|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chwilunia, Widzew w Ekstraklasie, to spada...... cracovia?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jest sposób. PZPN nie może karać degradacjami, ale może wlepiać ujemne punkty! Więc daje Widzewowi propozycję "nie do odrzucenia". Albo zostajecie w 1. lidze w zamiam za rozsądne odszkodowanie, albo zmieniamy karę z degradacji na 30 punktów karnych. I spokój
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to nam sie szykuje powiekszenie ligi uhehhe
W sumie jesli Lech/ Amica nie wie kim jest to moze niech sie cofna do 1 ligi i tam sie rok zastanowia na czyjej licencji graja a w to miejsce niech Widzew zagra... - to tak pol zartem pol serio ale taka jest prawda, koniec ze cwaniactwem, wszystkie zespoly ktore nieczysto graja (poza boiskiem) to wywalic z tej Ekstraklasy... Co do Radolskyego to niezle jaja hehe, wyskoczyl niewiadomo skad |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Konfklikt w Amice jesli to prawda to idelany przyklad ze pilkarz ktory na sile musi zostac w klubie jedyne co potem strzela to zamiast goli ..fochy...u nas byl jeden tak Dudka sie nazywal.....wiec mamy to przerobione.
Ciekawe co z tym Widzewem,Cracovii teoretycznie w Ekstraklasie nie byc powninno....mzoe wiec zamiana Jestem ciekaw jak to wykombinują, A co do Smudy,to byl ostatnio w Lidze +Extra...niby mowi ze dobrze zyczy Benhakkerowi ,ale sam przyznal ze ma " z czego zyc" i jedyne za co by sie pewnie wzial to Repra....takie odnioslem wrazenie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Brożek w Wiśle...
Radolsky w Polonii... Roger w AEK... Widzew w Ekstraklasie... 5 godzin nie było mnie w domu A najlepszy paradoks, że Radek Matusiak w ostatniej chwili uciekł z I ligi, by po tygodniu ew. z powrotem do niej spaść. W miejsce klubu, z którego uciekł |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Też mi sie wydaje że Widzew może awansować bez względu na wyniki w 1 lidze. Dołanczanie ich teraz do rozgrywek raczej nie wchodzi w grę. Ale jeśli już to grali by zamiast koruptera Kielce. Bo pasiaki zajęły miejsce Łksu. Tylko skoro Widzew nieprawnie gra teraz w 1 lidze to scyzory w ekstraklasie. Bądą jaja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ludzie, to jest Polska i zaraz okaże się, że Widzew gra w Ekstraklasie zamiast Korony, przejmuje jej punkty, ale po dwóch tygodniach znów będzie wyrok degradujący, oni się będą odwoływać, i sprawa skończy się tak, że Korona awansuje i zajmie miejsce, które zajął Widzew w tabeli....takiego burdelu nie ma chyba nigdzie indziej, tylko w Polsce!!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To jest jakiś żart. Swoją drogą ten cały trybunał arbitrazowy przy PKOL'u już drugi raz rozpierdziela w miarę ustabilizowaną sytuację, nie chcę mi się wierzyć w zasadność tej decyzji, prędzej w lobby Widzewa. Cracovii sprawa ta nie dotyczy, raczej Korony
Całe to zamieszanie wynika z tego, że u nas kluby koruptory mogą się odwoływać do 10 różnych instytucji, przez to jest burdel, bo im dłuższa ta droga tym bardziej prawdopodobne, że decyzja (jakakolwiek) zostanie podważona, a po drugie, że ktoś na którymś etapie posmaruje jak trzeba! ![]()
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Brożka, moim zdaniem jeśli nie wyjdzie w tym okienku, to tylko gorzej dla Was. Mam wrażenie, że ostatnio współpraca z innymi Wiślakami nie wychodzi mu najlepiej, tak jakby winił wszystkich wokół. Dołączając do tego słabszą formę strzelecką... To krok w tył dla zawodnika i dla klubu. Jeśli chodzi o Widzew - jakoś tak mam wrażenie, że wszystko za dwa tygodnie wróci do normy, a leśne dziadki będą trzymać się twardo. Jeszcze Widzew odszkodowanie zapłaci za chaos ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kolego wlasnie o tym pisze ze Stlicic jest u was problemem i konfliktem zarazem .Fakt moze sobie pisac,wiele razy zreszta wtykal kij w mrowisko i w naszym klubie.Normalka ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Mówisz, że kiepsko współpracuje z innymi zawodnikami? A wiesz może kto ma najwięcej asyst w tej drużynie? Dobrze wiesz, że odejście Brożka byłoby olbrzymim osłabieniem Wisły, a nikogo sensownego pewnie byśmy na to miejsce nie sprowadzili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kształt ekstraklasy już się nie zmieni w tym sezonie. Jeśli ten wyrok będzie ostateczny (coraz bardziej wątpię, że istnieje coś takiego w tych wszystkich trybunałach) to według mnie Widzew niezależnie od wyników w I lidze w sezonie 09/10 będzie grał w ekstraklasie. A co z Koroną i Cracovią to nie mam pojęcia i myślę, że nie jestem w tym odosobniony. Teraz wszyscy umywają ręce, a zwłaszcza Grzesiu L. Tylko ile drużyn miałoby awansować z I ligi oprócz Widzewa? A tak w ogóle to powinna być tylko JEDNA możliwość do odwołania się od wyroku, co odnosi się także do licencji, a nie taki cyrk jak z ŁKSem.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Lepiej dla nich dwa razy pograć w 1. lidze, jak raz w 2., a potem ewentualnie awansować do 1 (jak powinni zagrać bo degradacja powinna być natychmiast!). A oni jeszcze narzekają. Dzięki tej zawieszonej na rok decyzji prawodopobnie ten klub przeżył, gdyż grając w 2. lidze pewnie by im się kadra wykruszyła, a sponsorzy by ich olali, budżet byłby mniejszy. Reasumująć to oni powinni dziękować temu, że PZPN robi taki bałagan. Czemu rok temu się nie odwoływali? Bo by wylądowali w 2.lidze!
Ostatnio edytowane przez eMTe : 25.08.2009 o godz. 18:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Czyli Wydzial Dyscypliny bedzie musial klepnac Widzewowi z 30-40 pkt ujemnych...bo ma rozpatrywac sprawe bez prawa do degradacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Ja mysle ze ta slabsza forma wziela sie tlyko i wylacznie z tego ze ma zaprzatnieta głowe transferem, wiadomo chcialby wyjechac na zachod zeby sie rozwijac, ma zielone swiatlo do tego, napalil sie pewnie na wyjazd bo kto by nie chcial pograc w pelni profesjonalnej pilce i zarabiac gruba kase, do tego wiadomo zawsze stres z tym jak to bedzie, juz moze myslami byl w Fulham, jak bedzie w nowym klubie, czy sie sprawdzi, jak bedzie z adaptacja w nowym otoczeniu, z klimatem itd itd -mysle ze jak zawodnik ma w glowie to ze jutro moze grac juz gdzies indziej to na boisku za bardzo sie skupic nie moze na grze, wiadomo przeprowadzka w nowe rojony to totalna zmiana zycia, napewno kazdy mysli jak to bedzie w tym nowym miejscu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A mnie w tej calej korupcyjn-licencyjnej zgadywance najbardziej irytuje postawa szefa wszystkich szefow Grzesia. No jak lysawy typ moze w ogole nie zabrac glosu i wypowiedziec sie co lezy na rzeczy. Przeciez to on firmuje swoim brzydkim ryjem caly ten pzpnowski burdel i chyba do cholery winien jakos zareagowac.
Ale nie, po co? Lepiej dalej windowac sobie pensje, siedziec na dupsku na Miodowej i tylko podrzucac prasie Kwiatkowskiego czy jak tam sie nazywa rzecznik tego kolka wzajemnego klepania sie po plecach. ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
http://www.legialive.pl/news/31722_N...u_Waltera.html
Urban napisał(a):
kosmala napisał(a):
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
bo wasi prezesi i trener w przeciwieństwie do was nie sa kibicami sukcesu.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widzew domaga się gry w Ekstraklasie od najbliższej kolejki
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html I robi sie coraz ciekawiej ![]() Nie zdziwie sie jak jutro okaze sie, ze rozgrywki beda zawieszone ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To pół biedy, gorzej że nie są też kibicami Legii.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
obawiam sie że jeśli Widzew zostanie dołączony do ekstraklasy to zmniejszy sie suma pieniądzy od canal plus dla pozostałych drużyn w tym i dla Wisły.Bo najpierw kwota pieniędzy od stacji telewizyjnej była dzielona na 16 zespołów a teraz na 17 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
Mówiłem zeby go brać bo jest za grosze, a wcale zły nie jest... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() PS: Niech idzie do lodówek. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
PZPN moze dosyc latwo wybrnac z tej sytuacji z Widzewem.
Wystarczy ze lodzian wyklucza ze struktur zwiazku i po klopocie. Paragraf jakis sobie znajda. Ze sie nie da ? : )))))))))))))) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja bym sie nie zdziwil gdyby anulowali rozgrywki i z udzialem Widzewa nasza e-klasa by liczyla 17 druzyn :] Brzmi jak abstrakcja, ale naprawde zaskoczony nie bylbym w ogole. Albo tak jak 7 kotow pisze, wy*&bac ze struktur i po klopocie
![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Cracovia,Widzew...ciekawe kto jeszcze dolaczy do grona wiecznie pozbawionych honoru druzyn
"Mozna zagrac te 3-4 kolejki w srody albo w dni wolne " - To mi sie spodobalo To jest paranoja, najwiekszy cyrk w pilce noznej na swiecie. Najwiecej zatrzymanych, walki z licencjami i teraz to... Zaorac,wykluczyc i posadzic kukurydze...Ta liga to posmiewisko,dno, zero stylu i mozna tak wymieniac w nieskonczonosc. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|