|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Blat Wywiad -Poszła piła w pole karne, wysokie dośrodkowanie. Brożek wyskoczył do główki z bramkarzem KGS'u. Ten go przepchnął masą, Paweł odbił się od niego opadając na prawą nogę, a następnie podparł się lewą. W momencie kontaktu z murawą lewej nogi na wysokości kolana wygięła się nienaturalnie na zewnątrz a Paweł się zwijał leżąc na murawie.
Ostatnio edytowane przez iiYama : 14.03.2009 o godz. 19:25.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panie Boże prosze... błagam żeby z Pawłem wszystko było ok błagam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to jesteśmy w dupie.
A jak się okaże że to zerwanie wiązadeł to będziemy jeszcze w większej. ****a, co za pech. Mamy po meczu? mamy po sezonie. O miejscu pucharowym tez będzie można zapomnieć. Paweł TRZYMAJ SIĘ! ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może po prostu nadwyreżył kolano... może wiązadła zdołały się uchronić... skąd wiecie nie kraczcie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boisko w Bełchatowie jest jakieś zaczarowane! Na tym samym boisku Garguła zerwal. Wygladało makakrycznie, jak z gumy. Aż mi się Eduardo przypomniał. Brożek gdy go znosili był załamany. Ludzie módlcie się! Wiara czyni cuda!
Ostatnio edytowane przez bigi333 : 14.03.2009 o godz. 19:25.
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
to nie do ciebie bylo,chodzilo mi post o wiązadłach
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wyglądało to doprawdy masakrycznie. Wielka szkoda dla reprezentacji.
Jest już info na ten temat: http://www2.90minut.pl/news/87/news8...la-Brozka.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwsze nie ma jeszcze diagnozy więc może to być tylko naciągnięcie a po wtóre zawsze można doszukiwać się pozytywów. Nikt nie kupi kontuzjowanego gracza
![]() ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wiary nie traćmy, MY JESTEŚMY WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pewnie był załamany bo coś usłyszał że trachło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na Brożku Wisła się nie kończy mamy przecież jeszcze paru innych napastników. Co z tego że Paweł jest najlepszy, w końcu inni też muszą kiedyś coś strzelić. I na dobre i na złe
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Na boisku nieraz takie wypadki się zdarzają. Sam nie raz tak upadłem i było spoko więc ne płaczcie tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak czy siak znów marnujemy swoje szanse. Powinniśmy spokojnie prowadzić 2-0 po akcjach Ćwielongach i Sobola.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest dobrze mówią że Garguła tylko tylne więzadła zerwał. Nie wiem co to znaczy ale to chyba lepiej niż przednie, albo oba..!! Z tego co mówił Mirek Szymkowiak to brzmiało jakby to lepiej było że zerwał tylko tylne a nie przednie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To Garguła ma tylko tylne zerwane
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Beto. Masz największą szansę w życiu. Strzel !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Miejmy nadzieje że to tylko przeprost .
Beto za Pawła . ![]()
... " Grali fair, a tak grając, Bóg nie pozwolił im przegrać " ...
... " Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż , że się mylili " ... |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() GKS Bełchatów - Wisła Kraków Xvid | 528x304 | Canal+ Sport L!VE ![]() Kontuzja Brożka Kod:
http://www.mediafire.com/?jyddmymt5zd http://rapidshare.com/files/209230703/2009.03.14_Belchatow-Wisla_kontuzja_Brozka.avi
Ostatnio edytowane przez ksych : 14.03.2009 o godz. 19:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wstępna diagnoza w sprawie Pawła - uszkodzone wiązadła przednie, może być gorzej, ale i znacznie lepiej. Więcej dowiemy się po badaniach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wstepna diagnoza to zerwane wiezadlo przednie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=wghSKrw_azM
Wrzuciłem to szybko ![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Szkoda sytuacji Ćwielonga, a szczególnie Sobolewskiego :/ Facet nie pierwszy raz pokazuje, że w czasie oddania strzału zamyka oczy :/ Zmarnował za dużo sytuacji sam na sam, chyba nikomu nie muszę przypominać meczu z Tottenhamem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak przednie 6 miesięcy, tylne 8.... Są jeszcze dwa poboczne. Garguła też "dzięki" Sapeli.... Niech coś dziś strzelą, to może przynajmniej uwierzą, że bez Pawła też można wygrać.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Paweł usiadł na ławce rezerwowych!!! Tzn.,że może nie jest tak źle
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Beto większej setki nie będziesz miał, wystarczyło nogę dołożyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
gramy 50 razy lepiej niz z Poloniami, ba, dawno nie widzialem tak dobrej gry Wisły (spora w tym zasługa kompletnie bezproduktywnego GKSu), i kurde nie mozemy strzelic, powinno juz byc 5-0 dla nas !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
To niestety o niczym nie świadczy... Sam zerwałem krzyżowe i to tylko noga boli, ale chodzić się da o ile łękotka jest w porządku i nie zablokowała kolana.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|