The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2017, 21:54
prostytutka pasiasta napisał(a):
Nie Pestka, a Probierz zawalił. To on, jako doświadczony trener musi wiedzieć że żółtodziób grający z kartką na takiej presji, może jej nie wytrzymać.
Tu nawet Ireneusz Adamus by zdjął chłopaka, widząc co się święci.
Dla pana Probierza żółta kartka ode mnie. Długo za te derby będzie musiał pokutować. Zamiast robić cyrki, niech pokaże że potrafi coś z drużyną osiągnąć. Póki co pozerstwo i autopromocja, a efekt taki, że pchlarze się cieszą, zamiast skamleć.
Mieliśmy ich na widelcu, a wsadziliśmy sobie ten widelec w d...

Sami przegraliśmy sobie mecz, a ilość farta jaką mają kundle jest ....a niepojęta ta piłka przy pierwszym golu onych z pięć razy cudem przeszła, drugi gol ....a fartowny słupek, nawet nie byłbym zły jakby nas roz....ili grając kosmiczną piłkę od samego początku, ale to my ich cisnęliśmy. Jesteśmy Hiobem polskiej piłki , bogowie futbolu nas nienawidzą i się z nas śmieją podpuszczając nas na każdym kroku, żeby potem sprzedać nam soczystego kopa w dupę. GARBATA DOLA wraca ze zdwojoną siłą.
Boli ....y pasiaste... I BĘDZIE BOLEĆ JESZCZE DŁUGO
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 12.08.2017 o godz. 21:57.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.08.2017, 21:57
Dziekuje

Panowie dziekuje. .... z tym mułem przez 80 minut.
Dziekuje za rozjebanie tych kurew
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 12.08.2017, 22:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Dziekuje

Panowie dziekuje. .... z tym mułem przez 80 minut.
Dziekuje za rozjebanie tych kurew
Amen Tylko to sie liczy..tylko to
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.08.2017, 22:09
....a jest potencjał bardzo dobry, ależ nie grajmy tak defensywnie. Gołym okiem widać, że gra się zaczęła po zmianach i przejściu na ofensywne ustawienie. Z Hailiovica bedą ludzie, juz to pisałem. Ze Manuel też. To jest naprawdę skład na TOP4. Grajmy do przodu!

- szczęśliwy
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 12.08.2017, 22:10
Dzien dobry, Carlitos jestem !

Piekny scenariusz, piekny !

Jzs!
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 12.08.2017, 22:11
Jeszcze raz niech ktoś mi tutaj napisze, że Carlitos jest beznadziejny, bo nie podaje kolegom, tylko pazernie szuka strzału i wykończenia, jak kilka dni temu tutaj było wspominane. Myślę, że tym co zrobił przy bramce na 1:1 zamknął wszystkim usta.

A co do meczu: piękna, piorunująca końcówka. Jak wrzuciliśmy 5. bieg, to Cracovia nie wiedziała co się dzieje. Nieuznana bramka Brożka, petarda Halilovicia. Uwielbiam te ostatnie kwadranse w naszym wykonaniu, kiedy przeciwnicy robią pod siebie, wiedząc, że zaraz dostaną od nas bramkę na dobranoc
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.08.2017, 22:14
Rządzimy! Wygraliśmy najważniejszy mecz tej rundy no i chu* no i cześć
What's new?

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Czapki z głów przed Carlitosem. Zaorał aż miło. Jak zobaczyłem co zrobił to przez chwilę myślałem, że mi się przewidziało Szczena opadła, złapałem zwiechę, dopiero po sekundzie do mnie dotarło jak stadion wybuchł, że gol

Niestety znowu męczyliśmy bułę, ale też sąsiedzi się wypruli na samym początku z wszystkiego. Personalnie mam nadzieję, że nigdy nie zobaczę już środka Velez-Llonch. Dwa grzyby w barszczu to zdecydowanie za dużo.

Bardzo dużo dali zmiennicy. Zarówno Halilović jak i Ze Manuel. No i oczywiście GWIAZDA WIECZORU Carlos Lopez.

LIDERA MAMY!
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.08.2017 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Cytat:
Jak to napisałem, na Wisła Portal to mnie ....y zminusowały... Też tego nie rozumiem po co ten albańczyk. Granie jednym (pol albo Fran) wystarczy, obok Halilović i granie samym Carlitosem. Ewentualnie możemy przejsc na gre dwoma napastnikami i tutaj wolałem sciagnąć ukraińca albo grać Ondraskiem.
Obejrzyj sobie bramke na 2:1. Ondrasek do takiej gry sie nie nadaje. On by to na ktoryms etapie skaleczyl.
Niedlugo Ondraska z nami juz nie bedzie, podobnie jak nie ma Videmonta.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Gramy tak, że zęby bolą a oczy krwawią, ale póki wygrywamy mam wyjebane.

Jebać żydow
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.08.2017, 22:16
Cieszę się, że sie potoczyły tak derby. Graliśmy defensywnie z dzidą w przód co nie przynosiło efektu. po zejściu dwóch defensywnych a wprowadzony kreatywny halilovic juz zaczynało to samo napędzać. Wymarzony jest ten scenariusz, cieszy bardziej niż gładka wygrana 3:0. Kiko analizując ten mecz bedzie widział: "Kurcze, ale popełniłem błąd w pierwszej połowie, nie mogę tak grać, Vamos ofensywni zawodnicy Vamos 2 kreatywnych".
Wyciągnie z tego meczu wnioski i bedzie dobrze
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 12.08.2017, 22:17
Ten mecz przejdzie do legendy.

Wydaje mi się, że gra wygląda tak beznadziejnie, bo Kiko nie był przygotowany na odejście Mączyńskiego. Za to zespół jest kapitalnie przygotowany motorycznie i wolicjonalnie. Jest fizyka i jest chemia!!!

I lider!!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.08.2017, 22:20
Zawsze Nad Wami!!! znowy gramy do konca, do tego świetny doping ale postawa druzyny do czerwonej kartki to istna patologia byla. Zle gramy ale wygrywamy i to jest najważniejsze. Teraz mozna isc na rynek chlac
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 12.08.2017 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 12.08.2017, 22:22
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Gramy tak, że zęby bolą a oczy krwawią, ale póki wygrywamy mam wyjebane.

Jebać żydow
Dla porządku trzeba dodać, że ruchamy wszystkich w końcówce
To zwycięstwo smakuje cudownie.
Jebać żydów - zgadzam się
Odpowiedz cytując
Virusman
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 12.08.2017, 22:23
Derby to derby: liczy się tylko wynik. Nie ma co się rozwodzić nad naszą grą, bo to mecz trochę innego rodzaju.

Natomiast jeśli chodzi o naszą grę generalnie w tym sezonie... będziemy to oceniać pod koniec rundy. Albo jesteśmy efektywni i mamy mentalność do wygrywania meczów albo na farcie ciułamy punkty, a fart się w końcu skończy.

Na razie trzeba się cieszyć tym co mamy. Jeśli Jaga nie wygra to jesteśmy liderem, 12 punktów po 5. kolejce, wygraliśmy w derbach, jedziemy dalej w Pucharze Polski... czegoż chcieć więcej
ABG ABG ABG
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 12.08.2017, 22:29
Liczy się wynik a ten super, Wisła rządzi w Krakowie!

Nie mogę jednak nie skomentować żenującej oprawy - w tym momencie było mi wstyd, tak po ludzku wstyd. Rozumiem, że to odwieczny rywal, ale nawiązywanie do morderstw?! Kto na to zezwolił, kto to wykonał? Nie było żadnych refleksji?

Wielu z nas na pewno zna kibica pasiastych, czy to kolega, brat, czy znajomy. Czyli co, należy ich zabić? Bo jest kibicem innej drużyny?
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 12.08.2017, 22:43
Heero napisał(a):Wyświetl post

Nie mogę jednak nie skomentować żenującej oprawy - w tym momencie było mi wstyd, tak po ludzku wstyd. Rozumiem, że to odwieczny rywal, ale nawiązywanie do morderstw?! Kto na to zezwolił, kto to wykonał? Nie było żadnych refleksji?

Wielu z nas na pewno zna kibica pasiastych, czy to kolega, brat, czy znajomy. Czyli co, należy ich zabić? Bo jest kibicem innej drużyny?
Piszesz jakbyś nie był świadomy powszechnego u kibiców klubu z Kałuży poziomu nienawiści, wściekłości, urojonej urazy i wszechogarniającej chęci zemsty na Wiśle za całe zło, które spotkało ich klub jak i ich samych osobiście w życiu prywatnym. Być może ty znasz ludzi którzy z nimi sympatyzują i do Wisły nic nie mają - może i tacy są. Ale musisz być - jeżeli oczywiście mieszkasz w Krakowie - świadomy tego, że wielu z nich z zimną krwią zamordowałoby człowieka na ulicy (a przynajmniej ciężko pobiło lub "pocięło"), tylko dlatego że jest on za Wisłą. Przedstawianie ich jako normalnych czy wręcz pokrzywdzonych(kolega, brat, znajomy), a kibiców Wisły odpowiedzialnych za dzisiejszą oprawę jako zwyrodnialców za których trzeba się wstydzić, to ogromne nadużycie.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 12.08.2017, 22:44
piękny , piękny mecz !! szkoda troche mojego czasu na polemikę internetową z ludźi którzy nie odróżniają szkoły od stylu a taktyki od strategii , więc tylko powtórze PIĘKNY MECZ !!!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.08.2017, 22:46
Virusman napisał(a):Wyświetl post
Na razie trzeba się cieszyć tym co mamy. Jeśli Jaga nie wygra to jesteśmy liderem
Żeby nas wyprzedziła to musiała by wygrać minimum 3-ema golami.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Stary 12.08.2017, 22:46
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem co do tego ma Ondrasek. Brożek (gdyby grał Ondrasek to stałby w tym miejscu, bo grałby za Brożka) w ogóle nie bra udziału w tej akcji.
To że ondrasek by zagrał za plecy , zwolnił akcję albo zamiast walić z pierwszej próbował przyjmować. No i nigdy nie byłby w tym samym miejscu. On po prostu nie ma wyczucia akcji. To slup służący odbijaniu piłki na boki ale u Kiko to za mało
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.08.2017, 22:52
No nic,radośc po golu na 2;1,....pozostanie na dlugo,takich momentów sie nie zapomina.
Coś pieknego.

A o piłce to moze jutro coś warto napisać po ochłonieciu ,jeszcze emocje we mnie siedzą

JEBAĆ ZYDÓW,BYŁO PIEKNIE
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 12.08.2017, 22:53
Carlitos - dziękujemy!
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.08.2017, 22:55
Wrazenia jak po dobrym thilerze.
Co do oprawy to naprawde mozna wyjsc z ziemianek.
Ciezko bylo zgadnac ze orkiestry nie bedzie sluchac na stadionie?

Co do samego meczu to gramy jak zawsze i wygrywamy prawie jak zawsze
Carlitos to w windzie by chyba okiwal przeciwnika
Bartosz pokazal, ze nie nadaje sie na gre od poczatku.
Wszytsko dobrze co sie dobrze konczy i przebieg meczu najlepszy. Juz byli w ogrodku witali sie z gaska ale posllizgneli sie na mecie bo byla kaluza
Piekne Derby
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 12.08.2017, 22:59
Heero napisał(a):Wyświetl post

Czekalem na pierwszego debila, ktorego porwal stanowski...i sie doczekalem
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 12.08.2017, 23:05
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Czekalem na pierwszego debila, ktorego porwal stanowski...i sie doczekalem
O ironio tylko chłopakom z WSH i wcześniejszym, którzy podjęli walke koleś zawdzięcza, że nie musi rozumieć takiego tifo.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 12.08.2017, 23:05
Loser płakał jak oglądał....

Nawet nie ma co o grze pisać. Carlitoś wariat, to co zrobił przy pierwszej bramce, to w Polsce się praktycznie nie zdarza. Nareszcie kur... wygrana w derbach.

Time to say goodbye na trybunach, to idealne podsumowanie dla tych szumowin z Probierzem na czele...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.08.2017, 23:06
"Zawsze nad wami!!!"
Przespana pierwsza połowa, ale jak to się ma tak kończyć, to niech się tak kończy zawsze.
Choć doprowadzi mnie to pewnie do zawału

Dziękuję Carlitos!!!

Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując
Mixu
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 12.08.2017, 23:10
Pierwsza połowa to istna padaka. Ale co ważne, Kiko przyznał się do błędu, uderzył w pierś i ściągnął Lloncha. I to jest TRENER. Druga połowa i końcówka to istny ROZ........ I ta radość drużyny, kibiców, lepszej części Krakowa i kibiców Wisły w Ojczyznie i zagranicą. Coś pięknego. Co ja bym dał by być na tym meczu!

Odkąd Kiko przyszedł mamy prawdziwego piłkarskiego Hitchcocka...ale z Happy endem

WISŁA PANY

JŻS!
Ostatnio edytowane przez Mixu : 12.08.2017 o godz. 23:21.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 12.08.2017, 23:11
Nie wiem czy nie przesadze ale... w sumie to dobrze, ze zydy strzelily ta bramke pierwsi bo przynajmniej musielismy zaczac grac tak jak powinnismy grac z takimi ogorami.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.08.2017, 23:13
A i Probierz to umie sie czasem normalnie zachowac? Podczas meczu caly czas mial pretensje do sedziego. Faule druzyny sami wiecie jakiej powinny byc wg niego gwizdane po zlamaniu nogi przyciwnikowi chyba.
A sam najmadrzejszy z madrych trenerow nie wpadl na to aby zmienic po pierwsze zoltej kartce w derbach 18 latka urodzonego w Krakowie. Ciezko byc wpasc na to ze moze sfaulowac na drugą. Ale bardzo dobrze, ze na to nie wpadl i go nie zmienil Oby wiecej takich dobrych decyzji w sezonie. Nie mam nic przeciwko
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów