|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
oglądąłem 2 połowe i od 60 minładnie było
ALE mam nadzieję, że Arboleda w końcu dostanie nagrode za swoje pajacowanie. współczuje tym normalnym, którzy musza z takim gnojem siedzieć w jednej szatni, naprawde musi byc super kolegą każdy praktycznie mecz w polskiej lidze dzisiaj dwa razy... czy on nigdy nie dostał w twarz? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Lech jeszcze jeszcze powalczy ale bedzie ciezko.
Jak wygraja nastepny mecz to wszystko jest mozliwe ale jak zremisuja to juz raczej szans nie maja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
ponowię pytanie - coś złego widzisz w tym że chciał załatwić kolegom osłabionego przeciwnika? pokaż mi prosze - bez napinki - drużynę/piłkarza na świecie która nie pajacuje w takich przypadkach jak odepchnięcie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
co innego być np. malutkim Boguskim kladacym zwykle uszy po sobie i przyaktorzyć w takiej sytuacji, a co innego samemu zagrac ostro, wydrzeć gębę na młodziutkiego ruskiego, a chwilę później pajacować jak panienka. Za to m.in. szanuję Hajtę mimo, że go bardzo nie lubie. Wiadomo, że lubi popyskowac, wiadomo, że gra ostro i wiadomo, że nawet jakby od kogoś chleba dostał to odda dwa, a nie położy się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
sq Wisła
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
CSKA wygrało raczej zasłużenie, ale Lech podjął walke szczególnie w końcówce...szansa na remis, minimalna ale była.....
p.s Na trybunach dobrze słyszalni kibice Lecha |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z Deportivo bedzie mecz o wszystko .Plus
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak na moje, to troszkę murawa też miała swój udział w tym meczu. Widać było, że np takiemu Lewandowskiemu kompletnie ona nie leży, zero wyczucia piłki na niej. Wynik lepszy niż gra, choć CSKA też specjalnie dupy nie urywało. Szkoda braku Murawskiego, kolejna głupia zmiana Smudy. Najlepsi na boisku byli Arboleda, Stilic, Djurdjevic i Injac. Reszta słabo, Peszko powalczył trochę.
Ale z ta dziurawą obroną wypadli i tak lepiej niż się spodziewałem szczerze mówiąc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie ....... o murawie - ćwiczyliście na takiej kilka dni w Poznaniu. Nawet nieobiektywny zdaniem niektórych Iwański podkreślił, że Lech na murawę narzekać nie może. Zagraliście słabo. Arboleda i Tanevski oraz Bandrowski po przerwie to trzy największe zakały dzisiejszego widowiska. Brawo dla Stilicia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla mnie sprawa jest jasna: za naciaganie karnych i czerwonych dla przeciwnika, powinno byc wykluczenie na minimum dwa mecze
i Albo Arboledy i inne Krystyny, zaczęły by grać w teatrze, albo na oisku teraz mamy dwa w jednym, a jak zabuczymy na pajaca, to jest rasizm ![]() i nic ci nie musze pokazaywac, bo nie jestem, małym zakompleksionym chłopczykiem z Polski, żeby musiec sie wzorowac na 'całym świecie' ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
K_2 zależy jak dziś Deportivo z Feyenordem... może się zdarzyć że z Feyenordem będzie mecz o wszystko...
![]() WINDEK hehehehhehe nie osłabiaj mnie... "ćwiczyliście"? 2 dni. no to faktycznie ćwiczenia. Grałeś kiedyś na trawie a nie tylko w szkole na sztucznej murawie? Polecam. Dziwnie piłka się zachowuje. Ale to nie usprawiedliwienie żadne. skttrbrain - Lech jak strzelił bramkę, wyczuł że może jest szansa na remis.. parę minut i mogło być 2:2.. tak samo jak parę minut i mogło byc 3:1... wynik sprawiedliwy chciaż spodziewałem się dominacji CSKA i wygranej trzema bramkami |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
. A Arboleda w kategorii aktorzenia był dzisiaj MVP . Ale mimo wszystko szacun dla amicowcow za gre do konca. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4fan hehehehehheh Sobol sie nie liczy bo wiadomo
![]()
pan_premier moderator. Grupa Trzymająca Władzę wracając do dyskusji - Lech pokazał (a raczej CSKA) że jest przepaść między bogatymi klubami, a klubikami z Polski a jak poprawić sytuację Polski..? tyraniem punktów Panowie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skończ pokemonic chłopcze. Wzoruj sie dalej na całym świecie nie miej swojego zdaniai uważaj za ok że chłop obnoszacy się sie ze swoją religijnością, jest największym oszustem jakiego nasza skopana widziała.
twoja sprawa czyli dzięki punkcikom CSKA ma kase?Amica wam naciułała punkcików i jakos sie nie wzbogaciliście za bardzo zacznij pisac do rzeczy
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 27.11.2008 o godz. 21:01.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie między bogatymi - tylko doświadczonymi, zgranymi, porządnymi, solidnymi, grającymi mądrą piłkę! Jakoś w LM pieniądze ostatnio nie wygrywają - czy tylko ja to widzę?
Sq - złej baletnicy rąbek u spódnicy przeszkadza... Zagraliście słabo i tyle. Nie murawa, nie mocne CSKA (bo dziś grali wyjątkowo słabo), tylko wy sami, swoimi indywidualnymi błędami przegraliście ten mecz, mecz który można było CO NAJMNIEJ zremisować. Cóż, wypada trzymać kciuki za remis w meczu Deportivo-Feyenoord, bo wygrana któregokolwiek z nich powoduje, że Lech musi co najmniej jeden z dwóch kolejnych meczów wygrać... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mów za siebie. Może dla Ciebie Lech jest klubikiem ale Wisła to klub do którego dużo Wam jeszcze brakuje i mimo gracie w pucharach na licencji Amici limit fartów mam nadzieje że się skończył... choć miałem dziwne przeczucie że znów w 94 strzelą, tym razem CSKA. Miejmy nadzieje że pompowany balonik jakim jest Lechica po meczach z Feye i Depo pęknie, a w mediach "ochy, achy, achh ten Lech" utną się na dobre. Bo żygam już tymi farmazonami, w tym na temat super Lewandowskiego i innych. Tak mi dopomóż Bóg. Podsumowując mecz: - podniecony komentator - Abroleda który o mało co ponownie się nie rozpłakał - aktorstwo Abroledy po dotknięciu go przez grajka CSKA (choć w sumie mógłbym tego nie zaliczać bo.. j.w , chłopaczek zbyt delikatny, dmuchniesz i łzy w oczach) + wygrana CSKA
Ostatnio edytowane przez element : 27.11.2008 o godz. 21:12.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Do 13 minuty naliczyłem przynajmniej 4 faule podobne albo i ostrzejsze za które Cleber wyleciał we Wrocławiu...
Arboleda jednym z najlepszych? Przy obu bramkach "maczał palce". Z ostatnio wychwalanych i przymieżanych do różnych Manchesterów tylko Stilic pokazał się z dobrej strony. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Skąd tyle jadu?
Poziom polskiej piłki jest gorzej niż żenujący, ale ja jakoś nie widzę powodów do tego by twierdzić iż Lech przynosi wstyd swoją grą. Przypomnę, że CSKA 3 lata temu zdobyło Puchar Uefa, a większość składu jak nie cała kadra została nie zmieniona. Błagam o obiektywizm. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
moja sprawa, moje doświadczenie, moje obserwacje, po to jest chyba forum i dyskusja na nim co nie? wiem że inne opinie bolą, ale odrobina obiektywizmu i obeznania w sprawach stricte piłkarskich mogłaby się u ciebie znaleźć
![]() zgadzam się.. Lech był ZA SŁABY na CSKA, zwłaszcza że CSKA grało tak jakby im wisiało.. awans prawie pewien.. remis wystarcza.. ogólnie Lech grał piach i wstyd było przez 60 min
każdy ma swoje zdanie co nie? ![]() |
||||
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Do Soprano: Do Twojego posta. Rozumiem że mamy się wami zachwycać bo przegraliście tylko 2-1 z druzyną która 3 lata temu zdobyła PUEFA.
Ostatnio edytowane przez gigant : 27.11.2008 o godz. 21:49.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
No, ale do czego zmierzasz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
i tak Lech zagrał odważnie, ładnie dla oka i cos tam grał kombinacyjnie. My byśmy tam w obecnej formie piątke dostali wiec nie ma sie z czego smiac.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lech też miał dostać piątke.. Fuks..? Brak mobilizacji w CSKA..? Oglądałem CSKA z Deportivo u siebie i jakby zagrali tak jak zagrali dziś z Lechem to byłoby 3:0... ale dla Deportivo
spadek formy? nie.. liga w Rosji dopiero co sie skończyła... raczej zlekceważenie "Polaczków".. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez sq : 27.11.2008 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
skttrbrain;634995[b napisał(a):
Mnie właśnie to u was nabardzie wkur*** zawsze wypisujecie jakieś absurdalne usprawiedliwienia, jak to że zawsze sędzia przeciw wam, że ktoś przemęczony, że jeden zawodnik kontuzjowany (jeden zawodnik i sypie sei cała gra?) a najbardziej to rozwalił mnie wytłumaczenie jednego Lechowego kibica: to było po meczu Lech - Arka 1-1(czy tam przegrali nie pamietam) "to nasza drużyna dała sobie strzelic, tak po przyjaciellsku" (zaznaczam nie jest to dokładnie tak samo, ale podobnie brzmiała ta wypowiedz) Ja tam mam w dupie że według mediów Lech już zdobył Lige mistrzów, czy temu podobne sprawy, ale krew mnie zalewa jak widze takie komentarze, i jak narazie tylko od kibiców Lecha. pozdro |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A nie pomyślałeś WuKaEsiaku, że ktoś wpisał to dla jaj? W takim razie Rysiu T. jest chory psychicznie bo powiedział, że za tydzień chce być trenerem reprezentacji Polski.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Deportivo prowadzi z Feyenoordem 3-0 ,zatem jesli Lech wygra nastepny to awansuje
A nie sorry pomylilo mi sie
Ostatnio edytowane przez K_2 : 27.11.2008 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
<Crasch> - nie czytaj onetu i faktu - media zawsze wszystko robią tak by dykutować o tym o czym piszą
skoro juz wyszukujesz "zwalających z nóg cytatów kibiców Lecha" czy na serio widzisz tylko posty Lechitów a nie widzisz nic śmiesznego w postach kolegów po szalu? że "przyjaciele ze Śląska odebrali szanse na awans w PE" etc etc? 60' Deportivo La Coruna [3 - 0] Feyenoord Rotterdam 29' [1 - 0] A. Lopo 50' [2 - 0] K. Hofland (sam.) 51' [3 - 0] A. Guardado No to za tydzień będzie wiadomo kto awansuje do kolejnej rundy... Powód: wynik Deportivo - Feyenord
Ostatnio edytowane przez sq : 27.11.2008 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej awansuje bo Deportivo u siebie jest w zasiegu Lecha, a Feyenoord w ostatnim meczu nie bedzie juz gral o nic.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie to ten mecz mozna ocenic na 2 sposoby.
1.nie ma Lecha i nie ma CSKA a 2 zespoly, nazwijmy je a i b. I tu porownanie wyglada kompletnie nieciekawie dla gosci.To byla roznica przynajmniej 1 klasy - W zasadzie caly mecz gosci, to jeden wielki chaos.gol z niczego, inne sytuacje w zasadzie z gatunku 'na afere' i tyle.Gospodarze powinni spokojnie ten mecz wygrac wyzej. 2. Bierzemy pod uwage sklad/mozliwosci i kase w obydwu zespolach.Przy takim zestawieniu wd mnie Lech zagral to na co jest stac na dzien dzisiejszy najlepszy pl zespol ,czyli wielkiej plamy nie dal, walczyl itp. A co do szans na awans....nie sadze by Lechowi udalo sie wygrac z La Coruna a to jest mus by awansowac. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|