The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
adamd303
Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2011, 15:08
Mam zapytanko, czy ktoś wie, ile aktualnie waży Boukhari? Moim zdaniem między 75 a 80 kg (zaznaczam, mogę się mylić). Wzrostu ma 190, więc o jakich problemach z wagą Ty piszesz?
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 18.05.2011, 16:15
Stary, jakby on przy 1,90 miał 75 kg, to zostałaby z niego skóra i kości. Na oko waży ok. 90 kg
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.05.2011, 16:20
Cytat:
Zresztą, gdy już kończyłem pisać artykuł, znalazłem informację, że specjaliści od czytania z ruchu ust jednoznacznie stwierdzili, że Małecki "nie użył rasistowskiego wulgaryzmu!".
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/3...ione-zjawisko/
Odpowiedz cytując
adamd303
Member

Od: 01.2008

Stary 18.05.2011, 19:36
Hej Mischau i Coolpick. Na fotkach z fety po meczu z Cracovią na murawie Boukhari ma kurtkę albo jakąś grubsza bluze założoną pod koszulkę. Zrobiłem w internecie krótkie rozeznanie co do warunków fizycznych Nourdina. Jedne źródła podają wzrost 190 a inne 184, nie wiem skąd biorą sie takie rozbieżności, w przypadku wagi widełki wahają się od 78 do 84 kg. Więc gdyby przyjąć średnią arytmetyczną wychodzi 187/81, i to mniej więcej by sie zgadzało, gość stał ode mnie w odległości "trzech przyszniców", nie ma mowy o żadnej nadwadze.
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Stary 18.05.2011, 23:52
przy 1,90m i 90 kg to nie jest na piłkarza jakaś straszna nadwaga (jeśli by miał oczywiście te kilogramy w odpowiednim miejscu, czytaj nie na brzuchu), chodziło mi bardziej o Twoją wypowiedz z tym 1,90m i 75 kg - toż to kościotrup by był!
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 19.05.2011, 18:48
Musze przyznac ze ZAJEBISCIE mi sie podoba ta akcja z odwiedzaniem przez pilkarzy szkol. Widac ze ktos mysli nie tylko o dniu jutrzejszym. Tak trzymac ...
Odpowiedz cytując
DoniooTSW14
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 19.05.2011, 19:08
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...yta_w_Porabce/

Moje byłe Gimnazjum w którym Nic się nie zmienia . Tylko Wisła .
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.05.2011, 14:45
Robert Maaskant przed meczem z Legią [VIDEO]:
http://kiks.tv/2011/05/maaskant-skor...brym-trenerem/
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.05.2011, 17:24
Coolpick napisał(a):Wyświetl post
z tym 1,90m i 75 kg - toż to kościotrup by był!
Bez przesady. Kumpel (swoją drogą w Wiśle gra) ma 1,90 i waży 65 kg a nijak jest kościotrupem

coolpick: 19latkiem?
Ostatnio edytowane przez filemon : 22.05.2011 o godz. 12:18.
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Stary 20.05.2011, 18:55
Jest różnica miedzy 15-latkiem a 30 latkiem
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.05.2011, 20:26
DoniooTSW14 napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...yta_w_Porabce/

Moje byłe Gimnazjum w którym Nic się nie zmienia . Tylko Wisła .
Czyli jesteś z Porąbki Uszewskiej ? Pewnie grałeś w niejakiej Victorii , prawda ?
Grało się tam jeszcze niedawno kilka meczy , swoją drogą strasznie to daleko od Krk, dziwie się ,że aż tam pojechali i tyle tam Wiślaków
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.05.2011, 21:16
W Canal+ leciał SuperPiątek, a w nim mecz Górnik - Śląsk (3:1 niestety). Wymieniał prowadzący kto był gościem piątkowego meczu. I oczywiście jak doszło do Małeckiego (był gdy prowadził nam doping) został określony przymiotnikiem "niesforny". Ku*wa, nigdy nie dadzą mu spokoju, a o przeprosinach można zapomnieć :/
Odpowiedz cytując
miles
Junior Member

Od: 12.2006

Stary 20.05.2011, 21:48
Bialix napisał(a):Wyświetl post
W Canal+ leciał SuperPiątek, a w nim mecz Górnik - Śląsk (3:1 niestety). Wymieniał prowadzący kto był gościem piątkowego meczu. I oczywiście jak doszło do Małeckiego (był gdy prowadził nam doping) został określony przymiotnikiem "niesforny". Ku*wa, nigdy nie dadzą mu spokoju, a o przeprosinach można zapomnieć :/
No to jest normalne...Całe C+ warszawskie jest anty-TSW. W ogóle zastanawiam się czy też słyszycie w tym filmiku niestety? http://www.youtube.com/watch?v=-FHAyNqQOCI
Jak już pada bramka ja słyszę "niestety" jednego komentatora. Może się mylę ale sami oceńcie.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.05.2011, 21:59
blanco napisał(a):Wyświetl post
Czyli jesteś z Porąbki Uszewskiej ? Pewnie grałeś w niejakiej Victorii , prawda ?
Grało się tam jeszcze niedawno kilka meczy , swoją drogą strasznie to daleko od Krk, dziwie się ,że aż tam pojechali i tyle tam Wiślaków
Nie raz tam jezdzilem grac mecze w A klasie. W okolicach Tarnowa, Brzeska po wioskach jest ogromna ilosc Wislakow.
I pewnie w innych rejonach jest podobnie.
,
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.05.2011, 22:00
miles napisał(a):Wyświetl post
No to jest normalne...Całe C+ warszawskie jest anty-TSW. W ogóle zastanawiam się czy też słyszycie w tym filmiku niestety? http://www.youtube.com/watch?v=-FHAyNqQOCI
Jak już pada bramka ja słyszę "niestety" jednego komentatora. Może się mylę ale sami oceńcie.
Długo Cię chyba na forum nie było O tym "niestety" Wieszczyckiego było dość gorąco w meczowym wątku. Także już nie ma co wracać do tej sprawy
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.05.2011, 17:51
Czemu mam nieodparte wrażenie że z naszej ligi dla serwisu Wirtualna Polska jesteśmy wrogiem nr1. Czasami piszą o nas tak że nie da się tego czytać
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.05.2011, 17:54
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Czemu mam nieodparte wrażenie że z naszej ligi dla serwisu Wirtualna Polska jesteśmy wrogiem nr1. Czasami piszą o nas tak że nie da się tego czytać
Nie wrogiem nr jeden tylko lechu jest zespolem nr 1 na wp i tyle w temacie
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.05.2011, 17:55
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Najlepsza rada - nie czytac po porazkach co o Wisle gadają.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.05.2011, 17:58
Kilka miesięcy temu wp.pl podpisało umowę z Lechem i jest ich patronem medialnym.
Naszym jest interia.pl , Legii onet.pl yak jakby kogoś to ciekawiło. Nawet sobie przypominam jak o coś pytałem oficjalną Wisły na gg ,chodziło mi o jakiś nius na wp.pl i odpowiedzieli "że ich strona wp.pl nie interesuje i żadnych odnośników do wp.pl nigdy nie będą wrzucane"
Ostatnio edytowane przez CH. : 21.05.2011 o godz. 18:02.
Odpowiedz cytując
michal
Senior Member

Stary 21.05.2011, 20:36
Jutro w "Cafe Futbol" gościem będzie Stan Valcx. Jakby ktoś miał możliwość nagrania tego programu (bo ja niestety nie mam mozliwosci) i wrzucenia go pozniej tutaj byłbym wdzięczny. Z góry dzieki.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 21.05.2011, 20:39
michal napisał(a):Wyświetl post
Jutro w "Cafe Futbol" gościem będzie Stan Valcx. Jakby ktoś miał możliwość nagrania tego programu (bo ja niestety nie mam mozliwosci) i wrzucenia go pozniej tutaj byłbym wdzięczny. Z góry dzieki.
Iple masz? Jak masz to w poniedziałek będzie można obejrzeć.
Odpowiedz cytując
88seba88
Banita

Od: 01.2011

Stary 21.05.2011, 20:42
Przeciez Valcx jutro będzie w lidze plus ekstra to jak ma byc w cafe futbol
Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 21.05.2011, 20:46
Albo idzie do obu programów albo chodzi po prostu o LPE
Odpowiedz cytując
michal
Senior Member

Stary 21.05.2011, 20:47
w sporcie w polsacie mowili ze bedzie gosciem cafe futbol
niestety nie mam iply wiec jakby ktos dal rade nagrac to bylbym wdzieczny
Ostatnio edytowane przez michal : 21.05.2011 o godz. 20:50.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 21.05.2011, 20:50
88seba88 napisał(a):Wyświetl post
lol

a czemu mialby nie byc w obu programach? to jakis problem?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.05.2011, 20:50
michal napisał(a):Wyświetl post
w sporcie w polsacie mowili ze bedzie gosciem cafe futbol
to samo mowili tydzień temu w lidze plus ekstra , tzn ze będzie ich gościem w niedziele 22.05.

miasto to samo , godziny sie nie pokrywają

dwie pieczenie na jednym ogniu , miejmy chociaz nadzieję że nie będzie się powtarzał
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.05.2011, 20:57
88seba88 napisał(a):Wyświetl post
A tydzien temu Zewlakow był w Cafe Futbol a potem w Lidze+Extra
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.05.2011, 12:14
Może by tak ktoś z klubu, przetłumaczył Maaskantowi słowa komentatora Canal + z meczu Legia-Wisła Np. prezes Basałaj

W/g mnie Stan Valckx, jeśli weźmie udział w programie Liga + Extra, znowu ma pretekst żądać przeprosin od Canal + za pomawianie i ubliżanie, tym razem Maaskantowi.

Niejaki Laskowski powinien być natychmiast usunięty z Canal+ a sam Maaskant, powinien go podać do sądu, tak, jak podał Piechniczka. Przy czym Jacek Laskowski, pokusił się nawet o formę bliżej niesprecyzowanych gróźb pod adresem Maaskanta, co już powinno zainteresować prokuraturę z urzędu, gdyż samo już tylko podpuszczanie innych na antenie ogólnokrajowej, jest karalne.

Jeśli ktoś może zacytować tą wypowiedź Laskowskiego to bardzo proszę, gdyż ja akurat nie nagrywałem tego meczu. Facet poszedł po bandzie totalnie, dorabiając swoje kłamstwa do uwag Maaskanta pod adresem sędziego. Mniej więcej, między innymi - rzucił na antenie ogólnopolskiej hasło takie " Robercik, to niech uważa na to co mówi w przyszłości, bo może skończyć w Polsce gorzej od Leo, za słowa o drewnianych chatkach" itd.itp. Kompletna nadinterpretacja i pomawianie kogoś o czyny i słowa przez niego niedokonane i na dodatek, kierowane groźby karalne pod jego adresem. Jak dla mnie francuskie szefostwo Canal+ musi przywrócić u siebie porządek i powstrzymać nietykalność swoich, niektórych pracowników w Polsce, gdyż ich arogancja sięga obecnie zenitu i we Francji byłaby powodem wymiany wielu nieodpowiedzialnych lub obnoszących się ze swoimi przynależnosciami klubowymi, pracownikami.

Widoczna ostatnio, niechęć tej stacji do Wisły Kraków, powinna być powodem, do naszej szczególnej reakcji na każdy jej objaw ze strony Canal+. Z tym, że swoje niezadowolenie, powinniśmy kierować na adres głównej siedziby Canal+ we Francji.
Ostatnio edytowane przez kot : 22.05.2011 o godz. 12:17.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 22.05.2011, 12:37
kot napisał(a):Wyświetl post
W/g mnie Stan Valckx, jeśli weźmie udział w programie Liga + Extra, znowu ma pretekst żądać przeprosin od Canal + za pomawianie i ubliżanie, tym razem Maaskantowi.

Niejaki Laskowski powinien być natychmiast usunięty z Canal+ a sam Maaskant, powinien go podać do sądu, tak, jak podał Piechniczka. Przy czym Jacek Laskowski, pokusił się nawet o formę bliżej niesprecyzowanych gróźb pod adresem Maaskanta, co już powinno zainteresować prokuraturę z urzędu, gdyż samo już tylko podpuszczanie innych na antenie ogólnokrajowej, jest karalne.
Ludzie, nie popadajmy w paranoje i nie wietrzmy wszedzie anty Wislackiego spisku. Co do komentatorow z Canal+ to sa normalni ludzie i maja swoje upodobanie. Jedni sa proLegijni inni proWislaccy. Koniec, kropka. A niektorzy w tym temacie zaczynaja mi przypominac swoim wypowiedziami syndrom oblezonej twierdzy. Pierwszy krok do paranjii

miles napisał(a):Wyświetl post
...Całe C+ warszawskie jest anty-TSW. W ogóle zastanawiam się czy też słyszycie w tym filmiku niestety? http://www.youtube.com/watch?v=-FHAyNqQOCI
W 0:51 slychac strzaly...
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.05.2011, 12:56
Zgadzam się z sanderuss, niektórzy z Was to już w paranoję popadają. Chcielibyście aby w każdym programie, gazecie, portalu mówiono o Wiśle pozytywnie i w samych superlatywach ale to niemożliwe. Ja tam do komentatorów i redaktorów z C+ nic nie mam. Wiadomo, czasami przesadzają ale nie dopatruje się w tym jakiś teorii spiskowych.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów