The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2011, 10:57
River napisał(a):Wyświetl post
Ogladam CF i powiem jedno. Jest niezle lizanie dupska Ljuboja niech pilnuje tyłka bo Bozydar zaraz mu tam doslownie wejdzie
Oni tak zawsze - przyjdzie ktos z Korony to beda jego chwalic, przyjdzie ktos z Wisły to beda Wisle słodzic. Od dawna wiadomo, ze dziennikarze sa fałszywi - a zwlaszcza Ci z polsatu
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.09.2011, 11:41
Niby w tamtym sezonie to fartem zdobyliśmy MP,bo inni seryjnie tracili punkty. No to już macie odpowiedź,że w tym sezonie będzie wyglądało to tak samo. Z tą różnicą,że Poznań jest mimo wszystko słabszy niż rok temu. Stilic nie istnieje,w sumie nie dziwie się,że nikt kupić go nie chciał. Porównywanie go do Melikson trachę na wyrost. Maor ma minięcie, niezłą technike. Bośniak od czasu do czasu to prezentuje,zresztą w piatek widać było dobitnie kto jest kto. Co do Legii to nie ma co ukrywać,jest to drużyna boska. Bóg jeden wie jak zagra. Raz ogra Spartaka na wyjeżdźe,a później dostanie w łeb z słabiutkim Podbeskiedziem. Co to ma być?

Nie wiele lepiej zaprezentował się Sląsk. Z byle słabiutką Koroną przegrał,a to on dokonał super zakupów, w porównaniu z Koroną i zajął w zeszłym sezonie II miejsce. Gdzie to było widać na boisku?

Chce podkreślić,że nie ma absolutnie żadnej jakości na naszej lidze. I całkowicie bezsensowane jest mówienie o faworycie danego spotkania czy murowanym kandydacie do MP. Wszystko jest wynikiem przypadku, większego bądź mniejszego ale przypadku. Nie ma tu jakiejś wizji trenerskiej i jej realizacji, czy umiejętności piłkarzy nie pozwalającym im zejść poniżej pewnego poziomu. Nasza przewga polega na zapierdalającym Sobolewskim, i robiącym przewagę Meliksonie. A w ataku to już różnie bywa. Raz strzeli Biton aby później przyłądować w słupek a Genkov albo się przełamie albo nie. No i tak to wygląda.

Jasne,że to ciekawe dla ligi ale weźmy pod uwagę,że nic to wielkiego nie buduje. Zdarzają się niespodzianki,na tym polega futbol, ale niespodzianki. Gdybyśmy mieli tak podchodzić do tego, to by wychodziło,że co kolejkę mamy niespodzianki. A jak tak często do nich dochodzi,to czy mamy do czynienia z niespodziankami?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.09.2011, 13:31
Do boju ŁKS ! Sprawcie, żeby ten weekend był jeszcze piękniejszy
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 11.09.2011, 14:03
Mówisz i Masz fialo

żydki - Łks 0-1
Powód: JZS
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 11.09.2011 o godz. 14:10.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 11.09.2011, 14:09
Haha pięknie

Oby dociągnęli, bo dodatkowo jeszcze zarobię na ich garbatej doli, kurs był 4,2
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 11.09.2011, 14:13
fialo napisał(a):Wyświetl post
Do boju ŁKS ! Sprawcie, żeby ten weekend był jeszcze piękniejszy
oby ŁKS jeszcze coś walnął bo sraxa pewnie coś strzel w tym meczu ... ufff
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 11.09.2011, 14:26
ŁKS raczej nie wytrzyma, a pewnie Craxa nawet wygra :(
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.09.2011, 14:27
Ktos wie ile obrzezancow w supermarkecie?

gdysmy mieli chocby tylko 2 razy drozsze bilety na mecze, to w 2 dni byly by wysprzedane...

edit: w sensie 2 razy drozsze od garbatych
Ostatnio edytowane przez Elendil : 11.09.2011 o godz. 14:29.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 11.09.2011, 14:27
Junior ogarnij sie pesymisto. Jakies argumenty podaj a nie takie bzdury wypisujesz.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 11.09.2011, 14:33
fialo napisał(a):Wyświetl post

Oby dociągnęli, bo dodatkowo jeszcze zarobię na ich garbatej doli, kurs był 4,2

Trzymamy kciuki za kuponik - słyszałem że lepiej wchodzi tak od 3:0 dla ŁKS
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 11.09.2011, 14:40
Jeżeli wynik się utrzyma to pewien zespół wróci na godne "historii" i "honoru" tego zespołu.
Może w tym roku się uda?
Odpowiedz cytując
bakiagh
Member

Od: 05.2009

Stary 11.09.2011, 14:42
Oglądam dopiero od drugiej połowy i czy w pierwszej też nie było zegara i wyniku
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 11.09.2011, 14:43. Naiwniak i tyle!
Może mnie wyśmiejecie za "teorię spiskową", ale wcale bym się nie zdziwił, gdyby pasiaści znowu jesienią grali "padlinę" i dopiero jak zimą naiwny profesorek zaoferuje im więcej siana, wtedy zaczną biegać i wygrywać (wiosną).

Jak dla mnie - jeden * $ * $ * (censored). Jeśli naiwny Filipiak chce zmarnować w swoim pseudo-markecie na Kałuży więcej siana, niż Wisełka zarobi na pucharach - proszę bardzo. W polskiej lidze jest jeszcze wielu nieudaczników, którzy za symulowanie gry w piłkę chętnie zatrudnią się w jego pseudo-drużynie. Ale skoro Cracovia gra w pucharach raz na 50 lat (i Szachtior Soligorsk wystarczy), to nie ma gdzie pokazać swego dziadostwa.

ŁKS-owi życzę jak największego zwycięstwa, nawet 5 do jaja. Za te wszystkie donosy, pisane wspólnie z (drugoligową już) przyjaciółką znad morza - należy im się solidny łomot. I oby na koniec sezonu odwróciły się role: ŁKS zostaje, pasiaści - wypad. Howgh.
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 11.09.2011, 15:06
Co się stało z tą transmisją bo dopiero teraz włączyłem? Wyniku ani zegaru nie widać do tego jakieś dziwne kamery, chyba 2 tylko. Znowu popis LiveParku?
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.09.2011, 15:29
Junior_Battle napisał(a):Wyświetl post
ŁKS raczej nie wytrzyma, a pewnie Craxa nawet wygra :(
Jednak wytrzymali - Cracovia trzyma poziom
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 11.09.2011, 15:30
Dola garbata...
Mecz niepełnosprawnych z niepełnosprawnymi. Przecież tam w 80 minucie już NIKT nie miał sił na bieganie, a Saganowski to nawet nie miał sił na truchtanie. Czegoś takiego na takim poziomie to nigdy nie widziałem. Po ostatnim gwizdku leżeli wszyscy, co do jednego...
W supermarkecie to nie potrafią nawet ustawić tych skośnych napisów za bramkami, coś im się kąty pomyliły
Jak grał żydowski izrealita, bo oglądałem od 70 minuty?
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 11.09.2011, 15:31
Parchy kolejny sezon walka o utrzymanie a filipiak bredzi o innych celach na ten sezon,ale mam ubaw z ich porażki fajna kolejka Śląska tylko szkoda a tak wyniki dla Wisełki idealne.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.09.2011, 15:40
Awe napisał(a):Wyświetl post
Dola garbata...
Mecz niepełnosprawnych z niepełnosprawnymi. Przecież tam w 80 minucie już NIKT nie miał sił na bieganie, a Saganowski to nawet nie miał sił na truchtanie. Czegoś takiego na takim poziomie to nigdy nie widziałem. Po ostatnim gwizdku leżeli wszyscy, co do jednego...
W supermarkecie to nie potrafią nawet ustawić tych skośnych napisów za bramkami, coś im się kąty pomyliły
Jak grał żydowski izrealita, bo oglądałem od 70 minuty?
Najlepszy był Szczot, wszedł w 60 minucie w 70 nie miał siły podać na 10 metrów do przodu
a w 80 wygladal jakby przebiegł maraton
Polscy profesjonalni piłkarze
Izraelita nie pokazał niczego wartego zapamietania
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.09.2011, 15:42
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Może mnie wyśmiejecie za "teorię spiskową", ale wcale bym się nie zdziwił, gdyby pasiaści znowu jesienią grali "padlinę" i dopiero jak zimą naiwny profesorek zaoferuje im więcej siana, wtedy zaczną biegać i wygrywać (wiosną).

Jak dla mnie - jeden * $ * $ * (censored). Jeśli naiwny Filipiak chce zmarnować w swoim pseudo-markecie na Kałuży więcej siana, niż Wisełka zarobi na pucharach - proszę bardzo. W polskiej lidze jest jeszcze wielu nieudaczników, którzy za symulowanie gry w piłkę chętnie zatrudnią się w jego pseudo-drużynie. Ale skoro Cracovia gra w pucharach raz na 50 lat (i Szachtior Soligorsk wystarczy), to nie ma gdzie pokazać swego dziadostwa.

ŁKS-owi życzę jak największego zwycięstwa, nawet 5 do jaja. Za te wszystkie donosy, pisane wspólnie z (drugoligową już) przyjaciółką znad morza - należy im się solidny łomot. I oby na koniec sezonu odwróciły się role: ŁKS zostaje, pasiaści - wypad. Howgh.
Oni są zwyczajnie tak beznadziejni. Patrze teraz na skróty, to przecież Cracovia miała sytuacje. Nie stali i nie patrzyli się jak gra ŁKS. W Cracovii nic nie ma. Jedyny co umie tam grać to Nat coś tam i bramkarz. Reszta to padlina taka jak była do tej pory,z tą różnicą,że zamiast Cabaja mają bramkarza i ich wyniki nie wyglądają aż tak żałośnie. 0-1 to zawsze lepiej wygląda niż 0-2 na przykład. A tak pewnie byłoby z Cabajem. Mówimy o przegranej w ŁKS-em, ale gdybyśmy popatrzyli jak oni bronią,zawiązują akcje,zwyczajnie rozebrali grę Cracovii na czynniki pierwsze to zwyczajnie wyszłoby,że kopią ot tak. Kasując za to całkiem niezłą kasę. Beznadziejny trener,beznadziejny kopacze. Nie ma co spisowej teorii dorabiać.

Teraz zaczyna się ciekawy mecz. Ciekawe czy Zielinski po nim poleci czy niekoniecznie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 11.09.2011, 15:49
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Trzymamy kciuki za kuponik - słyszałem że lepiej wchodzi tak od 3:0 dla ŁKS
Owszem, ale 0:1 też naprawdę nie jest takie złe

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.09.2011, 15:55
Dudu Dahan odwalił świetną robotę - Nam ściągnął dwóch bardzo dobrych zawodników, a Żydkom jednego z prowincji
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 11.09.2011, 16:02
Wszyscy razem
OTO JEST DZIEŃ, OTO JEST DZIEŃ KTÓRY DAŁ NAM PAN, KTÓRY DAŁ NAM PAN, WESELMY SIĘ, WESELMY SIE...... itd

Najlepszy piłkarski weekend od dawien dawna.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 11.09.2011, 16:11
gigant - na 90 % najlepszy. Gdyby wygrał Śląsk :-( i jeśli wygra Jaga. A z drugiej strony to aż złość człowieka bierze. Nasze rezerwy na wyjeździe remisują z koroniarzami, a Śląsk w pełnym składzie nie daje sobie z nimi rady, i w efekcie Kielce na prowadzeniu, szkoda... Nasi przegrali w poprzedniej kolejce - ale osobiście wolę porażkę (jeśli już) z Lechią / Śląskiem / Jagą, niż gdyby Wisełka miała przegrać z pasiastymi czy ich koleżankami.

A Legia - czyli mówiąc językiem Kargula - "wróg ale swój" balansuje w górę i w dół. Potrafi wkopać trzy bramki ŁKS-owi czy Górnikowi, a w międzyczasie przegrać ze Śląskiem czy - co bardzie dziwne - zaliczyć porażkę na własnym boisku z beniaminkiem. Czy ta liga kiedykolwiek w tym sezonie się unormuje?
Odpowiedz cytując
wis997
Member

Od: 07.2010

Stary 11.09.2011, 16:16
jak wygra Jagiellonia powtorzy sie historia Korona i Jaga na 1 i 2 miejscu;p
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.09.2011, 16:42
Może w końcu te zasrańce spadną.

Brawo dla ŁKS-u
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
wis997
Member

Od: 07.2010

Stary 11.09.2011, 16:46
Piękne wyniki jak Jaga wygra bo nastepna kolejka Lech-Jaga, Polonia W. - Legia takze znowu ktos straty zanotuje oby Nasi wygrali;]
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.09.2011, 16:57
Zieliński robi pa pa?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 11.09.2011, 17:13
Oj tam oj tam , Józek się lekko w....i

Plizga to jest jednak Judasz...
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 11.09.2011 o godz. 17:20.

Odpowiedz cytując
igorek
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 11.09.2011, 17:39
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Oj tam oj tam , Józek się lekko w....i

Plizga to jest jednak Judasz...

a co zrobił, że Judasz?
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 11.09.2011, 17:45
igorek napisał(a):Wyświetl post
a co zrobił, że Judasz?
Pamiętasz mecz z ogórami na wyjeździe w pucharach , jesli tak to gra podobnie.

3:2.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów