|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mi tam te trąbki specjalnie jakoś nie przeszkadzają [przynajmniej nie ma głuchej ciszy i pustych trybun]. Co innego piłkarze- im to faktycznie może utrudniać granie
Co do sensacyjnej porażki Włochów w tym turnieju- ja się tam cieszę. Ich oglądać mi przynajmniej się nie uśmiecha. Powinni zrobić jakieś przetasowania w kadrze. Bo zawodników chyba mają [?] ![]() Jak obstawiacie finał i mecz o 3. miejsce? Jak byście chcieli by się one zakończyły? Ja osobiście trzymam kciuki za USA [ciężkie zadanie ich czeka, ale oni (na ich szczęście) mają inna mentalność niż Polacy ]. Dlaczego? Bo mam jakąś sympatie do tego kraju, a Brazylia za Dungi jakoś mi do gustu nie przypadła ... W meczu o 3. miejsce, kibicuje Hiszpanom. Powinni sobie z RPA poradzić i częściowo zmazać plamę z porażki z USA; przywieźć chociaż ten brąz .![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdyby ktos chcial mecz Hiszpanii
http://je.pl/tfqc |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bardzo fajny mecz, pełen emocji, warto było obejrzeć. Teraz finał.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gdyby ktoś chciał obejrzeć finał
http://je.pl/vuww tutaj dodaje link |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Hiszpanie z RPA stworzyli naprawde niezle widowisko.Teraz czekam na emocje w finale.
PS. I chyba sie doczekałem
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 28.06.2009 o godz. 19:44.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Hahaha! Brawo Usa Jest Gooooooooooool Po 10 Minutach :d
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jankesi walnęli drugą budę, 28'. Akcja ala Kosa-Żuraw w Gelsenkirchen.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osobom,które piszą,że USA sie "udało" z Hiszpanami, czy tez, że USa jest średnią druzyna---nalezy sie chwila refleksji. Poza tym przypominam , ze za rok MŚ są w RPA i żadna druzyna z Europy nigdy nie wygrała turnieju rozgrywanego poza kontynentem., Takze USa jednak powinny się liczyć za rok.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wniosek z tego turnieju jest jeden: bez względu na końcowy wynik tego finału Amerykańce meldują, że chcą się zacząć w czołówce świata liczyć.
Nie ma co już teraz śpiewać, że już są potęgą, ale jak tak dalej pójdzie to dojdą i do tego. Inna sprawa, ze Puchar Konfederacji to jeszcze nie Mundial i przeciwnicy nie dali 100% zaangażowania. Ale też to nie sparingi i prestiżowe wyniki idą w świat. A czy Hiszpania i dziś Brazylia słabsze mecze grały? Może , ale gra się tak, jak przeciwnik pozwala. I Jankesi na za wiele i jednym i drugim nie pozwolili. Znikąd się te słabsze mecze faworytów nie wzięły. Przed losowaniem w grupach miałbym stracha , prócz tradycyjnie Niemiaszków, Włochów, Anglików , Holendrów, Francuzów (ta lista podejrzanie długa się robi Ale ponieważ nie wejdziemy do tych rozgrywek , bo cudów nie ma - to nie ma na razie się czego bać ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde troche zdekoncentrowani wyszli na 2 połowę i już są efekty Brazylia 1:2 USA
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Te trąbki są naprawdę nie do zniesienia
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgubiles harthausen na liście: Japonię, Koreę Płd., Hiszpanie, Szwecję, Danie, Argentynę, Brazylię.... Lista polskiej niemocy jest wyyyjątkowo długa
2-1 i emocje od nowa... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie wiem jak można było nie uznać bramki dla Brazylii....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ładnie sędzia ich ojebał jak mecz sie skończy takim wynikiem to bedzie afera.
E : No i wpadło...
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 28.06.2009 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Ale raczej do tego nie dojdzie, w koncu Brazylii wpadnie. Ed: no i wlasnie, 2:2
Ostatnio edytowane przez mic : 28.06.2009 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3:2
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Koniec 3-2
![]() "Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili, nie czekaj ani chwili dłużej". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda szkoda, a Amerykanie tak fajnie grali w pierwszej połowie no ale w drugiej nie dali już rady przeciętnej Brazylii
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Co do trąbek to myślę, że to żaden problem dla stacji telewizyjnych programowo wyciszać ich głos dla telewidzów. Na mistrzostwach świata na pewno coś takiego będzie już funkcjonowało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niekoniecznie, bo taki mecz tylko z komentarzem tez nie rewelwacja, co innego jak ogladasz i słyszysz tą wrzawe, a oni czy gol, czy koniec meczu to dalej jednostajnie bez zmian trąbią
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Najlepsze 45 minut Brazylii pod dowództwem Dungi. Zgnietli świetnych Amerykanów, mimo że w I połowie nie istnieli.
Z 0-2 wyciągnąć na 3-2 - nic dziwnego że ze zwycięstwa cieszyli się jak z Mistrzostwa Świata. Dunga wreszcie odetchnie, jego pozycja jest teraz naprawdę silna. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brazylia pod wodzą Dungi napewno gra inaczej, więcej w tym jest taktyki i ofensywa z defensywą bardziej wyważona. Sporo krytyki spadało na Dunge ale wyniki go bronią, wygrał Copa America, w eliminacjach Brazylia idzie jak burza a teraz doszło zwycięstwo w Pucharze Konfederacji.
Co do finału to dobra pierwsza połowa w wykonaniu USA niestety druga była już gorsza. A Brazylia pokazała że w piłkę potrafi grać i trzeba im pogratulować że udało im się wyciągnąć z 0:2 na 3:2. Według mnie nie można wyciągać żadnych wniosków co do postawy drużyn uczestniczących na tym turnieju z tym co będzie się działo za rok. Tak jak chyba wszystkich również i mnie irytują te trąbki. Trybuny to wogule praktycznie bez życia. Gol dla jedenj czy dugiej drużyny a na trybunach słychać tylko jęk tych trąbek. Pozostaje mieć nadzieję że na Mundialu pojawi się jednak więcej kibiców danych zespołów co chodź trochę ożywi trybuny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kiedyś w jakimś programie tv widziałem jak wypowiadali sie ludzie odpowiedzialni za piłke w stanach i mówili, że chcą ponownie zorganizować mundial w okolicach 2016, 2020 a co ważniejsze zazanczyli, że w tym czasie chcą już być czołowym zespołem na świecie, a nawet chcą zdobyć mistrzostwo świata. Jak widac realizują swój program bo jeśli dalej bedą się tak rozwijać to już za rok mogą porządnie namieszać
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brazylii się należało zwycięstwo, dobrze,że nie wygrało "ÓSA".
Ostatnio edytowane przez marco94 : 29.06.2009 o godz. 10:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ty chłopie gadasz Brazylia zagrała do dupy cały turniej to był cień tamtej Brazylii z mistrzostw świata
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W meczach grupowych z Włochami czy USA to ja nie widziałem gry "do dupy" wręcz przeciwnie. Z Egiptem fakt poszli na wymianę ciosów ale zwycięską. Przeciętnie zagrali z RPA ale z gospodarzem to zawsze ciężko się gra. Bardzo dobrze grali.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
nie mogą zabronić, to ich rytuał. robi się mundial w RPA-akceptuje się ich kulture i obyczaje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pragnę przypomnieć, że do niedawna też mieliśmy na Śląskim taki "rytuał". Jednak w końcu, piłkarze wnieśli o to, aby wycofać owe trąbki ze sprzedaży i teraz z takowymi nie wpuszczają na mecze kadry.
Jak się chce, to wszystko można ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|