The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
filoo
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2009, 22:33
Podzielam tę opinię rezygnowanie ze Skorży jest błędem, dajmy szanse mu się rozwinąć, zauważmy ile razy musiał kombinować żeby dopasować piłkarzy do swich koncepcji, myslę że wina w większym stopniu ciąży na Panu Jacku B. Pan Jacek może też nie miał łatwo (myślę że transfery są ograniczone budżetem)ale do ciężkiej cholery, za to bierze pieniądze!!
Co do trenera, to myślę że jeśli damy mu zaufanie i mocne plecy teraz, on odpłaci się nam za rok i to kilka razy mocniej,
dla mnie zawsze wielkim przykładem jest sir Alex Ferguson, pracuje w jednym klubie od wielu wielu lat, on wie kogo potrzebuje, jakie ustawieie zastosować do odpowiedniego rywala korzystając z obecnych zawodników.
Uważąm że powinniśmy iść tą drogą, nie zwalniajmy Maćka, niech poczuje że tego nie chcemy
joy_division
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 22.07.2009, 22:35
Jak tu nie pic ? No ja sie pytam jak?
Stella Bianca Siamo Noi!
the_blues
Member

Od: 04.2007

Stary 22.07.2009, 22:40
thechris napisał(a):Wyświetl post
A jaki tu problem. Zmierzyły się dwie drużyny zbliżone poziomem sportowym. A jako, że ów poziom sportowy obydwu to "europejska okręgówka" (o czym świadczy m.in. fakt, że nikt nie chciał produkować sygnału telewizyjnego czy nawet radiowego z tego arcy ciekawego wydarzenia z gatunku piłki (s)kopanej), to awansowała drużyna która bardziej chciała. Wisła też chciała ale jakby troszkę mniej. Szczególnie w pierwszych 40 minutach w Sosnowcu. Później może chciała nawet tak samo jak tamta ekipa, ale już było za późno bo tamtym się jakoś nie odechciało chcieć. Ambicją można sporo zdziałać, do pewnego poziomu całkiem sporo...
chodziło mi o bardziej sportową analize ale dobrze to ujęłaś. nasze gwiazdy miały chęci, to było widać w skrócie ale nie chciało wpaść. ehh. skąd znam to uczucie co dzisiaj. tydzień, dwa zapomni się o tym. o 1 sierpnia znów ekstraklasa najważniejsza..
Blue is the colour, football is the game...

Stamford Bridge
Fulham Road
London SW6 1HS
Wielka Brytania
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 22.07.2009, 22:41
ten i poprzedni mecz pokazały, że nie opłaca się stawiać na polskich piłkarzy! trzeba szukać wzmocnień za granicą, ale przede wszystkim trzeba wymienić kadrę trenerską na doświadczonych zagranicznych trenerów, którzy będą traktować wszystkich równo...

M. Skorża już się w Wiśle nie sprawdzi, maksimum jego możliwości to mistrzostwo Polski i tyle, w pucharach DNO!

Ucieszyłbym się gdybym jutro przeczytał informacje, że Skorża podał się do dymisji, a Paweł Brożek został sprzedany gdzieś do Rosji do Tereka Groźnego najlepiej, żeby nauczył się się pokory!

Koniec z gwiazdorstwem tego Pana... gdyby spojrzeć obiektywnie na relacje tekstowe z tych dwóch meczów, nazwisko Brożek pojawia się naprawdę najrzadziej z wszystkich ofensywnych piłkarzy, wniosek.. nasza gwiazda przechodzi obok meczy i tyle.. na odstrzał, na wschód!

Niestety nasi trenerzy są tak do bani, że nawet wyróżniający się w pierwszym meczu KIRM już dorównał poziomem do reszty.. tak samo zniszczyli Jirsaka (ten na początku grał rewelacyjnie)!

Boguś.. daj nam trenera takiego jak kiedyś DAN!
the_blues
Member

Od: 04.2007

Stary 22.07.2009, 22:42
ehh a DAN teraz czeka na mecze grupowe LM.. tęsknie za nim
Blue is the colour, football is the game...

Stamford Bridge
Fulham Road
London SW6 1HS
Wielka Brytania
alekon2006
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 22.07.2009, 22:48
Też tak myślę. Mam nadzieję, że Cupiał nie zrobi jakiejś ostrej rozróby. Jednak każda porażka niesie za sobą pewne ofiary, a po tej porażce mam niestety pewność, że ofiary będą bardzo duże.
art2222
Member

Od: 12.2006

Stary 22.07.2009, 22:53
No k...a nie wierze, kolejny raz taki numer. Szok
JŻS
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.07.2009, 22:54
Co jak co ale ten jebany bramkarzyna powinien wyleciec juz dawno!! Pi***olony cap,kto jeszcze broni pawelka po dzisiejszym meczu? Zajebal nam juz dziesiatki meczow a dzisiaj pokazal ze nadaje sie jedynie do zamiatania ulic..
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
filoo
Senior Member

Stary 22.07.2009, 22:55
racja ofiary muszą być. Ale wyobraźmy sobie teraz, że znika Maciej S. no i Kto ma zostać Trenerem kogo teraz nagle znajdziemy spod ziemi, bez okresu przygotowawczego?
racja głowy powino stracić kilku piłkarzy
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 22.07.2009, 22:57
Wisełko moja ukochana , powiedz czego jeszcze potrzebujesz żeby wreszcie awansować do pucharów ? Samolot rywali mamy zestrzelić ? Ale oni dwa dni autokarem się tłukli żeby( pechowo ich zdaniem) z mistrzem Polski zremisować. Oni -z ligi półamatorskiej. Oni- klubik w swoim mieście i kraju raczej marginalizowany przez media i kibiców. To kim my dziś jesteśmy dzięki tej haniebnej wtopie
Znowu wszyscy "życzliwi" będą sobie Wisełką i jej kibicami gęby wycierać.
Wiem , spoko , opowiecie że pech , że "to nie tak miało być " , ale my to już znamy , trafił się nam kibicowski "cud" w postaci B.Cupiała i jego kasy. Wy piłkarze , podobno zawodowcy obracacie wszystko w GÓWNO. Regularnie i systematycznie.
Duże pieniądze kasujecie , a domagacie się często jeszcze większych , za kilkanaście meczów w sezonie z drużynami pokroju swojego dzisiejszego pogromcy. Jesteście pewni swojej wartości ? Kibice zaczynają tracić w Was wiarę. Ciężkiej próbie nas poddajecie. Jak Hioba......
Skorża? Pewnie da głowę , bo to u nas reguła. Bednarz też . Da to coś ?Znowu będzie bezkrólewie i chaos , a do Klubu przybiegną hieny i karierowicze ?
Owszem , Kazimiereskiego jednak bym pogonił w.
Pawełek ? On nam meczu nie wygra. Setny raz napiszę że to chłop poczciwy , charakterny i ambitny ale na Wisełkę ZA CIEŃKI. Amen. Brożka powinno już nie być ale jakoś się na niego zachodnie kluby z milionami nie rzucają. Why ?
Pepe w ataku miał nas zbawić ? Ktoś w to wierzył ?
Liga polska 77 za Jemenem , dziś okazało się to PRAWDĄ , ale czy to coś nowego ?

Ps. Ja też jestem wiernym kibicem ale na prwwdę nie piszcie: czy "wygrywasz czy nie " , i "nic się nie stało" i wierności bo to nie miejsce i nie czas tylko dziecinada . Nioe zazdroszcze B.Cupiałowi bo nie wiem co bym zrobił na jego miejscu...
Przedstawiłem swój punkt widzenia , może się nie podobac ale sorry , strasznie dziś zagotowałem.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.07.2009, 22:57
Trzeba ochłonać,to raz

za 3 dni mecz z Amika to dwa

na wszytskie analizy i tak przyjdzie czas

choc w moim odczuciu jak Pysio pisze Pawel Brozek zaczyna gwiazdorzyc i chyba w Wisle wypali sie wraz ze zdobyciem Majstra 2 miesiace temu.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.07.2009, 23:00
Oczywiscie szkoda kolejnych meczow ale I tak nie mielismy gdzie grac w tej LM czy pucharach.
Nasza nieudolna polityka kadrowa przyniosla efekty - to musialo kiedys .......nac z hukiem i dobrze, ze stalo sie to teraz - to jest sezon przejsciowy. Tylko spokoj moze nas uratowac. Za rok wrocimu na swoj stadion madrzejsi o przykre doswiadczenia z tego roku.
Puchar jest na5z!
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.07.2009, 23:01
Skorzaa- nie mam pretensji. Co ma zrobic z obrona (1mecz) jak bylo 3 obroncow.. Co ma zrobic z lewym obronca jak jeszcze bardziej lewy jest Lobodzinski, co ma zrobic z bramkarzem, skoro lepszy bylby juz Dawidowski na bramce, co ma zrobic ze stoperem, skoro do klubu przychodzi nieograny i cieniutki Jop w poniedzialek a w srode ma grac mecz, co ma zrobic jak Brozek myslami jest juz w Fulham.. MAja za dobrze ci ****a pseudograjki, nie pisze ze wszyscy ale 60%, niestety..
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.07.2009, 23:04
pysio napisał(a):Wyświetl post
ten i poprzedni mecz pokazały, że nie opłaca się stawiać na polskich piłkarzy! trzeba szukać wzmocnień za granicą, ale przede wszystkim trzeba wymienić kadrę trenerską na doświadczonych zagranicznych trenerów, którzy będą traktować wszystkich równo...

M. Skorża już się w Wiśle nie sprawdzi, maksimum jego możliwości to mistrzostwo Polski i tyle, w pucharach DNO!

Ucieszyłbym się gdybym jutro przeczytał informacje, że Skorża podał się do dymisji, a Paweł Brożek został sprzedany gdzieś do Rosji do Tereka Groźnego najlepiej, żeby nauczył się się pokory!

Koniec z gwiazdorstwem tego Pana... gdyby spojrzeć obiektywnie na relacje tekstowe z tych dwóch meczów, nazwisko Brożek pojawia się naprawdę najrzadziej z wszystkich ofensywnych piłkarzy, wniosek.. nasza gwiazda przechodzi obok meczy i tyle.. na odstrzał, na wschód!

Niestety nasi trenerzy są tak do bani, że nawet wyróżniający się w pierwszym meczu KIRM już dorównał poziomem do reszty.. tak samo zniszczyli Jirsaka (ten na początku grał rewelacyjnie)!

Boguś.. daj nam trenera takiego jak kiedyś DAN!
Jak zwykle uważam że gadasz głupoty tak tym razem zgadzam się z tobą w 100%. W takich meczach wychodzi że przez 2 lata trener nie potrafil utrwalić naszym żadnego schematu rozegrania akcji, wszystko gramy na farta, byle kopnąć do przodu, może jakimś cudem uda się przedostać pod pole karne rywala. Zero w tym schematu i to chyba najbardziej dyskwalifikuje Skorże.

Potrzeba nam wstrząsu... Chociaż z drugiej strony czy jest inny trener w Polsce który gwarantuje nam co najmniej to co daje Skorża? Nie wydaje mi się.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
igortsw
Senior Member

Stary 22.07.2009, 23:04
Najśmieszniejsze jest to, że słabym punktem Estończyków miała być obrona krórej nawet inne drużyny w lidze Estońskiej(mimo porażek z Levadią)potrafiły strzelić choć jednego gola, no to co tu porównywać, drużyne Mistrza Polski, która ponoć gra ofensywnie i ma snajpera za którego kluby z wysp są gotowe zapłacić 3 miliony Euro oraz wielu innych ofensywnych graczy....
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 22.07.2009, 23:06
w tej kompromitacji jest tez troche naszej winy... kopacze maja za dobrze z nami.. smieszne spiewki "nic sie nie stalo..." kur... czuje sie jak po sprzedaniu meczu Legii w 93 roku

ale tak to sie konczy jak niektorzy wola nie zadzierac z kopaczami bo jeszcze po jakims meczu " mały" nie da koszulki i co bedzie ? nie bedzi elansu w meczowej koszulce na sektorze ?

w zabrzu czu poznaniu jakos mozna jak banda nazelowanych leszczy wali w chuja

i nie pisac mi o Wiernosci czy "czy wygrywasz czy nie.." bo to co dzis przezylem to najwieksze upokorzenie w zyciu

czy Wy ****a kopacze czy ludzie w "zarzadzie" to kiedys zrozumiecie ? ze Wisła to cos wiecej niz skarbonka do wyciagania kasy ? pewnie nie... bo takie czasy jebane nastały

stara przepowiednia Ola Moskalewicza ze jestescie dyletantami wypowiedziana kilka lat tamu nadal niestety jest aktualna...
LECHIA GDAŃSK
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.07.2009, 23:06
Najprosciej zwalic na niechlujna polityke kadrowa, itp itd. Panowie, trudno nie udalo sie teraz sprobujemy w przyszlym roku. Najbardziej boli nie ta porazka tlyko ten styl w jaki sie to dokonalo. Levadia zamurowala sie na swoim polu karnym a my niestety nie mamy zadel zeby ja zniszczyc. Brozek podwojnie a nawet momentami potrojnie kryty. Ostry pressing, wiedzieli Estonczycy jaka szansa sie przed nimi otwiera. Ja stane paradoksalnie w obrone wszystkich tutaj, bo wiem ze wszyscy dali z siebie 110% umiejetnosci. Dzis zabraklo tego przyslowiowego szczescia(dwa slupki i poprzeczka). Skorza tez poukladal zespol dobrze wszyscy sie wywiazywali z taktyki tylko jakby troche hmmm... swiezo po okresie przygotowawczym wszyscy byli... Teraz juz moze byc(chyba) tylko lepiej.

Pysio. Tobie nalezy sie automatyczny strzal w ryj!
Ostatnio edytowane przez koyoot : 22.07.2009 o godz. 23:09.
luki
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.07.2009, 23:07
Patrząc pozytywnie to można powiedzieć, że jeśli już taka klęska miała się zdarzyć w najbliższym czasie to dobrze, że nastąpiło to w tym sezonie kiedy gramy w Sosnowcu. Musimy zacisnąć zęby i powalczyć w lidze, przy jej poziomie powinniśmy się dostać do pucharów, a potem to już R22, nowy stadion i może z górki... Pytanie tylko czy będzie na to czas, bo całkiem możliwe, że za kilka dni będzie to już zupełnie inna Wisła. Nie jestem zwolennikiem jakiegoś trzęsienia ziemii, Brożek faktycznie już się tu męczy więc niech idzie ale zostawmy Maćka Skorże i większość zawodników, może będzie lepiej.
A nam pozostaje z całych sił dopingować Wisłę i pokazać, że NAS PRAWDZIWYCH KIBICÓW nie przepędzi nawet taka porażka.
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.07.2009, 23:11
Powiem jeszcze jedno, po co w ogóle Skorża zabiera ze sobą tą całą bande małolatów z Młodej Ekstraklasy jeśli nie ma ich zamiaru nawet wpuścić na boisko? Żeby zbierali doświadczenie? Mączyński 2 lata już zbiera a wejścia z ławki nie może się doczekać. Ferguson potrafił zaryzykować swego czasu i wpuścić Machede na końcówkę a ten odpłacił mu się bramką, w Barcelonie też notorycznie wprowadza się jakiegoś wychowanka a u nas tylko słyszę że za słabi, że Wisła to klub z presją wyniku której młodzi mogą nie udźwignąć itd. To doświadczeni dzisiaj pokazali jaką oni są ostoją.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

the_blues napisał(a):Wyświetl post
ehh a DAN teraz czeka na mecze grupowe LM.. tęsknie za nim
tak, ale z walecznoscia, ambicja i checiami naszych grajkow dzisiaj wyrywalby sobie wlosy z glowy i zastanawial jak oni mogli przegrac z ogorkiami z Estonii.

edit;
mr_kwolf - zgadzam sie. Potrafie zrozumiec, ze w meczu z taka Jagiellonia, gdzie prowadzimy 1-0 i rywale nas naciskaja (ten mecz byl naprawde dziwny..) trener nie wpuosci Mączyńskiego, tylko jakiegos doswiadczonego defensywnego gracza. Ale Krzysztof nie dostal szansy ani razu! zero/ null!(nawet kiedy prowadzimy 2-0 itd.) Przeciez od siedzenia na lawce umiejetnosci mu nie przybedzie. To samo z Cebanu. Dla mnie do dzisiaj zagadka jest to, ze w meczach pucharu ekstraklasy bronil Juszczyk, kiedy bylo pewnie, ze kontraktu z nim nie przedluzamy.
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 22.07.2009 o godz. 23:16.
pysio
Banita

ja byłem z Wisłą po porażce z ŁKS'em 0-1 jak jeszcze w TVN'ie mecze szły, będę i teraz.. ale przeraża mnie to, że od tylu lat nie idziemy w ogóle do przodu...

teraz pozostaje wiara w mistrzostwo.. notabene 3 z rzędu
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.07.2009, 23:13
Oby tylko to odpadniecie bylo lodowatym prysznicem dla wszystkich:
- odpowiedzialnych za transfery - druzyny ktora ma wygrywac nie mozna budowac od tylu bo wygrywac= strzelac bramki= miec skutecznych napastnikow
- Skorzy - bo z takimi cieniasami to wogole nie powinien sie przejmowac to czy ma 2 czy 3 obroncow tylko czy zagrac 3 czy 4 napastnikami
- pilkarzy bo to wstyd zeby sie tak blaznic
pysio
Banita

Stary 22.07.2009, 23:13
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
tak, ale z walecznoscia, ambicja i checiami naszych grajkow dzisiaj wyrywalby sobie wlosy z glowy i zastanawial jak oni mogli przegrac z ogorkiami z Estonii.
gdyby dano DANOWI pracować w Wiśle do dziś, uwierz.. że połowa kadry byłaby zupełnie inna! może mielibyśmy kolonie Rumuńską, ale Wisła dawno grałaby w LM
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.07.2009, 23:14
Odpadniecie z rozgrywek nie jest jeszcze takie straszene, ale konsekwencje tego tragiczne, biorac pod uwage, ze teraz trzeba jakos zalatac dziure w kasie, zacznie sie wyprzedaz to jest 100%. NIe mowiac juz o kolejnych transferach do klubu. Do tego caly sezon na wyjezdzie, wiec o mistrzu w przyszlym sezonie mozna zapomniec. Daliscie ciala chlopaki oj daliscie....
Czy wygrywasz czy nie.... <3
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Mozna przegrac. Ale po walce. W tym dwumeczu to Estonczycy pokazali, kto ma ambit, a kto leci w kulki. A moze nasi zawodowcy za malo zarabiaja, ze bija ich sprzedawcy sera?
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Widze Pysio, że odrazu po meczu zabrałeś sie za rozkminianie nowego podpisu. Kto to jest ten trener z jajami? Widzisz kogoś lepszego od Skorży na to stanowisko?

pysio napisał(a):
PREZESIE.. POSŁUCHAJ GŁOSU KIBICÓW BIAŁEJ GWIAZDY!
Dokładnie! MACIEJ SKORŻA - PEŁNE POPARCIE!
Ostatnio edytowane przez Kamson : 22.07.2009 o godz. 23:17.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
filoo
Senior Member

Stary 22.07.2009, 23:15
mr_kwolf
zgadzam się z tobą, ale nie wiem czy wiesz, ale wisła nie ma wychowanków, zapewniam cię że 80 procent chłopaków z mlj grało wcześniej w innych klubach
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
igortsw
Senior Member

Stary 22.07.2009, 23:18
pysio napisał(a):Wyświetl post
gdyby dano DANOWI pracować w Wiśle do dziś, uwierz.. że połowa kadry byłaby zupełnie inna! może mielibyśmy kolonie Rumuńską, ale Wisła dawno grałaby w LM

Albo w Intertoto.

Zachwalacie Petrescu, ale po mimo jego wielkiego przywiązania do drużyny, to raczje się nie wyróżniał, dodam tylko choćby jeszcze sytuacje z Błaszczykowskim, którego zamęczył treningami, zresztą sam Błaszczu za jego kadencji nie grał pierwszych skrzypiec, a potem jak było z Kubą to już sami wiecie...
Dan może miał jaja, ale same jaja to wystaraczą do filmów o wiadomo jakiej tematyce, a nie do Footballu.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 22.07.2009 o godz. 23:23.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
SuperWisła
Senior Member

Od: 10.2008

Jestem taki wk***iony, że chętnie wyżyłbym się na czymś lub na kimś. Skuteczność naszych piłkarzy to jest jakaś kpina

Nie wiem co Pawełek jeszcze robi w Wiśle i nie mówcie, że i tak ta stracona bramka nic by nie zmieniła. Wyobrazcie sobie, że jest 1 : 0 dla Wisły i Pawełek popełnia taki błąd. To już nie pierwsza jego wpadka. Bramkarz drużyny, która jest Mistrzem Polski, nie może popełniać takich błędów !

O piłkarzach to się już nawet nie będę wypowiadał bo szkoda nerwów.

W pierwszym meczu ledwo wywalczyliśmy remis w 93 minucie, a teraz mimo przewagi nie potrafiliśmy przez ponad 90min trafić do bramki przeciwnika, katastrofa. Jakby tego było mało Levadia strzeliła nam bramke.

Musze ochłonąć.
WISŁA NOWA HUTA !
pysio
Banita

Kamson napisał(a):Wyświetl post
Widze Pysio, że odrazu po meczu brałeś sie za rozkminianie nowego podpisu. Kto to jest ten trener z jajami? Widzisz kogoś lepszego od Skorży na to stanowisko?
Dan Petrescu.. albo jakiś jego ziomek

Na pewno Bogusław Cupiał jest wkurzony na wszystkich piłkarzy i mógłby zatrudnić Rumuna tylko choćby po to, aby zajechał te nasze gwiazdeczki, żeby nauczyły się ciężko pracować na treningach.. Gdybym ja był prezesem to tak właśnie bym postąpił w ramach rewanżu na leniwych pracownikach!

Skorża jest za miękki i nie pamiętam, aby kiedykolwiek wypowiedział się krytycznie na temat podejścia piłkarzy do wykonywanego zawodu.. zawsze ich tylko broni i mydli oczy w wywiadach wszystkim kibicom..

mam już tego dość..

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów