|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam zapytanko, czy ktoś wie, ile aktualnie waży Boukhari? Moim zdaniem między 75 a 80 kg (zaznaczam, mogę się mylić). Wzrostu ma 190, więc o jakich problemach z wagą Ty piszesz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Stary, jakby on przy 1,90 miał 75 kg, to zostałaby z niego skóra i kości. Na oko waży ok. 90 kg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Hej Mischau i Coolpick. Na fotkach z fety po meczu z Cracovią na murawie Boukhari ma kurtkę albo jakąś grubsza bluze założoną pod koszulkę. Zrobiłem w internecie krótkie rozeznanie co do warunków fizycznych Nourdina. Jedne źródła podają wzrost 190 a inne 184, nie wiem skąd biorą sie takie rozbieżności, w przypadku wagi widełki wahają się od 78 do 84 kg. Więc gdyby przyjąć średnią arytmetyczną wychodzi 187/81, i to mniej więcej by sie zgadzało, gość stał ode mnie w odległości "trzech przyszniców", nie ma mowy o żadnej nadwadze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przy 1,90m i 90 kg to nie jest na piłkarza jakaś straszna nadwaga (jeśli by miał oczywiście te kilogramy w odpowiednim miejscu, czytaj nie na brzuchu), chodziło mi bardziej o Twoją wypowiedz z tym 1,90m i 75 kg - toż to kościotrup by był!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Musze przyznac ze ZAJEBISCIE mi sie podoba ta akcja z odwiedzaniem przez pilkarzy szkol. Widac ze ktos mysli nie tylko o dniu jutrzejszym. Tak trzymac ...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...yta_w_Porabce/
Moje byłe Gimnazjum w którym Nic się nie zmienia . Tylko Wisła . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Robert Maaskant przed meczem z Legią [VIDEO]:
http://kiks.tv/2011/05/maaskant-skor...brym-trenerem/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bez przesady. Kumpel (swoją drogą w Wiśle gra) ma 1,90 i waży 65 kg a nijak jest kościotrupem
![]() coolpick: 19latkiem?
Ostatnio edytowane przez filemon : 22.05.2011 o godz. 12:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest różnica miedzy 15-latkiem a 30 latkiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Grało się tam jeszcze niedawno kilka meczy , swoją drogą strasznie to daleko od Krk, dziwie się ,że aż tam pojechali i tyle tam Wiślaków ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W Canal+ leciał SuperPiątek, a w nim mecz Górnik - Śląsk (3:1 niestety). Wymieniał prowadzący kto był gościem piątkowego meczu. I oczywiście jak doszło do Małeckiego (był gdy prowadził nam doping) został określony przymiotnikiem "niesforny". Ku*wa, nigdy nie dadzą mu spokoju, a o przeprosinach można zapomnieć :/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Online |
|
Jak już pada bramka ja słyszę "niestety" jednego komentatora. Może się mylę ale sami oceńcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I pewnie w innych rejonach jest podobnie. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
O tym "niestety" Wieszczyckiego było dość gorąco w meczowym wątku. Także już nie ma co wracać do tej sprawy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czemu mam nieodparte wrażenie że z naszej ligi dla serwisu Wirtualna Polska jesteśmy wrogiem nr1. Czasami piszą o nas tak że nie da się tego czytać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kilka miesięcy temu wp.pl podpisało umowę z Lechem i jest ich patronem medialnym.
Naszym jest interia.pl , Legii onet.pl yak jakby kogoś to ciekawiło. Nawet sobie przypominam jak o coś pytałem oficjalną Wisły na gg ,chodziło mi o jakiś nius na wp.pl i odpowiedzieli "że ich strona wp.pl nie interesuje i żadnych odnośników do wp.pl nigdy nie będą wrzucane"
Ostatnio edytowane przez CH. : 21.05.2011 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro w "Cafe Futbol" gościem będzie Stan Valcx. Jakby ktoś miał możliwość nagrania tego programu (bo ja niestety nie mam mozliwosci) i wrzucenia go pozniej tutaj byłbym wdzięczny. Z góry dzieki.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Przeciez Valcx jutro będzie w lidze plus ekstra to jak ma byc w cafe futbol
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Albo idzie do obu programów albo chodzi po prostu o LPE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sporcie w polsacie mowili ze bedzie gosciem cafe futbol
niestety nie mam iply wiec jakby ktos dal rade nagrac to bylbym wdzieczny
Ostatnio edytowane przez michal : 21.05.2011 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Może by tak ktoś z klubu, przetłumaczył Maaskantowi słowa komentatora Canal + z meczu Legia-Wisła Np. prezes Basałaj
W/g mnie Stan Valckx, jeśli weźmie udział w programie Liga + Extra, znowu ma pretekst żądać przeprosin od Canal + za pomawianie i ubliżanie, tym razem Maaskantowi. Niejaki Laskowski powinien być natychmiast usunięty z Canal+ a sam Maaskant, powinien go podać do sądu, tak, jak podał Piechniczka. Przy czym Jacek Laskowski, pokusił się nawet o formę bliżej niesprecyzowanych gróźb pod adresem Maaskanta, co już powinno zainteresować prokuraturę z urzędu, gdyż samo już tylko podpuszczanie innych na antenie ogólnokrajowej, jest karalne. Jeśli ktoś może zacytować tą wypowiedź Laskowskiego to bardzo proszę, gdyż ja akurat nie nagrywałem tego meczu. Facet poszedł po bandzie totalnie, dorabiając swoje kłamstwa do uwag Maaskanta pod adresem sędziego. Mniej więcej, między innymi - rzucił na antenie ogólnopolskiej hasło takie " Robercik, to niech uważa na to co mówi w przyszłości, bo może skończyć w Polsce gorzej od Leo, za słowa o drewnianych chatkach" itd.itp. Kompletna nadinterpretacja i pomawianie kogoś o czyny i słowa przez niego niedokonane i na dodatek, kierowane groźby karalne pod jego adresem. Jak dla mnie francuskie szefostwo Canal+ musi przywrócić u siebie porządek i powstrzymać nietykalność swoich, niektórych pracowników w Polsce, gdyż ich arogancja sięga obecnie zenitu i we Francji byłaby powodem wymiany wielu nieodpowiedzialnych lub obnoszących się ze swoimi przynależnosciami klubowymi, pracownikami. Widoczna ostatnio, niechęć tej stacji do Wisły Kraków, powinna być powodem, do naszej szczególnej reakcji na każdy jej objaw ze strony Canal+. Z tym, że swoje niezadowolenie, powinniśmy kierować na adres głównej siedziby Canal+ we Francji.
Ostatnio edytowane przez kot : 22.05.2011 o godz. 12:17.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zgadzam się z sanderuss, niektórzy z Was to już w paranoję popadają. Chcielibyście aby w każdym programie, gazecie, portalu mówiono o Wiśle pozytywnie i w samych superlatywach ale to niemożliwe. Ja tam do komentatorów i redaktorów z C+ nic nie mam. Wiadomo, czasami przesadzają ale nie dopatruje się w tym jakiś teorii spiskowych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|