The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grzana
Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2016, 13:45
Pytanie z innej beczki: kiedy ostatni raz w polskiej lidze był trener który nie poleciał po 7 porażkach z rzędu?
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 19.09.2016, 14:37
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Piast to zdecydowanie najsłabszy zespół z jakim grała Wisła w tym sezonie, więc lepiej poczekać co się wykluje w meczu z pokiereszowaną Legią, bo nasi wyglądają mi na najmniej sprytną ekipę w lidze. Chodzi o to, że za grosz w ich grze cwaniactwa. Poniekąd to wynik braku pewności spowodowany wielokrotnymi wtopami, ale jak patrzę na ich grę, to widzę mało inteligencji boiskowej. Tym więc lepiej, że Cywka usiadł na stałe na ławie, bo pod tym względem byłoby jeszcze gorzej.
Z Jagą, która moim zdaniem gra w tej chwili najlepszy futbol w ekstraklasie, graliśmy w miarę przyzwoicie, aczkolwiek w obronie było kilka prezentów na czele z bramką. Oglądałem Jagę na Śląsku i nie mogłem zrozumieć jakim cudem myśmy dostali od Śląska bęcki, skoro oni z Jagą specjalnie zagrożenia pod bramką nie mogli stworzyć ....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 19.09.2016, 15:16
Wszysko siedzi w głowach. Teraz przydałaby się seria 7 wygranych z rzędu.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.09.2016, 18:48
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Z Jagą, która moim zdaniem gra w tej chwili najlepszy futbol w ekstraklasie, graliśmy w miarę przyzwoicie, aczkolwiek w obronie było kilka prezentów na czele z bramką. Oglądałem Jagę na Śląsku i nie mogłem zrozumieć jakim cudem myśmy dostali od Śląska bęcki, skoro oni z Jagą specjalnie zagrożenia pod bramką nie mogli stworzyć ....
Wszystko sprowadza się do słabości naszej ligi. O wynikach decyduje forma dnia + wola walki a nie wypracowane schematy gry czy umiejętności poszczególnych kopaczy. Jaga zapewne już wkrótce skompromituje się w jakiejś Łęcznej czy Płocku i nikogo to specjalnie nie będzie dziwić.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.09.2016, 20:19
funkykoval napisał(a):Wyświetl post

Bo to Ekstraklapa gdzie nie ma faworyta w zadnym meczu,a Borussia Dortmund pokazała gdzie jest miejsce Mistrza tej Ligi i calego poziomu polskiej pilki.Ale on sie podnosi,tak.Tak powiedzieli w canale+.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.09.2016, 23:17
W końcu widać, że im się chciało. Całe to ciśnienie mam nadzieję puściło po wygranej i będzie im się grać już znacznie łatwiej.
Mam tylko nadzieję, że nas legła nie ustawi ponownie do pionu, bo byłoby to najgorsze co chłopaków może znowu spotkać.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 20.09.2016, 12:10
Legia gra ze Sportingiem kilka dni później więc mają na głowie by nie dostać 10-0
Odpowiedz cytując
lukas14
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 20.09.2016, 14:25
Moja poropozycja sładu

BR Miskiewicz
PO Bartosz
SO Guzmics
SO Głowacki
LO Mojta
PP Jovic
SP Maczynski
SP Uryga
SP Brlek
LP Małecki
N Ondrasek

Rez:
Brozek
Zachara
Popovic
Boguski
Sadlok
Cywka
Załuska
Odpowiedz cytując
rafaello56
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 20.09.2016, 14:45
lukas14 głowa ma karę za kartki, więc zrób korektę składu
Odpowiedz cytując
lukas14
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 20.09.2016, 14:52
sory u mnie w fifie nie miał
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 20.09.2016, 15:13
lukas14, odważnie! Rozumiem, że chcesz zagęścić środek i zagrać 4-5-1. Od biedy rozumiem rezygnację z Zachary. Nie rozumiem przesunięcia Jovicia do pomocy. A w ogóle to chyba przekombinowałeś.

Moim zdaniem zagramy składem bardzo zbliżonym do tego, który wyglądał przecież dobrze w meczu z Piastem. Nadmierne mieszanie składem nie jest nam teraz potrzebne. Za Głowę oczywiście Sadlok, z wiadomych względów. Za Brożka dałbym od początku Ondraska - i to byłaby jedyna roszada. Sądzę, że Boguski, Jović, Mójta i Popović utrzymają swoje pozycje. Być może będą jakieś roszady w środku, być może faktycznie zagramy 4-5-1, choć wątpię; wtedy za Zacharę widziałbym Brleka, a nie Urygę. Uryga to miły chłopak, niech idzie na rodzinny poprzybijać piątki z dzieciakami.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 21.09.2016, 12:55
Zagęścić środek? Urygą i Brlekiem? Raczej rozłożyć środek na łopatki. Nie ryzykowałbym Bartoszem na Legię.
Misiek - Jović, Sadlok, Rysiek, Mójta - Popović, Mąka, Boguś, Mały - Zachara, Ondrasek.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów