The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2010, 18:56
Mnie dziwi jedno z Amicą piłkarze zap... a z Piastem? wakacje czy co?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Cytat:
Jak to jest, że drużyna grająca o mistrzostwo Polski nie potrafi sobie poradzić z Piastem Gliwice No bo chyba sobie jaja robią. Niech się określą, że grają o środek tabeli, może o puchary, a nie o mistrzostwo. No nie można grać o tytuł o odwalać taką padake jak teraz. Takiego rywala nie można się bać, no ludzie!!!!
To jest Polska liga. Korona wczoraj walcząca o utrzymanie grała zdecydowanie lepiej, niż Legia, ale to druzyna z Warszawy była cwana, zobaczymy jak nasi sobie poradzą.

Przecież to się w pale nei mieści. Jeszcze może Legia się włączy o tytul, przecież to chore. Mająć 8 pkt przewagi, by mieć tylko 4. Oby jednak wygrała Wisełka, bo zacznie się horror.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

bez walki i ambicji nie wygramy z Piastem, któremu i tego i tego nie brakuje.... będzie 1:1
Odpowiedz cytując
Rogullo
Member

Od: 11.2009

spacerek Brożka + przyjęcia Boguskiego ... jest k*** cudnie poprostu...
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.04.2010, 18:57
Jak ja bym wykonywał swoją pracę tak jak oni swoją to by mnie pracodawca wyjebał po jednym dniu...
Nie mówiąc już ile oni zarabiają...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Decydujący finisz sezonu a naszym gwiazdkom sie biegać nie chce...
Odpowiedz cytując
kadziolek1906
Senior Member

Od: 04.2008

Najgorsze jest to ,że Oni umieją wyjść porządnym pressingiem co pokazał mecz z Lechem... Tylko im się nie chce porażka za co Oni tyle kasy dostają ?

Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Niewyobrażalna chujnia. Jak tak gra mistrz polski to nie mam pytań. Granda.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

skeba napisał(a):Wyświetl post
MI się przykro robi jak Brożka ogląda, ale Boguski to też rewelacji nie gra.
Paweł uderzył łądnie, ale pózniej juz z podaniem problem ma.
Boguski jest slaby fizycznie, przepchac sie z obroncami nie potrafi.
pokrytykuje troche, to ktos z nich brameczke strzeli
A mi się robi przykro jak patrzę na całą drużynę, przecież tego się nie da oglądać. Gramy fatalnie, na stojąco, nie ma klepki, nie ma pomysłu na rozegranie ataku, nie ma pressingu... diametralnie różny obraz gry niż z Lechem. Ja nie wiem, czy im się nie chce, czy są zmęczeni... przecież nie podejrzewam ich o brak umiejętności. Wystarczy, żeby zagrali jak w I połowie z Amicą...
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 27.04.2010, 18:58
żenada, po raz kolejny to samo! 0 charakteru, z taką grą nie będzie wygranej
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 27.04.2010, 18:59
nie chcę takiego mistrza Polski, radosny w....... się szykuje w pucharach... bez komentarza :/
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.04.2010, 19:01
Gramy Bez NapastnikÓw. Kolejny Mecz>
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

No nie ma bata, ale trzeba wysłać CV do klubu. Bankowo jestem w stanie lepiej wrzucić piłkę w pole karne niż robi to Małecki. I zadowoli mnie w zupełności 6 koła miesięcznie.

Dramat.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

W przypadku zdobycia MP jakimś cudem radość na Rynku nie bedzie jakaś wielka.. To po prostu potwierdzi jak nasza liga jest gówniana. Dobrze że dziś Olimpique - Bayern bo człowiek oglądnie coś przyjemnego dla oka a nie taką padake.. a w przyszłym sezonie z taką grą na nowym stadionie powinny byc karnety za darmo!!!!
Odpowiedz cytując
SzEjKeR
Member

Od: 09.2006

Stary 27.04.2010, 19:02
Klątwa Łobo przeniosła się na Boguskiego? Ogólnie dość słabo po całkiem dobrym spotkaniu z ziemniorami.
Juszczyk pomimo iż był bez szans przy bramce nie jest ani nigdy nie był bramkarzem na pierwszy zespół. Jak nie wygramy tego meczu to bedzie to mega frajerstwo!!!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Za dobrze im jest po prostu. Kibice oklaskują, klub płaci ogromne pieniądze. I wiedzą, że chuja klub im zrobi za fuszerkę. Tyle razy już się kompromitowali w pucharach itp. I co ? I nic. Więc nie spodziewajmy się, że nagle z jakimś Piastem będą sobie żyły wypruwać.
Ale wygramy i tak A później gadka, że ciężki mecz, Piast postawił trudne warunki ble ble ble. A prawda jest taka, że oni to mają w dupie byle najmniejszym kosztem wygrać i elo.
..
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

****a dajcie sobie spokój z tymi kometarzami w czasie meczu. Nawet jeśli sie nic nie zmieni to skomentujcie to po meczu!!!!. Niepotrzebnie kogoś obrażacie, wyciagacie przedwczesne wnisoki, i w****iacie. Wyjdzcie na spacer z psem jak nie macie co robić.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.04.2010, 19:03
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
nie chcę takiego mistrza Polski, radosny w....... się szykuje w pucharach... bez komentarza :/
tak czytam Twoje posty z dwóch ostatnich stron..

Chłopie weź się przejdź bo bredzisz głupoty.
i do tego żalisz się tu na forum jak księdzu w konfesjonale..

Masz racje zajmijmy 16 miejsce.bedzie lepiej prawda?
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 27.04.2010, 19:04
Ewentualne mistrzostwo będzie cieszyć jedynie ze statystycznego punktu widzenia..
13-krotny mistrz Polski.
Ładnie brzmi.
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 27.04.2010, 19:06
Potworna ilość niechlujstwa w grze doskonale oddaje dzisiejsze nastawienie do meczu Wiślaków. Jak może zespół walczący o mistrzostwo, na parę kolejek przed końcem, tak nonszalancko i nieprofesjonalnie podchodzić do swoich obowiązków? Brak słów, to musi rodzić złość i gniew, to nie przystoi!

A Brożek - koszmar. Ani jednego udanego zagrania, tylko raz podbiegł (sic!), cały czas truchtem i podpórka rękami pod boki, masa niecelnych podań, dosłownie wszystko psuje - co on robi jeszcze na boisku?

Druga sprawa - przyjmowanie piłki przez Boguskiego. Ileż razy jeszcze będzie mu prawie zawsze odskakiwała jak trampkarzowi po 1 treningu?!

Alvarez - tym błędem przy golu skreślił się u mnie całkowicie. Klasowy obrońca nie ma prawa zaliczyć takiej wpadki. Skoro zaliczył - żadnym klasowym piłkarzem nie jest.

Diaz - lewy obrońca musi więcej niż raz przekraczać własną połowę boiska. Kolejny nieprzygotowany do meczu.

Jirsak - nic nie gra.
Łobodziński - też słabo, od bocznego pomocnika trzeba wymagać więcej niż jednego dobrego dośrodkowania i próby strzału w całej połowie.

Małecki - niechlujny i niedokładny jak reszta.

Sobol ma ochotę do gry, ale na razie jedynie się szarpie. Nie ma z kim grać.

Marcelo - nonszalancki w wybiciach.

Trudno cokolwiek dobrego powiedzieć o Wiślakach po tej pierwszej połowie. Zważywszy na stawkę meczu - wstyd i kompromitacja.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 27.04.2010, 19:06
Pierwsza połowa dno,ale już nie raz tak było,zobaczymy co w drugiej.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.04.2010, 19:07
Wiadomo, ze wszystkie polskie ekipy odpadna juz w sierpniu z europejskich pucharow...i sie nawet nie ludze, ze bedzie inaczej.

Co do meczu...brakuje umiejetnosci i ambicji.
Odpowiedz cytując
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 27.04.2010, 19:08
jedyne co mnie przeraża w Wiśle to jest to że na OFICJALNYM forum KIBICÓW Wisły 70% UŻYTKOWNIKÓW to kibice sukcesu a określając jednym słowem FRAJERZY. To mnie demotywuje. Wisła gra jak gra, większość zawodników po kontuzjach, wiec przestancie płakać. ale rzeczywiście huj z mistrzem, ważne grać zajebiscie i być na ósmym miejscu. starzy powinni wam odciąć neostradę.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Panowie kopacze , nie martwcie się , jeszcze tylko 4 mecze w których znowu zagracie na maksa , dacie z siebie wszystko , pokażecie swoją wirtuozerię , może nawet Mistrza zdobędziecie , poskakamy sobie jeszcze na rynku i ...wymarzone , zasłużone...WAKACJE.

Zapomniałbym o tej marnej kasie jaką za "to coś" bierzecie.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie co dalo zmienienie Skorzy na Kasperczaka ? Teraz widać ,że ch*ja ,gramy dalej piach
Żartujesz sobie. NAPRAWDĘ nie widzisz żadnej różnicy?

Przecież Wisła Skorży z 20 kolejek sezonu 09/10 i Wisła Kasperczaka 2010 to dwie różne drużyny, gołym okiem widać.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.04.2010, 19:10
Kiedy wreszcie Hristov dostanie szanse, a wielki Brożek usiądzie na ławie?
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 27.04.2010, 19:11
Paweł chyba w tej rundzie chyba idzie na rekord strat.
Nie rozumiem co się stało , że najlepszy zawodnik grający w polskiej lidze stał się jednym z najsłabszych(najsłabszym?) ogniwem Wisły. EDYTA: Ale główka jedna na trzy wreszcie weszła !!
Zmiana Kirma na Łobodzińskiego ekhm .... rozumiem , że kontuzja , bo jak nie to nie rozumiem...
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 27.04.2010, 19:11
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post

Co do meczu...brakuje umiejetnosci i ambicji.
.......enie. Brakuje im tylko ambicji bo umiejętności mają. Robią nas wszystkich w chuja i wybierają sobie mecze w których im się chce, a że chce im się prawie nigdy to mamy efekty.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 27.04.2010, 19:12
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 27.04.2010, 19:12
Wreszcie!!!
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów