The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2008, 20:11
oglądąłem 2 połowe i od 60 minładnie było

ALE

mam nadzieję, że Arboleda w końcu dostanie nagrode za swoje pajacowanie.
współczuje tym normalnym, którzy musza z takim gnojem siedzieć w jednej szatni, naprawde musi byc super kolegą
każdy praktycznie mecz w polskiej lidze dzisiaj dwa razy... czy on nigdy nie dostał w twarz?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
kuba181819
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.11.2008, 20:12
Lech jeszcze jeszcze powalczy ale bedzie ciezko.
Jak wygraja nastepny mecz to wszystko jest mozliwe ale jak zremisuja to juz raczej szans nie maja.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.11.2008, 20:19
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieję, że Arboleda w końcu dostanie nagrode za swoje pajacowanie.
współczuje tym normalnym, którzy musza z takim gnojem siedzieć w jednej szatni, naprawde musi byc super kolegą
każdy praktycznie mecz w polskiej lidze dzisiaj dwa razy... czy on nigdy nie dostał w twarz?
zawalił pierwszą bramkę... potem grał normalnie
ponowię pytanie - coś złego widzisz w tym że chciał załatwić kolegom osłabionego przeciwnika? pokaż mi prosze - bez napinki - drużynę/piłkarza na świecie która nie pajacuje w takich przypadkach jak odepchnięcie
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.11.2008, 20:23
sq napisał(a):Wyświetl post
zawalił pierwszą bramkę... potem grał normalnie
ponowię pytanie - coś złego widzisz w tym że chciał załatwić kolegom osłabionego przeciwnika? pokaż mi prosze - bez napinki - drużynę/piłkarza na świecie która nie pajacuje w takich przypadkach jak odepchnięcie
co innego być np. malutkim Boguskim kladacym zwykle uszy po sobie i przyaktorzyć w takiej sytuacji, a co innego samemu zagrac ostro, wydrzeć gębę na młodziutkiego ruskiego, a chwilę później pajacować jak panienka. Za to m.in. szanuję Hajtę mimo, że go bardzo nie lubie. Wiadomo, że lubi popyskowac, wiadomo, że gra ostro i wiadomo, że nawet jakby od kogoś chleba dostał to odda dwa, a nie położy się.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 27.11.2008, 20:24
sq Wisła bo jakby Sobola ktoś tak popchnął to on raczej by inaczej postąpił ale Arboleda dostał padaczki..wybrał inną drogę
Odpowiedz cytując
TSNH
Senior Member

Stary 27.11.2008, 20:27
CSKA wygrało raczej zasłużenie, ale Lech podjął walke szczególnie w końcówce...szansa na remis, minimalna ale była.....
p.s
Na trybunach dobrze słyszalni kibice Lecha
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 27.11.2008, 20:28
Z Deportivo bedzie mecz o wszystko .Pluseportivo to nie Barcelona.Minus: Drużyny hiszpańskie ,dla polskich drwali to najgorsze co moze sie trafic,juz lepiej grac szybka angieslka pilke ,niz klepanie na malej przestrzeni,bo naszym predzej czy pozniej serce wysiada w okolicach 60 minuty
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.11.2008, 20:29
Jak na moje, to troszkę murawa też miała swój udział w tym meczu. Widać było, że np takiemu Lewandowskiemu kompletnie ona nie leży, zero wyczucia piłki na niej. Wynik lepszy niż gra, choć CSKA też specjalnie dupy nie urywało. Szkoda braku Murawskiego, kolejna głupia zmiana Smudy. Najlepsi na boisku byli Arboleda, Stilic, Djurdjevic i Injac. Reszta słabo, Peszko powalczył trochę.

Ale z ta dziurawą obroną wypadli i tak lepiej niż się spodziewałem szczerze mówiąc.
Odpowiedz cytując
WINDEK
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.11.2008, 20:31
Nie ....... o murawie - ćwiczyliście na takiej kilka dni w Poznaniu. Nawet nieobiektywny zdaniem niektórych Iwański podkreślił, że Lech na murawę narzekać nie może. Zagraliście słabo. Arboleda i Tanevski oraz Bandrowski po przerwie to trzy największe zakały dzisiejszego widowiska. Brawo dla Stilicia.

Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 27.11.2008, 20:32
dla mnie sprawa jest jasna: za naciaganie karnych i czerwonych dla przeciwnika, powinno byc wykluczenie na minimum dwa mecze
i Albo Arboledy i inne Krystyny, zaczęły by grać w teatrze, albo na oisku
teraz mamy dwa w jednym, a jak zabuczymy na pajaca, to jest rasizm

i nic ci nie musze pokazaywac, bo nie jestem, małym zakompleksionym chłopczykiem z Polski, żeby musiec sie wzorowac na 'całym świecie'
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 27.11.2008, 20:35
K_2 zależy jak dziś Deportivo z Feyenordem... może się zdarzyć że z Feyenordem będzie mecz o wszystko...

WINDEK hehehehhehe nie osłabiaj mnie... "ćwiczyliście"? 2 dni. no to faktycznie ćwiczenia. Grałeś kiedyś na trawie a nie tylko w szkole na sztucznej murawie? Polecam. Dziwnie piłka się zachowuje.

Ale to nie usprawiedliwienie żadne. skttrbrain - Lech jak strzelił bramkę, wyczuł że może jest szansa na remis.. parę minut i mogło być 2:2.. tak samo jak parę minut i mogło byc 3:1...
wynik sprawiedliwy chciaż spodziewałem się dominacji CSKA i wygranej trzema bramkami
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.11.2008, 20:43
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Jak na moje, to troszkę murawa też miała swój udział w tym meczu. Widać było, że np takiemu Lewandowskiemu kompletnie ona nie leży, zero wyczucia piłki na niej. Najlepsi na boisku byli Arboleda...
Ale z ta dziurawą obroną wypadli i tak lepiej niż się spodziewałem szczerze mówiąc.
No taka gwiazda a mu murawa przeszkadza . A Arboleda w kategorii aktorzenia był dzisiaj MVP . Ale mimo wszystko szacun dla amicowcow za gre do konca.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 27.11.2008, 20:47
4fan hehehehehheh Sobol sie nie liczy bo wiadomo

i nic ci nie musze pokazaywac, bo nie jestem, małym zakompleksionym chłopczykiem z Polski, żeby musiec sie wzorowac na 'całym świecie'
tak tak
pan_premier moderator. Grupa Trzymająca Władzę tym jesteś

wracając do dyskusji - Lech pokazał (a raczej CSKA) że jest przepaść między bogatymi klubami, a klubikami z Polski

a jak poprawić sytuację Polski..? tyraniem punktów Panowie...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 27.11.2008, 20:57
4fan hehehehehheh Sobol sie nie liczy bo wiadomo
tym jesteś
skończ pokemonic chłopcze. Wzoruj sie dalej na całym świecie nie miej swojego zdaniai uważaj za ok że chłop obnoszacy się sie ze swoją religijnością, jest największym oszustem jakiego nasza skopana widziała.
twoja sprawa

czyli dzięki punkcikom CSKA ma kase?Amica wam naciułała punkcików i jakos sie nie wzbogaciliście za bardzo
zacznij pisac do rzeczy
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 27.11.2008 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując
WINDEK
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.11.2008, 21:00
Nie między bogatymi - tylko doświadczonymi, zgranymi, porządnymi, solidnymi, grającymi mądrą piłkę! Jakoś w LM pieniądze ostatnio nie wygrywają - czy tylko ja to widzę?

Sq - złej baletnicy rąbek u spódnicy przeszkadza... Zagraliście słabo i tyle. Nie murawa, nie mocne CSKA (bo dziś grali wyjątkowo słabo), tylko wy sami, swoimi indywidualnymi błędami przegraliście ten mecz, mecz który można było CO NAJMNIEJ zremisować.

Cóż, wypada trzymać kciuki za remis w meczu Deportivo-Feyenoord, bo wygrana któregokolwiek z nich powoduje, że Lech musi co najmniej jeden z dwóch kolejnych meczów wygrać...

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 27.11.2008, 21:08
klubikami z Polski
.

Mów za siebie. Może dla Ciebie Lech jest klubikiem ale Wisła to klub do którego dużo Wam jeszcze brakuje i mimo gracie w pucharach na licencji Amici limit fartów mam nadzieje że się skończył... choć miałem dziwne przeczucie że znów w 94 strzelą, tym razem CSKA.

Miejmy nadzieje że pompowany balonik jakim jest Lechica po meczach z Feye i Depo pęknie, a w mediach "ochy, achy, achh ten Lech" utną się na dobre. Bo żygam już tymi farmazonami, w tym na temat super Lewandowskiego i innych.

Tak mi dopomóż Bóg.

Podsumowując mecz:
- podniecony komentator
- Abroleda który o mało co ponownie się nie rozpłakał
- aktorstwo Abroledy po dotknięciu go przez grajka CSKA (choć w sumie mógłbym tego nie zaliczać bo.. j.w , chłopaczek zbyt delikatny, dmuchniesz i łzy w oczach)

+ wygrana CSKA
Ostatnio edytowane przez element : 27.11.2008 o godz. 21:12.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 27.11.2008, 21:14
Do 13 minuty naliczyłem przynajmniej 4 faule podobne albo i ostrzejsze za które Cleber wyleciał we Wrocławiu...
Arboleda jednym z najlepszych? Przy obu bramkach "maczał palce". Z ostatnio wychwalanych i przymieżanych do różnych Manchesterów tylko Stilic pokazał się z dobrej strony.
Odpowiedz cytując
SopranoPL
Member

Od: 07.2004

Stary 27.11.2008, 21:25
Skąd tyle jadu?
Poziom polskiej piłki jest gorzej niż żenujący, ale ja jakoś nie widzę powodów do tego by twierdzić iż Lech przynosi wstyd swoją grą.
Przypomnę, że CSKA 3 lata temu zdobyło Puchar Uefa, a większość składu jak nie cała kadra została nie zmieniona. Błagam o obiektywizm.
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.11.2008, 21:29
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Do 13 minuty naliczyłem przynajmniej 4 faule podobne albo i ostrzejsze za które Cleber wyleciał we Wrocławiu...
Arboleda jednym z najlepszych? Przy obu bramkach "maczał palce". Z ostatnio wychwalanych i przymieżanych do różnych Manchesterów tylko Stilic pokazał się z dobrej strony.
niezgodze sie. uwaznie obserwowalem Stilicia, w koncu to gra klasy europejskiej. Oprocz kolejnej fantastyczniej bramki(ta z Nancy jednak lepsza..) nie pokazal nic. Wiekszosc podan zupelnie nie celnych, lub przekombinowanych. No, ale mozna byc za slabym na reprezentacje Bośni, a w sam raz na Manchester czy inny Milan.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 27.11.2008, 21:29
skończ pokemonic chłopcze. Wzoruj sie dalej na całym świecie nie miej swojego zdaniai uważaj za ok że chłop obnoszacy się sie ze swoją religijnością, jest największym oszustem jakiego nasza skopana widziała.
twoja sprawa

czyli dzięki punkcikom CSKA ma kase?Amica wam naciułała punkcików i jakos sie nie wzbogaciliście za bardzo
zacznij pisac do rzeczy
"chłopcze", to pan_premier będzie mógł mówić do swego syna, jak uda ci się go spłodzić kiedykolwiek
moja sprawa, moje doświadczenie, moje obserwacje, po to jest chyba forum i dyskusja na nim co nie? wiem że inne opinie bolą, ale odrobina obiektywizmu i obeznania w sprawach stricte piłkarskich mogłaby się u ciebie znaleźć

WINDEK napisał(a):Wyświetl post
Nie między bogatymi - tylko doświadczonymi, zgranymi, porządnymi, solidnymi, grającymi mądrą piłkę! Jakoś w LM pieniądze ostatnio nie wygrywają - czy tylko ja to widzę?

Sq - złej baletnicy rąbek u spódnicy przeszkadza... Zagraliście słabo i tyle. Nie murawa, nie mocne CSKA (bo dziś grali wyjątkowo słabo), tylko wy sami, swoimi indywidualnymi błędami przegraliście ten mecz, mecz który można było CO NAJMNIEJ zremisować.

Cóż, wypada trzymać kciuki za remis w meczu Deportivo-Feyenoord, bo wygrana któregokolwiek z nich powoduje, że Lech musi co najmniej jeden z dwóch kolejnych meczów wygrać...
WINDEK - sprostuj o ile sie myle ale w LM jak narazie faworyci awansuja... co z tego ze jakaś sensacja raz po raz wyskoczy jak "i tak zawsze Niemcy wygrywają"
zgadzam się.. Lech był ZA SŁABY na CSKA, zwłaszcza że CSKA grało tak jakby im wisiało.. awans prawie pewien.. remis wystarcza.. ogólnie Lech grał piach i wstyd było przez 60 min

element napisał(a):Wyświetl post
Mów za siebie. Może dla Ciebie Lech jest klubikiem ale Wisła to klub do którego dużo Wam jeszcze brakuje i mimo gracie w pucharach na licencji Amici limit fartów mam nadzieje że się skończył... choć miałem dziwne przeczucie że znów w 94 strzelą, tym razem CSKA.

Miejmy nadzieje że pompowany balonik jakim jest Lechica po meczach z Feye i Depo pęknie, a w mediach "ochy, achy, achh ten Lech" utną się na dobre. Bo żygam już tymi farmazonami, w tym na temat super Lewandowskiego i innych.

Tak mi dopomóż Bóg.

Podsumowując mecz:
- podniecony komentator
- Abroleda który o mało co ponownie się nie rozpłakał
- aktorstwo Abroledy po dotknięciu go przez grajka CSKA (choć w sumie mógłbym tego nie zaliczać bo.. j.w , chłopaczek zbyt delikatny, dmuchniesz i łzy w oczach)

+ wygrana CSKA
Wiem. Wielka Wisła by wygrała, zero piachu i wogóle och ach. Media mnie nie interere tak jak ciebie, niech piszą ochy i achy na Wisłe (salut!) mnie to rybka. nie podnieca mnie komentator jak i nie podnieca nie mnie wygrana Ruskich, ale dzięki Bogu nie wszyscy są podobni do Ciebie

ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
ja_ka... Fakt - Lech grał "kosę".. mogły się posypać kartki, ale sędzia był jakiś dziwny, heh.. w sumie nie widziałem faulu podobnego do tego co pokazał Cleber... Arboleda wszedł ostro w tej kontrowersyjnej sytuacji ale to nie był atak na nogi... zresztą..
każdy ma swoje zdanie co nie?
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 27.11.2008, 21:31
SopranoPL napisał(a):Wyświetl post
Skąd tyle jadu?
Poziom polskiej piłki jest gorzej niż żenujący, ale ja jakoś nie widzę powodów do tego by twierdzić iż Lech przynosi wstyd swoją grą.
Przypomnę, że CSKA 3 lata temu zdobyło Puchar Uefa, a większość składu jak nie cała kadra została nie zmieniona. Błagam o obiektywizm.
Wisła pół roku temu zdobyła mistrza Polski i kadra została nietknięta, a na forum Lecha nawet nie jad, a trucizna.

Do Soprano:
Do Twojego posta. Rozumiem że mamy się wami zachwycać bo przegraliście tylko 2-1 z druzyną która 3 lata temu zdobyła PUEFA.
Ostatnio edytowane przez gigant : 27.11.2008 o godz. 21:49.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
SopranoPL
Member

Stary 27.11.2008, 21:36
No, ale do czego zmierzasz?
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 27.11.2008, 21:42
i tak Lech zagrał odważnie, ładnie dla oka i cos tam grał kombinacyjnie. My byśmy tam w obecnej formie piątke dostali wiec nie ma sie z czego smiac.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 27.11.2008, 21:53
Lech też miał dostać piątke.. Fuks..? Brak mobilizacji w CSKA..? Oglądałem CSKA z Deportivo u siebie i jakby zagrali tak jak zagrali dziś z Lechem to byłoby 3:0... ale dla Deportivo
spadek formy? nie.. liga w Rosji dopiero co sie skończyła... raczej zlekceważenie "Polaczków"..
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez sq : 27.11.2008 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 27.11.2008, 22:04
skttrbrain;634995[b napisał(a):
Jak na moje, to troszkę murawa też miała swój udział w tym meczu. Widać było, że np takiemu Lewandowskiemu kompletnie ona nie leży, zero wyczucia piłki na niej.[/b] Wynik lepszy niż gra, choć CSKA też specjalnie dupy nie urywało. Szkoda braku Murawskiego, kolejna głupia zmiana Smudy. Najlepsi na boisku byli Arboleda, Stilic, Djurdjevic i Injac. Reszta słabo, Peszko powalczył trochę.

Jak dla mnie to troszke nie wina Lecha że przegrał, wina jest przeciwnika bo za dobry..

Mnie właśnie to u was nabardzie wkur*** zawsze wypisujecie jakieś absurdalne usprawiedliwienia, jak to że zawsze sędzia przeciw wam, że ktoś przemęczony, że jeden zawodnik kontuzjowany (jeden zawodnik i sypie sei cała gra?) a najbardziej to rozwalił mnie wytłumaczenie jednego Lechowego kibica:
to było po meczu Lech - Arka 1-1(czy tam przegrali nie pamietam)
"to nasza drużyna dała sobie strzelic, tak po przyjaciellsku" (zaznaczam nie jest to dokładnie tak samo, ale podobnie brzmiała ta wypowiedz)

Ja tam mam w dupie że według mediów Lech już zdobył Lige mistrzów, czy temu podobne sprawy, ale krew mnie zalewa jak widze takie komentarze, i jak narazie tylko od kibiców Lecha.

pozdro
Odpowiedz cytując
SopranoPL
Member

Stary 27.11.2008, 22:09
A nie pomyślałeś WuKaEsiaku, że ktoś wpisał to dla jaj? W takim razie Rysiu T. jest chory psychicznie bo powiedział, że za tydzień chce być trenerem reprezentacji Polski.
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 27.11.2008, 22:13
Deportivo prowadzi z Feyenoordem 3-0 ,zatem jesli Lech wygra nastepny to awansuje

A nie sorry pomylilo mi sie
Ostatnio edytowane przez K_2 : 27.11.2008 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 27.11.2008, 22:17
<Crasch> - nie czytaj onetu i faktu - media zawsze wszystko robią tak by dykutować o tym o czym piszą
skoro juz wyszukujesz "zwalających z nóg cytatów kibiców Lecha" czy na serio widzisz tylko posty Lechitów a nie widzisz nic śmiesznego w postach kolegów po szalu? że "przyjaciele ze Śląska odebrali szanse na awans w PE" etc etc?
60'
Deportivo La Coruna [3 - 0] Feyenoord Rotterdam
29' [1 - 0] A. Lopo
50' [2 - 0] K. Hofland (sam.)
51' [3 - 0] A. Guardado

No to za tydzień będzie wiadomo kto awansuje do kolejnej rundy...
Powód: wynik Deportivo - Feyenord
Ostatnio edytowane przez sq : 27.11.2008 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 27.11.2008, 22:20
Raczej awansuje bo Deportivo u siebie jest w zasiegu Lecha, a Feyenoord w ostatnim meczu nie bedzie juz gral o nic.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.11.2008, 22:21
Jak dla mnie to ten mecz mozna ocenic na 2 sposoby.

1.nie ma Lecha i nie ma CSKA a 2 zespoly, nazwijmy je a i b.
I tu porownanie wyglada kompletnie nieciekawie dla gosci.To byla roznica przynajmniej 1 klasy - W zasadzie caly mecz gosci, to jeden wielki chaos.gol z niczego, inne sytuacje w zasadzie z gatunku 'na afere' i tyle.Gospodarze powinni spokojnie ten mecz wygrac wyzej.

2.
Bierzemy pod uwage sklad/mozliwosci i kase w obydwu zespolach.Przy takim zestawieniu wd mnie Lech zagral to na co jest stac na dzien dzisiejszy najlepszy pl zespol ,czyli wielkiej plamy nie dal, walczyl itp.

A co do szans na awans....nie sadze by Lechowi udalo sie wygrac z La Coruna a to jest mus by awansowac.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów