The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 22:20
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Widocznych było kilka miejsc, w których murawa wymaga naprawy. Pewnie pozostałości po meczu z Lechią.
Teraz mają 2 tyg na to, aby murawę doprowadzić do lepszego stanu, chociaż przy obecnej temperaturze proste to nie będzie.
W piątek na R22 gra MESA.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 26.10.2010, 22:45
Wystarczy zobaczyć murawę na polu karnym.Jak to jest dobra murawa to ja dziękuję.I to po może w sumie 10 meczach
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 26.10.2010, 22:47
^^
faktycznie, zapomniałem o niej zupełnie.
W każdym razie ten tydzień będą mieć, powinno sobie z ubytkami poradzić. Nie ma co teraz liczyć na trawnik jak w sierpniu czy wrześniu, nie ta wegetacja, a lamp doświetlających raczej nie sprowadzą.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 26.10.2010, 22:48
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Widocznych było kilka miejsc, w których murawa wymaga naprawy. Pewnie pozostałości po meczu z Lechią.
Teraz mają 2 tyg na to, aby murawę doprowadzić do lepszego stanu, chociaż przy obecnej temperaturze proste to nie będzie.
Teraz to pogoda jest taka że trawa zaprzestaje wegetacji i jedyne zabiegi pielęgnacyjne to rówanie boiska bo niewiele trawa urośnie jeśi już nie przestała przy takich temperaturach. Ponadto połowa boiska (od strony G) praktycznie cały dzień znajduje się w cieniu co również nie jest korzystne dla tej częsci murawy
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 26.10.2010, 23:10
Naprawa tej murawy nawet w chwili obecnej to nie jest jakimś mission impossible - włączyć podgrzewanie, do tego lampy doświetlające i wróciłaby do kondycji. Te bagienka w polach bramkowych trzeba jednak wymienić.
Kwestia tego, co zrobi firma odpowiedzialna za stan murawy i czy klub zgłosi żądanie naprawy.
Ten fragment przy trybunie południowej trzeba będzie doświetlać tak czy siak, aby murawa była takiej jakości jak na reszcie boiska.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.10.2010, 12:38
A nikogo nie razi to że krzesełka są montowane w nie takiej kolejności jak powinny?

Górne piętro jest układane nie wiem w jakiej kolejności ale szachownica to tam nie powstanie. A jeśli już to bardzo niebieska.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 27.10.2010, 12:40
też to rozkminiałem na meczu wczoraj i jedyne wyłumaczenie to takie że narożnik bedzie cały niebieski, tak jak to ma miejsce na wschodniej ...

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.10.2010, 13:00
Krzesełka mają być lustrzanym odbiciem E. Dlatego narożnik będzie cały niebieski

BTW: Ktoś tu wrzucał takie fajne zdjęcie stadionu w nocy, bodajże zrobione z AGH. Mógłbym o nie prosić?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.10.2010, 13:07
KoPer napisał(a):Wyświetl post
też to rozkminiałem na meczu wczoraj i jedyne wyłumaczenie to takie że narożnik bedzie cały niebieski, tak jak to ma miejsce na wschodniej ...
A no racja Jakoś tego nie zauważyłem na stadionie.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.10.2010, 18:14
W ogóle to będą jakieś ławki rezerwowe czy zostajemy z tym co mamy?
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.10.2010, 18:16
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
W ogóle to będą jakieś ławki rezerwowe czy zostajemy z tym co mamy?
Zostajemy... przynajmniej do końca rundy
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 27.10.2010, 20:31
Nowe ławki rezerwowych są już ponoć zamówione. Terminów jednak nie znam
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 27.10.2010, 20:42
Na nowe ławki przeniosą się pewnie dopiero po oddaniu trybuny zachodniej, czyli wątpię że w tym sezonie z nich skorzystają nasi gracze.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.10.2010, 21:22
ładne jajca z telebimami
http://www.gazetakrakowska.pl/aktual...tml#material_2

Odpowiedz cytując
bomber85
Member

Od: 09.2010

Stary 28.10.2010, 06:06
Własnie widzialem ze układaja czerwone krzesełka. Odrazu ładniej
Odpowiedz cytując
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Stary 28.10.2010, 08:39
http://sportowetempo.pl/sportowa_mal...znurkach_a_Pan

Radny Bystrowski odpowiada redaktorowi Niemcowi. Czy działania Majchrowskiego stanowczo były skierowane przeciwko Wiśle? My wiemy, a kolejne osoby to potwierdzają.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.10.2010, 09:14
Można prosić o zrzut z kamerki bo w pracy na kompie nie mam podglądu na główną.
What's new?

Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.10.2010, 09:45
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując
bomber85
Member

Od: 09.2010

Stary 28.10.2010, 09:57
Dopierniczaja z instalacja oparc krzeselek O 7 patrzyłem i było moze z 6 rzedów jednego sektora, a tu prosze juz 2 sektory
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.10.2010, 10:14
Cytat:
Widzą każdą trybunę inną, nie pasującą do siebie nawzajem. Kilkaset miejsc na stadionie gdzie nie widać całego boiska!!! Całkowicie zadaszony stadion, a deszcz pada na łukach na głowy kibiców. Słynne przepychanki z jedną szatnią dla drużyn! Jedna drużyna ma szatnię, a druga przebiera się w autokarze.
Archaiczna bryła z lat 80-tych doskonale odpowiada ambicjom kierownictwa PZPN i wykonawców obiektu.
To radny Bystrowski pojechał... Każda trybuna inna, nie pasująca do siebie? To chyba na Cracovii, a nie u nas...

KILKASET MIEJSC?

Deszcz? Nie zdażyło mi się, a chodze na narożniki obecnie... (w ramach zwiedzania stadionu )

Autokar?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.10.2010, 11:10
No kilkaset miejsc to by się znalazło.
Np wszystkie siedzenia z pierwszych 5-6 rzędów na E gdzie nie widać linii końcowej, miejsca gdzie barierki od wejścia zasłaniają kawałek boiska (mam takie miejsce) itd.
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 28.10.2010, 12:10
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
To radny Bystrowski pojechał... Każda trybuna inna, nie pasująca do siebie? To chyba na Cracovii, a nie u nas...

KILKASET MIEJSC?

Deszcz? Nie zdażyło mi się, a chodze na narożniki obecnie... (w ramach zwiedzania stadionu )

Autokar?
Zwykłe przepychanki przedwyborcze. Bystrowski jest przeciwnikiem reelekcji Majchrowskiego, więc słusznie atakuje naszym stadionem. Bo to najsilniejsze działo.
Ktoś tu kiedyś napisał, ze Bystrowski był przeciwko naszej hali, a to nieprawda. Zawsze był za, tylko raz głosował przeciwko jednemu konkretnemu projektowi, bo był źle sformułowany, za co nawet przepraszał na swojej stronie.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 28.10.2010, 12:34
Czy fotografa oficjalnej strony nie stać raz w tygodniu na więcej niż 3 zdjęcia z wnętrza trybuny? To już nie pierwszy raz jak robi fotorelację i robi jakiś wycinek zdjęć. Nie da się zrobić - grupy zdjęć sprzed zachodniej, grupy sprzed północnej i po kilka zdjęć z wewnątrz każdej kondygnacji z opisem która jest która (obecnie trzeba sie tego domyślać) To taki problem bedąc juz na budowie wejść wszędzie i cyknąć kilka fotek
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.10.2010, 14:29
Czy wokół stadionu została juz wyburzona ta cała 'mała' architektura w postaci starych kas, magazynków itd? Co jeszcze zostało? zwłaszcza chodzi mi o ten syf od Reymonta?
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 28.10.2010, 14:40
^^ zostały stare kasy na sektor B.

Mam nadzieję, że je zburzą w najbliższym czasie.

Reszta terenu jest sprzątana, i wykładana kostką, aż do ulicy Reymonta. Dziś pracują przy samy pomniku H. Reymana.

Nie wiem, jak sprawa będzie wyglądała z placem pod samą trybuną D. Ale obawiam się, że wyleją tam asfalt.

Liczę, że w niedalekiej przyszłości teren ten zostanie wyłożony tak jak plac wokół Cracovii, czyli ładną kostką, jakimiś ławeczkami, pasami zieleni. Choć to zapewne marzenia ściętej głowy.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.10.2010, 15:09
Proud napisał(a):Wyświetl post
^^ zostały stare kasy na sektor B.

Mam nadzieję, że je zburzą w najbliższym czasie.

Reszta terenu jest sprzątana, i wykładana kostką, aż do ulicy Reymonta. Dziś pracują przy samy pomniku H. Reymana.

Nie wiem, jak sprawa będzie wyglądała z placem pod samą trybuną D. Ale obawiam się, że wyleją tam asfalt.

Liczę, że w niedalekiej przyszłości teren ten zostanie wyłożony tak jak plac wokół Cracovii, czyli ładną kostką, jakimiś ławeczkami, pasami zieleni. Choć to zapewne marzenia ściętej głowy.
Będzie takie samo "morze" asfaltu jak za trybuną G . A w projekcie oczywiście były płyty granitowe.. A tak to dają nam ochłap w postaci najtańszej kostki bauma ( chyba zostało im z remontu Długiej ) + asfalt .
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 28.10.2010, 16:01
w telebimach najwazniejsza jest jasnosc diody. sa tylko 2 rodzaje 5500 i 8000, ta pierwsza to sredniowiecze, 8000 to teraz standard, jak np pejsy czy Legia. czemu u nas jest 5500 w przetargu - te flety oszczedzaja tam gdzie nie powinni a przetarg ustawiaja pod wybrana firme, na co nam telebim na 6.12 jak wtedsy gramy w Gdyni? Lepiej zrobic na luty ale porządnie...
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 28.10.2010, 16:10
sa jakies inne strony niz google maps gdzie moza by zobaczyc aktualne zdjecia satelitarne? bo na gm jest stan sprzed 2 lat chyba
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
ktulu
Member

Stary 28.10.2010, 16:40
zumi.pl ma zdjęcia satelitarne, lecz nie wiem jak z aktualnością
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007