The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2009, 23:19
Cytat:
Mozna przegrac. Ale po walce. W tym dwumeczu to Estonczycy pokazali, kto ma ambit, a kto leci w kulki. A moze nasi zawodowcy za malo zarabiaja, ze bija ich sprzedawcy sera?
uhahah to jak Ty rozumiesz słowo ambicja? Co mieli zrobic wiecej w tym meczu wczorajszym? Akcje mieli, w tym ejdnominutowym skrocie ktory krazy po necie jest kilka ladnych akcji Wisły ktore neistety nie zakonczyły sie niepowodzeniem i 2 akcje Levadii w tym gol. Ja twierdze ze odpadlismy z powodu pecha. Tu 2 słupki w Sosnowcu 2 poprzeczki, mimo ze nie gralismy jakos super to mielismy pecha ze pilka nie chciała wtoczyc sie do bramki. Ale nie pie... ze wczoraj chłopaki nie walczyli!!
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

mr_kwolf
zgadzam się z tobą
to jest własnie Polska boją sie ryzkowac wstawiajac mlodych do skladu...a potem sie dziwimy ze nie ma kto grac w kadrze...w kraju 40 mln..nie ma talentow pilkarskich?nie wierze w to...jest mnostwo...tylko w Polsce nie ma odpowiedniego szkolenia to raz...a dwa ze wielu mlodym odbija sodowa...po jednym meczu...czuja sie gwiazdami i wola bawic sie...wiadome ze to nie regula...

flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Prawda jest taka, że ten sezon się skończył. Przynajmniej dla mnie. Po czymś takim chłopaki mogą spadać sobie nawet do I ligi, mnie już nic nie ruszy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 22.07.2009, 23:22
vabanq napisał(a):Wyświetl post
Co jak co ale ten jebany bramkarzyna powinien wyleciec juz dawno!! Pi***olony cap,kto jeszcze broni pawelka po dzisiejszym meczu? Zajebal nam juz dziesiatki meczow a dzisiaj pokazal ze nadaje sie jedynie do zamiatania ulic..
Ch.. już z nim, że bronić nie potrafi na choćby średnim poziomie to wiadomo nie od dziś. Remis po zero i tak by gówno dał, ale co to za piłkorze za przeproszeniem co takich kelnerów nie są w stanie powieźć przynajmniej trójkę do jaja, oto jest pytanie. Dajcie spokój pany, gdzie tu Olympiakos czy Kopenhaga. Człowiek się nastawił na LM, bo przecież szansa jak nigdy, dostajemy frajera do ogolenia, to kopacze nas na ziemie sprowadzili już w Sosnowcu. Apropo kopaczy to do łopaty, by się może bardziej nadali...
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.07.2009, 23:23
Oho. Już wszyscy zwalniają Skorżę. No, super.

Wysyp płaczek na tym forum sięgnął zenitu. Weźcie się czasem puknijcie w łeb, życie będzie piękniejsze.

Co się stało, to się już kuchnia nie odstanie i wasze utyskiwania nic nie zmienią. Teraz tylko pozostało nam dopingować z całych sił zespół w Sosnowcu. Kropka.
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 22.07.2009, 23:24
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że ten sezon się skończył. Przynajmniej dla mnie. Po czymś takim chłopaki mogą spadać sobie nawet do I ligi, mnie już nic nie ruszy.
mam takie same odczucia.. nic mnie już nie ruszy, dlatego jestem już pogodzony z odejściem kilku dotychczasowych kluczowych graczy!
filoo
Senior Member

Stary 22.07.2009, 23:24
Ei ziomek, spójrz na to że Dan starał się im wpoić trweningi na światowym poziomie, wszyscy narzekali, a on biegał równo z nimi, ćwiczyłi wykonywał te same ćwiczenia
jak Błaszczu pojechał do Niemiec to szybko złapał kontuzje
na treningach piłkarzy w tym kraju nie robi się nic, żeby się nie zmęczyli, a jak ktoś wyjeżdża na zachód to narzeka na intensywność treningów, jedyny Dan starał się im pokazać jak to się robi w wielkiej piłce...
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 22.07.2009, 23:25
Maciej Skorza polegl ze sprzedawcami sera, ktorzy skrzykuja sie po pracy i se trenuja. Jego wyrafinowany system 1-4-5-1 moglby zafunkcjonowac, gdyby Levadia strzelila samoboja, ale niestety... Moze za rok z S.Marino w systemie 1-6-3-1

Proponuje, zeby zespol zwrocil koszta wyjazdu 425 kibicom, za zwyczajne nabicie ludzi w butelke. Skorza niech jedzie od razu do domu, do wawy. Najwieksza kompromitacja polskiej pilki!
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
emjot
Senior Member

Stary 22.07.2009, 23:28
fragment wywiadu dla poniedziałkowego DP z Brożkiem Pawłem
Dopiero po strzeleniu gola przez Levadię (w Sosnowcu) uwierzyliśmy że Estończycy mogą zrobić nam krzywdę
to tyle w kwestii rzekomej mega determinacji przed meczami z Estończykami

ja nie mam żadnych złudzeń że panowie piłkarze zlekceważyli zupełnie Levadię
i dostali(śmy) wszyscy po dupach
nie wiem kto jest temu winien: kopacze, Janas - który niby rozpracował Levadię, no to ****a ich rozpracował , Skorża, Wilczek ...
nie wiem

wiem jedno
za tą bumelkę muszą odpowiedzieć nie tylko trenerzy
ale także kopacze
nie chce się, ma się przerośnięte ego
wyp... do kopalni, do tesco albo ch. wie gdzie gdzie przemęczający się na jednym treningu dziennie panowie kopacze zobaczą jak wygląda prawdziwe życie....

ps. pysio wy....... ten idiotyczny swój podpis. Z jajami to powinni być kopacze którzy wobec swojej fuszerki powinni zrezygnować przynajmniej z 1/3 swoich poborów.... przecież tak kochają Wisłę...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
pysio
Banita

a najgorsze w tym wszystkim jest to.. że już jutro nasi grajkowie znowu wyjdą na lekki trening pomeczowy, na zdjęciach zobaczymy uśmiechnięte twarze piłkarzy, później profesjonalna odnowa biologiczna, znowu uśmiechy na twarzach i żarciki..

człowieka krew zalewa, a oni się tylko uśmiechają!
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Cytat:
Proponuje, zeby zespol zwrocil koszta wyjazdu 425 kibicom, za zwyczajne nabicie ludzi w butelke.
Kibic sukcesu?
Co ty myslisz ze kibic to jezdzi za druzyna tylko pwtedy jak jest midzio i zawsze wygrywa?! Wez sie ogarnij
schneider
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 22.07.2009, 23:35
Taka prawda, tych frajerów powinniśmy ograć bez problemu. Naszym gwiazdeczkom od tych kontraktów po 200 tys euro sie w dupach poprzewracało i naprawdę powinni zwrócić kibicom kasę za wyjazd, a samemu iść na piechotę. JEstem z tym klubem na dobre i na złe, ale nie będę tolerował takiej prowizorki i opierdalania, bo jeśli płaci się im po kilkaset tys. euro rocznie to też należy czegoś wymagać, a oni by chcieli jeszcze podwyższenia kontraktów, bo w polskiej lidze sie mało zarabia. Jacy piłkarze, takie zarobki.
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Stary 22.07.2009, 23:39
pysio napisał(a):Wyświetl post
gdyby dano DANOWI pracować w Wiśle do dziś, uwierz.. że połowa kadry byłaby zupełnie inna! może mielibyśmy kolonie Rumuńską, ale Wisła dawno grałaby w LM
raczej kolonie kangurow z 3 lig angielskich, albo rumunskich chlopcow (vide Chiacu). Przynajmniej mielibysmy nowa zabawe. "zgadnij jak wymowic jego nazwisko?" Tłajt, Kjaku, Czjaku, albo jeszcze inaczej. Przepraszam za wycieczke osobista, ale Pysio ile masz lat, zeby umieszczac takie sygnatury?
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 22.07.2009 o godz. 23:42.
luke1906
Senior Member

Stary 22.07.2009, 23:44
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
uhahah to jak Ty rozumiesz słowo ambicja? Co mieli zrobic wiecej w tym meczu wczorajszym? Akcje mieli, w tym ejdnominutowym skrocie ktory krazy po necie jest kilka ladnych akcji Wisły ktore neistety nie zakonczyły sie niepowodzeniem i 2 akcje Levadii w tym gol. Ja twierdze ze odpadlismy z powodu pecha. Tu 2 słupki w Sosnowcu 2 poprzeczki, mimo ze nie gralismy jakos super to mielismy pecha ze pilka nie chciała wtoczyc sie do bramki. Ale nie pie... ze wczoraj chłopaki nie walczyli!!
jak to co mieli więcej zrobić? mieli ****a strzelić bramkę! co jak widać przerosło umiejętności panów kopaczy...
tak tak, jak zwykle mieliśmy pecha, fazy księżyca i układ gwiazd nam nie sprzyjał, co za jebany kurewski niefart...

