The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2012, 10:00
Szydera niepotrzebna, tym bardziej,że potrzebujemy zmian a nie leśnych dziadków.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
hejR22
Member

Od: 01.2011

Stary 28.12.2012, 11:05
Czyzby J. Engel?! ;D
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.12.2012, 11:38
soQlABG napisał(a):Wyświetl post
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
Czemu tak jedziecie wszyscy po Smudzie ? Co wam zrobił ? Fakt euro mu nie wyszło za bardzo był osrany ale czemu mu nie dać szansy, nie pamiętacie jak prowadził lecha albo chodźby widzew?
Nie wszyscy bo jest tu przewaga takich co go nie chcą, ale piszą też ludzie którzy chcą żeby przyszedł.
Mnie oczywiście nic nie zrobił - nie chcę go w Wiśle bo moim zdaniem to żaden trener.
Amica a zwłaszcza Widzew to było 100 lat temu. Zresztą Amica... 3 lata pracy i przez cały czas tak samo niestabilnie grająca drużyna. Szczęśliwy strzał Murawskiego w 120min dzięki któremu można mówić, że w Amice cokolwiek mu wyszło.
MP, budowanie mocnych drużyn dla następców... kiedy to było i gdzie?
Odpowiedz cytując
RybaTs
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 28.12.2012, 11:43
Czyżby Dj Orest Lenczyk ?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.12.2012, 13:50
Nie uważam, że Smuda jest aż tak zły jak niektórzy tu opisują. Jego drużyny zazwyczaj grały radosny futbol w przodzie ale też radosny z tyłu. Jest zwolennikiem dyscypliny, gry do przodu itd. W miarę zna się na selekcji piłkarzy bo moi zdaniem kadrę poza wynalazkami typu Kamiński czy Kucharczyk którzy i tak nie byli brani pod uwag na serio wybrał optymalnie. Jest zapatrzony w niemiecką szkołę piłkarską itd.

Natomiast jego metody trenerskie wydają się być.... dziwne np przygotowywanie drużyny "na nosa", praktycznie nie dokonuje zmian w trakcie gry, ( gdzieś nie dawno widziałem taki materiał i sam Smuda stwierdził że robi zmiany wtedy kiedy otrzyma sygnał z niebios czy coś takiego)

Jak mamy czekać do czerwca to lepiej może byłoby dogadać się z Nawałką ?
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 28.12.2012, 13:55
hejR22 napisał(a):Wyświetl post
Czyzby J. Engel?! ;D
Śmiej się śmiej. Ja pamiętam, że za krótkiej kadencji Engela graliśmy bardzo dobrze w lidze (w sensie skutecznie, ładnie dla oka).
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 28.12.2012, 14:02
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Nie uważam, że Smuda jest aż tak zły jak niektórzy tu opisują. Jego drużyny zazwyczaj grały radosny futbol w przodzie ale też radosny z tyłu. Jest zwolennikiem dyscypliny, gry do przodu itd. W miarę zna się na selekcji piłkarzy bo moi zdaniem kadrę poza wynalazkami typu Kamiński czy Kucharczyk którzy i tak nie byli brani pod uwag na serio wybrał optymalnie. Jest zapatrzony w niemiecką szkołę piłkarską itd.

Natomiast jego metody trenerskie wydają się być.... dziwne np przygotowywanie drużyny "na nosa", praktycznie nie dokonuje zmian w trakcie gry, ( gdzieś nie dawno widziałem taki materiał i sam Smuda stwierdził że robi zmiany wtedy kiedy otrzyma sygnał z niebios czy coś takiego)

Jak mamy czekać do czerwca to lepiej może byłoby dogadać się z Nawałką ?
Po raz kolejny? Taki trener jak Nawałka nie ma prawa bytu w naszym klubie, szkoda by było żeby marnował u nas czas. Zanim Adam by zrobił u nas podstawy pod profesjonalne budowanie drużyny to by już go zwolnili. Cupiał to nasza szczęście a zarazem przekleństwo i wyjścia z tej sytuacji za bardzo nie widać.

Z trzech trenerów zaprezentowanych na weszło jako kandydatów dla nas nie widzę dobrej opcji:
Lenczyk najlepszy trener z nich wszystkich, ale pracował u parchów więc odpada a na Smudę i Engela szkoda klawiatury.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.12.2012, 14:23
Arked napisał(a):Wyświetl post
Śmiej się śmiej. Ja pamiętam, że za krótkiej kadencji Engela graliśmy bardzo dobrze w lidze (w sensie skutecznie, ładnie dla oka).

Engel to fantastyczny motywator, ale trener zerowy
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.12.2012, 15:03
Arked napisał(a):Wyświetl post
Paka była jeszcze solidna... z Frankiem, Brożkiem, Kalu Uche, Błaszczykowskim, Paulistą, Zieńczukiem w ofensywie. Jak po PAO odeszli Franek i Uche to wszystko zdechło w trzy pacierze...
@ westersyl
Tzw. zapatrzenie Smudy w niemiecką szkołę trenerską to wg mnie głupia legenda mediów. Ktoś coś powiedział 15 lat temu i będzie powtarzał do końca świata choć to wierutna bzdura. No chyba że niemiecka szkoła polega na tym, że ktoś pograł trochę lat w piłkę = coś tu i tam zobaczył, a potem jedzie głównie na szczęściu, intuicji i przypadku przez jakiś czas to tj. racja. A skutki tego są jak widzieliśmy.. np. 2x w Wiśle, potem w Legii i ostatnio reprze.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.12.2012 o godz. 15:05.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.12.2012, 15:34
arti napisał(a):Wyświetl post
Paka była jeszcze solidna... z Frankiem, Brożkiem, Kalu Uche, Błaszczykowskim, Paulistą, Zieńczukiem w ofensywie. Jak po PAO odeszli Franek i Uche to wszystko zdechło w trzy pacierze...
@ westersyl
Tzw. zapatrzenie Smudy w niemiecką szkołę trenerską to wg mnie głupia legenda mediów. Ktoś coś powiedział 15 lat temu i będzie powtarzał do końca świata choć to wierutna bzdura. No chyba że niemiecka szkoła polega na tym, że ktoś pograł trochę lat w piłkę = coś tu i tam zobaczył, a potem jedzie głównie na szczęściu, intuicji i przypadku przez jakiś czas to tj. racja. A skutki tego są jak widzieliśmy.. np. 2x w Wiśle, potem w Legii i ostatnio reprze.
Może masz racje, po niemiecku mówi ale to może dlatego, że kładł tam kiedyś płytki.
W końcu też nie wiem czy on się nadaję do selekcji bo o Lewandowskim powiedział kiedyś : Nie chcę takiego drewniaka. I optował za pozyskaniem Frankowskiego do Lecha.

Skorża był u nas tylko raz Może jak zaczekamy do czerwca to będzie wolny.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.12.2012, 15:52
westersyl napisał(a):Wyświetl post
W końcu też nie wiem czy on się nadaję do selekcji bo o Lewandowskim powiedział kiedyś : Nie chcę takiego drewniaka. I optował za pozyskaniem Frankowskiego do Lecha.

Największymi Frajerami w sprawie Lewandowskiego byliśmy jednak my. Kto był wtedy dyrektorem sportowym?
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.12.2012, 16:21
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Największymi Frajerami w sprawie Lewandowskiego byliśmy jednak my. Kto był wtedy dyrektorem sportowym?
Kto jak kto, ale Ty powinieneś to wiedzieć najlepiej. Z tego co pamiętam łysy tłumaczył się w lidze + extra mówiąc, że Lewandowski życzył sobie na starcie kontrakt na poziomie Brożka. Wątpię, że w Poznaniu dostał takie pieniądze. Jeżeli ma dojść do zmiany trenera to tylko i wyłącznie teraz. W czerwcu znowu będzie gadanie, że przyszedł nowy szkoleniowiec i potrzebuje czasu.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 28.12.2012 o godz. 16:29.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 28.12.2012, 16:29
po za tym gdyby przyszedł do Wisły to teraz by było narzekanie: ale ten lewy słaby, kopie sie po czole, bramek nie strzela, co to za napastnik!?!

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.12.2012, 16:41
Cytat:
Kto jak kto, ale Ty powinieneś to wiedzieć najlepiej. Z tego co pamiętam łysy tłumaczył się w lidze + extra mówiąc, że Lewandowski życzył sobie na starcie kontrakt na poziomie Brożka.
A pan Lewandowski w tym samym programie odpowiedział na to zdanie Bednarza:
Nie wiem ile Paweł Brożek zarabiał w tamtym momencie ale jestem przekonany, że nie chciałem tyle ile on zarabiał.

Cytat:
po za tym gdyby przyszedł do Wisły to teraz by było narzekanie: ale ten lewy słaby, kopie sie po czole, bramek nie strzela, co to za napastnik!?!
Nie wiesz tego jak by było, takie przypuszczenia to wróżenie z fusów. Moje zdanie jest takie, że dobry piłkarzy by sobie u nas poradził. Zresztą wtedy byliśmy naprawdę mocni.

Co do Smudy to Cupiał musi sobie zdać sprawę, że kibice nie będą popierać tej decyzji, a sam Smuda będzie musiał zmagać się początkowo z dużą niechęcią, krytyką itd z czym sobie za bardzo nie radził podczas EURO. Każdą porażka będzie podgrzewała atmosferę a jak atmosfera jest gorąca to boss jak sam zna się najlepiej wie że mogą pokierowac go emocje. Mógłby go po prostu szybko wywalić. Przydałby się taki trener, który miałby na początkowo jakieś zaufanie wśród kibiców.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.12.2012 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 28.12.2012, 17:19
jasne ze dobry piłkarz by sobie u Nas poradził,ale czy by sie rozwinął?
Po za tym już wtedy wiedziałeś ze np. Lewandowski jest dobry a Krzysiek Chrapek jest słaby?

jasne ze bylismy nawet mocni. nasza siłą było 4-5-1 gdzie reszta jeszcze grała na dwóch napadziorów...

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.12.2012, 17:46
szprotson napisał(a):Wyświetl post

jasne ze bylismy nawet mocni. nasza siłą było 4-5-1 gdzie reszta jeszcze grała na dwóch napadziorów...
Nie chcę mi się analizować kto jak grał, po prostu wtedy mieliśmy jeszcze zawodników którzy mieli odpowiednie umiejętności sportowe dwa byli w formie.
Baszczynski, Glowa, Cleber, Piotrek Brożek - to naprawdę mocna obrona
W pomocy Zieńczuk w szczytowej formie, Cantoro, Sobol w środku pola. Boguski z Brożkiem w napadzie.
Dudka nie łapał się czasami do 11. Ok był słabszy Łobo jednak on nawet potrafił dać kilka asysty.
Dobre zmiany dawał Jirsak z ... Ćwielongiem.
Z tego co kojarzę to jak ktoś do nas przyjeżdżał to wystawił 3 defensywnych pomocników także nie wiem gdzie ty widziałeś ten niby ofensywne ustawienie z 2 napastnikami, przeciwko Wisle to zdarzało się naprawdę rzadko.

Cytat:
jasne ze dobry piłkarz by sobie u Nas poradził,ale czy by sie rozwinął?
Po za tym już wtedy wiedziałeś ze np. Lewandowski jest dobry a Krzysiek Chrapek jest słaby?
Nie wiem czemu ubóstwiasz tak tego Lecha, Smudę czy kogo kol wiem kto wpłynął na rozwój Roberta. Lewandowski od razu był po prostu dobry, od przyjścia od pierwszych meczów było widać że to ponad przeciętny piłkarz. Do tego doszedł szybki rozwój.

btw: Erozja durużyny nie rozpoeczał sie wtedy kiedy Valckx wszedł ze swoimi transferami tylko wtedy kiedy nie potrafiono, nie mielismy następców dla takich ludzi jak Piotrek Brożek, Paweł Brożek, Baszczyński, Cantoro, Źieńczuk. Na ich miejsca przyszli zawodnicy słabsi, najczęściej już ich teraz nie ma w klubie. Do tej pory tęsknimy za ludźmi pokroju Baszcza, Cantoro, dawnym Głową, napastniku o klasie Brożka, za chwilę będziemy tęsknic za Sobolem bo nie ma dla niego następcy itd.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.12.2012 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 28.12.2012, 19:12
Nie wiem czy mamy sie bac czy cieszyc
http://www.weszlo.com/news/13238-Wis...ze_na_nowy_rok
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.12.2012, 20:57
Na dzień dzisiejszy Lenczyk wydaje sie być czarnym koniem w wyścigu chociaż możliwe że Nowak też bierze udział w wyścigu.Aczkolwiek biorąc pod uwage pozycje w tabeli większe prawdopodobieństwo że zawita Lenczyk niż Smuda z tym że zawita na Reymonta pewnie tylko do końca sezonu A od nowego sezonu stery przejmie Nawałka który na zachęte dostanie zielone światło w transferach ewentualnie Nowak .Ciekawe tylko kogo Legionista zaciągnie z Polonii do Wisły,i czy Legioniście uda się ściągnąć Traore na Reymonta w tym okienku A co do Smudy to Smuda jest tylko pewnie przykrywką dla innego trenera z którym negocjuje Wisła
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.12.2012, 21:00
Brrrr..., aż mnie ciary przeszły w pewnym momencie...

JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Na dzień dzisiejszy Lenczyk wydaje sie być czarnym koniem w wyścigu chociaż możliwe że Nowak też bierze udział w wyścigu.Aczkolwiek biorąc pod uwage pozycje w tabeli większe prawdopodobieństwo że zawita Lenczyk niż Smuda z tym że zawita na Reymonta pewnie tylko do końca sezonu A od nowego sezonu stery przejmie Nawałka który na zachęte dostanie zielone światło w transferach ewentualnie Nowak .Ciekawe tylko kogo Legionista zaciągnie z Polonii do Wisły,i czy Legioniście uda się ściągnąć Traore na Reymonta w tym okienku A co do Smudy to Smuda jest tylko pewnie przykrywką dla innego trenera z którym negocjuje Wisła
Legionista nikogo nie zaciągnie z Polonii do Wisły, bo tenże sam Legionista pomyśli sobie, że Wisły nie stać na płacenie wyróżniającym się piłkarzom z Polonii, poza tym - co to dla nich za awans sportowy ? Traore w Wiśle ? Chciałbym, ale to marzenia ściętej głowy - gość raczej nie zostanie w Polsce.
Co do trenerów - też mi się marzy taki scenariusz...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 28.12.2012 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując
4FunNow
Member

Od: 07.2011

Stary 28.12.2012, 21:55
Moim zdaniem nie ma się co czarować.

W tym okienku na 99% nikt nowy nie przyjdzie (a już na pewno nikt wartościowy)

Ewentualnych transferów można się spodziewać dopiero w wakacje.
Na ten moment obecny sezon został spisany na straty i na ewentualne oczyszczenie składu z niepotrzebnych zawodników oraz poprawę kondycji finansowej.

A czy ta kondycja rzeczywiście się poprawi czas pokarze.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.12.2012, 08:54
ja bym zatrudnił Radolskyego , myśle że drogi nie jest.Dyzma ich zajedzie w zimie , Engel nie pracował 7 lat jako trener a Oro ma już swoje lata.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.12.2012 o godz. 08:58.
Odpowiedz cytując
mszumski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 29.12.2012, 11:15
Nie wiem jak to wygląda. Wiem kogo bym chciał w Wiśle i jest parę ciekawych nazwisk, które można zakontraktować za półdarmo. Piech, Jankowski, Dwalashwili, Pawłowski, Teodorczyk. To są nazwiska o których można pomyśleć. Jak któregoś się uda na dobrych warunkach podpisać od czerwca to dobrze. A potem będzie czystka i mam nadzieję, że Cupiał sypnie kasą jak 15 lat temu (tej skali ). Tylko tym razem stworzymy drużynę i zbudujemy szkółkę . I będzie to samo tylko 10x lepiej .

Po sezonie zostają: Głowacki, Bunoza, Chavez, Czekaj, Jovanovic, Uryga, Wilk, Małecki (o ile przedłuży kontrakt), Chrapek, Burliga, Melikson (bo nie opłaca się go sprzedawać), Boguski- resztę wyrzucić/rozwiązać i ruszamy od nowa. 2 brzydkie twarze (Melikson, Boguski) + upiornego Małeckiego jakoś dałoby radę wkomponować w nowy zespół.

Teraz ta runda na czystkę+ zakontraktowanie dobrych wolnych zawodników jeżeli korzystnie+ walka o PP. I zobaczymy czy Cupiał jeszcze o czymś marzy czy chce tylko podtrzymać ten marazm.

Na pewno jeżeli chciałby jeszcze zainwestować to niestety nie ma w klubie osób, którzy by go nie okradli i to jest głw. problem Wisły. Po co rzucać kolejne 100 milionów K.ce i jego menagerom/agentom. Masakra.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.12.2012, 11:24
Jankowski? Powtarzam - w Wiśle NIKT NIGDY się jeszcze nie odbudował (za Cupiała).
Dwaliszwili i Pawłowski chcą jak najszybciej wyjechać z Polski, Piech w obliczu ostatnich doniesień medialnych idzie do Rosji bądź Turcji, a Teodorczyk niby Sevilla (a jak nie Sevilla to Amica) - w obecnej sytuacji walka o każdego z tych zawodników jest z góry skazana na porażkę.

Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 29.12.2012, 12:55
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Ni...wiadomosc.html

wielu pewnie odetchnie
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 29.12.2012, 13:03
Cytat:
- Mam takie informacje, dostałem telefon z samolotu. Franciszek Smuda znalazł pracę w lidze niemieckiej, niedaleko Monachium. O szczegóły nie wypytywałem - powiedział Zarzeczny.

- No chyba, że to taka podpucha puszczona w świat, żeby zmobilizować Wisłę do przyspieszenia rozmów - dodał dziennikarze Orange Sport i felietonista "Polski The Times".
nieoficjalnie Ruud v Nisterloy w Wiśle

Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 29.12.2012, 13:09
to njus z przymrużeniem oka coś jak Mpenza w Dolcanie Ząbki
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 29.12.2012, 13:11
Cytat:
Jankowski? Powtarzam - w Wiśle NIKT NIGDY się jeszcze nie odbudował (za Cupiała).
Piszesz jakby to była jego wina. Niby zresztą kto miał się odbudować jak Wisła ściągała piłkarzy w większości przypadków z topu ligi. Najczęściej zaliczali zajd bo Wisła weryfikowała ich możliwości jak np Łobodziński itd

A co do samego pobytu w Wiśle to wielu piłkarzy się reaktywowało jak Cantoro, Brożek po fatalnym sezonie czy Zieńczuk.

Chyba że oczekujesz cudów typu że Wisła będzie zmieniać wodę w wino bo mniej więcej tak można porównać sytuacje z Sikorskim.

Cytat:
to njus z przymrużeniem oka coś jak Mpenza w Dolcanie Ząbki
Może jednak nie:
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/l...-spadkiem.html
Cytat:
były selekcjoner reprezentacji Polski, Franciszek Smuda od nowego roku podejmuje się niezwykle karkołomnego zadania - uratowania SSV Jahn Regensburg przed spadkiem z niemieckiej 2.Bundesligi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.12.2012 o godz. 13:17.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.12.2012, 14:15
Marzy mi się Grzegorz Mielcarski jako dyrektor do spraw sportowych oraz Piotr Nowak jako trener. Dać temu duetowi kontrakty od 1 czerwca przyszłego roku do 30 maja 2016 roku. Zapewnić pełną swobodę działania i pozwolić wprowadzić drużynę na europejski poziom
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 29.12.2012, 14:19
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
Marzy mi się Grzegorz Mielcarski jako dyrektor do spraw sportowych oraz Piotr Nowak jako trener. Dać temu duetowi kontrakty od 1 czerwca przyszłego roku do 30 maja 2016 roku. Zapewnić pełną swobodę działania i pozwolić wprowadzić drużynę na europejski poziom

Po 1 - Mielcarski ma mila i wygodna posadke komentatora w C+ - po 2 - lubie sluchac Mielcarskiego bo nawet nie glupio mowi , tyle tylko ze jak byl u nas dyr.sportowym to jedynie co sciagnal to przecietnego Pauliste- i jesli dobrze pamietam bylo przytym wielkie halo i celebracja - a grajek z Jaska byl bardzo przecietny .....choc i tak pn Grzegorz bylby lepszy niz Lysy Waz - albo buraczany Kazio Wegrzyn ....
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 29.12.2012, 14:26
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
Nowak podobno zażądał 75 tysięcy miesięcznie za trenowanie kadry U21 + mieszkanie w Warszawie, opłacenie szkoły dla córki i służbowy samochód.

Nie wiem czy to jest dobry trener, MSL to dla mnie to nie do końca poważne rozgrywki. Natomiast pewne jest to, że mało sobie na pewno nie zażyczy. Na pierwszy rzut oka widać kilka zalet, mówi po angielsku i po po polsku , wygląda jak poważny trener a nie np jak szkoleniowiec Perły Złotokłos, kwestia czy potrafi trenować. Na pewno mógłby zrobić dobre wrażenie na początku na piłkarzach.

http://pilka-nozna.przegladsportowy....331,1,279.html

Nowak odszedł ze swojego ostatniego klubu w bardzo nie przyjemnych okolicznościach. http://www.philly.com/philly/sports/...ef=twitter.com
Sposób rozstawni kiedy na łamach mediów wylicza się błędy które popełnił trener jest mało cywilizowany.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.12.2012 o godz. 14:53.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów