|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A co tu za narzekania? Czemu Wy nie na meczu? Narzekac na wszystko latwo ale widac ze wiekszosci krytykantow sie dupy nie chce tez rszyc to o co pretensje? Wy jestescie super Wislacy co maja mecz pod nosem a nie chce im sie pojsc i wesprzec Wisły to sie nie dziwcie ze sa pilkarze ktorym sie nie chce grac ale kase chetnie pobieraja. Jednym slowem oni oczekuja kasy, Wy wielkiej pislki ale wzamian nic nie chcecie dac
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Kasperczak pracuje z nimi tydzien niecaly a wy juz na niego wrzucacie!! Skorza wypada tylko przeprosic kibicow zniszczyl tak ten zespol ze odbudowa musi trwac... wiec wiecej obiektywizmu!!!
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
kiedy jest jakas przerwa na repre?
mam nadzieje ze nie po sezonie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciągle to samo...Nie ma ruchu, więc nie ma akcji i gubienia krycia. Powody widzę dwa: niespecjalnie im się chce gnić z agresją, nie mają na to siły i nie wiedzą, jak to robić, bo nie ma schematów rozegrania piłki w ofensywie. Pozostaje zatem liczenie na błędy rywali i indywidualne szarpnięcia.
Nasi ustawiają się za daleko od siebie, atakują nie w tempo, nie w synchronizowany sposób, nie pokazują do podań, nawet do pressingu wychodzą w różnym rytmie, nie razem jak zespół. Nagle taktycznie jakby cofnęli się do epoki kamienia łupanego. W drugiej linii jedynie Ba potrafi coś zrobić z piłką, Sobolewski jest przeraźliwie słaby, chowa się za rywalami, nie podąża za akcjami. Diaz też nie gra ofensywnie, Kirm za wolno, Małceki zaś jest jeźdźcem bez głowy, w dodatku za późno podłączającym się pod grę. Ciężko będzie choćby tylko o jedną bramkę w tym układzie, przy tak wolnym tempie gry, żenującej postawie w bieganiu "bez piłki" i bez zespołowych reakcji. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Zresztą chyba jest komplet na stadionie. Prawda to? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak dużego natężenia demagogicznych komentarzy nie widziałem tutaj od dawna. Większość z was niestety chrzani farmazony. Od nowego trenera nie można oczekiwać cudów w piątym dniu po przejęciu drużyny.
I gra Wisły wcale nie jest katastrofalna. Ja wiem, że oczekiwania są ogromne, ale na ten moment 1:0 czy 2:0 to jest szczyt marzeń. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
a) ja nie mowie ze kazdy ma byc na meczu bo a to ma za daleko albo jest chory albo zwyczajnie nie moze byc - ale czy Ci wszyscy co tak tutaj placza to nie moga byc czy im sie nie chcialo? b) jak juz sie nie jest na meczu to moze lepiej podczas jego trwania nie wyplakiwac sie na forum tylko skupic sie na ogladaniu ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ladne zachowanie Ba po faulu.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakis Bajić mija Sobolewskiego i Diaza jak tyczki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Znowu Ba! Jezu co ona ma w tych nogach, że tak drybluje?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Powiedzcie, że mi się wydaje, że Sobola w 50 minucie meczu łapią skurcze...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
. Jakbym poszedł ja albo ktoś inny, na którego teraz narzekasz, to nie poszedłby jeden z tych, co na stadionie są i koło się zamyka...![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jest tylko jedno lekarstwo na tą słaba grę. Ktoś taki jak Dan Petrescu. Nasi piłkarze potrzebują dostać ostro w dupę na treningu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
zdejmij Sobolewskiego kur*wa bo nie zdzierze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Trzeba sciagnac ktoregos obronce i wpuscic pomocnika lub napastnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja p******* Lobodzinski i Jirsak...;/ to juz wogo0le bedzie tragedia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Spoko , Łobo wchodzi ! Teraz wygramy napewno
![]() Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie da się na to patrzeć, naprawdę. Rozumie, że może coś nie wyjść ale tu absolutnie nic nie wychodzi.Jak im się biegać nie chce to niech chociaż dobrze kornery czy wolne wykonują a w tym elemencie też dupa. Wszystkie dośrodkowania albo za dalekie albo na wysokości kolan, jaja normalnie.
Może te zmiany coś dadzą ale jakoś nie chce mi się wierzyć. Niech strzelą tą bramke nawet fiutem, żeby tylko strzelili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
dramat i po prostu żenujący poziom sobol ledwo chodzi a tu taka zmiana nie ma jak pogląd boiska oglądanie tego meczu to cierpienie dla mojej duszy, naprawdę jest ciężko. Nie wiem o co chodzi ale nasza drużyna się całkowicie posypała po prostu nie gramy nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
****a za te wypierdalanie piłek powinny byc kary finansowe.Ja .......e nauczyl ****a Skorża stylu Liverpoolu..
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Łobo wchodzi to już jestem spokojny o wynik...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy Łobo dzisiaj też 'zajeb.ny' jak cała drużyna
Marcelooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Oj, Dzieki Ci Boze !
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wreszcie! 392 minuty.
swoją drogą, dla kolegi co narzekał na Łobo parę postów wyżej, ten wolny był za faul właśnie na nim ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|