|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
znacie jakąś dobrą książke do FCE z testami z transformacjami, multiple choice itp z której korzystają nauczyciele?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam prośbę aby ktoś wysłał mi herb TS Wisła bez tła tzn. w formacie gif . na e mail [email protected]
Obecnie nie mam zainstalowanego żadnego programu do obróbki grafiki, a potrzebuje go do strony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jakie będzie RRSO przy takich parametrach pożyczki, gdy zostanie spłacona w 6 miesięcy?
Pożyczka 800 złotych. 9 rat (9 miesięcy) po 100 złoty. Oprocentowanie pożyczki 12,50% - 16,67% w skali roku Pozdrawiam ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() [FONT=Verdana]gdzie:[/FONT] [FONT=Verdana]A - kwota kredytu[/FONT] [FONT=Verdana]k - numer kolejnej spłaty[/FONT] [FONT=Verdana]N - liczba wszystkich spłat[/FONT] [FONT=Verdana]Ak - wysokość kolejnej spłaty[/FONT] [FONT=Verdana]tk - okres wyrażony w latach lub ułamkach lat, [/FONT] [FONT=Verdana]upływający od wypłaty kredytu do kolejnej spłaty[/FONT] [FONT=Verdana]i - rzeczywista roczna stopa oprocentowania[/FONT] [FONT=Verdana]Szukaną wartością jest rzeczywista roczna stopa oprocentowania, czyli "i".[/FONT] [FONT=Verdana]Nie wiem po cholerę ci ta wartość zadanie na ekonometrię [/FONT]http://www.podatki.biz/kalkulatory/rzeczstop.php5 tu masz link do kalkulatora
Ostatnio edytowane przez Kibic z Grodu Kraka : 20.05.2010 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy za odpis notarialny dokumentów od PZU muszę coś płacić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy race są dozwolone na stadionach w jakimkolwiek kraju? Czy wszędzie panuje zakaz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
gdzie znajde zegarek taki jak ma ten ziomex co prowadzi program "tajemnice najtrudniejszych napraw"? tzn szeroki pasek który tak na moje oko wyglada jak parciany pasek do spodni! chyba jest na rzepe!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
I kiedy trzeba to zmienić? Jeszcze przed formatem dysku, czy może być po? Po raz pierwszy będę to robił sam i nie chcę nic spierdzielić... ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dysk formatuje się juz po wsadzeniu płyty z windowsem wiec wpierw musisz przestawic tak jak pisal Kisis. Gdy juz zacznie czytac plyte i wlaczy instalacje to bedziesz mial tam mozliwosc wybrania formatowania
![]()
Ostatnio edytowane przez WSB : 20.05.2010 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak zrobić żeby napisać na kogoś tablicy na facebooku i aby nie wyświetlałą się informacja do wszystkich moich znajomych, że coś szkrobnąłem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Swoją droga chciałam zakładać grupę "szanuj prywatność znajomych - usuwaj aktywności" :/ bo wchodząc w czyjś profil i klikjąc na skomentowane przez niego zdjęcie/aktywnosc ect można obejrzeć praktycznie wszystko w cudzych profilach ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak się nazywa naprawde restauracja z serialu Majka ( serialowo nazywa sie KLISZA ) ? i gdzie na Kazimierzu się znajduje
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie odbiera sie swiezo wydrukowane prawo jazdy ?
gdzies w okolicach mogilskiego ale dokladnie gdzie? dzieki wielkie murray
Ostatnio edytowane przez klusek106 : 20.05.2010 o godz. 20:48.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie serialowo to też KLISZA znajduje sie na Miodowej 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Urząd Miasta Krakowa Wydział Komunikacyjny.Takie niebieskie drzwi ![]()
Ostatnio edytowane przez murray : 20.05.2010 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A nie stajnia? Chyba że rozumiem podwórko "gra" Stajniowe" a wnętrze tamto ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
czym najlepiej dojechać na Meiselsa na Kazimierzu z Huty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://static0.blip.pl/user_generate...2222_inmsg.jpg
gdzie mogę dostać taka bluże najlepiej w Krakowie, a jak nie to w internecie... ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Tramwajem, autobusem, zależy z której części Huty.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje zakupić bardzo pilnie ładowarkę samochodową do laptopa(uniwersalna z kilkoma rodzajami wejść)
Niestety nie interesuje mnie allegro bo dosyć sprawa pilna. Nie wie ktoś gdzie mógłbym coś takiego w Krakowie zakupić? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003