|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
julcia1906 139:354 kasiaimisiu
Dziękuję. |
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Moje podsumowanko
![]() fabgrudziadz - kasiaimisiu 211-347 fabgrudziadz - latarniik 418-182 fabgrudziadz - WhiteStar77 290-194 fabgrudziadz - julcia1906 305-120 bilans: 3 wygrane, 1 przegrana małe punkty: 1224-843 Do zobaczenia w ćwierćfinale ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Grupa B
Konrad.- TSWISELKA1 261-308 Pozostał tylko pojedynek z rocco ![]() ![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Precel(banita) z makiem FajQ 67: 151
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grupa B
rozstrzygniete ![]() rocco1906 - TSWISELKA1 211-286 3 wygrane i 1 porażka z nie byle kim ![]() ![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Zawaliłem ostatni meczyk, i teraz jeśli dobrze widze to ja, TSWISELKA i pan_premier, mamy 3 zwycięstwa i jedną porażkę. Także decydować będą małe punkty, kto wyjdzie z grupy...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
w takim wypadku zgodnie z regulaminem(czuje sie jak policjant albo urzedas ...) 5. Za zwyciestwo w fazie grupowej przyznawane sa 2 punkty, za remis 1 punkt. Kolejnosc w grupie ustalona zostanie na podstawie liczby zdobytych punktow. W razie rownej ich ilosci decyduje bezposredni pojedynek,a w przypadku remisu, beda rozgrywane dodatkowe mecze, az do skutku, czyli zwyciestwa ktoregos z graczy.
Oczywiście tego przypadku w regulaminie nie uwzględniłem, ale tez wydaje mi się normalną koleją rzeczy, że bezpośredni pojedynek w tym wypadku to mini tabelka z nami,a ponieważ każdy z każdym wygrał raz, to chyba decydować muszą małe punkty między nami. Ew. możemy rozegrac po 2 dodatkowe mecze, jak chcecie edit Mała tabelka wygląda tak: 1.pan_premier -2- 702-568 (+134) 2.Konrad. -2- 564-603 (-39) 3.TSWISELKA1 -2- 573-668 (-95) czyli wg niej awans mamy Konrad i ja mi pasuje
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 13.09.2008 o godz. 08:15.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
skoro się na to reszta was zgodzi to ok, a jak nie to ja proponuję dla was pojedynek 3osobowy w grze nie rankingowej a towarzyskiej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panom pasuje,nam niekoniecznie...
Wg nas najsprawiedliwiej byłoby rozegrać dodatkowe mecze,skoro taka sytuacja nie była uwzględninona w regulaminie.. a równie dobrze moglibyśmy wziąć pod uwagę małe punkty ze wszystkich pojedynków i wtedy awans uzyskałby Pan Premier i my... ale decyzje pozostawiamy organizatorowi czyli Panu Premierowi,a my nie bedziemy sie sprzeczać W każdym razie ten turniej był dla nas świetną zabawą ![]() ![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wg mnie naturalnynym przełuzeniem 'bezpośredniego' pojedynku w przypadku wiecej niz 2 osob jest tabelka.
NIe ma mowy o braniu pod uwage wtedy punktów z innych meczów a tylko z pojedynków zainteresowanych. jeśli dodatkowe mecze i znowu kazdy wygra jeden mecz, to jak dlugo bedziemy sie bawic? nie chce byc sędzia we własnej sprawie, wiec niech to ktos inny rozstrzygnie ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok,nie ma problemu
Dla nas to wyłącznie zabawa ![]() Dziękujemy wszystkim za miłą gre Życzymy powodzenia w nastepnych pojedynkach!![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czekam na PRIV lub 5647278 jest sobota, deadline jest jutro, a wiadomo jak to jutro będzie
![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prosze o dokończenie pjedynków, po meczu zrobi sie podsumowanie,
Paulinko czy mogłabys zamieścić już tabele? zostało tylko kilka meczów do rozegrania.. w razie czego uzupełni się póxniej wszystko.... po meczu rozdysponuje walkowery... czekam na zapowiedzi zaległych pojedynków, jeśli tkaie sie nie pojawią, jutro rano uzupełnie wynikii można grać ćwierćfinały ![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam zaległy mecz z latarnikiem, którego od 24h nie było na forum a ja dzis juz czekac nie moge. Jako, że nie mam już szans na wyjście z grupy i latarnik chyba też nie, to proponuje albo zostawic mecz nierozstrzygniety albo przyznac walkowera jednej ze stron. bo to chyba już nic nie zmieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przepraszam za zaległości - nie było mnie przez weekend, ale jutro już wszystko będzie gotowe
pozdrawiam![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam dwa mecze z Coachem i Marcinemarsenalem i proszę bardzo o możliwość rozegrania ich jutro do 22, bo te mecze zadecydują o wyjściu z grupy. No chyba że zagram z Coachem jeszcze ten mecz dzisiaj.
-Dzisiaj meczu nie mogłem rozegrać z powodu problemów z internetem. -Wysłalem im PRIVy w sprawie rozegrania meczu jutro do 22. Do tej pory nikt ze mną się nie skontaktował stan na 13:50.
Ostatnio edytowane przez Kurt : 15.09.2008 o godz. 12:50.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JEśli się nie pomyliłem, to:
Grupa A Nierozegrano: FajQ-Elendil Elendil-Precel nikt nie wykazał inicjatywy, więc ww mecze kończą się obustronnymi walkowerami 0:100 ![]() awans: 1A- mcovalski 2A- Sensej Grupa B rozegrano wszystko, kontrowersyjnym rozstrzygnięciem awans: 1B- pan_premier 2B- Konrad. Grupa C Wobec tego postu i braku reakcji latarnika pomimo obecności na forum, Prezydentowa-latarnik 100-0 Awans 1C- michu-kozlowek 2C - F_A_B Grupa D czekamy dzis do wieczora na rozstrzygnięcie: Coach- Kurt C. marcinarsenal- Kurt C. Awans: 1D- Paul89 2D- ? czekamy równiez niecierpliwie na oficjalne tabele ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pary ćwierćfinałowe:
g.mcovalski- Konrad. h.michu-kozlowek-Sensej i.pan_premier- ? j.Paul89- F_A_B Gra toczy sie do dwoch zwyciestw jednego z graczy. kto ma czas i przeciwnika niech juz gra, osobe z grupy D która dzis wywalczy awans prosze o kontakt, to machniemy ten cwierćfinał dziś wieczorkiem ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Paul89 - F_A_B 2-0
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grupa A
![]() Kolejno grupy B, C, D ![]() M - mecze (ilość) D.P. - duże pkt M.P. (+) - małe pkt zdobyte M.P. (-) - małe pkt stracone
Ostatnio edytowane przez Polly : 15.09.2008 o godz. 16:00.
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Coach 335 - 145 Kurt C Dzieki za gre
To mój ostatni mecz , wygrałem 2 i jeden przegrałem ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coach - Kurt C. 335-145
Dzięki za grę i powodzenia w dalszej grze, ja już odpadłem, ale z przyjemnością dopełnie Polskiej tradycji i po meczu otwarcia przegranym z Paulem po meczu o wszystko przegranym z Coachem zagram chętnie mecz o honor z maricinarsenalem. Czekam na Priv do 22. Każdego kto chętny, niezdyskwalifikowany i zagrał ponad 50% meczy w grupie zapraszam, na turniej pocieszenia o miejsca 9-20, gdzie doorganizować powinniśmy się Privami, a rozstawienie zrobić według punktów zdobytych w grupie, kto chętny niech pisze na PRIV, myśle że moglibyśmy zacząć grać od jutra.
Ostatnio edytowane przez Kurt : 15.09.2008 o godz. 15:15.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() poprawione ![]()
Ostatnio edytowane przez Polly : 15.09.2008 o godz. 18:10.
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zła tabela. Półfinały J-G H-I . Tak przynajmniej jest w regulaminie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak jest, zeby osoby z tych samych grup spotkały sie dopiero w finale, i kazda osoba w drodze do finału grała z przeciwnikami ze wszystkich grup, aby zlikwidować problem 'nierozstawiania'
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdego kto chętny, niezdyskwalifikowany i zagrał ponad 50% meczy w grupie zapraszam, na turniej pocieszenia o miejsca 9-20, gdzie doorganizować powinniśmy się Privami, a rozstawienie zrobić według punktów zdobytych w grupie, kto chętny niech pisze na PRIV, myśle że moglibyśmy zacząć grać od jutra.
Na razie mam aż 1 zgłoszenie więc czekamy do jutra do 22. A teraz cały czas czekam na marcinarsenal'a aby rozegrać ostatni mecz w grupie. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pan_premier-Coach 2-0
342-218 297-200 po cięzkim boju jestem w półfinale ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niestety potwierdzam :/ Dzięki za grę i powodzenia dalej
E: Panie Premierze , nie musiałeś tego pisać , to był żart ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|