|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mr_kwolf
zgadzam się z tobą to jest własnie Polska boją sie ryzkowac wstawiajac mlodych do skladu...a potem sie dziwimy ze nie ma kto grac w kadrze...w kraju 40 mln..nie ma talentow pilkarskich?nie wierze w to...jest mnostwo...tylko w Polsce nie ma odpowiedniego szkolenia to raz...a dwa ze wielu mlodym odbija sodowa...po jednym meczu...czuja sie gwiazdami i wola bawic sie...wiadome ze to nie regula... ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że ten sezon się skończył. Przynajmniej dla mnie. Po czymś takim chłopaki mogą spadać sobie nawet do I ligi, mnie już nic nie ruszy.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ch.. już z nim, że bronić nie potrafi na choćby średnim poziomie to wiadomo nie od dziś. Remis po zero i tak by gówno dał, ale co to za piłkorze za przeproszeniem co takich kelnerów nie są w stanie powieźć przynajmniej trójkę do jaja, oto jest pytanie. Dajcie spokój pany, gdzie tu Olympiakos czy Kopenhaga. Człowiek się nastawił na LM, bo przecież szansa jak nigdy, dostajemy frajera do ogolenia, to kopacze nas na ziemie sprowadzili już w Sosnowcu. Apropo kopaczy to do łopaty, by się może bardziej nadali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oho. Już wszyscy zwalniają Skorżę. No, super.
Wysyp płaczek na tym forum sięgnął zenitu. Weźcie się czasem puknijcie w łeb, życie będzie piękniejsze. Co się stało, to się już kuchnia nie odstanie i wasze utyskiwania nic nie zmienią. Teraz tylko pozostało nam dopingować z całych sił zespół w Sosnowcu. Kropka. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mam takie same odczucia.. nic mnie już nie ruszy, dlatego jestem już pogodzony z odejściem kilku dotychczasowych kluczowych graczy!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ei ziomek, spójrz na to że Dan starał się im wpoić trweningi na światowym poziomie, wszyscy narzekali, a on biegał równo z nimi, ćwiczyłi wykonywał te same ćwiczenia
jak Błaszczu pojechał do Niemiec to szybko złapał kontuzje na treningach piłkarzy w tym kraju nie robi się nic, żeby się nie zmęczyli, a jak ktoś wyjeżdża na zachód to narzeka na intensywność treningów, jedyny Dan starał się im pokazać jak to się robi w wielkiej piłce... ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Maciej Skorza polegl ze sprzedawcami sera, ktorzy skrzykuja sie po pracy i se trenuja. Jego wyrafinowany system 1-4-5-1 moglby zafunkcjonowac, gdyby Levadia strzelila samoboja, ale niestety... Moze za rok z S.Marino w systemie 1-6-3-1
Proponuje, zeby zespol zwrocil koszta wyjazdu 425 kibicom, za zwyczajne nabicie ludzi w butelke. Skorza niech jedzie od razu do domu, do wawy. Najwieksza kompromitacja polskiej pilki! ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fragment wywiadu dla poniedziałkowego DP z Brożkiem Pawłem
Dopiero po strzeleniu gola przez Levadię (w Sosnowcu) uwierzyliśmy że Estończycy mogą zrobić nam krzywdę to tyle w kwestii rzekomej mega determinacji przed meczami z Estończykami ja nie mam żadnych złudzeń że panowie piłkarze zlekceważyli zupełnie Levadię i dostali(śmy) wszyscy po dupach nie wiem kto jest temu winien: kopacze, Janas - który niby rozpracował Levadię, no to ****a ich rozpracował , Skorża, Wilczek ...nie wiem wiem jedno za tą bumelkę muszą odpowiedzieć nie tylko trenerzy ale także kopacze nie chce się, ma się przerośnięte ego wyp... do kopalni, do tesco albo ch. wie gdzie gdzie przemęczający się na jednym treningu dziennie panowie kopacze zobaczą jak wygląda prawdziwe życie.... ps. pysio wy....... ten idiotyczny swój podpis. Z jajami to powinni być kopacze którzy wobec swojej fuszerki powinni zrezygnować przynajmniej z 1/3 swoich poborów.... przecież tak kochają Wisłę... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a najgorsze w tym wszystkim jest to.. że już jutro nasi grajkowie znowu wyjdą na lekki trening pomeczowy, na zdjęciach zobaczymy uśmiechnięte twarze piłkarzy, później profesjonalna odnowa biologiczna, znowu uśmiechy na twarzach i żarciki..
człowieka krew zalewa, a oni się tylko uśmiechają! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Cytat:
Co ty myslisz ze kibic to jezdzi za druzyna tylko pwtedy jak jest midzio i zawsze wygrywa?! Wez sie ogarnij |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Taka prawda, tych frajerów powinniśmy ograć bez problemu. Naszym gwiazdeczkom od tych kontraktów po 200 tys euro sie w dupach poprzewracało i naprawdę powinni zwrócić kibicom kasę za wyjazd, a samemu iść na piechotę. JEstem z tym klubem na dobre i na złe, ale nie będę tolerował takiej prowizorki i opierdalania, bo jeśli płaci się im po kilkaset tys. euro rocznie to też należy czegoś wymagać, a oni by chcieli jeszcze podwyższenia kontraktów, bo w polskiej lidze sie mało zarabia. Jacy piłkarze, takie zarobki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 22.07.2009 o godz. 23:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tak tak, jak zwykle mieliśmy pecha, fazy księżyca i układ gwiazd nam nie sprzyjał, co za jebany kurewski niefart... chwilowo mam dość wszystkiego, cały ten .......ony futbol... tylko siwych włosów mi przybywa... wiem że za kilka dni mi przejdzie, bo to jest jak narkotyk, silniejsze ode mnie, i będę zapieprzał na Wisłę choćby nie wiem co ale na dziś... ****a nie mam sił, .......ę to, nie chcę o niczym słyszeć zawiodłem się dziś tak bardzo, jakby ktoś .......nął mi kijem w głowę, kurewsko mocno i kilkanaście razy ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
rozkminajcie dalej.....czy wygrywasz czy nie....
w d... mam tą porażkę bo kocham dalej WISŁĘ a cała reszta narzekających niech spierd.....
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 22.07.2009 o godz. 23:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Czekamy na Smude.
Ostatnio edytowane przez Robert_wislak : 22.07.2009 o godz. 23:51.
![]() Wisła |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Widze, ze juz odezwali sie "eksperci", ktorzy zwalniaja Skorze(po 2 MP...)
P. S - A potem bedzie placz tych samych, kiedy zwolnia Skorze i przyjdzie jakis nieudacznik(najpewniej Smuda, ktory kiedy ostatni raz zdobyl MP .Do dymisji napewno Wilczek i Bednarz. Jak wogole mozna bylo nie zakontraktowac Nurkovica? Mlody, perspektywiczny, niedrogi. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A najbardziej mnie denerwuje to, że te s****ysyny szukają winy wszędzie, tylko nie u siebie. To chyba jakas cecha narodowa. Wszystko be, tylko ja cacy. No ****a, jeszcze nigdy nie słyszalem, żeby jakiś skórokop powiedział, że po prostu drużyna jest słaba, tylko zawsze pech, za gorąco, za zimno, padał deszcz, w deszczu się ciężej atakuje i 100 innych powodów. Po prostu byliśmy słabsi i nie mieliśmy ambicji. I nie widzę tutaj powodów, dla których można dziś śpiewać "Nic się nie stało". Stało się i to dużo. Skompromitowaliśmy się jak nikt inny, to chyba największy blamaż polskiej drużyny w pucharach (nie mówcie mi o Cracovii czy Lechu, bo jakim wtedy drużyny składem dysponowały, a jakim my, poza tym to Intertoto, zupełnie co innego). Zamiast "nic się nie stało" powinni dostać porządny w........
A co do Skorży, to pomimo, że na pewno popełnił kilka błędów, to uważam, że jest jednym z najlepszych fachowców w Polsce i powinien zostac na swoim miejscu.
Ostatnio edytowane przez schneider : 22.07.2009 o godz. 23:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Co do meczu to znowu szmata Pawełka :/ ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Smuda nieudacznik?
a kto w zeszłym roku w Pucharach Europejskich najdalej zajechał ze słabiutkim Lechem bez ławki rezerwowych? właśnie ten nieudacznik.. Nie, że popieram jego jako kandydata na stanowisko trenera Wisły (bo tak nie jest, bo chcę obcokrajowca, z prawdziwego zdarzenia), ale obrażać człowieka, który bądź co bądź coś osiągnął w Polskiej piłce jest nie na miejscu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ps. z tym Smuda mow za siebie (chyba, ze masz rozdwojenie jaźni). edit: Pysio - Ja rowniez chcialbym 'obcokrajowca, z prawdziwego zdarzenia', ale obawiam sie, ze jest to niemozliwe. Dlatego wole stan obecny niz jakiego wirtuoza pokroju Smudy, Michniewicza czy Lenczyka.
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 22.07.2009 o godz. 23:56.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"kick and run" jest obecnie w lidze mistrzów, a my w ciemnej dupie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Porażka boli i to strasznie, niestety nie tak wyobrażaliśmy sobie przygodę z LM. Nie ma co zwalać na pecha czy na inne czynniki, drużyna zawiodła i to bardzo. Tak jak ktoś napisał na ten moment odechciało się futbolu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie jest wina . Dupy dali wszyscy ale zwolnienie Skorży tuż przed starem ligi to będzie tragedia.
Jebać LM teraz mistrzostwo jest ważne i zbudowanie solidnej drużyny. Boję się jednak ,że może być kiepsko jak zacznie się wyprzedaż już i tak wybrakowanej kadry ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
szczere wy.... jestem Ci w stanie zaśpiewać za dawne wyczyny na forum ps. Wisła to Wisła i żadne Brożkki i Diazy tego nie zmienią a sądząc po twojej wypowiedzi masz gówno wspólnego z Wisła ps. 1 pysio pokaż klate
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 23.07.2009 o godz. 00:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Oceniam jedynie ostatnie "osiagniecia" Smudy i powody, dla ktorych rozstano sie z nim w Lechu. Po drugie...ile spotkan wygral Lech w fazie grupowej P. UEFA i pozniej(o ile dobrze pamietam to na 6 ostatnich spotkan, 1 zwyciestwo
Jesli pilkarze wygraja powiedzmy 12 spotkan w rundzie jesiennej i zremisuja 3, to w jakims stopniu zrekompensuja ten blamaz.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 23.07.2009 o godz. 00:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pysio idź już spać. I przestań wypisywać swoje debilizmy.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gramy bez bramkarza , z jednym napastnikiem , bez prawego obrońcy, z 2 środkowymi obrońcami - chyba nikt nie liczy na Jopa kompletnie nie wiem po co z nim kontrakt podpisali z niego już nic nie będzie a mógł wrócić Kowalski na pewno gorzej by nie było - z jednym solidnym skrzydłowym , bez środkowego kreatywnego ofensywnego pomocnika i dziećmi na ławce i tyle ciekaw jestem kim będą grać w lidze
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|