|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
spokojnie może się Boguś zaciął przy goleniu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() Boguś aż ręce złożył ze strachu że zostanie NIE DAJ BOŻE! trafiony... ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oczekujecie, że Boguski po tak długiej przerwie i tylu perypetiach z kontuzjami od samego początku zaskoczy i będzie grał jak natchniony? Na to potrzeba czasu, a i żadnej gwarancji nikt nie może dać, że Rafał nawiąże jeszcze formą do swoich kilku udanych sezonów.
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
I to mu niestety zostało - pokazał to mecz z Limanovią. W takich sytuacjach, które miał kontuzja nie ma nic do rzeczy. Albo ma się instynkt strzelecki, albo się go nie ma. Rafał tego nie posiada. Albo więc zacznie pracować nad podaniami i walczyć na boisku, albo się z nim pożegnamy. To, co może wnieść do drużyny to asysty i waleczność, na wiele goli bym nie liczył. To nie jest prawdziwy napastnik, tylko ofensywny pomocnik/skrzydłowy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Bez względu na to jak zakończy się ta runda , trzeba Rafała wypożyczyć do klubu ekstraklasy na następne pół roku . Musi nabyć ogrania , jeszcze nam się przyda . W zimie na jego miejsce i tak musi przyjść inny zawodnik . Brakuje nam skrzydłowych/napastników w kadrze , ale takich którzy mają formę na tu i teraz . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brożek też do pewnego momentu marnował mnóstwo sytuacji i dopiero od momentu przyjścia Skorży zaczęło to jakoś wyglądać. Może podobnie będzie z Boguskim. Mam tylko nadzieje, że Rafał będzie potrzebował mniej czasu, aby powrócić do swojego poziomu, bo jak słyszę takiego Gargułę, że on nie jest jeszcze w pełni formy, to mi się ciśnie na usta pytanie: to kiedy ....a będziesz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Boguski grał naprawde poprawnie do kontuzji w meczu z Legią (Borysiuku, przeklinam cie do dzisiaj). W koncu byle jakiego grajka nie zawiesza sie przed meczem z Legią (inny mecz)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sam nie wiem o co chodzi z tymi naszymi kopaczami ostatnio. Możliwości dlaczego tak słabo grają są IMO trzy:
1) Brak ambicji, olewają przeciwników, chcą wygrać jak najmniejszym nakładem sił. Ale w takim razie jak wytłumaczyć te wszystkie wywiady że przepraszają, że nie mają nic na usprawiedliwienie. I widać w tym złość i smutek, wiedzą że zawiedli kibiców. Pareiko dzisiaj podobno klnął i był bardzo zły po meczu. Więc albo dobry PR (w co za bardzo nie wierzę) albo po prostu: 2) Są za słabi. Chociaż jakoś trudno uwierzyć że zawodnicy którzy potrafili ograć Lecha na wyjeździe, ograć APOEL jako jedyni w tym sezonie, nagle nie radzą sobie z PBB. 3)Maaskant nie potrafi ich ustawić. I to według mnie jest najbardziej prawdopodobne. Od początku Robert ma swoich ulubieńców na których stawia bez przerwy. Do tego wciąż nie widzimy żadnych wyuczonych schematów gry w ataku pozycyjnym ani przy stałych fragmentach gry(oprócz słynnego już krótkiego rozegrania). Zmiana formacji na 2 napastników mogła by dużo dać. No ale to już nie ten temat. No i ostatnio mozliwość. 4) Grają przeciwko Maaskantowi, co wydaje mi się mimo wszystko nierealne. ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak się wczoraj nieoficjalnie dowiedziałem, z Bitonem jesteśmy raczej w czarnej dupie.
Nie ma szans na wykupienie Go, jeśli Belgowie nie zejdą poniżej miliona Euro. A jeśli będzie dalej grał, jak gra, to Belgowie nie zejdą. A jak przestanie dobrze grać albo złapie kontuzję, to z kolei nasi Go nie wykupią nawet, jeśli Belgowie trochę spuszczą... Generalnie, du...a ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zamiast opłacać Jaliensa i kilku innych słabych piłkarzy lepiej by się za budowanie akademii wzięli. Aktualnie obraną drogą nie dojdziemy do niczego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bo jego kontrakt wchłonie nowe boisko treningowe. A poziom przez niego prezentowany przepędzi resztę kibiców ze stadionu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ale to jest piłka nie da sie do końca przewidzieć czy trafisz transfer czy nie a jak już podpisałeś to musisz płacić takie mądrości po fakcie każdy potrafi głosić i tak moim zdaniem mamy niezły poziom trafionych transferów, a dobry stoper był konieczny smutne ze nie trafilismy Jaliensem moze Jovanovic ?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię. Kocham każdego jednakowo, czy gracie czy nie, czy biegacie czy nas olewacie, ja i tak kocham Was. Robert Maaskant, też kocha Was i skrzywdzić Was nie da sobie i nikomu. Minimalizm i wybiórczość zaangażowania, to wasza wspólna, klubowa dewiza, a ja i tak kocham Was. Reyman by Wam nie wybaczał, ale ja kocham was bezgranicznie, bo Wisła to My i Wy. Wisła to Branko czy inny Lamey lub Pailić. Nie Czekaj, bo jemu nikt nie da czasu na jego marnowanie i mówią mu Czekaj na swój czas, nie z Fulham, nie z Podbeskidziem, aż będziesz za stary, jak wszyscy wychowankowie Wisły, bo grać mogą wyłącznie odpady z zachodu czy inne Pastory lub rodzime Gargamele czy Słowackie Czekaje, tak nie opierzone jak Cikos, choćby na boisku srali a nie grali i to przez rok cały. Nieważne, czy wygrywasz czy nie, nieważne także, czy grasz czy nie, czy spacerujesz czy biegasz po R22. Ja i tak, kocham Cię i nie pójdę z Wami porozmawiać, bez podania Wam ręki.
Ostatnio edytowane przez kot : 30.10.2011 o godz. 12:41.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...ala_0_1/54312/ znacie te panie obok Maora?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nikt nic nie pisze a dzisiaj swoje 27 urodziny obchodzi Maor Melikson. Wszystkiego Najlepszego dla Niego - oby szybko wrocił do gry
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.10.2011 o godz. 17:20.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Narzeczona z koleżanką, brzydkie nie są
![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
Ale bardzo nie lubię "nieoficjalnych" informacji. Na ogół to one są właśnie do d.py. ![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Wszystkie informacje są nieoficjalne oprócz tych, które nie ukażą się na stronie oficjalnej. Proponuję więc, żebyśmy dyskutowali wyłącznie o rzeczach, które się tam ukazały.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jak ta .......... (każdy niech sobie wstawi co o nim uważa) gra non stop tz że wypłacamy mu 2x razy więcej niż można by było. A teraz policzmy, niech on ma 300 tyś euro, kontrakt razem z grą. Gdyby mu tak nie wypłacić 150 tyś euro to jest 600 tyś. zł PONAD PÓŁ BAŃKI... Pół miliona wywalone w błoto, bo ani go nie sprzedamy, ani na nim w żaden sposób nie zarobimy, ani nie zarobimy na młodym zawodniku którego by można było ograć w czasie kiedy ten zabiera im plac, ani nie daje gość takiej jakości którą można by na to 600 tyś zł liczyć. Za 600 tyś zł możesz zbudować 4 orliki, myślę że dwa pełnowymiarowe boiska ze sztuczną trawą i oświetleniem by był za to do zrobienia. Ale lepiej niech gra, może wróci do formy... Edit: Powyższy post jest nierealny. Wytłumaczenie niżej, jakiś słaby dzień. Orlik kosztuje więcej niż pół kontraktu Jaliensa.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 30.10.2011 o godz. 23:35.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
A na poważnie: żadnych rewelacji nie zdradziłeś. Bo i bez "nieoficjalnych" informacji wszyscy wiemy, że wydatek 1,6 mln € za 1 piłkarza to kosmos jak na polskie warunki. I Wisła do tej pory takich pieniędzy nigdy nie płaciła. Stąd moja irytacja, bo takie nieoficjalne "rewelacje" to w istocie ponowne odkrycie Ameryki. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
o której jutro jest trening
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
prosze o odpowiedzi > Bardzo mi na tym zależy
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Coś Ty dzisiaj taki drażliwy? ![]() ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|