|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Samoloty z Okęcia nie startują.
Przynajmniej niektóre. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Parodia. Ciekawe jakby to wygladało jak mecz miałby zostac rozegrany w innym mieście ? Już nie raz mecze ligi polskiej odbywały się w obfitym deszczu.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Albo mi się wydawało, albo delegat pzpn-u miał na szyi smycz Legii ?
Bardzo obiektywna osoba odwołała mecz... ![]()
Wisła rządzi, Wisła radzi, Wisła nigdy Cię nie zdradzi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak wyglądają teraz ulice Warszawy i ciągle pada. W jaki sposób nie zadaszona murawa ma odprowadzać na bieżąco takie ilości wody:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kolego pisze o tym jak budujemy stadiony, a patrzac na to co jest na Legii i Lechu widac czego sie mamy spodziewac po Narodowym, Gdanskim i Wroclawskim. Przepraszam ze nie bylem dostatecznie scisly.
zycze udanego weekend'u ziuk_NYC ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Delegatem był ten sam co kiedyś z Jagą i rasistowską pięścią. Facet po prostu tak ma
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ale niektorzy .......a, ze az glowa boli.
Rozumiem, niechec/nienawisc itd do Legi itp. Ale ....a ludzie ogarnijcie sie! Co z tego ze jest drenaz? Jak jest za duzo wody to drenaz gowno da. Analogicznie jak na ulicy macie studzienki i przy duzych ulewach studzienki nie wyrabiaja to ulice i chodniki sa zalane. Proste. Wszystko ma swoja przepustowosc. Powyzsze zdjecia -ja123- chyba mowia wszystko. Niektorzy pisza, ze wstyd, kpina, bredza o jakis walkowerach No tak, przeciez to gospodarz odpowiada za pogodeI dla informacji. W 100 razy lepszych ligach od polskiej odwoluja mecze z powodu ulewy/zalania boiska/zlego stanu boiska itd a nie tylko u nas wiec wypadaloby sie tu nie osmieszac i nie pisac bredni. Ciekaw jestem czy pisalibyscie o wstydzie i walkowerach gdyby to Wisla u siebie nie mogla rozegrac meczu z powodu zalanego boiska. Z wislackim pozdrowieniem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bezdyskusyjne jest, że Legii na ręke było przełożenie meczu.
Bezdyskusyjne jest, że drenaż na Legii jest zły, innymi słowy stadion jest żle przygotowany. W podobnych warunkach odbywał się u nas mecz z Górnikiem, na murawie nie było większych śladów wody. A więc można przygotować murawę tak, aby grać. Stadion Legii jest nowy, nie ma żadnego usprawiedliwienia. Ns mecz ze Skontem jechałem w podobnych warunkach jak na zdjęciach powyżej. Ta gadka o zdrowiu zawodników. ![]() Czy ktoś pamięta ostatnie Wielkie Derby Śląska. Zagrane w śniegu. Chyba Zienczuk zaliczył pietnastrometrową jazdę po śniegu zakończoną na reklamach. Czy ktoś się przejmował zdrowiem zawodników ? Ale z tym walkowerem to przesada. Był pretekst, Legia to wykorzystała. Zrobilibyśmy dokładnie to samo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Takiego zbioru debilizmów jaki przeczytałem w niektórych postach tego tematu dawno nie widziałem. W takiej ulewie żaden drenaż nie pomoże ale lepiej pojechać po Legii, powymyślać jakieś teorie spiskowe albo zażądać walkowera. Czemu nie?
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jakoś Uefa po kilku dniach obfitych opadów śniegu i śnieżycy w trakcie meczu z temperaturą o ile dobrze pamięta poniżej -15 zezwoliła na grę Lechowi i Juventusowi. Mam rozumieć, że jeśli jeszcze przez tydzień czy dwa będzie lało to kolejne mecze zostaną przełożone ? Mecz LE także? Jeśli drenaż jest dobrze zrobiony co w połączeniu z włączeniem podgrzewania murawy powinno pomóc szybko go osuszyć w końcu jeśli jest to nie tylko na listopad, grudzień i marzec. Wiem, że to koszty, ale czy ktoś teraz zwróci koszty podróży kibicom Zagłębia?
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A co tu wszyscy nagle specjaliści od drenażu boiska?
Chyba jestem jedyną osobą na tym forum, która nie wie - a w związku z tym nie ma zdania na ten temat ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przecież można było zagrać w piłkę wodną
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wystarczy przypomnieć "mecz na wodzie" RNF-Polska w półfinale MŚ w 1974 roku
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A nie przyszło Ci do głowy Królu Złoty, że mecze na MŚ i UEFA polegają m.in. na tym, że jest GIGANTYCZNE cisnienie na terminy, i ich niedotrzymanie jest katastrofą? Bo nie ma KOMPLETNIE gdzie wcisnąć potem takiego meczu, bo zaraz jest kolejna runda, kolejne losowanie, przylot zespołu z innego kraju, czasem dochodzą do tego wizy i milion formalności?
A tu se Zagłębie drugi raz zwiedzi stolice i tyle. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Walkower,pomoc wesolego delegata ze smycza Legii, Lech gral w sniegu,Wisla w deszczu, Polonia w burzy piaskowej a Cracovia w oku cyklonu, stadion do niczego itp itd...
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wy Warszawiacy idziecie na mecz, mecz odwołują i odrazu biegniecie do domu na forum Wisły?
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 31.07.2011 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Fotka z forum Legialive. Wejście na jedną z trybun. To na pewno nie były normalne warunki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podobnie były zalane bramki za trybuną G podczas meczu ze Skonto czy Górnikem Zabrze.. nic nowego
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Stadion to nic. W domu miałem pół piwnicy zalanej, a starzy u siebie garaż i pół parteru. Także to tylko lekki kapuśniaczek nawiedził W-wę i okolicę.
|
|
|