|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Misiek po prostu poparł protest i stwierdził, że on nie podpisze nic wspólnie z Bednarzem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobrze byłoby kupic do jutra jakiegoś obrońcę przynajmniej...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pomijając aspekt obrońcy to ciekaw jestem kiedy szanse w lepszym zespole dostanie Chmiel z Bielska. Już któryś raz pokazuje niezły poziom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Będzie z nim jak z Cetnarskim czy Rymaniakiem - jedna udana runda, a potem wożenie się na opinii kilka lat.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że już wiesz, co z nim będzie. Jakbyś mógł jeszcze wyniki następnej kolejki podać, to zagram u buka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Bo mam inne zdanie niż ty ?
Może dla niektórych to jest kontrowersyjne, ale cóż poradzić. Ja natomiast nie mam chcęci zaglądania w twoją metrykę. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Guest
|
|
Czyli Twoim zdaniem w tym temacie powinniśmy wierzyć informacjom puszczanym do mediów przez Bednarza? |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może nie tyle wierzyć informacjom w mediach co samemu coś wywnioskować, że jakoś z Gułą czy Arkiem nie było problemu przedłużyć umowy, a z Miśkiem to te negocjacje tak się przedłużały, że w końcu guzik z nich wyszło. Może rzeczywiście, za wysokie wymagania miał Misiek, ale ja bym go z przyjemnością u nas widział. Poziom Pareiki to nie jest ale pokazał, że jest dobrym bramkarzem jak na nasze warunki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Albo wystraszył się konkurencji.
Gdyby babcia miała wąsy... ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
buchalik lepiej gra nogami prznajmiej.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Buchalik pomalutku coraz bardziej przekonuje. Ma fajne wyjścia niczym Neuer i nie musimy bać się podania do bramkarza, bo mi serce za każdym razem biło szybciej gdy widziałem podanie do Miśka..
Jak na nasze finanse, możliwości itd. to na naszą ligę ''Buchal'' jest solidny i w dodatku jeszcze młody. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
a to wszystko po 7 kolejkach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Godziny mijają a tutaj absolutna cisza, już chyba można się pogodzić z tym, że żaden obrońca już do nas nie przyjdzie w tym okienku... Serce będzie drżało przy każdym grymasie na twarzy Dudki albo Głowy i przy każdej kartce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miłą niespodzianką byłby ten Węgier. Stopera potrzebujemy najbardziej za Jovę, a gość młody, grał w Championship i Eredivse. Ligi o niczym nie świaczą, ale lepsze to niż jakiś No-Name z Afryki.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Węgier byłby spoko...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Przydałby się obrońca który mógłby grać na każdej pozycji w obronie bo obecna obrona prezentuje się bardzo dobrze i każdy z tych piłkarzy jest mocnym punktem ale przytrafi się jedna kontuzja bądź pauza za kartki i będzie duży kłopot .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Przecież dla nas to i tak nie ma żadnego znaczenia czy jest okienko czy nie. I tak bierzemy tylko za darmo, z karta na ręku, a takich o ile sie nie myle mozna brac zawsze. ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, bo przydałoby się jeszcze jedno wypożyczenie. Choćby i półroczne. Nasz sprzedajny Żuraw mógłby kontakty uruchomić lub ktokolwiek. Stoper by się przydał, bo skoro nie mamy kasy na kupno, z kartą w ręku są nie pewni, to można pokusić się o właśnie np. półroczne wypożyczenie starego wyjadacza, który nie gra w klubie lub kogoś młodszego. Pół roku to nie dużo, a jesli faktycznie ktoś ma te wspomnaine ''kontakty'' to była by szansa na sprowadzenie ciekawego grajka na przetrzymanie jesli chodzi o tę(tą?) pozycję przynajmniej do zimy.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Clebera z emerytury
A tak poważnie, może pokombinują w przerwie rep. w sprawie graczy z kartą w ręku (jak Bunoza) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Szkoda trochę, że w związku ze zmianą prezesa w klubie transfery zeszły na dalszy plan... Gdyby łysy wyleciał kilka dni wcześniej dziś myślę, że zameldowałby się u nas jeszcze jakiś obrońca :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
A może kilka dni później?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Brak transferów wynika z braku kasy. Tylko wywalenie Bednarza na początku rundy dawałoby szansę na transfery . Mielibyśmy zwyczajnie więcej kasy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tamas Kadar chyba opuścił wczoraj swój klub, tylko nie moge znalezc gdzie poszedł ....
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie ma żadnej informacji o tym, by opuścił klub, ja przynajmniej nie znalazłem niczego takiego w węgierskich mediach (a węgierski znam)...
Update: Wisły nie stać na Kádára, bo średnia pensja to u nas poniżej 10 000 euro miesięcznie, więc tym się go nie skusi... http://www.nemzetisport.hu/labdarugo...slanak-2360293
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 02.09.2014 o godz. 17:07.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ale za czasow lysego przewinela się informacja ze zarobki piłkarza nie mogą przekraczać 180 tys Euro rocznie... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|