|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
zajebiście śmieszny jesteś chłopie ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
wiesz...są tysiące yakich nazwisk......testować każdego |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dokładnie szukanie w FM,Fifach,CM czy na ,,transfermarket'' to głupota a i głupotą jest mówienie że ni testujmy jakiś kolesi z 2 ligi indonezyjskiej bo dobry bramkarz może być z Polski albo Indonezji i może grać w Anglii albo w Polsce to nie ma różnicy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To jest dobry grajek
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...no/profil.html Aktualnie wyrzucili go z klubu, bo uprawiał seks z żona w nocy na środku boiska, ale przydałby sie w Wiśle. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o bramkarza to ja podam jedno nazwisko.Bartosz Białkowski.Młody i bardzo zdolny.Raczej do wyjęcia bo narazie siedzi na ławce w Southampton(miał kontuzje a jak wyzdrowiał to już do składu nie wrócił)
Widziałem pare meczy z jego udziałem i to na prawdę jest niezły bramkarz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie jest do d***
http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,...egnac_sie.html Cytat:
Już mimo tego seksu na środku boiska, to my raczej możemy o nim pomażyć jeśli interesuje się nim Tottenham. Dziwi mnie cisza związana z Szymonem Pawłowskim. Czemu się nim interesujemy? Wiadomo że ciężko by było go wyciągnąć, ale byłby bardzo dobry na skrzydło. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie interesujemy się bo jest nie do wyciągnięcia przez nasz klub
a Stojkovic, którym rzekomo sie interesowaliśmy, przeszedł do Getafe ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Po co wymyślacie zawodników, którzy są zatrudnieni w klubach lub chcieliby kosmiczne pieniądze? Na kogoś innego niż z kartą na ręku nie ma szans. Taki Białkowski nie poszedł by za mniej niż milion ojro.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wow jaki specjalista. To jedź i dowiedz się za ile puści go trener, a nie wysuwaj pochopnych cen. Czasami jak dobrze pogadasz z władzami to jesteś w stanie wynegocjować obustronnie dobrą ofertę. Co do samego piłkarza to popatrzcie ile on zagrał meczy. Trzy w pucharze ligi plus mecze rezerw pewnie. To jest bezsens zupełny. Jak go brać to na wypożyczenie z opcją pierwokupu. Inaczej to jest strata pieniędzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Tak to mniej / więcej szło, a ja się pod tym rzecz jasna podpisuje. Jeśli już to upatrywałbym tu jakiś zagraniczny transfer. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Łobo przed przejściem do nas grał całą rundę straszną kaszane, więc nie do końca tak jest..
![]() pytanie co do Pawłowskiego - może on grać na lewej pomocy? gdzie gra w Zagłębiu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Maciej Scherfen jest podobno skłócony z zarządem ruchu więc może na defensywnego pomocnika do nas przyszedł przynajmniej na testy.u nas teraz na tej pozycji moze być kłopot a Scherfen to bądź co bądź doświadczony ligowiec .rozegrał w sumie 213 meczy w ekstraklasie i strzelił 6 goli
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Przeszukajcie lepiej ligi Indii, Laosu, Wietnamu, w ostateczności drugą słowacką...
Pawłowski, Garncarczyk, Scherfen (a ten po co |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w tej chwili mamy Cantoro na defensywnego pomocnika(bez formy ostatnio) Sobol (kontuzja ) Varga(nie wiem czy jest sens wogóle o nim pisać jak znam życie na drugim zgrupowaniu jeśli na nie pojedzie złapie kontuzje)Diaz(głośno mówi że woli grać na lewej obronie bo dzięki temu może grać w kadrze) Marcelo(wielki chłop troche mało zwrotny i według mnie lepszy na środku obrony)
Mamy zawodników którzy mogą grać na defensywnego pomocnika ale skoro możemy jakiś brazylijczyków z 3ligi testować (choć mnie ten chłopak ciekawi chciałbym żeby zagrałw większym wymiarze czasowym) to można i Scherfena przetestować na to samo wyjdzie a będzie sie z nim łatwiej dogadać |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Prali skarpetki w sadzawce, kąpali się w fontannie, a w siatkonogę grali na ziemnym korcie w piłkarskich butach z metalowymi kołkami. Brazylijscy murarze, rolnicy i sprzedawcy garniturów mieli podbić europejski futbol.
Jeśli ktoś nie miał okazji dziś kupić Przeglądu, to tu http://przemyslaw-zych.blogspot.com/ znajduje się w całości ciekawy artykuł o eksperymencie Antoniego Ptaka na Pogoni Szczecin i o tym, gdzie dziś są Brazylijczycy... a było ich przeszło 50. Niektórzy są w drugiej lidze słowackiej, tam gdzie wy chcecie dziś szukać piłkarzy do Wisły... http://przemyslaw-zych.blogspot.com/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wole Scherfchena niż kolesi z 2 ligi słowackiej czy 3 ligi stanowej.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.01.2009 o godz. 02:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ośmielę się rzucic jedno nazwisko (na lewą pomoc): Maciej Małkowski
Ostatnio edytowane przez Hermond : 27.01.2009 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"RZuć"....;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wspominany przezemnie Kieszek poszedł na wypożyczenie do Vitorii Setubal. Szkoda, można było mieć solidnego bramkarza przynajmniej na rundę.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
w sumie tak, ale nim sie Jaga interesuje ;d
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak na razie media nie zrobiły z niego wielkiej gwiazdy i można byłoby go wyciągnąc za "normalne" pieniądze
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma duze umiejętności i przdewszystkim dynamike i wydaje mi sie że jego akcje są mniej chaotyczne od Małego. Moze po przejściu do Wisły zrobi skok jakosciowy jak to zazwyczaj bywa. Nie można byc wielkim piłkarzem w słabym klubie.I pamiętajmy na gwiazdy nas nie stac, a Zieńczuk prawdopodobnie odejdzie (teraz lub w lipcu).
Ostatnio edytowane przez Hermond : 27.01.2009 o godz. 19:49.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Małkowski to bardzo ciekawy zawodnik myślę że był by świetnym zmiennikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy mi się wydaje czy na zgrupowaniu kadry ktoś go porównał do CR7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czy było wspominane, ale Grzegorz Bronowicki chce rozwiązać kontrakt z winy klubu i na dniach może stać się wolnym piłkarzem...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Bronowicki byłby świetnym wzmocnieniem, ale czy by chciał dojść do Wisły? W każdym bądź razie mógłby grać na prawej i na lewej stronie i na obu byłby wzmocnieniem, a bramka? Radosław Janukiewicz chyba wolnym zawodnikiem jest, a talent ma i w przyszłości mógłby wygryźć ze składu Pawełka, któremu błędy zdarzają się zbyt często.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
R.Janukiewicz był wolnym zawodnikiem ale już skorzystało z tego Gks Bełchatów gdzie był na testach a teraz wyjechał z tym klubem na dalsze zgrupowanie. Wisła zamiast na testy tego zdolnego polskiego bramkarza wolała zaprosić mniej lub bardziej nieznanych grajkołapaczy
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|