chwilowo mam dość wszystkiego, cały ten .......ony futbol... tylko siwych włosów mi przybywa...
wiem że za kilka dni mi przejdzie, bo to jest jak narkotyk, silniejsze ode mnie, i będę zapieprzał na Wisłę choćby nie wiem co

ale na dziś... ****a nie mam sił, .......ę to, nie chcę o niczym słyszeć
zawiodłem się dziś tak bardzo, jakby ktoś .......nął mi kijem w głowę, kurewsko mocno i kilkanaście razy
the future's uncertain
and the end is always near
L U Z N Y
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.07.2009, 23:45
rozkminajcie dalej.....czy wygrywasz czy nie....

w d... mam tą porażkę bo kocham dalej WISŁĘ a cała reszta narzekających niech spierd.....
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 22.07.2009 o godz. 23:47.
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.07.2009, 23:47
Watts napisał(a):Wyświetl post
Oho. Już wszyscy zwalniają Skorżę. No, super.

Wysyp płaczek na tym forum sięgnął zenitu.
Nie. Albo i może sięgnął. Ale to jak już ktoś powiedział wcześniej "piłkarzy u nas traktuje sie jak gwiazdy, teraz Wisła nie ma żadnego stylu, jak za czasów Henia lub Petrescu. Skorży brak jaj"

Czekamy na Smude.
Ostatnio edytowane przez Robert_wislak : 22.07.2009 o godz. 23:51.

Wisła
pysio
Banita

Stary 22.07.2009, 23:48
L U Z N Y napisał(a):Wyświetl post
rozkminajcie dalej.....czy wygrywasz czy nie....
śpiewasz to Brożkowi i spółce? ile Ci ze swoich wypłat odpalają?
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.07.2009, 23:48
Widze, ze juz odezwali sie "eksperci", ktorzy zwalniaja Skorze(po 2 MP...) . Bogu dzieki, ze to tylko jacys forumowi frustraci. W kazdym normalnym kraju, daje sie zwykle trenerowie popracowac te 3-4 lata, a Skorza zaczyna dopiero 3 rok pracy z Wisla i juz jakie sukcesy.

P. S - A potem bedzie placz tych samych, kiedy zwolnia Skorze i przyjdzie jakis nieudacznik(najpewniej Smuda, ktory kiedy ostatni raz zdobyl MP ?), ktory zakonczy sezon na 8 miejscu .

Do dymisji napewno Wilczek i Bednarz. Jak wogole mozna bylo nie zakontraktowac Nurkovica? Mlody, perspektywiczny, niedrogi.
schneider
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 22.07.2009, 23:52
A najbardziej mnie denerwuje to, że te s****ysyny szukają winy wszędzie, tylko nie u siebie. To chyba jakas cecha narodowa. Wszystko be, tylko ja cacy. No ****a, jeszcze nigdy nie słyszalem, żeby jakiś skórokop powiedział, że po prostu drużyna jest słaba, tylko zawsze pech, za gorąco, za zimno, padał deszcz, w deszczu się ciężej atakuje i 100 innych powodów. Po prostu byliśmy słabsi i nie mieliśmy ambicji. I nie widzę tutaj powodów, dla których można dziś śpiewać "Nic się nie stało". Stało się i to dużo. Skompromitowaliśmy się jak nikt inny, to chyba największy blamaż polskiej drużyny w pucharach (nie mówcie mi o Cracovii czy Lechu, bo jakim wtedy drużyny składem dysponowały, a jakim my, poza tym to Intertoto, zupełnie co innego). Zamiast "nic się nie stało" powinni dostać porządny w........

A co do Skorży, to pomimo, że na pewno popełnił kilka błędów, to uważam, że jest jednym z najlepszych fachowców w Polsce i powinien zostac na swoim miejscu.
Ostatnio edytowane przez schneider : 22.07.2009 o godz. 23:54.
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2009, 23:52
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Nie. Albo i może sięgnął. Ale to jak już ktoś powiedział wcześniej "piłkarzy u nas traktuje sie jak gwiazdy, teraz Wisła nie ma żadnego stylu, jak za czasów Henia lub Petrescu. Skorży brak jaj"

Czekamy na Smude.
Też mi się coś tak wydaje że znowu ten folksdojcz będzie trenerem Wisły. Oby nie i najlepiej żeby Skorża został.
Co do meczu to znowu szmata Pawełka :/
pysio
Banita

Stary 22.07.2009, 23:53
Smuda nieudacznik?

a kto w zeszłym roku w Pucharach Europejskich najdalej zajechał ze słabiutkim Lechem bez ławki rezerwowych?

właśnie ten nieudacznik..

Nie, że popieram jego jako kandydata na stanowisko trenera Wisły (bo tak nie jest, bo chcę obcokrajowca, z prawdziwego zdarzenia), ale obrażać człowieka, który bądź co bądź coś osiągnął w Polskiej piłce jest nie na miejscu...
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Stary 22.07.2009, 23:53
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post

Czekamy na Smude.
To ja chyba jednak wole brak stylu niz to co bylo za Petrescu. kick and run!

ps. z tym Smuda mow za siebie (chyba, ze masz rozdwojenie jaźni).

edit:

Pysio - Ja rowniez chcialbym 'obcokrajowca, z prawdziwego zdarzenia', ale obawiam sie, ze jest to niemozliwe. Dlatego wole stan obecny niz jakiego wirtuoza pokroju Smudy, Michniewicza czy Lenczyka.
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 22.07.2009 o godz. 23:56.
pysio
Banita

Stary 22.07.2009, 23:55
"kick and run" jest obecnie w lidze mistrzów, a my w ciemnej dupie...
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.07.2009, 23:56
Porażka boli i to strasznie, niestety nie tak wyobrażaliśmy sobie przygodę z LM. Nie ma co zwalać na pecha czy na inne czynniki, drużyna zawiodła i to bardzo. Tak jak ktoś napisał na ten moment odechciało się futbolu.
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.07.2009, 23:56
Nie wiem gdzie jest wina . Dupy dali wszyscy ale zwolnienie Skorży tuż przed starem ligi to będzie tragedia.
Jebać LM teraz mistrzostwo jest ważne i zbudowanie solidnej drużyny.
Boję się jednak ,że może być kiepsko jak zacznie się wyprzedaż już i tak wybrakowanej kadry ;/
L U Z N Y
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 23.07.2009, 00:00
pysio napisał(a):Wyświetl post
śpiewasz to Brożkowi i spółce? ile Ci ze swoich wypłat odpalają?

szczere wy.... jestem Ci w stanie zaśpiewać za dawne wyczyny na forum

ps. Wisła to Wisła i żadne Brożkki i Diazy tego nie zmienią a sądząc po twojej wypowiedzi masz gówno wspólnego z Wisła
ps. 1 pysio pokaż klate
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 23.07.2009 o godz. 00:08.
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.07.2009, 00:01
Oceniam jedynie ostatnie "osiagniecia" Smudy i powody, dla ktorych rozstano sie z nim w Lechu. Po drugie...ile spotkan wygral Lech w fazie grupowej P. UEFA i pozniej(o ile dobrze pamietam to na 6 ostatnich spotkan, 1 zwyciestwo ?)? Nie robmy sobie jaj i nie przeceniajmy "wyczynow" tej druzyny.Po trzecie...Skorza do fazy grupowej P. UEFA wprowadzil slabiutka Amice. Nasz trener to najbardziej utytulowany szkoleniowec ostatnich kilku lat, takie sa fakty.

Jesli pilkarze wygraja powiedzmy 12 spotkan w rundzie jesiennej i zremisuja 3, to w jakims stopniu zrekompensuja ten blamaz.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 23.07.2009 o godz. 00:03.
emjot
Senior Member

Stary 23.07.2009, 00:05
pysio idź już spać. I przestań wypisywać swoje debilizmy.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
pysio
Banita

Stary 23.07.2009, 00:08
emjot napisał(a):Wyświetl post
pysio idź już spać. I przestań wypisywać swoje debilizmy.
przepraszam, już nie będę miał odmiennego zdania niż większość forumowiczów!

Maciej Skorża jest super fachowcem!

dobranoc
tomaso
Senior Member

Stary 23.07.2009, 00:08
Gramy bez bramkarza , z jednym napastnikiem , bez prawego obrońcy, z 2 środkowymi obrońcami - chyba nikt nie liczy na Jopa kompletnie nie wiem po co z nim kontrakt podpisali z niego już nic nie będzie a mógł wrócić Kowalski na pewno gorzej by nie było - z jednym solidnym skrzydłowym , bez środkowego kreatywnego ofensywnego pomocnika i dziećmi na ławce i tyle ciekaw jestem kim będą grać w lidze

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów