|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
prostytutka pasiasta napisał(a):
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 12.08.2017 o godz. 21:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dziekuje
Panowie dziekuje. .... z tym mułem przez 80 minut. Dziekuje za rozjebanie tych kurew ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
....a jest potencjał bardzo dobry, ależ nie grajmy tak defensywnie. Gołym okiem widać, że gra się zaczęła po zmianach i przejściu na ofensywne ustawienie. Z Hailiovica bedą ludzie, juz to pisałem. Ze Manuel też. To jest naprawdę skład na TOP4. Grajmy do przodu!
- szczęśliwy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dzien dobry, Carlitos jestem !
Piekny scenariusz, piekny ! Jzs! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeszcze raz niech ktoś mi tutaj napisze, że Carlitos jest beznadziejny, bo nie podaje kolegom, tylko pazernie szuka strzału i wykończenia, jak kilka dni temu tutaj było wspominane. Myślę, że tym co zrobił przy bramce na 1:1 zamknął wszystkim usta.
A co do meczu: piękna, piorunująca końcówka. Jak wrzuciliśmy 5. bieg, to Cracovia nie wiedziała co się dzieje. Nieuznana bramka Brożka, petarda Halilovicia. Uwielbiam te ostatnie kwadranse w naszym wykonaniu, kiedy przeciwnicy robią pod siebie, wiedząc, że zaraz dostaną od nas bramkę na dobranoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Rządzimy!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czapki z głów przed Carlitosem. Zaorał aż miło. Jak zobaczyłem co zrobił to przez chwilę myślałem, że mi się przewidziało
Niestety znowu męczyliśmy bułę, ale też sąsiedzi się wypruli na samym początku z wszystkiego. Personalnie mam nadzieję, że nigdy nie zobaczę już środka Velez-Llonch. Dwa grzyby w barszczu to zdecydowanie za dużo. Bardzo dużo dali zmiennicy. Zarówno Halilović jak i Ze Manuel. No i oczywiście GWIAZDA WIECZORU Carlos Lopez. LIDERA MAMY!
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.08.2017 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Niedlugo Ondraska z nami juz nie bedzie, podobnie jak nie ma Videmonta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gramy tak, że zęby bolą a oczy krwawią, ale póki wygrywamy mam wyjebane.
Jebać żydow ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Cieszę się, że sie potoczyły tak derby. Graliśmy defensywnie z dzidą w przód co nie przynosiło efektu. po zejściu dwóch defensywnych a wprowadzony kreatywny halilovic juz zaczynało to samo napędzać. Wymarzony jest ten scenariusz, cieszy bardziej niż gładka wygrana 3:0. Kiko analizując ten mecz bedzie widział: "Kurcze, ale popełniłem błąd w pierwszej połowie, nie mogę tak grać, Vamos ofensywni zawodnicy Vamos 2 kreatywnych".
Wyciągnie z tego meczu wnioski i bedzie dobrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ten mecz przejdzie do legendy.
Wydaje mi się, że gra wygląda tak beznadziejnie, bo Kiko nie był przygotowany na odejście Mączyńskiego. Za to zespół jest kapitalnie przygotowany motorycznie i wolicjonalnie. Jest fizyka i jest chemia!!! I lider!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zawsze Nad Wami!!! znowy gramy do konca, do tego świetny doping ale postawa druzyny do czerwonej kartki to istna patologia byla. Zle gramy ale wygrywamy i to jest najważniejsze. Teraz mozna isc na rynek chlac
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 12.08.2017 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Derby to derby: liczy się tylko wynik. Nie ma co się rozwodzić nad naszą grą, bo to mecz trochę innego rodzaju.
Natomiast jeśli chodzi o naszą grę generalnie w tym sezonie... będziemy to oceniać pod koniec rundy. Albo jesteśmy efektywni i mamy mentalność do wygrywania meczów albo na farcie ciułamy punkty, a fart się w końcu skończy. Na razie trzeba się cieszyć tym co mamy. Jeśli Jaga nie wygra to jesteśmy liderem, 12 punktów po 5. kolejce, wygraliśmy w derbach, jedziemy dalej w Pucharze Polski... czegoż chcieć więcej ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Liczy się wynik a ten super, Wisła rządzi w Krakowie!
Nie mogę jednak nie skomentować żenującej oprawy - w tym momencie było mi wstyd, tak po ludzku wstyd. Rozumiem, że to odwieczny rywal, ale nawiązywanie do morderstw?! Kto na to zezwolił, kto to wykonał? Nie było żadnych refleksji? Wielu z nas na pewno zna kibica pasiastych, czy to kolega, brat, czy znajomy. Czyli co, należy ich zabić? Bo jest kibicem innej drużyny? ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
piękny , piękny mecz !! szkoda troche mojego czasu na polemikę internetową z ludźi którzy nie odróżniają szkoły od stylu a taktyki od strategii , więc tylko powtórze PIĘKNY MECZ !!!
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Żeby nas wyprzedziła to musiała by wygrać minimum 3-ema golami.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To że ondrasek by zagrał za plecy , zwolnił akcję albo zamiast walić z pierwszej próbował przyjmować. No i nigdy nie byłby w tym samym miejscu. On po prostu nie ma wyczucia akcji. To slup służący odbijaniu piłki na boki ale u Kiko to za mało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No nic,radośc po golu na 2;1,....pozostanie na dlugo,takich momentów sie nie zapomina.
Coś pieknego. A o piłce to moze jutro coś warto napisać po ochłonieciu ,jeszcze emocje we mnie siedzą JEBAĆ ZYDÓW,BYŁO PIEKNIE ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Carlitos - dziękujemy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wrazenia jak po dobrym thilerze.
Co do oprawy to naprawde mozna wyjsc z ziemianek. Ciezko bylo zgadnac ze orkiestry nie bedzie sluchac na stadionie? Co do samego meczu to gramy jak zawsze i wygrywamy prawie jak zawsze ![]() Carlitos to w windzie by chyba okiwal przeciwnika ![]() Bartosz pokazal, ze nie nadaje sie na gre od poczatku. Wszytsko dobrze co sie dobrze konczy i przebieg meczu najlepszy. Juz byli w ogrodku witali sie z gaska ale posllizgneli sie na mecie bo byla kaluza ![]() Piekne Derby |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Loser płakał jak oglądał....
Nawet nie ma co o grze pisać. Carlitoś wariat, to co zrobił przy pierwszej bramce, to w Polsce się praktycznie nie zdarza. Nareszcie kur... wygrana w derbach. Time to say goodbye na trybunach, to idealne podsumowanie dla tych szumowin z Probierzem na czele... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
"Zawsze nad wami!!!"
Przespana pierwsza połowa, ale jak to się ma tak kończyć, to niech się tak kończy zawsze. Choć doprowadzi mnie to pewnie do zawału Dziękuję Carlitos!!! ![]() ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pierwsza połowa to istna padaka. Ale co ważne, Kiko przyznał się do błędu, uderzył w pierś i ściągnął Lloncha. I to jest TRENER. Druga połowa i końcówka to istny ROZ........ I ta radość drużyny, kibiców, lepszej części Krakowa i kibiców Wisły w Ojczyznie i zagranicą. Coś pięknego. Co ja bym dał by być na tym meczu!
Odkąd Kiko przyszedł mamy prawdziwego piłkarskiego Hitchcocka...ale z Happy endem WISŁA PANY JŻS!
Ostatnio edytowane przez Mixu : 12.08.2017 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie wiem czy nie przesadze ale... w sumie to dobrze, ze zydy strzelily ta bramke pierwsi bo przynajmniej musielismy zaczac grac tak jak powinnismy grac z takimi ogorami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A i Probierz to umie sie czasem normalnie zachowac? Podczas meczu caly czas mial pretensje do sedziego. Faule druzyny sami wiecie jakiej powinny byc wg niego gwizdane po zlamaniu nogi przyciwnikowi chyba.
A sam najmadrzejszy z madrych trenerow nie wpadl na to aby zmienic po pierwsze zoltej kartce w derbach 18 latka urodzonego w Krakowie. Ciezko byc wpasc na to ze moze sfaulowac na drugą. Ale bardzo dobrze, ze na to nie wpadl i go nie zmienil Oby wiecej takich dobrych decyzji w sezonie. Nie mam nic przeciwko |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|