The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2010, 17:01
A co tu za narzekania? Czemu Wy nie na meczu? Narzekac na wszystko latwo ale widac ze wiekszosci krytykantow sie dupy nie chce tez rszyc to o co pretensje? Wy jestescie super Wislacy co maja mecz pod nosem a nie chce im sie pojsc i wesprzec Wisły to sie nie dziwcie ze sa pilkarze ktorym sie nie chce grac ale kase chetnie pobieraja. Jednym slowem oni oczekuja kasy, Wy wielkiej pislki ale wzamian nic nie chcecie dac
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Kasperczak pracuje z nimi tydzien niecaly a wy juz na niego wrzucacie!! Skorza wypada tylko przeprosic kibicow zniszczyl tak ten zespol ze odbudowa musi trwac... wiec wiecej obiektywizmu!!!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

kiedy jest jakas przerwa na repre?
mam nadzieje ze nie po sezonie
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ciągle to samo...Nie ma ruchu, więc nie ma akcji i gubienia krycia. Powody widzę dwa: niespecjalnie im się chce gnić z agresją, nie mają na to siły i nie wiedzą, jak to robić, bo nie ma schematów rozegrania piłki w ofensywie. Pozostaje zatem liczenie na błędy rywali i indywidualne szarpnięcia.

Nasi ustawiają się za daleko od siebie, atakują nie w tempo, nie w synchronizowany sposób, nie pokazują do podań, nawet do pressingu wychodzą w różnym rytmie, nie razem jak zespół. Nagle taktycznie jakby cofnęli się do epoki kamienia łupanego.

W drugiej linii jedynie Ba potrafi coś zrobić z piłką, Sobolewski jest przeraźliwie słaby, chowa się za rywalami, nie podąża za akcjami. Diaz też nie gra ofensywnie, Kirm za wolno, Małceki zaś jest jeźdźcem bez głowy, w dodatku za późno podłączającym się pod grę.

Ciężko będzie choćby tylko o jedną bramkę w tym układzie, przy tak wolnym tempie gry, żenującej postawie w bieganiu "bez piłki" i bez zespołowych reakcji.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 20.03.2010, 17:04
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A co tu za narzekania? Czemu Wy nie na meczu? Narzekac na wszystko latwo ale widac ze wiekszosci krytykantow sie dupy nie chce tez rszyc to o co pretensje? Wy jestescie super Wislacy co maja mecz pod nosem a nie chce im sie pojsc i wesprzec Wisły to sie nie dziwcie ze sa pilkarze ktorym sie nie chce grac ale kase chetnie pobieraja. Jednym slowem oni oczekuja kasy, Wy wielkiej pislki ale wzamian nic nie chcecie dac
Ty jak rozumiem, oglądasz mecz z lapkiem na kolankach?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.03.2010, 17:06
Cytat:
Ty jak rozumiem, oglądasz mecz z lapkiem na kolankach?
uwierz mi ze gdybym mial tylko mozliwosc to bym był na tym i na kazdym innym meczu Wisły. Ale rozumiem ze jak sie mieszka w Krakowie to zadaleko na mecz sie ma i lepiej siedziec na necie i plakac
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.03.2010, 17:06
Bez urazy ale choćby ziomek nad Tobą jest (sądząc po profilu) z Mazur więc Wisły pod nosem nie ma

Zresztą chyba jest komplet na stadionie. Prawda to?
Odpowiedz cytując
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.03.2010, 17:08
uwierz mi ze gdybym mial tylko mozliwosc to bym był na tym i na kazdym innym meczu Wisły. Ale rozumiem ze jak sie mieszka w Krakowie to zadaleko na mecz sie ma i lepiej siedziec na necie i plakac
skończ pie....ić bo ja mam do Krakowa z 400 km
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.03.2010, 17:08
Tak dużego natężenia demagogicznych komentarzy nie widziałem tutaj od dawna. Większość z was niestety chrzani farmazony. Od nowego trenera nie można oczekiwać cudów w piątym dniu po przejęciu drużyny.

I gra Wisły wcale nie jest katastrofalna. Ja wiem, że oczekiwania są ogromne, ale na ten moment 1:0 czy 2:0 to jest szczyt marzeń.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.03.2010, 17:09
Cytat:
Bez urazy ale choćby ziomek nad Tobą jest (sądząc po profilu) z Mazur więc Wisły pod nosem nie ma

Zresztą chyba jest komplet na stadionie. Prawda to?
No jest ziomek z Mazur i jest komplet na trybunach tylko:
a) ja nie mowie ze kazdy ma byc na meczu bo a to ma za daleko albo jest chory albo zwyczajnie nie moze byc - ale czy Ci wszyscy co tak tutaj placza to nie moga byc czy im sie nie chcialo?
b) jak juz sie nie jest na meczu to moze lepiej podczas jego trwania nie wyplakiwac sie na forum tylko skupic sie na ogladaniu
drozd:
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ladne zachowanie Ba po faulu.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Jakis Bajić mija Sobolewskiego i Diaza jak tyczki
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.03.2010, 17:12
Znowu Ba! Jezu co ona ma w tych nogach, że tak drybluje? Szkoda, że nie wpadło już druga 100% sytuacja
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.03.2010, 17:14
Powiedzcie, że mi się wydaje, że Sobola w 50 minucie meczu łapią skurcze...
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 20.03.2010, 17:14
Cytat:
a) ja nie mowie ze kazdy ma byc na meczu bo a to ma za daleko albo jest chory albo zwyczajnie nie moze byc - ale czy Ci wszyscy co tak tutaj placza to nie moga byc czy im sie nie chcialo?
Wszyscy na meczu być nie mogą, bo stadion Hutnika nie jest szczególnie pojemny . Jakbym poszedł ja albo ktoś inny, na którego teraz narzekasz, to nie poszedłby jeden z tych, co na stadionie są i koło się zamyka...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
paupet
Member

Stary 20.03.2010, 17:16
Jest tylko jedno lekarstwo na tą słaba grę. Ktoś taki jak Dan Petrescu. Nasi piłkarze potrzebują dostać ostro w dupę na treningu.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.03.2010, 17:21
Cytat:
Wszyscy na meczu być nie mogą, bo stadion Hutnika nie jest szczególnie pojemny . Jakbym poszedł ja albo ktoś inny, na którego teraz narzekasz, to nie poszedłby jeden z tych, co na stadionie są i koło się zamyka...
zgadzam sie ale czy trzeba sobie robic wstyd i podczas gdy gra nasza Wisełka wyplakiwac sie na forum na temat jej gry ;/
drozd:
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.03.2010, 17:22
zdejmij Sobolewskiego kur*wa bo nie zdzierze
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.03.2010, 17:22
Trzeba sciagnac ktoregos obronce i wpuscic pomocnika lub napastnika.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.03.2010, 17:23
Ja p******* Lobodzinski i Jirsak...;/ to juz wogo0le bedzie tragedia...
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.03.2010, 17:24
Spoko , Łobo wchodzi ! Teraz wygramy napewno
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.03.2010, 17:24
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja p******* Lobodzinski i Jirsak...;/ to juz wogo0le bedzie tragedia...
no i to za Ba ,zamiast Sobola
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.03.2010, 17:25
AS82 napisał(a):Wyświetl post
no i to za Ba ,zamiast Sobola

Czy wy kiedyś zrozumiecie że Ba nie wytrzyma 90 min?!
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Nie da się na to patrzeć, naprawdę. Rozumie, że może coś nie wyjść ale tu absolutnie nic nie wychodzi.Jak im się biegać nie chce to niech chociaż dobrze kornery czy wolne wykonują a w tym elemencie też dupa. Wszystkie dośrodkowania albo za dalekie albo na wysokości kolan, jaja normalnie.

Może te zmiany coś dadzą ale jakoś nie chce mi się wierzyć.
Niech strzelą tą bramke nawet fiutem, żeby tylko strzelili.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

dramat i po prostu żenujący poziom sobol ledwo chodzi a tu taka zmiana nie ma jak pogląd boiska oglądanie tego meczu to cierpienie dla mojej duszy, naprawdę jest ciężko. Nie wiem o co chodzi ale nasza drużyna się całkowicie posypała po prostu nie gramy nic.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

****a za te wypierdalanie piłek powinny byc kary finansowe.Ja .......e nauczyl ****a Skorża stylu Liverpoolu..

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Łobo wchodzi to już jestem spokojny o wynik...
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 20.03.2010, 17:26
Ciekawe czy Łobo dzisiaj też 'zajeb.ny' jak cała drużyna

Marcelooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 20.03.2010, 17:26
Oj, Dzieki Ci Boze !
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.03.2010, 17:27
Wreszcie! 392 minuty.
swoją drogą, dla kolegi co narzekał na Łobo parę postów wyżej, ten wolny był za faul właśnie na nim
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów