|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dla mnie Polonia - Lechia to mecz poziomem nieodbiegający od Premier Lague...
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dobry mecz Lechii, Polonia nie pokazuje, że walczy o mistrzostwo.
Zieliński może już się żegnać z posadą. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Albo mi się wydaje, albo Mielcarskiemu cały czas podoba się gra Legii(sic!)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polonia też gra ładnie... w 1 połowie miała bardzo dużo sytuacji (i słupek i poprzeczka).
Ogólnie szybkie tempo, dużo sytuacji podbramkowych, długie piłki w miare dokładne, szybkie przeniesienie akcji z jedną pod drugą bramkę bez dzid - z użyciem piłkarzy środka pola. Bardzo fajny mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
''Prawa ma do tramwaju ''
do czego ku**a ?! Kim jest ten '' expert'' ? ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tego Bruno to bym widział u nas w Wisełce.. ciekawy zawodnik, prawa i lewa noga, uderzyć z czego ma, bardzo wyraźna postać dzisiejszego meczu :]
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Człowieku odstaw prochy.
Wyjdź z domu a nie tylko patrzeć na monitor krzywo i wyglądać jak warzywo. Czy Ty oglądałeś kiedyś mecz ligi angielskiej? Można pisać, że poziom ligi wzrasta to racja, ale pisać, że jak w Premiership grają, to już sugeruję, że z tym co pisze nie jest wszystko dobrze. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niestety..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
I niestety pierwsza brama dla Dumy Stolnicy, średnio im się należało, ale cóż, Lechii brakuje ostatniego podania...
edit: Surma to kompletny kretyn, nie dość, że jego drużyna przegrywa to on jeszcze świadomie osłabia zespół . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
No i mamy pierwszą bramkę, niestety dla Polonii..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A oglądasz ten mecz? Było takich kilka które wyglądały jak mecze Premiership - między innymi ten, czy mecz Cracovii z Legią z zeszłego sezonu... Nie mówię ze grają tak jak Chelsea z Arsenalem tylko jak średniaki z ligi angielksiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wstyd to brnąć w to że nie umie się czytać ze zrozumieniem. Ale cóż.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czerwona dla Surmy.. przesadzona zdecydowanie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Surma powinien zachowac wiecej zimnej krwi - to juz raczej jest po meczu
Edit: Surma łokciem trafił rywala wiec o jakim wejsciu mowa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czy możecie proszę Hanysa nie cytować? Nie po to mam go w ignorowanych, żeby i tak czytać jego posty!
Jak dla mnie wejście Surmy nie było na czerwoną... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Coś czuję że za jakiś czas będę musiał zmienić konto ;-) Pewnie i tak nie przeczytasz więc się nie wkurzysz że znów się natkniesz na moje alterkonta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ehh... oglądać mecz 70 pare minut, wyjść na szluga i przegapić prawdopodobnie jedyną bramkę spotkania - pech, po prostu pech...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mecz bardzo dobry momentami świetny jak na Polske. Szkoda ,że Baszczyński nie trafił spowrotem do Wisły,bo widać ze nadal jest w formie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polonia i Lechia grają jak dla mnie 2 razy lepiej niż Lech.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Coś czuje, że zmiana konta Ci nie pomoże. Nie przeginaj. Ostrzegam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież żartowałem ;-)
Ten Wszołek z Lechii to dobry jest... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A on nie jest czasami z Dumy Stolnicy ... ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pokićkało mi się. Dzięki za trzeźwy umysł i trafną uwagę.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wszołek to gorsza wersja Manu :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ten mecz był zaj*bisty.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale po co te sarkazmy
![]() Lechia okradziona z rzutu karnego, i możliwe, że remisu w końcówce. Sędziowie Ekstraklasy prezentują poziom reprezentacji ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Sędzia przypilnował.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|