|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tymczasem na trybunie zachodniej, na górnym piętrze zamontowano już wszystkie krzesełka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Słyszałem, że mają zmienić też kryteria dotyczące jasności diod... poczekajmy na nowy przetarg, to się dowiemy.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A ja mam pytanie co do trybuny zachodniej... Czy stanowiska komentatorów będą znajdować się na samej górze pod tym daszkiem ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
a ja się pytam gdzie jest odpowiedź na interpelację... Czy też miłościwie nam panujący doszedł do wniosku, że przeczeka do wyborów, interpelacje się przedawnią (aczkolwiek tu nie mam pewności - w Sejmie jest dyskontynuacja prac, jak jest w samorządzie pewny nie jestem)... Leń cholerny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A po co ma odpowiadać na interpelacje. Radny je zadający został wyautowany. Kibice Wisły uciszeni. On prawie pewny kolejnej prezydentury- żyć nie umierać
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 03.11.2010 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jako, że kibice Wisły nie są zdolni wprowadzić do Rady Miasta jednego swojego przedstawiciela a nawet jakiegokolwiek sympatyka Wisły to nikt się z nimi nie zamierza liczyć. Pozostaje więc, tylko jęczenie na forum.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tak jak w życiu. Wszyscy płaczą że korupcja, ustawione przetargi , wały, łapówy dla lekarzy.A jak ktoś zaczyna czyścić tą stajnie, łapać czy podsłuchiwać cwaniaków to na klaśniecie mediów ci sami płaczący krzyczą że demokracja zagrożona a wogóle to styl nieodpowiedni ehhhhh....sorry za offtop
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A co szkodzi, by pytali kibice? Jeśli tylko pytania będą o sprawy będące informacjami publicznymi, to KAŻDY ma prawo pytać w trybie ustawy o dostępie do informacji publicznej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A.....nie ma sprawy pytaj.Każdy ma prawo,tyle tylko że od roku kiedy walczymy o stadion nikomu się nie chciało i jakoś nie chce mi się wierzyć że się nagle zechce |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja o tym wiem i nawet kiedyś korzystałem.
Zaznaczam tylko, że brak radnego dbającego o nasze interesy nie oznacza jeszcze, że nic nie można zrobić. A to czy się komuś będzie chciało, to inna sprawa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Montuja krzesełka na dolnym pietrze trybuny
Moze na legie beda zamontowane juz wszystkie krzesełka i bedzie to juz miało porządny wyglad![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli sądzisz, że interpelacja spowoduje, że kasy będzie więcej na stadion, to gratuluję wiedzy. Jeśli sądzisz, że pojedynczy radny biorąc udział w tworzeniu prawa czy głosowaniu budżetu, ma realny wpływ na ich treść to gratuluję wiedzy (Darek O. nieraz pisał jak wyglądały głosowania...). Tak samo jeśli chodzi o "układy". Pojedynczy radny (o ile większość jest stabilna i nie trzeba kupować głosów) ma niewiele większą siłę przebicia niż Kazik spod budki z piwem. Jeśli sądzisz, że prezydent odpowie na zapytanie w trybie ustawy o dostępie do informacji tylko wtedy, gdy mnie zna, to gratuluję wiedzy. Przetestowane osobiście, łącznie z naganą na urzędnika, który nie odpowiedział w wymaganym terminie. A na koniec - mój pierwszy post w tym wątku był odpowiedzią na tekst Arapaho, który uważa, że wobec wykasowania D.O. kibice będą uciszeni. A wcale nie muszą być. Oczywiście pod warunkiem, że będzie im się chciało. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprecyzuje it - uważam że nie będą ale są uciszeni. Uciszony jest D.O który jako kibic własciwie jedyny który coś działał (nie umniejszam zasług SKWK ale jako że wyszła sprawa treningu noworocznego to być może niewiele mogli zrobić), a nikt inny nic nie zrobi- tego jestem pewien
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to co? Jęzor, daszek przed trybuną zachodnią stanowiący hall wejściowy.
Co do postępów - deja vu, jak w przypadku trybuny wschodniej. Zachodnia gotowa będzie na czerwiec/lipiec 2011. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak wam, ale mnie to przypomina wejście na dworzec kolejowy jak np w Olsztynie.... dziadostwo!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poczekajcie do skończenia danych elementów.
Za pół roku przeczytamy pewnie, że jednak fajnie, ładnie to wygląda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Na zachodniej będzie jakoś inaczej niż na wschodniej? Bo oglądając zdjęcia z oficjalnej na dwóch ostatnich fotach widać, że ta przestrzeń pod daszkiem będzie zabudowana, coś jak w skyboxach. Co tam dokładnie będzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
chyba stanowiska komentatorskie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stronę wcześniej macie rzut kondygnacji +4, czyli tej pod daszkiem
Będą tam pomieszczenia dla komentatorów, studia TV, pomieszczenie speakera, pomieszczenie dowodzenia stadionem, platformy kamer i zaplecze dla ludzi tam obecnych - toalety, bufet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja tam na tych rysunkach nic nie widzę, dużo kresek i cyferek, a nie widzę żeby to gdzieś było ładnie i przejrzyście opisane więc dziękuję za odpowiedz.
Jeszcze jedno pytanie. Czy pomieszczenia dla klubu, czyli biura i inne pomieszczenia będą na zachodniej? Bo wcześniej ktoś pisał o tym, że to wszystko będzie na wschodniej co dla mnie jest nieporozumieniem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponoć będą, na kondygnacji +3, którą przeprojektowano względem pierwotnego projektu, gdzie miała w całości stanowić zaplecze dla dziennikarzy, które poza EURO nie będzie potrzebne w takiej wielkości. Doprojektowano tam biura kosztem przestrzeni mediów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiesz, w wypadku trybuny wschodniej wydawało mi się tak samo, gdy kończyli szklenie elewacji.
Krzesełka, dach - to zrobiono szybciej niż na trybunie wschodniej. Wnętrza trybuny wschodniej "gotowe" względem wykończeniówki były chyba ponad 2 miesiące wcześniej, zanim zamontowano monitoring i kołowroty. Instalacji IT na trybunie zachodniej jest nieporównywalnie więcej niż na trybunie wschodniej, do tego całość instalacji (w tym monitoringu, który tymczasowo kontrolowany jest na wschodniej) trzeba będzie przenieść i spiąć na zachodnią. Stawiam, że trybuna zachodnia do użytku w obecnym sezonie gotowa nie będzie, podobnie północna, gdzie na razie brak informacji o protestach/podpisaniu umowy na budowę zaplecza. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|