The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
South
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2009, 20:22
sharkey napisał(a):Wyświetl post
MAM ŚWIETNEGO BRAMKARZA DLA TEGO CALEGO BEDNARZA!

imię i nazwisko: Ivan Tóth
kraj: węgry
wzrost: 1,85m
klub: Hoved Budapeszt (II liga węgierska)->jest rezerwowym, ale ma widoki aby za kilka lat przebić się do pierwszego składu

CO O NIM MYŚLICIE NADA SIĘ DO WIZJI KLUBU, KTÓRĄ CHCE STWORZYĆ BEDNARZ?

zajebiście śmieszny jesteś chłopie
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 22.01.2009, 21:26
matizaq napisał(a):Wyświetl post
Widze , że czytanie ze zrozumieniem sie kłania Jest tam mowa o zatrudnianiu ? Wyraznie pisze o tym , żeby ich przetestować !

wiesz...są tysiące yakich nazwisk......testować każdego ?
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 23.01.2009, 12:47
Dokładnie szukanie w FM,Fifach,CM czy na ,,transfermarket'' to głupota a i głupotą jest mówienie że ni testujmy jakiś kolesi z 2 ligi indonezyjskiej bo dobry bramkarz może być z Polski albo Indonezji i może grać w Anglii albo w Polsce to nie ma różnicy.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.01.2009, 05:56
To jest dobry grajek

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...no/profil.html

Aktualnie wyrzucili go z klubu, bo uprawiał seks z żona w nocy na środku boiska, ale przydałby sie w Wiśle.
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Stary 24.01.2009, 10:37
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
To jest dobry grajek

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...no/profil.html

Aktualnie wyrzucili go z klubu, bo uprawiał seks z żona w nocy na środku boiska, ale przydałby sie w Wiśle.
Nie wciskaj kitów bo humoru ni mam a grajek jest do dupy.
Odpowiedz cytując
Faveks
Junior Member

Od: 06.2007

Stary 24.01.2009, 10:48
Jeśli chodzi o bramkarza to ja podam jedno nazwisko.Bartosz Białkowski.Młody i bardzo zdolny.Raczej do wyjęcia bo narazie siedzi na ławce w Southampton(miał kontuzje a jak wyzdrowiał to już do składu nie wrócił)
Widziałem pare meczy z jego udziałem i to na prawdę jest niezły bramkarz.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 24.01.2009, 20:37
Skrzat napisał(a):Wyświetl post
Nie wciskaj kitów bo humoru ni mam a grajek jest do dupy.
Jak gość jest wart 2 mln euro i był podstawowym grajkiem Dinama Zagrzeb, to coś mi się wydaje że nie jest do dupy.
Odpowiedz cytując
Virusman
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.01.2009, 22:05
Nie jest do d***

http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,...egnac_sie.html

Cytat:
Angielskie gazety spekulują, że po Drpicia może zgłosić się Tottenham, gdzie grają jego koledzy z reprezentacji- Vedran Corluka i Luca Modrić, którego Dino jest ponoć dobrym kumplem. Podejrzewam, że piłkarz ofertę Kogutów chętnie by przyjął- w końcu Premier League to Premier League, a seksu na White Hart Lane jeszcze nie uprawiał. Z ciekawostek Nives Celsius wygląda tak:

Już mimo tego seksu na środku boiska, to my raczej możemy o nim pomażyć jeśli interesuje się nim Tottenham.

Dziwi mnie cisza związana z Szymonem Pawłowskim. Czemu się nim interesujemy? Wiadomo że ciężko by było go wyciągnąć, ale byłby bardzo dobry na skrzydło.
ABG ABG ABG
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.01.2009, 22:18
nie interesujemy się bo jest nie do wyciągnięcia przez nasz klub

a Stojkovic, którym rzekomo sie interesowaliśmy, przeszedł do Getafe
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 24.01.2009, 22:38
Po co wymyślacie zawodników, którzy są zatrudnieni w klubach lub chcieliby kosmiczne pieniądze? Na kogoś innego niż z kartą na ręku nie ma szans. Taki Białkowski nie poszedł by za mniej niż milion ojro.
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 25.01.2009, 15:51
jaitylkoja napisał(a):Wyświetl post
Po co wymyślacie zawodników, którzy są zatrudnieni w klubach lub chcieliby kosmiczne pieniądze? Na kogoś innego niż z kartą na ręku nie ma szans. Taki Białkowski nie poszedł by za mniej niż milion ojro.
Wow jaki specjalista. To jedź i dowiedz się za ile puści go trener, a nie wysuwaj pochopnych cen. Czasami jak dobrze pogadasz z władzami to jesteś w stanie wynegocjować obustronnie dobrą ofertę. Co do samego piłkarza to popatrzcie ile on zagrał meczy. Trzy w pucharze ligi plus mecze rezerw pewnie. To jest bezsens zupełny. Jak go brać to na wypożyczenie z opcją pierwokupu. Inaczej to jest strata pieniędzy.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.01.2009, 16:22
Virusman napisał(a):Wyświetl post

Dziwi mnie cisza związana z Szymonem Pawłowskim. Czemu się nim interesujemy? Wiadomo że ciężko by było go wyciągnąć, ale byłby bardzo dobry na skrzydło.
Skorża już to chyba gdzieś, kiedyś tłumaczył. Przypomnij sobie jak wszyscy chwalili Łobodzińskiego zanim przeszedł do nas. Strzelił nawet bramkę bodajże Czechom i błyszczał jak na polską ligę. Skoro Pawłowski nawet w 75% nie gra tego co Łobo zanim go kupiliśmy to nie licz że podejmiemy jeszcze większe ryzyko ( Bo Szymon wcale nie musi być tańszy wbrew pozorom ). To samo tyczy się braci Gancarczyków itd... itd...
Tak to mniej / więcej szło, a ja się pod tym rzecz jasna podpisuje. Jeśli już to upatrywałbym tu jakiś zagraniczny transfer.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 26.01.2009, 20:22
Łobo przed przejściem do nas grał całą rundę straszną kaszane, więc nie do końca tak jest..
pytanie co do Pawłowskiego - może on grać na lewej pomocy? gdzie gra w Zagłębiu?
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.01.2009, 21:41
Maciej Scherfen jest podobno skłócony z zarządem ruchu więc może na defensywnego pomocnika do nas przyszedł przynajmniej na testy.u nas teraz na tej pozycji moze być kłopot a Scherfen to bądź co bądź doświadczony ligowiec .rozegrał w sumie 213 meczy w ekstraklasie i strzelił 6 goli
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.01.2009, 22:36
Przeszukajcie lepiej ligi Indii, Laosu, Wietnamu, w ostateczności drugą słowacką...
Pawłowski, Garncarczyk, Scherfen (a ten po co) - nie dla psa kiełbasa...:(
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Stary 26.01.2009, 22:43
w tej chwili mamy Cantoro na defensywnego pomocnika(bez formy ostatnio) Sobol (kontuzja ) Varga(nie wiem czy jest sens wogóle o nim pisać jak znam życie na drugim zgrupowaniu jeśli na nie pojedzie złapie kontuzje)Diaz(głośno mówi że woli grać na lewej obronie bo dzięki temu może grać w kadrze) Marcelo(wielki chłop troche mało zwrotny i według mnie lepszy na środku obrony)

Mamy zawodników którzy mogą grać na defensywnego pomocnika ale skoro możemy jakiś brazylijczyków z 3ligi testować (choć mnie ten chłopak ciekawi chciałbym żeby zagrałw większym wymiarze czasowym) to można i Scherfena przetestować na to samo wyjdzie a będzie sie z nim łatwiej dogadać
Odpowiedz cytując
White Star-Shaped-Heart
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 26.01.2009, 23:36
Prali skarpetki w sadzawce, kąpali się w fontannie, a w siatkonogę grali na ziemnym korcie w piłkarskich butach z metalowymi kołkami. Brazylijscy murarze, rolnicy i sprzedawcy garniturów mieli podbić europejski futbol.

Jeśli ktoś nie miał okazji dziś kupić Przeglądu, to tu http://przemyslaw-zych.blogspot.com/ znajduje się w całości ciekawy artykuł o eksperymencie Antoniego Ptaka na Pogoni Szczecin i o tym, gdzie dziś są Brazylijczycy... a było ich przeszło 50. Niektórzy są w drugiej lidze słowackiej, tam gdzie wy chcecie dziś szukać piłkarzy do Wisły...

http://przemyslaw-zych.blogspot.com/
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 27.01.2009, 00:12
wole Scherfchena niż kolesi z 2 ligi słowackiej czy 3 ligi stanowej.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.01.2009 o godz. 02:36.
Odpowiedz cytując
Hermond
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 27.01.2009, 01:01
Ośmielę się rzucic jedno nazwisko (na lewą pomoc): Maciej Małkowski
Ostatnio edytowane przez Hermond : 27.01.2009 o godz. 18:39.
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Stary 27.01.2009, 08:19
"RZuć"....;/
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.01.2009, 17:51
Wspominany przezemnie Kieszek poszedł na wypożyczenie do Vitorii Setubal. Szkoda, można było mieć solidnego bramkarza przynajmniej na rundę.
..
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.01.2009, 18:02
Hermond napisał(a):Wyświetl post
Ośmielę się żucic jedno nazwisko (na lewą pomoc): Maciej Małkowski
w sumie tak, ale nim sie Jaga interesuje ;d

Odpowiedz cytując
Hermond
Senior Member

Stary 27.01.2009, 18:44
jak na razie media nie zrobiły z niego wielkiej gwiazdy i można byłoby go wyciągnąc za "normalne" pieniądze
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 27.01.2009, 19:28
Hermond napisał(a):Wyświetl post
Ośmielę się rzucic jedno nazwisko (na lewą pomoc): Maciej Małkowski
ciekawy chłopak...ale obserwowałem go w meczu z Wisła w Krk i nic szczególnego nie pokazał...świetnie bije wolne i rożne, dynamiczny, dobry technicznie....ale czy na pierwszy skład w Wiśle, wątpie.
Odpowiedz cytując
Hermond
Senior Member

Stary 27.01.2009, 19:47
Ma duze umiejętności i przdewszystkim dynamike i wydaje mi sie że jego akcje są mniej chaotyczne od Małego. Moze po przejściu do Wisły zrobi skok jakosciowy jak to zazwyczaj bywa. Nie można byc wielkim piłkarzem w słabym klubie.I pamiętajmy na gwiazdy nas nie stac, a Zieńczuk prawdopodobnie odejdzie (teraz lub w lipcu).
Ostatnio edytowane przez Hermond : 27.01.2009 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Stary 27.01.2009, 21:47
Małkowski to bardzo ciekawy zawodnik myślę że był by świetnym zmiennikiem.
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.01.2009, 09:11
Czy mi się wydaje czy na zgrupowaniu kadry ktoś go porównał do CR7 xD
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 30.01.2009, 12:56
Nie wiem czy było wspominane, ale Grzegorz Bronowicki chce rozwiązać kontrakt z winy klubu i na dniach może stać się wolnym piłkarzem...
Odpowiedz cytując
mKanius
Junior Member

Stary 30.01.2009, 13:08
Bronowicki byłby świetnym wzmocnieniem, ale czy by chciał dojść do Wisły? W każdym bądź razie mógłby grać na prawej i na lewej stronie i na obu byłby wzmocnieniem, a bramka? Radosław Janukiewicz chyba wolnym zawodnikiem jest, a talent ma i w przyszłości mógłby wygryźć ze składu Pawełka, któremu błędy zdarzają się zbyt często.
Odpowiedz cytując
Mist
Member

Od: 05.2005

Stary 30.01.2009, 13:28
R.Janukiewicz był wolnym zawodnikiem ale już skorzystało z tego Gks Bełchatów gdzie był na testach a teraz wyjechał z tym klubem na dalsze zgrupowanie. Wisła zamiast na testy tego zdolnego polskiego bramkarza wolała zaprosić mniej lub bardziej nieznanych grajkołapaczy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów