|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
koledzy mam pytanie odnośnie dzisiejszego pogrzebu i utrudnien w ruchu. jak to wygląda koło makro? opolska itd? przejade jakoś od Zabierzowa w str ronda Polsad?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Na zikit.krakow.pl powinno byc wszystko napisane...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy dzisiaj mpk kursuje normalnie jak w każdą niedziele
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
||
Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
potrzebuje kontakt do jakiegoś pośrednika ubezpieczeniowego z Krakowa co ma w ofercie firmę MTU ergo hestia niestety google nie pomaga....
i jeszcze jedno gdy kupiłem auto ubezpieczone na parę miesięcy jeszcze to wystarczy że pojadę i przepiszę polisę na siebie czy będę musiał coś jeszcze dopłacać bo nie mam żadnych zniżek
Ostatnio edytowane przez ZwrABG : 18.04.2010 o godz. 12:55.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak się nazywa kodek który automatycznie dodaje napisy do filmów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Użyj Bestplayera a jeśli nie będzie działało to ściągnij inne napisy. Bestplayer sam wyszukuje napisy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
vcl media player i odtwarzasz normalnie film a napisy (.txt) przeciagasz na ekran i masz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i VCL MP i BSPlayera już używałem i nic.
leci film przeciągam napisy i te napisy wg. programu działają tylko literki się nie pojawiają... odpalałem w ten sposób kilka różnych plików txt i nic. kiedys miałem podobny problem to ktoś mi doradził jakiś kodek (dfx... 400 czy coś takiego) i od razu pojawiał się tekst do filmu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Którą opcję wybrać przy płacę z allegro gdy robi się przelew na poczcie?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Wywal wszystko co masz do odtwarzania w komputerze i ściągnij najświeższą, bo z dzisiaj, wersję na przykład stąd: http://www.programosy.pl/program,k-l...odec-pack.html ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a co do napisow to kodek/program, ktory autmatycznie dodaje napisy do filmow - tak jakby wtapia je w film - to DirectVobSub. tylko nie wiem czy napewno o to ci chodzi. ja np. zawsze odznaczam ten skladnik przy instalacji kodekow (K-Lite Mega), bo mnie denerwuja te napisy. wole jak program do ogladania filmow - np. BESTplayer lub subedit - sam otwiera napisy z pliku. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś może, co to za utwór jest puszczany w tle migawek z żałoby na TVP? Jak on leci to tylko urywki pokazują bez żadnego komentarza.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Muzyka z filmu pt "Różyczka"? http://soundtracks.pl/reviews.php?op=show&ID=951 1 na liscie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak, na pewno o ten utwór chodzi. Też miałem o niego zapytać!
Wielkie dzięki.Niesamowita melodia.. Porusza do granic. Jakby ktoś miał jeszcze tą spowolnioną wersję Mazurka Dąbrowskiego, która też leci na TVP, to proszę o link.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiecie gdzie w Krakowie można zdjęcie nadrukować na koszulkę i ew. ile czasu trwa zrobienie takiej koszulki ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Duży punkt masz n. na Karmelickiej 13 albo specjalizujący się w takich nadrukach na Mogliskim takie żółte, nie pamiętam nazwy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ile "idzie" paczka priorytetowa wysłana w Krakowie do osoby również z Krk?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
2-4 dni... przynajmniej w Polsce, nie wiem jak za granice
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
myślę że na następny dzień by doszła ta paczka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zależy kiedy wyślesz, jak z rana to i na drugi dzień może dojść.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wam też na googlach pojawił się taki gówniany pasek po lewej stronie ? da się go wywalić bo mnie denerwuje.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie opłat za wystawienie przedmiotu na allegro:
Czy w razie gdy przedmiot nie zostanie sprzedany allegro zwraca koszty wystawienia aukcji? Czy mogę po prostu wystawić ten przedmiot ponownie nie płacąc kolejny raz? A może jest tak, że jak rzecz się nie sprzeda to kosztów nie zwracają i jeszcze za ponowne wystawienie trzeba zapłacić kolejny raz? Proszę o odpowiedź kogoś kto się na tym zna, bo sam już się nie mogę połapać w tym całym rachunku... |
|
|