|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wystarczy zobaczyć murawę na polu karnym.Jak to jest dobra murawa to ja dziękuję.I to po może w sumie 10 meczach
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
też to rozkminiałem na meczu wczoraj i jedyne wyłumaczenie to takie że narożnik bedzie cały niebieski, tak jak to ma miejsce na wschodniej ...
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
W ogóle to będą jakieś ławki rezerwowe czy zostajemy z tym co mamy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowe ławki rezerwowych są już ponoć zamówione. Terminów jednak nie znam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Na nowe ławki przeniosą się pewnie dopiero po oddaniu trybuny zachodniej, czyli wątpię że w tym sezonie z nich skorzystają nasi gracze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ładne jajca z telebimami
http://www.gazetakrakowska.pl/aktual...tml#material_2 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Własnie widzialem ze układaja czerwone krzesełka. Odrazu ładniej
![]() |
|
|
|
maurotanin
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://sportowetempo.pl/sportowa_mal...znurkach_a_Pan
Radny Bystrowski odpowiada redaktorowi Niemcowi. Czy działania Majchrowskiego stanowczo były skierowane przeciwko Wiśle? My wiemy, a kolejne osoby to potwierdzają. ![]()
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Można prosić o zrzut z kamerki bo w pracy na kompie nie mam podglądu na główną.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dopierniczaja z instalacja oparc krzeselek
O 7 patrzyłem i było moze z 6 rzedów jednego sektora, a tu prosze juz 2 sektory |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cytat:
KILKASET MIEJSC? Deszcz? Nie zdażyło mi się, a chodze na narożniki obecnie... (w ramach zwiedzania stadionu ) Autokar? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No kilkaset miejsc to by się znalazło.
Np wszystkie siedzenia z pierwszych 5-6 rzędów na E gdzie nie widać linii końcowej, miejsca gdzie barierki od wejścia zasłaniają kawałek boiska (mam takie miejsce) itd. ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Ktoś tu kiedyś napisał, ze Bystrowski był przeciwko naszej hali, a to nieprawda. Zawsze był za, tylko raz głosował przeciwko jednemu konkretnemu projektowi, bo był źle sformułowany, za co nawet przepraszał na swojej stronie. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy fotografa oficjalnej strony nie stać raz w tygodniu na więcej niż 3 zdjęcia z wnętrza trybuny? To już nie pierwszy raz jak robi fotorelację i robi jakiś wycinek zdjęć. Nie da się zrobić - grupy zdjęć sprzed zachodniej, grupy sprzed północnej i po kilka zdjęć z wewnątrz każdej kondygnacji z opisem która jest która (obecnie trzeba sie tego domyślać) To taki problem bedąc juz na budowie wejść wszędzie i cyknąć kilka fotek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy wokół stadionu została juz wyburzona ta cała 'mała' architektura w postaci starych kas, magazynków itd? Co jeszcze zostało? zwłaszcza chodzi mi o ten syf od Reymonta?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
^^ zostały stare kasy na sektor B.
Mam nadzieję, że je zburzą w najbliższym czasie. Reszta terenu jest sprzątana, i wykładana kostką, aż do ulicy Reymonta. Dziś pracują przy samy pomniku H. Reymana. Nie wiem, jak sprawa będzie wyglądała z placem pod samą trybuną D. Ale obawiam się, że wyleją tam asfalt. Liczę, że w niedalekiej przyszłości teren ten zostanie wyłożony tak jak plac wokół Cracovii, czyli ładną kostką, jakimiś ławeczkami, pasami zieleni. Choć to zapewne marzenia ściętej głowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
A w projekcie oczywiście były płyty granitowe.. A tak to dają nam ochłap w postaci najtańszej kostki bauma ( chyba zostało im z remontu Długiej ) + asfalt . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
w telebimach najwazniejsza jest jasnosc diody. sa tylko 2 rodzaje 5500 i 8000, ta pierwsza to sredniowiecze, 8000 to teraz standard, jak np pejsy czy Legia. czemu u nas jest 5500 w przetargu - te flety oszczedzaja tam gdzie nie powinni a przetarg ustawiaja pod wybrana firme, na co nam telebim na 6.12 jak wtedsy gramy w Gdyni? Lepiej zrobic na luty ale porządnie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sa jakies inne strony niz google maps gdzie moza by zobaczyc aktualne zdjecia satelitarne? bo na gm jest stan sprzed 2 lat chyba
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
zumi.pl ma zdjęcia satelitarne, lecz nie wiem jak z aktualnością
|
|