś raz pokazuje niezły poziom.
Będzie z nim jak z Cetnarskim czy Rymaniakiem - jedna udana runda, a potem wożenie się na opinii kilka lat.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 31.08.2014, 16:54
Dobrze, że już wiesz, co z nim będzie. Jakbyś mógł jeszcze wyniki następnej kolejki podać, to zagram u buka.
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 31.08.2014, 17:20
A czego można się spodziewać po 27-letnim skrzydłowym, który zaczął grać regularnie w Ekstraklasie dwa lata temu? Oczywiście jest szansa, że dwa lata będzie rzucał piłki Lewandowskiemu w Bayernie, ale bliżej mu do kopania się po czole w Podbeskidziu do końca kariery.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 31.08.2014, 17:31
Manipulacja tak ambitna, że aż żal odpisywać. Pomijam wielość przykładów, gdy zawodnicy w nie-juniorskim wieku rozpoczynali kariery w poważnej piłce. Nikt od niego nie oczekuje, by dorzucał piłki Lewandowskiemu i grał w Bayernie. Natomiast widać w nim nieraz jakość, stąd jestem ciekaw jak radziłby sobie w lepszym zespole, co napisałem już wcześniej. Jeśli nie masz nic mądrego po raz kolejny do napisania, to zapraszam na PW, by nie zaśmiecać forum. Bez odbioru.
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 31.08.2014, 19:54
huberix napisał(a):Wyświetl post
Ja bym nie podpisywał Miśka - za głupotę. Jakby tu na prawdę chciał zostać to ostatecznie by się zgodził zostać.
Tak to menago przewrócił mu w głowie i tak to się skończyło.
Jeśli chciałby wrócić to na warunkach jakie miał, gdy pierwszy raz przychodził do Wisły - Mogłeś myśleć, zaczynasz od nowa.
Ej ty chyba serio masz 10 lat...
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 31.08.2014, 20:30
wislak2214 napisał(a):Wyświetl post
Ej ty chyba serio masz 10 lat...
Bo mam inne zdanie niż ty ?
Może dla niektórych to jest kontrowersyjne, ale cóż poradzić.
Ja natomiast nie mam chcęci zaglądania w twoją metrykę.
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom

Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle''
~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.08.2014, 21:04
huberix napisał(a):Wyświetl post
Bo mam inne zdanie niż ty ?
Może dla niektórych to jest kontrowersyjne, ale cóż poradzić.
Ja natomiast nie mam chcęci zaglądania w twoją metrykę.
Prawdopodobnie wszyscy guzik wiemy jak się toczyły negocjacje, jakie pieniądze wchodziły w grę i co jeszcze.
Czyli Twoim zdaniem w tym temacie powinniśmy wierzyć informacjom puszczanym do mediów przez Bednarza?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 31.08.2014, 23:38
arti napisał(a):Wyświetl post
Prawdopodobnie wszyscy guzik wiemy jak się toczyły negocjacje, jakie pieniądze wchodziły w grę i co jeszcze.
Czyli Twoim zdaniem w tym temacie powinniśmy wierzyć informacjom puszczanym do mediów przez Bednarza?
Może nie tyle wierzyć informacjom w mediach co samemu coś wywnioskować, że jakoś z Gułą czy Arkiem nie było problemu przedłużyć umowy, a z Miśkiem to te negocjacje tak się przedłużały, że w końcu guzik z nich wyszło. Może rzeczywiście, za wysokie wymagania miał Misiek, ale ja bym go z przyjemnością u nas widział. Poziom Pareiki to nie jest ale pokazał, że jest dobrym bramkarzem jak na nasze warunki.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.08.2014, 23:48
Albo wystraszył się konkurencji.

Gdyby babcia miała wąsy...
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Stary 01.09.2014, 09:31
buchalik lepiej gra nogami prznajmiej.
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 01.09.2014, 09:34
Buchalik pomalutku coraz bardziej przekonuje. Ma fajne wyjścia niczym Neuer i nie musimy bać się podania do bramkarza, bo mi serce za każdym razem biło szybciej gdy widziałem podanie do Miśka..
Jak na nasze finanse, możliwości itd. to na naszą ligę ''Buchal'' jest solidny i w dodatku jeszcze młody.
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom

Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 01.09.2014, 13:44
a to wszystko po 7 kolejkach...
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 01.09.2014, 14:26
Godziny mijają a tutaj absolutna cisza, już chyba można się pogodzić z tym, że żaden obrońca już do nas nie przyjdzie w tym okienku... Serce będzie drżało przy każdym grymasie na twarzy Dudki albo Głowy i przy każdej kartce
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 01.09.2014, 14:53
Miłą niespodzianką byłby ten Węgier. Stopera potrzebujemy najbardziej za Jovę, a gość młody, grał w Championship i Eredivse. Ligi o niczym nie świaczą, ale lepsze to niż jakiś No-Name z Afryki.

Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.09.2014, 15:52
Węgier byłby spoko...

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.09.2014, 16:00
Przydałby się obrońca który mógłby grać na każdej pozycji w obronie bo obecna obrona prezentuje się bardzo dobrze i każdy z tych piłkarzy jest mocnym punktem ale przytrafi się jedna kontuzja bądź pauza za kartki i będzie duży kłopot .
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.09.2014, 18:23
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Godziny mijają a tutaj absolutna cisza, już chyba można się pogodzić z tym, że żaden obrońca już do nas nie przyjdzie w tym okienku... Serce będzie drżało przy każdym grymasie na twarzy Dudki albo Głowy i przy każdej kartce

Przecież dla nas to i tak nie ma żadnego znaczenia czy jest okienko czy nie. I tak bierzemy tylko za darmo, z karta na ręku, a takich o ile sie nie myle mozna brac zawsze.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 01.09.2014, 21:33
Szkoda, bo przydałoby się jeszcze jedno wypożyczenie. Choćby i półroczne. Nasz sprzedajny Żuraw mógłby kontakty uruchomić lub ktokolwiek. Stoper by się przydał, bo skoro nie mamy kasy na kupno, z kartą w ręku są nie pewni, to można pokusić się o właśnie np. półroczne wypożyczenie starego wyjadacza, który nie gra w klubie lub kogoś młodszego. Pół roku to nie dużo, a jesli faktycznie ktoś ma te wspomnaine ''kontakty'' to była by szansa na sprowadzenie ciekawego grajka na przetrzymanie jesli chodzi o tę(tą?) pozycję przynajmniej do zimy.

Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 01.09.2014, 21:46
Clebera z emerytury

A tak poważnie, może pokombinują w przerwie rep. w sprawie graczy z kartą w ręku (jak Bunoza)
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 01.09.2014, 22:02
Szkoda trochę, że w związku ze zmianą prezesa w klubie transfery zeszły na dalszy plan... Gdyby łysy wyleciał kilka dni wcześniej dziś myślę, że zameldowałby się u nas jeszcze jakiś obrońca :/
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 01.09.2014, 22:47
A może kilka dni później?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 01.09.2014, 23:30
Brak transferów wynika z braku kasy. Tylko wywalenie Bednarza na początku rundy dawałoby szansę na transfery . Mielibyśmy zwyczajnie więcej kasy.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 02.09.2014, 08:53
Tamas Kadar chyba opuścił wczoraj swój klub, tylko nie moge znalezc gdzie poszedł ....
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.09.2014, 16:57
Nie ma żadnej informacji o tym, by opuścił klub, ja przynajmniej nie znalazłem niczego takiego w węgierskich mediach (a węgierski znam)...

Update: Wisły nie stać na Kádára, bo średnia pensja to u nas poniżej 10 000 euro miesięcznie, więc tym się go nie skusi...

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo...slanak-2360293
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 02.09.2014 o godz. 17:07.
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 02.09.2014, 19:24
http://www.wislaportal.pl/27620,Mich...o_zabiegu.html

stary kontrakt, żadnej podwyżki i może wracać
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.09.2014, 19:31
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Nie ma żadnej informacji o tym, by opuścił klub, ja przynajmniej nie znalazłem niczego takiego w węgierskich mediach (a węgierski znam)...

Update: Wisły nie stać na Kádára, bo średnia pensja to u nas poniżej 10 000 euro miesięcznie, więc tym się go nie skusi...

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo...slanak-2360293
Nie wiem jaka jest srednia....
Ale za czasow lysego przewinela się informacja ze zarobki piłkarza nie mogą przekraczać 180 tys Euro rocznie...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów